Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

TomTom for iPhone

Recommended Posts

Публикувано

Може ли някои да даде работещ линк- TomTom_E.Europe-v1.4.1

Поздрави!

Публикувано

Ето линк за 1.4.1 Europe от торент сайт. Ъплоуда е зле 50-60К, но поне е на торент не на 200 хиляди архива.

http://www.h33t.com/download.php?id=1da3ada47c7c2a7eccdfe73e5f82b4cb15f8781a&f=TomTom%20Europe-v1.4.1-Canolli.torrent

Публикувано

100 линка станаха:) И торент даже :D

Публикувано

DACH го пуснах заради теб, да ти попълня колекцията: :tooth:

E там ще е. Довечера ще се опитам да събера TomTom Western Europe + TomTom Eastern Europe + TomTom Turkey + TomTom Greece. Това обединява цялата Европа като изключим D-A-CH и Benelux

Въпреки, че да. То "ГАШ" си е по принцип в Западна Европа :) Но пък на някой от немския свят може да му трябва точно това :)

Публикувано

Не говорех за твоите линкове :tooth:

Публикувано

Някой защо не качи цяла Европа :tooth:?

Публикувано

Малко по нагоре сам качил цяла европа 1,8ГБ

Публикувано

Става въпрос за друг ТомТом

Публикувано (редактирано)

При мен никога не намира сигнал. На открито го чаках 10 мин. без резултат :)

Редактирано от vasko1987
Публикувано

В дадените по-горе версии, включени ли са камерите за скорост в България? ;)

Публикувано
E там ще е. Довечера ще се опитам да събера TomTom Western Europe + TomTom Eastern Europe + TomTom Turkey + TomTom Greece. Това обединява цялата Европа като изключим D-A-CH и Benelux

Дали има успех със събирането? На мен ми трябва по специално Турция.

Публикувано

Някой каза, че няма смисъл и не съм се напрягал да ти кажа :)

Публикувано

За мен изведнъж придоби, след като ми се налага да се разходя до там.

Някой ако има Том Том с налична Турция вътре, ставащ за iOS 4.0.1, би ли бил така добър да я сподели?

Публикувано

Shamene, аз съм го направил ТомТома, но няма кой да го ъплоадне на юзърите :) Ако ти се занимава да го сцепиш на 2 -> (TomTom_1.4.1_Europe__BGiPhone)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте.

Мисля да използвам iPod-а си за навигация, но ме интересува car kit-тът на TomTom/Magellan за iTouch съвместим ли е и с останалите навигационни системи или работи само със своя си софтуер? И всъщност дали не е по-добре да се използва външен GPS приемник от гледна точка на покритието на сигнала?

Публикувано

Имам малък проблем със ТомТом.Пъро да кажа че инсталирах ТомТом уестърн Еуропе с БГ звук.След това инсталирах иистърн Еуропе и като пусна програмата всичко е ок,но след като задам дестинация,програмата просто изключва.Първите пъти не ми правеше такъв проблем,работеше си нормално.Същотото се случва и със някои други приложения..Просто спират.Някои може ли да каже какъв е проблема и защо се случва така?Благоадря ви!

Публикувано

Търси от други кракери. Като за аванта е добре че въобще палят :)

Другия вариант (по-малко вероятен) е рам паметта да ти се претоварва, защото имаш много отворени приложения в мултитаскинг-а. Преди да пуснеш навигация или нещо тежко, затвори останалите.

Публикувано

С какъв firmware и с коя версия на ТомТом си?

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Уникална екстра.Вече търсенето на блокове в ТомТом е безпроблемно.Изобщо всичко така е много по лесно.

Публикувано (редактирано)

Ето ви ъпдейт на камерите за скорост от колегата oritomov:

http://itunes.apple.com/linkmaker/

Благодаря за камерите,но може ли един въпрос!

Врътката със Cydia & Terminal от първа страница,описана от Grevious,трябва ли да се извърши за да тръгнат камерите?

С версия - 3.1.2 съм!

Предварително,благодаря!

Редактирано от marinius3
Публикувано

Има проблем с тази версия на камерите.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...