Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Всичко без 3G и BT (3G-то е ползвано за около 30 мин.):

aze8e8a2.jpg

Публикувано

Второ или трето зареждане му е. БТ е изключен само + постоянно търси за мрежа защото покритието е отвратително:

vyrazude.jpgahabe5a7.jpg

Публикувано

iPhone 4 iOS 7.1 с виваком, зареден петък срещу събота. Уикенда почти не е пипан. Три дни основно разговори.

a4c2be325ca25316.PNG

Публикувано

iPhone 4S 7.0.4 брейкнат, накичен с доста неща от сидия. 3г се пуска само когато има нужда от нет, през останалото време е на EDGE. WiFi също се спира когато не е в мрежа, нямам пуш нотификации, всичко се обновява ръчноqe3yba9y.jpgyjamuzyq.jpg3aquqyby.jpg

Публикувано

Или просто си ползваме телефоните по начина по който са ни нужни. Не всеки закупил си iPhone го ръчка безспирно по цял ден.

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано (редактирано)

Photo%20Apr%2011%2C%2022%2058%2012.png

Това е с включени постоянно Wi-fi,3G и голяма част от тези 4 часа са 3д игра

Редактирано от danson
Публикувано

Така излиза, че във времето, в което не си играл е бил Нокиа 1110 на нощното ти шкафче през тези два дни;))

Публикувано

Е не точно, но като цяло не съм браузвал примерно или гледал клипчета в yotube или vbox, но чат доста, фейсбук и разговори. То като цяло разговорите не точат толкова батерията, колкото другите неща реално.

Публикувано

Ако не си врътнал поне 120-150 мин разговори, ми малее за нов телефон такъв юсидж. Без майтап.

Публикувано

Невероятно ;)

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk!

Публикувано

Да не са 120-150 но 100тина имам. Качил съм от 7.0.6 до 7.1 с рестор и Set as new през iTunes, без да връщам back up.

Публикувано

Звучи нормално така, имайки предвид какви са мрежите като качество и покритие :)

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

7.1.1

3G - OFF

Повече от това не мога да направя.

aby9uvan.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

И моя открай време не може да изкара повече от 3-4 часа usage каквото и да правя ;)

Публикувано

Вече не знам и аз добре ли е, зле ли е...Тава е последният ми резултат- без 3G и BT, мейлът проверява на 15мин., "background app refresh" го ползват само 3-4 апликации:

je8y5uhu.jpg

Публикувано

При мен в 90% от случаите е същото като при теб.

Публикувано (редактирано)

7371479J.jpg

Всичко глупости, които не ми трябват съм ги изключил (включително location-а, пускам го само при нужда). Яркостта на екрана е на половина, ползвал съм само wifi без 3G.

Редактирано от peppu
Публикувано

Най-доброто ми постижение.

bepuva7a.jpg

Публикувано

Та какво викате за турбинките и батерията сега ;)

Публикувано

Ми те такова - скролни няколко мнения назад и сравни. Моят и на Веско са с еднакви батерии, от един производител. Даже моята е два месеца по - стара.

Публикувано

Ми ще ти кача 3 шота утре, пък ти да ми кажеш кой е с турбина по твойта логика , ама ще си греда от сега ти казвам ;)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Май не е лошо за батерия на близо 600 цикъла:

ene2yjyt.jpg

Публикувано

Б@х м@аму, т'ва е над 90% "здраве"?! Екстра е!

Публикувано

И това не е лошо мисля...ако може да му се вярва :)

ajy3u8e6.jpg

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...