Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Жоре, има ги и в Primo-то - снощи я пусках в този район и всичко е ок, за разлика от iGoMyWay.

• Отговори 346
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

40

• Alxx®

32

• jh_ivanov

20

• MarioIvanov

16

Публикувано

Имах в предвид картите на Navteq Q2.2011 за България и тези на Teleatlas R3 TT 2011 а не софтуера iGO.

Navteq е много подробна за малки населени места и в много селца има дори и улиците, но адресите ако търсите примерно в Нови Искър ул.Зенит 8, ще ви заведе на съвсем различно място, което не е №8, а в Teleatlas всички номерации са точни и почти няма шанс да заведе на грешен адрес.

Публикувано

Разбрах това - моето примо е като на останалите тук, точно с карта навтек. Може да има грешка в твоя район, но тези в южна София са пооправени доста добре. Даже алгоритъмът на изчисление е много добър и не ме бута по непроходими улици като преди. В това отношение взима лек превес даже над ТомТом. Изненадан съм.

Данчо, не се занимавай с глупости, ами си редактирай systemversion.plist- а с 4.3.х и си готов.

Публикувано

Къде по точно е това alxx че с търсачката на ifile не ми дава,ако не затруднявам естествено.БЛАГОДАРЯ

Публикувано

Включи си hidden files/ON от настройките на iFile. Намира се в System/Library/CoreServices - долу, на дъното на папката. Редактирай версията и билд-а, недей само едното. След редакцията, направи рестарт.

Публикувано

Мерси Alxx ,схванах само незнам кой е билда на 4.3.3 но после ще проверя

Публикувано

Включи си hidden files/ON от настройките на iFile. Намира се в System/Library/CoreServices - долу, на дъното на папката. Редактирай версията и билд-а, недей само едното. След редакцията, направи рестарт.

Алекс благодаря ти много батенце, значи едитнах фаила и записах за версия 4.3.3 а за билд 82J.

Свалих си Иго примо 2.1 универсал има го в гугъл инсталнах го без проблем и тръгна без проблем.

Върнах си старите неща от миналия иго като поита(блокове) и тн. и всичко е чук.

Мерси още веднъж програмата лично за мен е най-добрата навигация заедно с гармин.

Публикувано

Можеше да не ги връщаш. Има си всичко Примото.

Публикувано

Тцъ, структурата на 3.х.х няма да го позволи. Що не се пробваш, все пак?

Публикувано

Здравейте, искам да попитам карти за примото може ли да се свалят от темата за iGo My Way и от кой сайт мога да си свала най-новите карти

Публикувано

Пиши ми на лично какво ти трябва. Линк ще дам по-късно и тук.

Публикувано

Как подкарахте камерите? Свалих си файл от тук http://poiplaza.com/index.php?p=download&d=2011&lstpg2=sdb&lstpg=ds&lsts=_LSTS_ за Igo Primo kml файл. Поставих го както е описано, рестартирах програмката намери спътник, но на картата не виждам никакви камери. Дайте малко помощ, мерси предварително.

Публикувано

Този метод работи. При влизане в навигацията ще ви пита дали да ги активира. Вътре опция не търсете:

за камерите ето http://www.multiupload.com/IGGGJTVAYB, но за да тръгнат трябва да замениш файла Iphone.ini в папка iGO_World.app/ data.zip/ project_config с този http://www.multiupload.com/QHMT9Q8STR
Публикувано

При мен е iphone.ini!Разархивирам,подменям файла и връщам разархивираните папки обратно?

Публикувано

Едното са камерите а другото файла.

Публикувано

Е във файла н е трябва ли д са знайните камери ?

Публикувано

Те са в првия линк, в архива.

Публикувано

При мен има проблем ,замених ini файла в data.zip\..... ,когато стартирам приложението ми казва

"User interface resolution 320x460 is not supported or compatible skin can not be found " 3Gs 4.3.3

Публикувано

Нещо 2.1 не ми харесва как работи, много ми крашва за разлика от 2.0 която досега 1 път не ми е крашнала или забила.

Незнам при вас как е споделете...

Публикувано

Някой може ли да ми каже от къде мога да намеря карти за навигацията?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...