Grievous Публикувано Август 20, 2011 Публикувано Август 20, 2011 Изпращането на песен от iPod.app вече е факт с новата версия 1.1-1. What's new:- Full iOS 4.3+ compatibility: "Send" ActionMenu in iPod.app now supported - File transfers continue when device gets locked or enters sleep mode. - Songs (mp3s) without metadata are added to iPod.app with their filename as title - no more title-less songs Цитирай
sstavrov Публикувано Септември 1, 2011 Публикувано Септември 1, 2011 не разбрах как става номера при 4.3.3 какво ли не пробвах и не става на 4.2.1 нямах проблем но ако се върна може пак да не успея да подкарам селесте-то ако някой може да обясни как става , ама като за малоумни кат' мене , чв ще го удрям вече в земята заради този син зъб Цитирай
lqnka17 Публикувано Септември 12, 2011 Публикувано Септември 12, 2011 Здравейте, наскоро си купих iphone 4, но имам проблем с активирането на bluetooth. Прочетох, че трябва да се изтегли Cydia и от там да изтегля ibluenova и да го инсталирам на телефона. Правя всичко стъпка по стъпка както е показано, инсталирам го, на екрана ми се появява икона и в момента в който натисна върйу нея да го вклююча се появява за момент и изчезва. Някой може ли да ми помогне и да ми каже защо така се получава и има ли начин да го оправя и да го ползвам. Имам и втори въпрос: Как мога да си сложа Mp3 за входяюо обаждане? Благодаря предварително Цитирай
mariankata Публикувано Септември 12, 2011 Публикувано Септември 12, 2011 iBluenova работи на по-стар софтуер от твоя. Потърси Celeste във форума. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 12, 2011 Автор Публикувано Септември 12, 2011 Пробвай малко и с търсачката. В общи линии за да ползваш приложението трябва да си го платиш http://bgiphone.com/topic/11384-celeste-bluetooth-file-sharing/ По втория ти въпрос също има доста писано. Ето ти едно приложение а има и други: http://bgiphone.com/topic/1148-anyring/ Цитирай
lqnka17 Публикувано Септември 12, 2011 Публикувано Септември 12, 2011 Успях да инсталирам Anyring, много ви благодаря. Сега ще пробвам и със Celeste, дали ще стане и Bluetooth да инсталирам. Благодаря Цитирай
lqnka17 Публикувано Септември 12, 2011 Публикувано Септември 12, 2011 Имам въпрос относно Anyring: когато сложа една песен и после искам да я сменя с друга си свири отново първата? Прочетох че има алтернатива на Anyring-Mytones, но не успявам да я намеря в Cydia. Защо се получава така и добра ли е тази програма? Благодаря предварително! Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 12, 2011 Автор Публикувано Септември 12, 2011 След всяка смяна рестартирай телефона. Цитирай
lqnka17 Публикувано Септември 12, 2011 Публикувано Септември 12, 2011 Благодаря . А Celeste платена програма ли е, защото нещо не мога да я инсталирам? Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 12, 2011 Автор Публикувано Септември 12, 2011 По принцип да. Погледни малко и темата, която ти дадох. Прочети я и ще ти се изясни. Цитирай
lqnka17 Публикувано Септември 12, 2011 Публикувано Септември 12, 2011 Ами прочетох я, и там пише, че е платена. има ли някаква алтернатива или безплатна програма? Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 12, 2011 Автор Публикувано Септември 12, 2011 Нищо не си прочел Добави репото repo.icausefx.com в Сидиа. Цитирай
chrno Публикувано Септември 12, 2011 Публикувано Септември 12, 2011 Инсталирах всичко от папката точно по упътването, но когато вляза в снимки или песни не ми дава опция сенд , макар че от сетингс съм ънейбнъл селесте както и в акшън бара и в сбссетингс ... С iphone4 4.3.3 , celeste 1.0-73 Цитирай
linkinpark79 Публикувано Септември 12, 2011 Публикувано Септември 12, 2011 Аз съм с 4.3.5,закупил съм си го-14 кинта и си ми бачка супер,за това не се стискай ами си го плати и няма да имаш грижи с тази функция! Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 12, 2011 Автор Публикувано Септември 12, 2011 Кихаш кинта и нямаш грижа. No Money, No Funny Цитирай
lqnka17 Публикувано Септември 13, 2011 Публикувано Септември 13, 2011 Добавих репото, но пак не става да се инсталира Celeste, докато инсталира ми показва някакви грешки,става много бавно и накрая като ми изпише Complete,връщам се назад,пише ми отново Install и на екрана нямам иконка,защо става така? Благодаря предварително! Цитирай
Grievous Публикувано Септември 13, 2011 Публикувано Септември 13, 2011 Повтаряш докато стане. Цитирай
lqnka17 Публикувано Септември 13, 2011 Публикувано Септември 13, 2011 Повторих около 20 пъти и не става и не става, накрая ми изписва грешка, отгоре пише Complete и кат натисна Return to Cydia отгоре в дясно пак ми поше Install Цитирай
Lyudmil Публикувано Октомври 8, 2011 Публикувано Октомври 8, 2011 Новата версия 1.1-1 има ли я излекувана вече и ако да, в кое репо мога да я намеря? Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 8, 2011 Автор Публикувано Октомври 8, 2011 iCauseFX Repo- repo.icausefx.com 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Октомври 8, 2011 Публикувано Октомври 8, 2011 От там я пробвах вече, не може да се активира. При теб работи ли от там? Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 8, 2011 Автор Публикувано Октомври 8, 2011 Aко беше прочел последните няколко страници от темата, щеше да разбереш, че мнооого рядко зацепва кракната. Най-вероятно ще трябва да преглътнеш и да си я платиш ако държиш на нея и да, при мен(на жена ми телефона) върви, купена. Цитирай
Lyudmil Публикувано Октомври 8, 2011 Публикувано Октомври 8, 2011 Единствената причина да я търся излекувана е, че искам да я видя работеща преди да си я купя, а и не е програма, която се слави с особена стабилност. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 8, 2011 Публикувано Октомври 8, 2011 Получава, праща без проблем. Малко ли доказателства със снимки има напред? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.