Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

A да попитам с коя програма си правил теста? Че ми се вижда малко PC-like.. И работи ли за неджейлнати телефони? Някой ако знае нещо подобно, да се обади :)

Публикувано

Да, за неджейлнати телефони също работи, заповядай:

http://www.icopybot.com/itunes-backup-manager.htm

Програмата се казва iBackupBot и е за PC.

Връзваш телефона и дава всякаква информация за у-вото + опции за бекъп.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Благодаря за програмката!

От нея се информорах, че за 2г и 5 месеца, батерията на iPhone 4 е със следните показатели:

nahyjena.jpg

а ето и последното постижение на машинката:

enyje3yh.jpg

Мисля бива

Публикувано

@spawn, нещо краче/ръчичка за бот-а да ти се намира?

Публикувано

Мерси, ама ги пращай на лс, да не изгорят без време. ;)

Публикувано

Ето и как се държи батерията на iPad Air да си призная с почти никакво ползване... Все пак постоянно е вкл. WiFi. Четене на книги, теглене на приложения от AppStore, малко браузване и новини, време.. Нормални неща. Игри много малко (само по 30 сек. за тест на такива от freemyapps).

Не можах да засека за колко време се зарежда батерията от 0-100%, понеже го оставих вкъщи и излязох, но ми направи впечатление, че стигна първия час до 30%, така че предполагам 4 часа са достатъчни (някъде и четох нещо такова по ревютата). В това отношение е страшно по-добре от зареждането при iPad 3, което траеше около 8-10 часа...

d5cd0bb82dd4ea68.jpg

Spawn, a в more information ли се намира инфото за батерията? Като го натисна ми забива. Последната версия от сайта им съм сложил. Доста бъгава програмка :) Имах някаква стара версия за екстрактване от бекъп, но в нея не излиза никакво инфо, предполагам в новата е добавено.

Публикувано

И при мен понякога не изкарва инфо, но рестартирай програмата и опитай пак. При втори опит ми сработва.

Публикувано

4S-ката ми след точно 2 години ползване:

ze7ynejy.jpg

Мисля никак не е зле, да не кажа, че не съм виждал капацитетът на батерия на 400+ цикъла да падне само с 80mAh.. ;)

Аз не знам какво да кажа в този случай.

След проверка с програмата: iPhone 5S, 16 цикъла от 1550 е вече на 1484?!

Публикувано (редактирано)

От темите, които изчетох в различни международни форуми, се стига до извода, че батериите на 5/5S деградират по- бързо от тези на 4/4S. Освен това , масово 5S не излизат от заводите с максимален капацитет на батерията, а с 40-50 до 80-100mAh по- малко...Нямам обяснение...

При повторен опит с програмката ми показа 1371 от 1430 , но този път телефонът беше с остатък от 2% заряд.

Редактирано от SpAwN
Публикувано

В този случай или програмата не отчита правилно или мам*цата им на Apple. Не стига, че тези батерии са доста слабички спрямо конкурентите, че даже и не ги "пълнят" на макс. Ходи докажи на Мtel, че батерията ми не е такава, каквато пише в характеристиките на телефона. По тази логика, след още 16 цикъла колко ще имам - 1300mAh? Да си бях останал с 4S-ката тогава, същата работа. Поне съм усетил, че нещо не е в ред с тая батерия :D

Програмата отчита точно - в моя случай минималния капацитет и е около 1350mAh, а максималния около 1370mAh според нивото на заряд. Принципно никоя батерия не държи в различен стадий на заряд еднаква стойност на капацитет, но това със сигурност Сашо (Alxx) може да обясни по- добре от мен.

Относно батерията при теб - 65% и нагоре при 5S идват така. Дори да успееш да измъкнеш нещо от Ментел , следващият има голяма вероятност да е подобен , а и някой друг дефект отгоре може да намажеш с него.

