maranelo Публикувано Февруари 5, 2010 Публикувано Февруари 5, 2010 Излезъл е лек за iphone 3гс , някой нещо по темата знае ли . Помагайте Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 5, 2010 Публикувано Февруари 5, 2010 (редактирано) Дай да видим къде го прочете това. п.п. оправи си профила според правилата. Редактирано Февруари 7, 2010 от Grievous Цитирай
fearness Публикувано Февруари 8, 2010 Публикувано Февруари 8, 2010 Теглиш 3.1.2 за 3G от тук и правиш Shift+Restore от iTunes, след което правиш jailbreak чрез blackra1n и unlock чрез blacksn0w. Има теми и за двете в този раздел.В никакъв случай не натискай само Restore в iTunes, защото ще ти качи 3.1.3, а начин за jailbreak и unlock за него няма!! Много Ти благодаря!!! Само последно искма да питам, оригинален фирмуер и трябва да съм с айтунс 8.2, защото аз съм с него. И другото за бекъпа ръчния я видях темата, а апп-овете, които съм си теглил от аппстора и от инсталоус, как да ги запазя? Извинявам Ти се за глупавия въпрос предварително. А и също много благодаря на всички Вас, че ни помагате на нас незрящите в тази област. Благодаря ВИ от сърце!! bgiphone.com - най-добрият сайт за iPhone!!!!! Цитирай
mupo Публикувано Февруари 8, 2010 Публикувано Февруари 8, 2010 Да, оригиналния 3.1.2 за 3G, дори и линк съм ти дал откъде да го изтеглиш. Обнови си iTunes до последната версия. Приложенията би трябва да ги имаш в iTunes т.е. в компютъра, а тези които си слагал чрез Installous ще ти се качат на компютъра след синхронизация. Цитирай
Andro Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 Някой да знае, що за грешка е "unknown error 1015", дава ми я при опит за рестор на 3G, с оригинален 3.1.2, използвам този от линка на Миро, Shift + Restore и на процеса Restoring Iphone Firmware дава грешката. iTunes-a e update-нат. Цитирай
Alxx® Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 (редактирано) unknown error 1015 е следствие от опит за сваляне на бейзбанда. Предполагам телефона е бил с 3.1.3 и BB 05.12, да? Ресторваш, дава 1015, пускаш директно blackra1n и си модерен. Ако е ФО, "сготви" си кастъм 3.1.3 без активация(ползвай snowbreeze 1.5.2), качи го и си го активирай. П.П. Махни тая глупост от профила си: УстройствоiPhone 2G SIM Фабрично отключен Май още не правиш разлика м/у двете. Това че е "вечно" отключен, не ти дава свободата на ФО. Редактирано Април 8, 2010 от alxx Цитирай
Andro Публикувано Април 11, 2010 Публикувано Април 11, 2010 alxx, телефона е на приятелка, която разбира се го е ъпдейтнала през iTunes, без да иска и ме помоли да го оправя. Както и да е, имаше шанс да се downgrade-не от 05.12.07 с Fuzzyband, но за нейно съжаление bootloader-a е 5.09... шанс! Сега е много нещастна... и със сълзички на очи си ползва новия iPod Touch хаха. Иначе моят 2G е ФО, да. Thanks за блекрейн-а за 9.1 iTunes, бях пропуснал темата. Поздрави, Андро Цитирай
kawabiker Публикувано Април 11, 2010 Публикувано Април 11, 2010 Ех , доживях и аз най-накрая ФО 2Г , Андро дай да го видиме поне на снимка този уникат Цитирай
Sladichuk® Публикувано Април 11, 2010 Публикувано Април 11, 2010 Покрай предните "свръх заети", и "нечетящи" следва и новата порция спамъри... Цитирай
hudson Публикувано Април 26, 2010 Публикувано Април 26, 2010 (редактирано) Здравейте, има ли джейл за 3G с 3.1.3? Телефона ми е от О2 UK, но понеже договора му изтече, поисках да ми го отключат. След 2 седмици ми върнаха мейл, че телефона вече ми е отключен. Аз естествено ги попита как така е отключен като не са ми пратили никакъв код. Отвърнаха ми, че при следващия ъпдейт през iTunes, телефона ще бъде отключен. Естествено, аз без да се замислям, го закачам за компютъра и го ъдейтвам до 3.1.3. И о, чудо телефона вече е отключен. Естествено, веднага започвам с опитите да го джейлна, нооооо.... не става. Черни дъждове, червени снегове и греда. Не ще и не ще. Някаква помощ? П.П. И един въпрос за профила ми - сега телефона ми фабрично отключен ли е? Редактирано Април 26, 2010 от hudson Цитирай
