inutero Публикувано Юли 28, 2013 Публикувано Юли 28, 2013 Междудругото има намаление на няколко марки часовници в амазон, който иска да налазва Цитирай
Grievous Публикувано Юли 29, 2013 Публикувано Юли 29, 2013 Мисля да му скоча. Дават ми го на много добра оферта, такава, каквато няма никъде. Какво ще кажете за марката? Цитирай
gogi6 Публикувано Юли 29, 2013 Публикувано Юли 29, 2013 Имам Засега доволен Влизам и на дълбоко Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 29, 2013 Публикувано Юли 29, 2013 Стават, братле. Не са "тузарска" марка, но са добри. Щом те радва се мятай. Цитирай
Grievous Публикувано Юли 29, 2013 Публикувано Юли 29, 2013 Преди малко ми влизат с още една оферта, но тези розови стрелки ме възпират. Мнение? Casio-то няма никакви грижи във водата. Кой от двата? Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 29, 2013 Публикувано Юли 29, 2013 Вземи това, което ти харесва. Няма как , друг да диктува какво ще носиш. П.П. Sector-a е доста по - "masculin" ,розовите стрелки нямат общо. Цитирай
Grievous Публикувано Юли 29, 2013 Публикувано Юли 29, 2013 Големината им е почти еднаква, нищо, че Casio-то изглежда на снимката по-малък. Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 29, 2013 Публикувано Юли 29, 2013 Нямах предвид размерите. Просто Сектор си е swiss brand, отделно има няколко хроно секции и като цяло е по - "дебела" марка. Касиото е много качествено изработено, но е конфекция. Все едно, да сравняваш прилично скроен спортен панталон и дънки. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Юли 29, 2013 Публикувано Юли 29, 2013 Ориентировъчна цена? Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
FrAnT Публикувано Юли 29, 2013 Публикувано Юли 29, 2013 Ето и моя часовник : Sent from my iPhone using Tapatalk 2 4 Цитирай
alex.7777 Публикувано Юли 29, 2013 Публикувано Юли 29, 2013 Преди малко ми влизат с още една оферта, но тези розови стрелки ме възпират. Мнение? Casio-то няма никакви грижи във водата. Кой от двата? Коле, отиваш на часовникар, отваряте Сектора и тогава плащаш, този ми изглежда ментак с японската машина, то затова е и смешна цената....Сектор работят с ЕТА SWISS, механизъм, Мийотата е японската машина, която хич не е лоша....... 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 30, 2013 Публикувано Юли 30, 2013 Т.е. и да не отидат на часовникар, няма да сгреши. Цитирай
Grievous Публикувано Юли 30, 2013 Публикувано Юли 30, 2013 Благодаря за съветите, но в крайна сметка реших да взема Edifice. Прецених, че Sector-а е голям (на дебелина) за моята ръка. Това розово не е чак толкова розово вечер, тогава ще го слагам. 2 Цитирай
Jekylll Публикувано Юли 30, 2013 Публикувано Юли 30, 2013 Според мен - добър избор. Casio са "железни"! Вече 14 години ползвам най-добрия часовник (за работа, според мен ) . http://en.wikipedia....wiki/Casio_F91W 1 Цитирай
snooperchi Публикувано Август 4, 2013 Публикувано Август 4, 2013 Момчета, много ще съм ви благодарен, ако ми кажете, къде мога да намеря ( ако изобщо може ) тук в България този модел или къде да го поръчам, но да не е реплика. http://www.emporioarmaniwatches.com/en_US/shop/ceramic_watch-AR1410P.html?imagePath=AR1410 Цитирай
raymondweil Публикувано Август 10, 2013 Публикувано Август 10, 2013 Здравейте!Скоро ще си купувам Omega и искам помощ и мнение от вас.Моделите на които съм се спрял са Omega Planet Ocean (James Bond Quantum of solace edition) и Omega Speedmaster professional (The first watch worn on the moon на мисията Apollo) .Някой има ли мнение за тези класики?Мой роднина има Speedmaster professional и от него се запалих.Наистина носи голям момент в човешката история в себе си този часовник за който мога да кажа спокойно - Masterpiece Може и други модели на други производители да ми предложите . Като прочетох това - Omega Speedmaster professional (The first watch worn on the moon на мисията Apollo) се сетих че наскоро бях попаднал на един часовник в онлайн магазин, където задния капак на часовника беше изработен от метала от аполо, който е летял до луната. Invicta Limited Edition това е часовника. Не е като препоръка за марка, защото не съм запознат с тия часовници, но ти препоръчвам Raymond Weil - голям фен съм им и имам 3 часовника от тази марка - нямам проблеми с тях. Цитирай
alex.7777 Публикувано Август 10, 2013 Публикувано Август 10, 2013 Днес го купих.....за една торба с пари, уникат!!! 6 Цитирай
TUISTERa Публикувано Август 10, 2013 Публикувано Август 10, 2013 Ако не е тайна колко е голяма торбата? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
alex.7777 Публикувано Август 10, 2013 Публикувано Август 10, 2013 Еее, аз исках само да се похваля лекичко, сега ако ти кажа колко струва ще изглеждам смешно......имал съм, дал съм парите......хмм колкото за една средна кола 1 Цитирай
TUISTERa Публикувано Август 11, 2013 Публикувано Август 11, 2013 Просто си мислех колко ли ми е над летвата това чудо Да си го ползваш със здраве . Не съм имал никакви задни мисли Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.