johnnybravo Публикувано Март 16, 2010 Публикувано Март 16, 2010 ilianko, тук си е писано, но кой да чете Какво да правим ако някое приложение ни изхвърля? Цитирай
ilianko Публикувано Март 16, 2010 Публикувано Март 16, 2010 Така е абсолютно си прав,просто в предните няколко поста имаше няколко хора с такъв проблем и като решение беше посочено да се изтрие от iTunes и телефона и да се добави отново.Мерси за линка,ако съм честен наистина не знаех,че има такъв Цитирай
liomojo Публикувано Март 16, 2010 Публикувано Март 16, 2010 Момчета с какво го екстрактвате тоя архив, че при мен нещо не се получава. С 7з го ектрактвам но не ми се конвертира в . ipa ами екстарахира всички фаяйлове и фолдърчета? Идея? Цитирай
nickolayg Публикувано Март 16, 2010 Публикувано Март 16, 2010 "За компилирането на двата файла използвайте Split & Concat за Mac и HJSplit за Windows по познатия вече начин." Цитирай
ilianko Публикувано Март 16, 2010 Публикувано Март 16, 2010 (редактирано) Здравейте,има ли някой който е изпробвал програмата с външен GPS приемник.След като свържа външният приемник (Holux-M-1000) с roqyBT V 1.9 и пусна програмата,тя ме позиционира и изписва No Rote Planned .След като задам маршрут навигира и посочва маршрута но постоянно изписва Connect to GPS и мига заедно с настоящата улица.Ако всичко е както трябва показва ли ви статус бара на телефона защото на мен го показва само когато съм в Меню.Забелязах също,че има леко забавяне (вечерта) с около 10-15 м. през деня беше нормално. Редактирано Март 16, 2010 от ilianko Цитирай
Alxx® Публикувано Март 17, 2010 Публикувано Март 17, 2010 Преинсталирай роки. Забавянето идва от по-лоша връзка сателит - антена, антена - приемник, или и двете неща накуп. Цитирай
ilianko Публикувано Март 17, 2010 Публикувано Март 17, 2010 За съжаление проблема не е в роки,преинсталирах го и пробвах наново-същият резултат.Нека някой който използва външна антена да сподели своите впечатления,изписва ли му Connect to GPS дори когато програмата го е локализирала и навигира. Цитирай
liomojo Публикувано Март 17, 2010 Публикувано Март 17, 2010 Няма да го ползвам тоя ТомТом докато не си оправят картата на Русе. Все ме пуска да минавам с колата с пълна скорост през ул Александровска - главната пешеходна зона на града. Ако е някой чужденец ще има да го върти през града и да се чуди човека какво да прави. За Русе ползвайте Igo и то с оригиналната карта , която идва , а не някой от модифицираните, че и те не признават затворени улици и пешеходни зони. Иначе ми харесва като интерфейс и опций , предлага по-добри възможности от айго. Като излизам в чужбина живот и здраве на лято ще го пробвам , там предполагам няма да има такива пропуски. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Март 17, 2010 Автор Публикувано Март 17, 2010 Е тя оригиналната карта на iGO е русенска и освен в Русе, явно за никъде другъде не става. Слава богу ... спасило ме е това, че никога не съм ходил там Цитирай
mupo Публикувано Март 17, 2010 Публикувано Март 17, 2010 Мен версия 1.3 ме позиционира на бул. 6-ти септември в Пловдив, а аз се движа по бул. Санкт Петербург Цитирай
ThUnDeR Публикувано Март 17, 2010 Автор Публикувано Март 17, 2010 Картата е една и съща с 1.2. Цитирай
tonyg24 Публикувано Март 17, 2010 Публикувано Март 17, 2010 Най-добрата навигация , хиляди благодарности към ThUnDeR :-) Цитирай
evil Публикувано Март 17, 2010 Публикувано Март 17, 2010 Мога да ви кажа впечетленията си от този GPS за Щатите, тук пробвах почти всички, но ТомТом изби рибата, най-добрия просто по всички отношения! Цитирай
georginn Публикувано Март 18, 2010 Публикувано Март 18, 2010 Има ли линк някъде, да е орязана само за БГ със камери и POI (абе фулл)? Ще съм много радостен ако някой знае дали го има готово. Цитирай
loudidd Публикувано Март 19, 2010 Публикувано Март 19, 2010 Интересно ми е POI-тата, които са въведени, специално за спийд-камерите, прави ми впечатление, че ме предупреждава на места, на които няма камери. Въведени са места, на които обикновено се залагат учтиви служители на КАТ или? Цитирай
The Shaman Публикувано Март 19, 2010 Публикувано Март 19, 2010 Точно така. Нали не очакваш да засича камерите POI= Point of interest. Заложени са предварително. Цитирай
ludiamax Публикувано Март 19, 2010 Публикувано Март 19, 2010 Снощи тествах програмата за около 30 километра нощен режим и мога да кажа, че се справя отлично. Позиционира много точно, на време и преизчислява маршрута много бързо. Днес отново я тествах и отново без забележки! Цитирай
ThUnDeR Публикувано Март 19, 2010 Автор Публикувано Март 19, 2010 (редактирано) Интересно ми е POI-тата, които са въведени, специално за спийд-камерите, прави ми впечатление, че ме предупреждава на места, на които няма камери. Въведени са места, на които обикновено се залагат учтиви служители на КАТ или? Предупреждава те за засади с патрулки. Ако те дразни, можеш да си спреш. Редактирано Март 19, 2010 от ThUnDeR Цитирай
loudidd Публикувано Март 19, 2010 Публикувано Март 19, 2010 Аз само исках да уточня дали тези POI-та, където очевадно няма камери са сложени за да упоменат най-вероятните "'хранилки"'. Разбрах вече, благодаря! Цитирай
nikiyd Публикувано Март 19, 2010 Публикувано Март 19, 2010 Здравейте Ще може ли да дадете друг линк за сваляне защото скоростта от чужбина е около 16 кбит и никога няма да мога да ги сваля Благодаря Цитирай
The Shaman Публикувано Март 19, 2010 Публикувано Март 19, 2010 Ъплоуда е около 3, 4 часа !!! Друдно ще се напънем пак да го качваме, но мога да ти дам линк за мястото кадето си... TomTom U.K. & Ireland Линка не е тестван. Цитирай
topalof Публикувано Март 20, 2010 Публикувано Март 20, 2010 Момчета имам малък проблем,изписва ми : The application "Tom TomEurope1.3..."could not be added to your iTunes library because it is not a valid application.Нещо по въпроса ? а другите версии си ми вървят интерестно,за първи път ми става така,ако някой има идея ще съм благодарен Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.