diyandimitrov Публикувано Юни 29, 2011 Публикувано Юни 29, 2011 Другари и Другарки (ако има другарки ) аз ползвам IGO от 4 години когато имах HTC TYTN II с Windows mobile 6.1 и беше перфектно, от близо 3 години съм с 3G и сега с 4-ка и сега вече с платена IGO PRIMO и трябва да ви кажа че ТОВА Е ПЕРФЕТКНАТА НАВИГАЦИОННА ПРОГРАМА даже има и опция да показва OFFROAD пътища, няма уличка която да не ти покаже, но с SPEEDCAM не съм си играл поради това че където има камера знам местот поради честите пътувания които имам. Друга навигационна програма която за мен е много добра е MOBILE MAPS която също ми е платена, тя също показва мнооог неща включително и SPEEDCAM и предупреждава предварително зависи как ще си я настроиш на какво ръстояние исш да те предупреждава Цитирай
rip2pac Публикувано Юли 18, 2011 Публикувано Юли 18, 2011 Здравейте, да попитам, ако си смъкна тази версия, която е FREE, дали ще мога после да си сложа карта по желание? Благодаря предварително! П.С.: Нета ми е бавен, иначе до сега да съм пробвал. Цитирай
shano Публикувано Юли 18, 2011 Публикувано Юли 18, 2011 След година ползване на лекуван myway си купих примото. Доста добре изглежда, а и опцията за задръстванията е доста полезна, особено за Германия. Дали е възможно обаче да се добавят камерите? И аз като колегата sharenia не намирам опция, а без тях определено програмата получава един голям минус. Не виждам също така примерно знаци, които на старата весрия+скин излизаха на повечето кръстовища. Отрких и на наколко пъти много странни и невъзможни маршрути. Например улица, която е на 7-8км от мен, ми изчислява (не зависимо кратък или бърз)14км, качване на магистрала,без да е необходимо и след това отклоняване от магистралата по права линия по несъществуващ път и така до целта Задал съм опцията on road, но .... На някой случвало ли му се е подобно нещо? Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 18, 2011 Публикувано Юли 18, 2011 Стават такива грешки с всички програми - проблемът е в авторите на картата, не в самата програма. Теоретично, не би имало проблем да добавиш камери ако си с броукнат телефон, обаче за защитата на iGoPrimo(KALI Anti-Piracy) се носят легенди и може програмата да откаже работа след чоплене по нея. Ако ти стиска - опитай, нищо не пречи ако изпищи, да заличиш прецаканата от компа и да я изтеглиш от тюнса наново. Цитирай
chayanne Публикувано Август 4, 2011 Публикувано Август 4, 2011 Естествено България не фигурира в базата данни с камери Сега ъпдейтвам и ще я разровя да видя може ли да се добавя. edit: Супер Успях да добавя камери за БГ, като има възможност за добавяне на нови и редакция на наличните камери. Сега няма да излизам да пробвам, но утре, след като проверя дали работят нормално, ще пиша какво и къде се слага edit 2: Това естествено, за момента ще работи само на официално закупените приложения и екстри... , докато някой не намери начин да се кракне качествено приложението edit 3: Оказа се, че не е нужно да се добавя файл, за да работят камерите, но в превюто на екстрата не фигурираше България и затова съм се заблудил. Проблема е, че липсват доста камери, които трябва да се добавят ръчно. За по малко от ден имаше две актуализации на екстрата. 1 Цитирай
vanko0033 Публикувано Септември 20, 2011 Публикувано Септември 20, 2011 Най- накрая работеща версия на iGO Primo 2.0, днес я тествах работи безотказно сложил съм карта само на България, най- новата на NAVTEQ 2011.Q2 от 08.2011г. Линкове на лично съобщение! 14 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 20, 2011 Публикувано Септември 20, 2011 Версията на @vanko0033 работи и както е писано по-горе, линкове ще се раздават само на лични съобщения. Можете да пишете и към някой от нас Цитирай
