naidenoff Публикувано Април 29, 2011 Публикувано Април 29, 2011 Има я и в Torrent.ru Абе ти си като майка ти....все едно съм те правил на "ксерокс" егати и "шпионките"... Кой те бие през устата.... Казал съм ти... само в "Говорилня".... The Shaman прав си, вече са я корегирали... сутринта имаше нкакво "менте" 1 Цитирай
Yakuza Публикувано Май 4, 2011 Публикувано Май 4, 2011 Сложих на Симпсън гласовете... Голяма пеза е Цитирай
ML16 Публикувано Май 4, 2011 Публикувано Май 4, 2011 Някой случайно да е попадал на TomTom 1.7 Europe със включена и Гърция? Цитирай
ML16 Публикувано Май 5, 2011 Публикувано Май 5, 2011 (редактирано) Дам, знам обаче някой беше успял при 1.6 да ги събере в 2GB. Edit Намерих TomTom 1.7 Europe със включени Гърция и Турция. Ако някой иска мога на ЛС да му дам линкове и упътване. Редактирано Май 6, 2011 от ML16 2 Цитирай
ayl Публикувано Май 18, 2011 Публикувано Май 18, 2011 (редактирано) Как мога да купя TomTom Europe, след като нямам билинг адрес за където и да е навън, а в нашия, българския стор, го няма? Edit: Става от румънския стор, където може да се регистрира човек с българска кредитна карта. За съжаление няма за цяла, а само за Източна Европа, но и това е достатъчно. Благодаря на JVV за съвета. Редактирано Юни 4, 2011 от ayl Цитирай
storm787 Публикувано Юни 15, 2011 Публикувано Юни 15, 2011 Дам, знам обаче някой беше успял при 1.6 да ги събере в 2GB. Edit Намерих TomTom 1.7 Europe със включени Гърция и Турция. Ако някой иска мога на ЛС да му дам линкове и упътване. Моля те даи ми някакжи линкове за 1.7 Цитирай
valbozh Публикувано Юни 20, 2011 Публикувано Юни 20, 2011 Здравейте, Някой има ли линк за Speed Cameras версия, която да работи с TomTom E.Europe 1.7 Благодаря предварително. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 20, 2011 Публикувано Юни 20, 2011 Такива неща - оттук. Не го пиша сефте бре, търсете малко. Цитирай
valbozh Публикувано Юни 21, 2011 Публикувано Юни 21, 2011 Не цитирай последен пост!!! Търсих, търсих, но не намерих откъде да го дръпна. Много благодаря за линка. Качих го както е описано по-горе в User/Applications/E.Europe(folder)/Eastern-Europe.app/Eastern_Europe и ми се появи в POI и картата. Ще ги пробвам днес камерките ) Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 28, 2011 Публикувано Юни 28, 2011 TomTom Europe TomTom Version: 1.8 What's new in the latest version:- LATEST, UPDATED TOMTOM MAP: Because roads are constantly changing, on average 15% of roads change every year, your TomTom App update comes with the latest and most up-to-date map. - MULTI-STOP ROUTES: Make your journeys simpler. With up to five stops on your journey, you can pick up friends and visit places of interest more easily – and you only need to plan your route once. IPHONE ORIGINAL (2G) AND iPOD TOUCH 1st GEN. USERS: DO NOT DELETE YOUR CURRENT APP (v1.7) FROM YOUR DEVICE. Your current App is the last version that supports your device. This update (v1.8) does not run on your device. If you delete your current App from your device and try to install this update, you may no longer be able to re-install your current App. Languages: English, Catalan, Czech, Danish, Dutch, Finnish, French, German, Greek, Hungarian, Italian, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Slovak, Spanish, Swedish, Turkish Requirements: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iOS 4.0 or later. 1 Цитирай
