Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Алекс, апропо торба ... да се похваля, че и аз "надебелях" от 2-3 седмици :blush:

rolex.jpg

Публикувано

Я да вземеш да се епилираш малко......иначе страшен е часовника, имах такъв преди време и ми трябваха пари и го шитнах, още съжалявам ....много качествен и здрав модел, особено за гмуркане, честито с кеф да го носиш!

Публикувано

Наистина ли се гмуркате с метални (особено верижките) часовници:D

Публикувано

На такава нежна ръчичка да кажеш че е космата .. :)

Майтапа на страна, много му се радвам и си заслужава всяка стотинка, ама тежи като за световно ..

Това ако се гмурна с него не могат ме извадят и с кран после :)

Публикувано

Инвиктата и тя тежи здравата, ама така ми пасна на ръката че и секс правя с нея......Шамане, няма как да издържи силикона на екстремни спортове, къса се при токата, иди на рафтинг и като се обърне каяка ще си намериш часовника, ама в магазина.....нов

Публикувано

Има си часовници за тези работи :)

Публикувано

От 10 години на сам - не си свалям часовника от ръката. Секс, гмуркане, сауна.... Метална каишка Тисо - любим. Връткам ги с Востока със силиконова каишка - ама с него наистина внимавам повече.

Публикувано

Хмм, преди време загубих едно Сунто(3600) кинта, силикон, та сега си търкалям екстремната Инвикта , която е по-скъпа, но е супер здрава.....

Публикувано

Не знам, колко торби с пари е, но като гледам, какъв е ожулен и износен, май не си пазиш нещата много :D

Изобщо тая работа с инвиктите е малко смешна, бях тръгнал и аз да взимам един, но тяхното ценово определяне ми е малко тъмна Индия, почти всички модели ги има с намаления от порядъка 60-70%, че и повече, много съмнително.. От 2300 паунда та на 499.... Може да са качествени, но някакси загубих доверие в бранда.

Публикувано

Хмм, като гледаш само ментаци.....ще си купиш ментак, въпроса е да се бръкнеш по-дълбоко, за нещо качествено, колега

Публикувано

Ако искаш да няма драскотини и деруги - RADO керамика. Аз пазя много, но стоманата или титана си се драскат яко. Така че човека е ... невинен ;)

Публикувано

Прав си донякъде, керамиката се чупи обаче.......личен опит, наложи се да поръчвам цял корпус на въпросното Радо, пак за една торба с пари, часовника струваше 3000 швейцарски франка, корпуса дойде за 1600!!!.....и накрая го продадох за 3000 лева:)

Публикувано

Аз като съм просТ, карам с Инвикта за 140$ :D

Публикувано

Ами криза е ще стягаме разходите......:)

Публикувано

... титана си се драскат яко...

Ъ?

Публикувано (редактирано)

Потвърждавам ! Драска се ,особено ако го издрънча в стената като минавам и маам с ръце :-)

Редактирано от Alxx®
Публикувано

Имам един TISSOT Titanium - всичко в титан и се драска много. Но пък винаги ми е правило впечатление, че не е толкова тъмно сив като други титанови часовници, които съм виждал. Далече съм от мисълта, че точно моя е менте, защото съм го купувал в Швейцария и беше някъква юбилейна серия по случай 150 годишнината на фирмата. Доколкото прочетох било титанова сплав номер не знам кой си. От друга страна съм влизал на атракционна обиколка като посетител в завода на Еърбъс в Хамбург и съм виждал крила на самолет от титан без боя и изглеждаха лъскави и гладки като че са от неръждавейка, цвета им беше също като от стомана. А иначе показваха процеса и обясняваха каква е сплавта. Може би ако часовника е от чист титан, не се драска, знам ли.

Публикувано

Колега, олекотен, да, но не истински титаниев, че цената му няма да е 1000франка, ами 10000, титаниево покритие се водят Тисото, бачкахме навремето с Джулиани и един ден Еди изгуби баса.....нарязахме една верижка на Тисо и се оказа, че е покритие от титаний!

Публикувано

...по - точно от сплав. Това имах предвид с "Ъ"-то ;) Тизо отдавна е влязла в лоу-кост групата(от старите швейцарски марки) и е трудно даже да си представя сериозни материали там.

Публикувано

Да, така е последния Тисо, който ме изкефи беше Тъч скрийн, спорт със много проблемната ЕТА G210, която се произвежда предимно за фъшкийските модели на Суоч

• 1 месец по-късно...
Публикувано
Публикувано
  • 3 седмици по-късно...
Публикувано

Чета по-горе приказките за титаний и се чудя. Изкарахте го по-скъп от златото. Как пък никой не си направи труда да види колко струва? Килограм титаний е ~20 долара на борсата, а от това количество се правят поне 7-8 часовника.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...