Ако всичко друго е ОК- аз не бих се притеснявал. Така или иначе при теб не е паднала с тези 16 цисъла до толкова, а просто е била така от завода.

В този ред на мисли- няма да ти падне с още толкова максималният и капацитет след следващите 16 цикъла.

Редактирано от SpAwN
Публикувано

Това с капацитета и циклите беше иронично, знам, че в следващите 16 цикъла, примерно, няма да спадне с още 100mAh. Друго ме изумява. Не успях да намеря теми за това с какъв капацитет са батериите, това, за което говориш ти. Като заредя батерията на 100% ще видя какво ще се види като цифра. Но определено не ми харесва този факт. Колкото повече задълбочаваш в едни неща на дадено нещо, толкова по-ясни ти стават неща, които по - добре да не знае човек :D

На мен ли го казваш... каквито препитания имах с 4S- ката преди две години, само аз си знам , докато стигна до читава.

Сега не смея да мръдна от нея, че работи добре.

Редактирано от SpAwN
Публикувано

Имам правото да ти го казвам :) Смениха ми 6 пъти 4S-а. То не бе прах под дисплея, то не бе подсветка, петна, пак прах ...

Тамън доволен, че взех нещо читаво на пръв поглед, но отвътре гнило ... :X

Публикувано

Тамън 12 в моя случай...

Добре сме се "позабавлявали" явно...

Публикувано

Чакаме @Alxx да каже последната дума, а аз ще вземе през това време да питам господата от Creative :D

Публикувано

А бе нямате ли си пи*ки да си играете с тях бре? Какви занимания си търсите, че и си намирате... ;)

Да си играем, да си играем... колко да си играем..!?

То след определена възраст друг почва се заиграва с тях... и остава свободно време..

Редактирано от SpAwN
Публикувано

Е, аз не съм институция, че да чакате моята дума :smile: На мен ми се вижда нередно да е така батерията на нов телефон. Познавайки ментел, не знам какво да те посъветвам. Ти си реши.

П.П. Жокер: звъниш на Епъл по скайп(на телефона от сайта им), свързваш се с автоматично отговарящ бот и накрая стигаш до служител. Искат ти мейл и ти пращат на него линк, който като цъкнеш, телефонът ти минава онлайн диагностика и после служителят ти казва резултата с отворен "кейс намбър" ако са открили проблем ;)

Направих го, но не от Skype, а направо от сайта им. Получих e-mail-a, дадох "quick test".

Edit:

След някоя друга мъка разговарях със съпорта на Apple. В началото много не разбраха за какво иде реч, но с малко снимков материал и обяснения се разбрахме. Препоръчаха ми да направя restore и тогава да видим как ще е положението. По диагностиката, която направих, казаха, че не излиза никакъв проблем при тях. Разбрахме се след ресторчето да им пиша и да видим за какво става на въпрос, ако няма разлика. Разлика, разбира се, нямаше. Писах с друг индивид, които говореше други неща или не му се занимаваше. Каза, че щом батерията се зарежда, изкарва определеното време, което е наистина така, няма от какво да се притеснявам. Ако нещо се случи ще ми бъде заменен телефонът, ако е все още в гаранция.

Първият ми предложи да отида в магазин на Apple и да видят устройството, но сърце не ми даваше да му обясня, че сервизът, на когото мога д го пратя е толкова некомпетентен, че се отказах :D

Редактирано от Sovar
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Батерията се сгромолясва главоломно при мен с 7.1. Така зле не е била, но го отдавам все още на първото зареждане след ъпдейта.

Публикувано

Както и очаквах- проблемът с батерията се оказа в моя телевизор и след чист рестор и веднага ъпдейт към 7.1 е в пъти по- добре от 7.0.4 и може би по- добре от 6.1.3 за момента.

Публикувано

iPhone 5s, след няколко зареждания!

6798294w.png

Публикувано

Много стабилно изглежда!

iOS 7.1 beta 1:

emumutuz.jpg

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...