jh_ivanov Публикувано Септември 21, 2011 Публикувано Септември 21, 2011 работи перфектно благодаря колеги Цитирай
vader11 Публикувано Септември 21, 2011 Публикувано Септември 21, 2011 Много добре работи. Само не мога да си активирам камерите. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 21, 2011 Публикувано Септември 21, 2011 Щото няма. Тествана в Пловдив и София. Уникална навигация. Цитирай
vanko0033 Публикувано Септември 21, 2011 Публикувано Септември 21, 2011 Не знам какво стана извднъж, да са живи и здрави хакерите още една версия IGO Primo 2.1, която потдържа всички карти, най-новата. Aз сложих същата карта както и в предната версия само промених иконата да е на България, ще има нов линк на ЛС и в чата, защото не можа да смогна. Забележка: не съм я пробвал в движение(излезе тази вечер), ако има забележки пишете. Прави ми впечатление, че е много по бърза при зареждане! Не знам как сe качват изображения. Иначе имам как изглежда на Iphone. 6 Цитирай
liomojo Публикувано Септември 21, 2011 Публикувано Септември 21, 2011 Сега я разгледах и мога да кажа , "най-после," Интерфейса и функцийте се доближават до igo8 на уиндоус мобайл. Вече мога да си слагам курсорче където искам и да си планирам маршрута без ограничения. Супер е. Цитирай
techo91 Публикувано Септември 22, 2011 Публикувано Септември 22, 2011 Само на мен ли не ми работи google search, когато търся крайна дестинация на версия 2.1? На предишната работи. Цитирай
VankataBGG Публикувано Септември 22, 2011 Публикувано Септември 22, 2011 (редактирано) Уникална е ! Много добре е направена ! Благодаря Ви, че ни е дадохте ! Тествана в Пловдив, работи, само няма камери за скорост, но не е болка за умиране ! Редактирано Септември 22, 2011 от VankataBGG Цитирай
vanko0033 Публикувано Септември 22, 2011 Публикувано Септември 22, 2011 Качих и камерите за скорост, но проблема с гугъл търсенето остана, ако някой има идея защо се получава така,че игото не може да намери сървър да пише.Ще има нов линк за 2.1 с добавени камери. Иначе за мен това е най- добрата навигация 1 Цитирай
JPD Публикувано Септември 23, 2011 Публикувано Септември 23, 2011 Само аз ли не намирам от къде в менюто се теглят 3D сгради и т.н. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 23, 2011 Публикувано Септември 23, 2011 Не се теглят. Можеш да ги пуснеш от Настройки-> Настройки на картата. По подразбиране обаче трябва да са пуснати. Друг е въпроса ако няма за мястото на което си в момента. Цитирай
JPD Публикувано Септември 23, 2011 Публикувано Септември 23, 2011 (редактирано) Аз мислех, че е на принципа in-app purchase. Редактирано Септември 23, 2011 от JPD Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 23, 2011 Публикувано Септември 23, 2011 Хора, търсете линкове на лични съобщения а не в темата! 1 Цитирай
joroiliev Публикувано Септември 27, 2011 Публикувано Септември 27, 2011 Navtеq продължават още да бълват карти с грешни информации за номерациите на улиците. В София и региона ако търсиш точен адрес ще се загубиш тотално. Гаранция че и в цялата страна е така. Да не говорим че новите пътища и магистрали ги няма. Истината е в картата на Телеатлас ТОМ ТОМ. Всички адреси са супер точни и има всички нови пътни отсечки включително и магистрала Люлин. Цитирай
GalaxyNET Публикувано Септември 27, 2011 Публикувано Септември 27, 2011 В момента съм с 4.2.1. Интересува ме ако си кача от сидия фейк 4.3 програмата, ще мога ли да си инсталирам примото ? Защото в момента инсталоуса вика инвалид ипа... или може би синк за 4.3 ? Има ли начин да го подкарам без да ъпдейтвам до 4.3.3 мисля да чакам направо версия 5. Мерси предварително за отговора. Цитирай
Bucanero Публикувано Септември 27, 2011 Публикувано Септември 27, 2011 Аз качих фейк-а и тръгна веднага. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.