Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Celeste Bluetooth File Sharing

Recommended Posts

Публикувано

Изпращането на песен от iPod.app вече е факт с новата версия 1.1-1.

What's new:

- Full iOS 4.3+ compatibility: "Send" ActionMenu in iPod.app now supported

- File transfers continue when device gets locked or enters sleep mode.

- Songs (mp3s) without metadata are added to iPod.app with their filename as title - no more title-less songs

post-12-0-72984500-1313815536_thumb.png post-12-0-02973100-1313815544_thumb.png

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

не разбрах как става номера при 4.3.3

какво ли не пробвах и не става

на 4.2.1 нямах проблем но ако се върна може пак да не успея да подкарам селесте-то

ако някой може да обясни как става , ама като за малоумни кат' мене , чв ще го удрям вече в земята заради този син зъб

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте, наскоро си купих iphone 4, но имам проблем с активирането на bluetooth. Прочетох, че трябва да се изтегли Cydia и от там да изтегля ibluenova и да го инсталирам на телефона. Правя всичко стъпка по стъпка както е показано, инсталирам го, на екрана ми се появява икона и в момента в който натисна върйу нея да го вклююча се появява за момент и изчезва. Някой може ли да ми помогне и да ми каже защо така се получава и има ли начин да го оправя и да го ползвам.

Имам и втори въпрос: Как мога да си сложа Mp3 за входяюо обаждане?

Благодаря предварително :)

Публикувано

iBluenova работи на по-стар софтуер от твоя.

Потърси Celeste във форума.

Публикувано

Пробвай малко и с търсачката. В общи линии за да ползваш приложението трябва да си го платиш http://bgiphone.com/topic/11384-celeste-bluetooth-file-sharing/

По втория ти въпрос също има доста писано. Ето ти едно приложение а има и други: http://bgiphone.com/topic/1148-anyring/

Публикувано

Успях да инсталирам Anyring, много ви благодаря. Сега ще пробвам и със Celeste, дали ще стане и Bluetooth да инсталирам.

Благодаря :)

Публикувано

Имам въпрос относно Anyring: когато сложа една песен и после искам да я сменя с друга си свири отново първата?

Прочетох че има алтернатива на Anyring-Mytones, но не успявам да я намеря в Cydia. Защо се получава така и добра ли е тази програма?

Благодаря предварително!

Публикувано

След всяка смяна рестартирай телефона.

Публикувано

Благодаря :) .

А Celeste платена програма ли е, защото нещо не мога да я инсталирам?

Публикувано

По принцип да. Погледни малко и темата, която ти дадох. Прочети я и ще ти се изясни.

Публикувано

Ами прочетох я, и там пише, че е платена.

има ли някаква алтернатива или безплатна програма?

Публикувано

Нищо не си прочел;) Добави репото repo.icausefx.com в Сидиа.

Публикувано

Инсталирах всичко от папката точно по упътването, но когато вляза в снимки или песни не ми дава опция сенд , макар че от сетингс съм ънейбнъл селесте както и в акшън бара и в сбссетингс ...

С iphone4 4.3.3 , celeste 1.0-73

Публикувано

Аз съм с 4.3.5,закупил съм си го-14 кинта и си ми бачка супер,за това не се стискай ами си го плати и няма да имаш грижи с тази функция! :tease3:

Публикувано

Кихаш кинта и нямаш грижа.

No Money, No Funny

Публикувано

Добавих репото, но пак не става да се инсталира Celeste, докато инсталира ми показва някакви грешки,става много бавно и накрая като ми изпише Complete,връщам се назад,пише ми отново Install и на екрана нямам иконка,защо става така?

Благодаря предварително!

Публикувано

Повтаряш докато стане.

Публикувано

Повторих около 20 пъти и не става и не става, накрая ми изписва грешка, отгоре пише Complete и кат натисна Return to Cydia отгоре в дясно пак ми поше Install

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Новата версия 1.1-1 има ли я излекувана вече и ако да, в кое репо мога да я намеря?

Публикувано

iCauseFX Repo- repo.icausefx.com

Публикувано

От там я пробвах вече, не може да се активира. При теб работи ли от там?

Публикувано

Aко беше прочел последните няколко страници от темата, щеше да разбереш, че мнооого рядко зацепва кракната. Най-вероятно ще трябва да преглътнеш и да си я платиш ако държиш на нея :) и да, при мен(на жена ми телефона) върви, купена.

Публикувано

Единствената причина да я търся излекувана е, че искам да я видя работеща преди да си я купя, а и не е програма, която се слави с особена стабилност.

Публикувано

Получава, праща без проблем. Малко ли доказателства със снимки има напред?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...