cvalio Публикувано Юни 28, 2011 Публикувано Юни 28, 2011 TomTom 1.8 Europe by Canolli *** MAPS COVERAGE *** - AD, AT, BE, CH, CZ, DE, DK, EE, ES, FI, FR, GB, HU, IC, IE, IT, LI, LT, LU, MC, MT, NL, NO, PL, PT, SE, SI, SK, SM, VA, RU (42%), LV (63%), BG (53%), HR (60%). 1 Цитирай
headshott Публикувано Юни 29, 2011 Публикувано Юни 29, 2011 Не разбирам от къде мога да изтегля 1.7 прочетох 10 страници няма нито един линк. Мерси ! Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 30, 2011 Публикувано Юни 30, 2011 Ако беше прочел повечко, щеше да разбереш, че трябва да пишеш на супер потребител за подобни неща. Линкове във форума няма да откриеш! Цитирай
Jeffry Публикувано Юли 14, 2011 Публикувано Юли 14, 2011 Колеги някой знае ли дали и как може да се добавят "speed cameras" за България на TomTom 1.8. EUROPA. Инсталирал съм го на iPhone 4? Цитирай
V304JOR Публикувано Юли 18, 2011 Публикувано Юли 18, 2011 Колега Jeffry, мисля че ти трябва папка var/mobile/Aplications/ххххххххх/Europe.app/Western_and_Central_Europe_2GB и там слагаш и POI и камерите, като за камерите не съм много сигурен! Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 18, 2011 Публикувано Юли 18, 2011 Там са всички POI във формат ov2(и камерите са така) Името на последната папка, зависи от версията на програмата: посочената в горния пост е за цяла Европа, ако е само източна - папката ще е EEurope - имената за останалите версии са аналогични. Цитирай
V304JOR Публикувано Юли 19, 2011 Публикувано Юли 19, 2011 Точно!Аз така намерих папката, като търсех .ov2 файлове Дори си прехвърлих камери от ТомТом 1.7, защото в 1.8 не са за всички държави в Европа. Цитирай
niksan83 Публикувано Юли 31, 2011 Публикувано Юли 31, 2011 Пичове, наскоро си качих на Айфона последната версия на ТТ Европа /1.8/, сложих му и спийд камерите /конвертирал съм ги в .png формат/. Проблемът е, че виждам камерата на картата, но не задейства звуковото предупреждение, а съм активирал функцията от менюто. Ще съм Ви благодарен, ако ме насочите какво да направя, за да ми "писка", когато наближа камерата. Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 31, 2011 Публикувано Юли 31, 2011 По време на навигиране ще писка, така само да зяпаш - не. Интересно ми е как си качил 1.8 на 3Г, след като в тюнса пише че 1.7 е последната за 2г/3г? П.П. Още по интересено ми е, какво точно си конвертирал в png? ov2 може би??? Цитирай
niksan83 Публикувано Юли 31, 2011 Публикувано Юли 31, 2011 Точно при навигиране не "писка". Виждам на картата как приближавам камерата, но нищо не се чува. Конвертирах .bmp файла в .png Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 31, 2011 Публикувано Юли 31, 2011 Това последното е напълно ненужно. А имаш ли изобщо самите камери в ov2 формат или си качил само картинки??? Цитирай
niksan83 Публикувано Юли 31, 2011 Публикувано Юли 31, 2011 Имам ги и двата файла. Показва ми ги коректно, но не се чува предупреждаващия звук, както беше при 1.7 версията. Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 31, 2011 Публикувано Юли 31, 2011 Почва се тегленето с ченгел... Настроил си кое? Да ти показва камерите като POI? А, звука за предупреждение и вида му настрои ли? Ако си пуснал всичко и не ще - триеш и качваш пак. Ако пак не ще - теглиш друг рилийз. Цитирай
niksan83 Публикувано Юли 31, 2011 Публикувано Юли 31, 2011 Пич, не съм такъв безхаберник за какъвто ме смяташ. Всичко, което споменаваш съм го направил/настроил. Явно ще трябва друг релийз да кача. Ще съм ти благодарен, ако ме насочиш към някой читав. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.