tommy Публикувано Май 21, 2013 Публикувано Май 21, 2013 (редактирано) Да се включа и аз по темата за Восток - поръчах си този: и въпроса ми е каква е разликата между Восток и Восток Европа, ако изобщо има такава. И също какво ви е мнението за автоматите от тази марка. Редактирано Май 21, 2013 от tommy Цитирай
Anthony Публикувано Юни 3, 2013 Публикувано Юни 3, 2013 Ако някой намери откъде мога да си поръчам този модел, ще го почерпя сериозно. 1 Цитирай
djokando Публикувано Юни 5, 2013 Публикувано Юни 5, 2013 (редактирано) Дали е менте? Може ли сайта ...че ми хареса модела, ако цената е още актуалнаИ ако може малко отзиви )) Редактирано Юни 5, 2013 от djokando Цитирай
Александър Бигожин Публикувано Юни 5, 2013 Публикувано Юни 5, 2013 http://www.timezone123.com/BrowseCollection.aspx?keywords=Invicta%20dna%20black Часовника е добър. Къпя се с него някой път и нищо му няма. На няколко пъти треснах стъклото, но никакви следи не останаха. За цената си не е зле 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 5, 2013 Публикувано Юни 5, 2013 И между другото ако е с японска машина си пише, но има и с оригинални. Просто са намалени. Сайта е проверен и както казах по-горе, го доставиха за десетина дни и то по Велик ден. Ще поръчвам и този 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 5, 2013 Публикувано Юни 5, 2013 Мийота-та не ги прави менте, просто са по - скромна серия. Да се включа и аз по темата за Восток - поръчах си този: и въпроса ми е каква е разликата между Восток и Восток Европа, ако изобщо има такава. И също какво ви е мнението за автоматите от тази марка. Руските автомати цепеха мрака едно време. Ако са запазили старанието и материалите, са по - добри от масово достъпните швейцарски. 2 Цитирай
turganay Публикувано Юни 6, 2013 Публикувано Юни 6, 2013 Здравейте, какво ще кажете за часовниците от този сайт http://swisstime.co/bg/ , че ми изглежда доста съмнителен. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 6, 2013 Публикувано Юни 6, 2013 Намираш сайта на дадените марки и гледаш в списъка с дистрибутори дали фигурира въпросният български сайт/фирма. Нали твърдят, че са официални вносители. Цитирай
hrelas Публикувано Юни 7, 2013 Публикувано Юни 7, 2013 Да се включа и аз по темата за Восток - поръчах си този: и въпроса ми е каква е разликата между Восток и Восток Европа, ако изобщо има такава. И също какво ви е мнението за автоматите от тази марка. Би ли могъл да пишеш от къде си го поръча , защото и на мен ми допадна този часовник! Благодаря. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 7, 2013 Публикувано Юни 7, 2013 ...каква е разликата между Восток и Восток Европа... Вообще-то Восток-Европа - это литовская компания, которая использует механизмы "Восток".Разница в механизмах только в том, что для Восток-Европы их лучше декорируют (синят винты и воронят сектор автоподзавода), а остальное все тоже самое, что и на обычных Востоках за 25 USD. Цитирай
miro1972 Публикувано Юни 19, 2013 Публикувано Юни 19, 2013 (редактирано) Тъй като Vostok North Pole 1сдаде багажа ми го замениха с доплащане за Vostok Anchar titan! Е това е друга бира- титанов корпус(лек) , сапфитено стъкло, Сейко NH35 механизъм и Тритиева илюминация на циферблата. Препоръчвам го! North pole 1 e със старите руски механизми(които са си добри), доста тежък за носене и с недобро качество на верижката. Редактирано Юни 19, 2013 от miro1972 6 Цитирай
ozone Публикувано Юли 2, 2013 Публикувано Юли 2, 2013 (редактирано) Да повдигна малко темата Редактирано Юли 2, 2013 от ozone Цитирай
dedil Публикувано Юли 8, 2013 Публикувано Юли 8, 2013 (редактирано) Нямам намерение да съм негативен, но изглежда като реплика на един изключително популярен модел на Ролекс. Сейко са сериозна компания, но дизайна им според мен не е с насоченост към европ. потребител Редактирано Юли 24, 2013 от dedil Цитирай
ozone Публикувано Юли 8, 2013 Публикувано Юли 8, 2013 Прилича ти на реплика,да, но не на ролекс, а на небезивестния Blancpain fifty fathoms. Цитирай
dedil Публикувано Юли 9, 2013 Публикувано Юли 9, 2013 (редактирано) Моля, направи сам сравнението с оригинала, за който написах аз. Извинявам се за не до там добрата снимка, но в колата съм и чакам да премина поредната порция пороен дъжд. Редактирано Юли 9, 2013 от dedil Цитирай
ozone Публикувано Юли 9, 2013 Публикувано Юли 9, 2013 Лично на мен този Ролекс не ми прилича на Сейкото. Е освен черния безел,който дори не е и плосък както на 5 - цата. Ако това Сейко е реплика на нещо,то това е на Blancpain. Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 9, 2013 Публикувано Юли 9, 2013 Абе...няма какво да се лъжем - конфекцията копира известното и да залиташ в детайлите за оправдание е безсмислено. Един обикновен човечец, мислиш ли, че знае разликата "плосък безел" и някакъв друг? За мен всички модерни смартфон операционни, са копие на iOS, каквото и да ми говорят за детайлите. Като говорим за детайли, виж задниците хюндай соната 2003-та и Ягуар С-тайп? Пак соната, но 2007 и силуетът и, са "случайно" подобие на Ауди А6. Цитирай
ozone Публикувано Юли 9, 2013 Публикувано Юли 9, 2013 (редактирано) Не съм много съгласен.То и един обикновен човечец едва ли знае каква е разликата между iOS и Android ( във връзка с плоския безел),но ние тук я обсъждаме. Така е и с часовниците (понякога). А че всички копират от по-големия е ясно.Примера с колите го показва. П.П. Не се оправдавам,просто отговарям на колегата,както всеки би направил ако му кажат ,че някоя си ОС прилича на iOS. Редактирано Юли 9, 2013 от ozone Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 9, 2013 Публикувано Юли 9, 2013 Именно Аз споменах операционните от гледната точка на юзър. Питаш ли жена ми, какво казва за жалъксито на сина - "голям, грозен, пластмасов ментак на айфон". 3 Цитирай
ayl Публикувано Юли 11, 2013 Публикувано Юли 11, 2013 И аз не разбирам от безели, а няма и лупа на датника . Ще свикна с този недостатък. 5 Цитирай
inutero Публикувано Юли 15, 2013 Публикувано Юли 15, 2013 Да се похваля и аз.. Не разбирам много от часовници, но в тоя се влюбих от пръв поглед 4 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.