Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

И аз да се похваля:

f2az.jpg

Публикувано

Междудругото има намаление на няколко марки часовници в амазон, който иска да налазва :)

Публикувано

Мисля да му скоча. Дават ми го на много добра оферта, такава, каквато няма никъде. Какво ще кажете за марката?

u6uhyhuj.jpg

Публикувано

Имам :smile:Засега доволен ;)Влизам и на дълбоко :smile:

aru9eqyh.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Стават, братле. Не са "тузарска" марка, но са добри. Щом те радва се мятай.

Публикувано

Преди малко ми влизат с още една оферта, но тези розови стрелки ме възпират. Мнение?

ene2epet.jpg

Casio-то няма никакви грижи във водата. Кой от двата?

Публикувано

Вземи това, което ти харесва. Няма как , друг да диктува какво ще носиш.

П.П. Sector-a е доста по - "masculin" :D,розовите стрелки нямат общо.

Публикувано

Големината им е почти еднаква, нищо, че Casio-то изглежда на снимката по-малък.

Публикувано

Нямах предвид размерите. Просто Сектор си е swiss brand, отделно има няколко хроно секции и като цяло е по - "дебела" марка. Касиото е много качествено изработено, но е конфекция. Все едно, да сравняваш прилично скроен спортен панталон и дънки.

Публикувано

Ориентировъчна цена?

Публикувано

Коле Сектора е за теб!

Публикувано

Ето и моя часовник :

9anypene.jpgu5asasa4.jpg8ubazaqe.jpgepuqada2.jpg

Публикувано

Преди малко ми влизат с още една оферта, но тези розови стрелки ме възпират. Мнение?

ene2epet.jpg

Casio-то няма никакви грижи във водата. Кой от двата?

Коле, отиваш на часовникар, отваряте Сектора и тогава плащаш, този ми изглежда ментак с японската машина, то затова е и смешна цената....Сектор работят с ЕТА SWISS, механизъм, Мийотата е японската машина, която хич не е лоша.......

Публикувано

Т.е. и да не отидат на часовникар, няма да сгреши.

Публикувано

Точно така, морски!!!

Публикувано

Благодаря за съветите, но в крайна сметка реших да взема Edifice. Прецених, че Sector-а е голям (на дебелина) за моята ръка. Това розово не е чак толкова розово вечер, тогава ще го слагам. :tooth:

b412d62830fe7be8.JPG

Публикувано

Според мен - добър избор. Casio са "железни"! Вече 14 години ползвам най-добрия часовник (за работа, според мен ;) ) . http://en.wikipedia....wiki/Casio_F91W

Публикувано

Аха и в Ал-Каида така разправят :tooth:

Публикувано

Еееее, не съм от тях ;)

Публикувано

Момчета, много ще съм ви благодарен, ако ми кажете, къде мога да намеря ( ако изобщо може ) тук в България този модел или къде да го поръчам, но да не е реплика. http://www.emporioarmaniwatches.com/en_US/shop/ceramic_watch-AR1410P.html?imagePath=AR1410

Публикувано

Здравейте!Скоро ще си купувам Omega и искам помощ и мнение от вас.Моделите на които съм се спрял са Omega Planet Ocean (James Bond Quantum of solace edition) и Omega Speedmaster professional (The first watch worn on the moon на мисията Apollo) .Някой има ли мнение за тези класики?Мой роднина има Speedmaster professional и от него се запалих.Наистина носи голям момент в човешката история в себе си този часовник за който мога да кажа спокойно - Masterpiece

Може и други модели на други производители да ми предложите .

Като прочетох това - Omega Speedmaster professional (The first watch worn on the moon на мисията Apollo) се сетих че наскоро бях попаднал на един часовник в онлайн магазин, където задния капак на часовника беше изработен от метала от аполо, който е летял до луната. Invicta Limited Edition това е часовника. Не е като препоръка за марка, защото не съм запознат с тия часовници, но ти препоръчвам Raymond Weil - голям фен съм им и имам 3 часовника от тази марка - нямам проблеми с тях.

Публикувано

Днес го купих.....за една торба с пари, уникат!!!

post-11783-0-70568400-1376149210_thumb.j

Публикувано

Ако не е тайна колко е голяма торбата? :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Еее, аз исках само да се похваля лекичко, сега ако ти кажа колко струва ще изглеждам смешно......имал съм, дал съм парите......хмм колкото за една средна колаpost-11783-0-52874000-1376169777_thumb.j

Публикувано

Просто си мислех колко ли ми е над летвата това чудо :) Да си го ползваш със здраве . Не съм имал никакви задни мисли ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...