slavista Публикувано Октомври 23, 2011 Публикувано Октомври 23, 2011 Изчетах всички 21 страници и всичко е спамове дори и от теб!Тоя коментар също беше излишен ,ама здраве да е! Всеки линк даден дори не работи. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 23, 2011 Публикувано Октомври 23, 2011 Понеже "спамя" - това мнение какво обяснява??? Не знам, не ти ли е неудобно? Приятна почивка ти желая. Цитирай
ayl Публикувано Октомври 23, 2011 Публикувано Октомври 23, 2011 (редактирано) Хайде малко спам и от мен . Тествах новия TomTom 1.9 и останах безкрайно доволен. Не знам дали се дължи на новата операционна система или на самата навигация или може би на симбиозата от двете, но за първи път откакто имам навигация по телефоните виждам програма да върви толкова точно и без абсолютно никъкви лагове. Това, съчетано с прецизността на програмата при изчисляване на маршрутите и задаване на най-добрия възможен, прави избора на TomTom за хора като мен, които имат няколко нави програви, лесен. Да не беше само този противен бг глас на Мариус... Но ще чакаме джейлбрейк. Така като се замисля правя джейл само заради iFile и възможността да сменя гласа в TomTom с този на Анелия. Редактирано Октомври 23, 2011 от ayl 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Януари 3, 2012 Публикувано Януари 3, 2012 Свалих Europe 1.9, но тоя гигантски размер от 1.8ГБ ме дразни. Има ли как да го редуцирам като изрежа част от картата на Европа или при ТомТом няма как да се реже? Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 3, 2012 Публикувано Януари 3, 2012 Би трябвало да са отделни карти. Изтрий тези, които не ти трябват, езици, менюта на различен от български. Цитирай
Lyudmil Публикувано Януари 3, 2012 Публикувано Януари 3, 2012 Ами точно това гледах днеска, но не намирам самите карти, от които идва обема. Единствено мога да изтрия всички останали езици освен английския, както и ненужните гласове, някои и други дребни детайли и размера се намалява с около 50МБ, което е далеч от целта ми. Някой знае ли в кой файл са картите и дали има възможност да се режат или едитват по някакъв начин? Цитирай
JVV Публикувано Януари 11, 2012 Публикувано Януари 11, 2012 Търси ли се по квартал/блок в този 1.9? Може ли да пробва някой? Цитирай
tedier Публикувано Януари 11, 2012 Публикувано Януари 11, 2012 (редактирано) Да работи, изпробвано София за Младост, Левски.... и при това и на кирилица и на латиница Редактирано Януари 11, 2012 от tedier Цитирай
IliyanLD Публикувано Януари 16, 2012 Публикувано Януари 16, 2012 Свалих Tom Tom Eastern Europe v1.9 от един чешки форум, като размер е 358MB. Тествам я от няколко дни и съм много доволен. Имам и версията за цяла Европа пак 1.9 и единствената разлика която намирам е че при eastern-a не може да се въвежда дестинацията на кирилица, но не смятам че това е толкова голям проблем Който иска да я пробва да пише на лично 1 Цитирай
JVV Публикувано Януари 16, 2012 Публикувано Януари 16, 2012 И аз съм доволен, но не мога да го накарам да сигнализира звуково за спийд камерите и това е. Цитирай
Gribbo Публикувано Януари 16, 2012 Публикувано Януари 16, 2012 проблема със звука има ли го когато си с хендсфри или е само ако трябва да го чуваш от телефона? Ако го чуваш в слушалките, а иначе не при мен го правеше с по-стара версия защото съм намалил музиката до нула в някое друго приложение. Пробвай дали не е от това. Цитирай
s0urce Публикувано Януари 21, 2012 Публикувано Януари 21, 2012 Някой има ли 3D POI на сгради в БГ ? Цитирай
FidoDidoo Публикувано Януари 23, 2012 Публикувано Януари 23, 2012 Ако някой ги има може един линк на ЛС Цитирай
ferdolini Публикувано Февруари 16, 2012 Публикувано Февруари 16, 2012 Някой може ли да ми метне на лична един линк за Tom Tom Eastern Europe v1.9. Предварително благодаря!.....От два дни се пробвам да го сваля от инсталиуса но неуспешно, дропи ме още в началото. Цитирай
muki Публикувано Февруари 16, 2012 Публикувано Февруари 16, 2012 И при мен така, ще помоля за същото! Цитирай
madlunatic Публикувано Март 22, 2012 Публикувано Март 22, 2012 Търся някой от Бургас,който може да ми качи бг карта срещу заплащане на навигация Tom Tom XL europe 22 Цитирай
zonga Публикувано Март 29, 2012 Публикувано Март 29, 2012 Свалих си TomTom 1.9 от Installous, може ли някой да ми даде линк за POI, камери, бг меню и някакви други екстри ако има. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 29, 2012 Публикувано Март 29, 2012 Камери и ПОИ - poiplaza.com. Меню няма. Цитирай
DjeFF Публикувано Април 5, 2012 Публикувано Април 5, 2012 Alxx® може ли да кажеш как са наименовани камерите , защото не видях файл SAfety Cam. Мерси предварително Цитирай
Alxx® Публикувано Април 5, 2012 Публикувано Април 5, 2012 За ТомТом ги сваляй във формат ov2 - ще ти излязат като POI в програмата. Цитирай
Grievous Публикувано Април 16, 2012 Публикувано Април 16, 2012 TomTom Europe 1.10 What's new:- LATEST, UPDATED TOMTOM MAP: Because roads are constantly changing, on average 15% of roads change every year, your TomTom App update comes with the latest and most up-to-date map. - HD TRAFFIC™ IN CZECH REPUBLIC: Get accurate traffic info updated every two minutes – that's up to seven times more frequently than any other provider. Steer clear of delays, and know exactly when you're due to arrive. Available via in-App purchase. - SEARCH AND NAVIGATE WITH FACEBOOK™: Your TomTom App can access Facebook to make navigation more social. Find an event and automatically plan your route to it. You can also search thousands of Facebook places, and navigate to them in a tap. - SHARE YOUR DESTINATION VIA EMAIL, FACEBOOK™, OR TWITTER™: Share your destination and arrival time with Twitter™, Facebook™, email and SMS text – all through the TomTom App. Keep friends, family and 'followers' up to date with your plans. - NEW APP ICON Благодаря на JohnnyBravo! 8 Цитирай
FidoDidoo Публикувано Април 17, 2012 Публикувано Април 17, 2012 Гледам че в TomTom Europe няма Гърция, а има отделна версия за Гърция, може ли по някакъв начин да се добави в един общ App а не да имам 2-ва App Цитирай
Grievous Публикувано Април 17, 2012 Публикувано Април 17, 2012 Не, напред по темата е обсъждано. Теглиш TomTom Greece и те така. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.