Alxx® Публикувано Април 26, 2010 Публикувано Април 26, 2010 Hudson, това прочете ли? unknown error 1015 е следствие от опит за сваляне на бейзбанда. Предполагам телефона е бил с 3.1.3 и BB 05.12, да?Ресторваш 3.1.2, дава грешка 1015, пускаш директно blackra1n и си модерен. Ако е ФО, "сготви" си кастъм 3.1.3 без активация(ползвай snowbreeze 1.5.2), качи го и си го активирай. Това последното, с активацията е крайно пожелателно. С кастъм без активация го качи на 3.1.3 и активирай с каквато и да е карта. Ще спестиш качването на доста пачове. Цитирай
hudson Публикувано Май 18, 2010 Публикувано Май 18, 2010 Hudson, това прочете ли?С кастъм без активация го качи на 3.1.3 и активирай с каквато и да е карта. Прочетох го, пробвах го, не става. snowbreeze или забива, или кастъм файла който прави не се приема от телефона. Изписва че е несъвместим. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 19, 2010 Публикувано Май 19, 2010 Синко, кастъм СЕ КАЧВА САМО НА ДЖЕЙЛНАТ ТЕЛЕФОН. По - горе съм ти писал, как да върнеш, джейлнеш и качиш после кастъм. Прескачаш реда от мерак, а той е най - важен! Цитирай
Phonomania Публикувано Юли 11, 2010 Публикувано Юли 11, 2010 (редактирано) Здравейте от близо година не съм се се занимавал с телефона , и малко сам позабравил как се правеха точно нещата. Телефона ми е 2g 3.0.1 , та искам да мина на 3.1.3 , от itunes 9.2.0.61 мога да го update, ам непомня какво точно се правеше .. в смисъл мога ли само да го update и след това с дадения софтуер за отключване на 3.1.3 да си го оправя или трябва и някакви допалнителни настройки да се правят. Редактирано Юли 12, 2010 от Phonomania Цитирай
Sladichuk® Публикувано Юли 12, 2010 Публикувано Юли 12, 2010 Вече ръцете ме сърбят директно да трия подобни. Цитирай
kotrag Публикувано Септември 22, 2010 Публикувано Септември 22, 2010 Колеги с IPhone 2G с 04.05.04_G Modem Firmware и фирмуер 3.1.2 отключен с Blakra1n съм. Разбрах, че заради ъпдейт на basebanda засега няма начин да се отключи ако мина на 3.1.3. Тъй като последно е писано юли месец в тази тема има ли раздвижване по въпроса или засега притежателите на 2G телефони сме обречени да стоим на 3.1.2? Принцпно този фирмуер си върши работа, но има приложения които вървят на iPhone 2G, но не искат 3.1.2... Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 22, 2010 Публикувано Септември 22, 2010 Пичага - за 6 месеца не разбра ли, че бейзбандът на 2G не е обновяван от края на 2008-ма? Давай смело, 04.05.04_G - веднъж отключен е завинаги отключен. 1 Цитирай
Sladichuk® Публикувано Септември 22, 2010 Публикувано Септември 22, 2010 Боже! Как пък не попрочете нещо, преди да плясне тоя зов за "кратък преразказ" на 345787544 теми.... 1 Цитирай
vurni86 Публикувано Септември 30, 2010 Публикувано Септември 30, 2010 Здравейте изчетох много за моя проблем с Cydia ....мислих и се реших да питам някой ! аз съм бълха още ,но се опитвам да наваксвам бързо-по същество.Проблем с Cydia опити да я оправя ,единствено не сам пробвал Restore,защото не вярвам че сам ще успея!Свалих си Custom FW 3.1 за iPhone 2G by Aveliky ......защото предполагам това ще ми трябва тъй като съм с 3.1.3 Firmwere?Въпросът ми е ще ми трябва ли още нещо за да започна Restora ?Благодаря предварително за отделеното време!!! Цитирай
Icco Публикувано Октомври 12, 2010 Публикувано Октомври 12, 2010 Тръгнах и аз да ресторвам едно 2Г на чисто но получих грешка 14 Сложих го на другото ПЦ там е със по стар iTunes но уви грешката пак се показва, някакви идеи ? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.