diamaris Публикувано Април 30, 2011 Публикувано Април 30, 2011 Аз използвам тези: http://www.scosche.com/consumer-tech/product/1727 не са скъпи и вадят страхотен звук. Цитирай
GrimReaper Публикувано Май 1, 2011 Публикувано Май 1, 2011 Apple-inEar Ако може, да изкажете мнението си за тези слушалки. Струват ли си парите? Извинявам се, ако повтарям вече обсъждан въпрос. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 2, 2011 Публикувано Май 2, 2011 Ако ще си ги взимаш на retail price не си заслужават. Погледни на zagg слушалките. Тези с remote-a. Вадят същия (да не кажа по-добър) звук, много удобни са, не падат от ухото и са доста по-евтини. Особено и ако си намериш код за отстъпка. Zagg20 даваше 20% преди, но има кодове до 50%. Цитирай
mill4a Публикувано Май 13, 2011 Публикувано Май 13, 2011 Знаете ли дали има слушалки на Apple като оригиналните за iPhone 4,но да са с силиконови накрайници.И ако има от къде може да се закупят. Цитирай
orbitalen Публикувано Май 13, 2011 Публикувано Май 13, 2011 Такъв тип слушалки ли имаш в предвид? Има ги тук, както и в Дигитален, и пр. Цитирай
copyman Публикувано Май 13, 2011 Публикувано Май 13, 2011 Аз си взех тези дни тези: Блутут слушалки "Jogger" - Вали Доволен съм ... за цената си са добри и се "разбират" с телефона чудесно ! Като минус - не са мултипорт Цитирай
Kpuc Публикувано Юни 3, 2011 Публикувано Юни 3, 2011 Здравейте, преди два дена си счупих оригиналните слушалки на iPhone 4 , сега се чудя какви да си взема, но съм решил да е нещо ~80 лева, защото ще ми трябват само за лятото... Спрял съм се към няколко модела, но като цяло нямам предпочитание дали да са inEar, просто на такива съм попаднал : Razer Moray White Creative Creative EP-630I for iPhone Може би тези ми харесват най-много за момента... Ако имате други предложения ще се радвам да ги чуя, но искам да си ги взема от България, т.е. не ми се занимава да ги поръчвам от ebay и т.н. Благодаря предварително Цитирай
Anthony Публикувано Юни 4, 2011 Публикувано Юни 4, 2011 Този Razer го имам и не съм особено доволен. Аз си взех Nokia BT-503 и съм адски щастлив от качеството, а и от липсата на кабели. Освен това са много добри и за провеждане на разговор. Недостатък е само размера, но пък всичко друго е предимство. Има ги в Германос за 140.00 лв, щом не ти се поръчват отвън. Аз си ги взех от Ebay и дойдоха за 1 седмица. Излязоха ми 32.00 лв с доставката. http://europe.nokia.com/find-products/accessories/all-accessories/headsets/bluetooth-stereo-headsets/bh-503 1 Цитирай
orbitalen Публикувано Юни 4, 2011 Публикувано Юни 4, 2011 Anthony, можеш ли да споделиш дали бутоните на Nokia-та работят с iPhone? Предполагам, че бутона за отговор/отказване на разговор би трябвало да работи, а тези за предходна/следаваща песен? И освен това, има ли бутони (отново работещи) за увеличаване/намаляне на звука? Цитирай
Anthony Публикувано Юни 5, 2011 Публикувано Юни 5, 2011 Има всичко и всички работят. Play/Pause, Volume, Next/Previous, микрофона е вграден, но ме чуват чудесно отсреща, батерията държи 8 часа непрестанно ползване. 1 Цитирай
dachevradoslav Публикувано Август 10, 2011 Публикувано Август 10, 2011 В четвъртък 11.08.2011г между 20 и 21 часа българско време ще има промо кодове(50%)на twitter акаунта за ZaggSmartbuds. Цитирай
Lyudmil Публикувано Септември 13, 2011 Публикувано Септември 13, 2011 Попаднах на този сайт, в който тече оферта за тапите Beats by Dre за 35 евро вместо за 95 евро и безплатна доставка. Който си търси такива може да скача на офертата Цитирай
AndreyKolev Публикувано Септември 15, 2011 Публикувано Септември 15, 2011 Слушалките са Shure но малко хора биха дали за тапи 500 лева и нагоре ... А и за кво да ги даваш като се слушат масово мп3ки което си е компресиран музикален формат дето не е качествен. Цитирай
airone Публикувано Ноември 3, 2011 Публикувано Ноември 3, 2011 Доста слушалки минаха през мен, като мога да кажа, че цената не беше от значение. Целта беше да намеря слушалки тип тапи за всеки ден. Първите слушалки, които купих преди 4 години бяха AKG K324P в комбинация с iPhone 2G. Слушалките са страхотни. Ето ги и характеристиките : Sensitivity (dB/mW, dB/V): 121 Audio bandwidth (Hz to kHz): 12-23,5 Max. input power (mW): 20 Rated impedance (ohms): 16 Препоръчвам ги на хората, които могат да отделят до 80лв. за тапи. Все още цената им е 69лв. Имах 3 комплекта и са страхотни. Техният еквивалент и според мен с една идея по-добър вариант е Sennheiser CX 300 II Precision, които имат по-мек бас. Ползвам ги и до ден днешен, вече са на 2 години, с iPod Nano. Здрави са! Вече по-високият клас, който закупих през далечната 2007-ма година е BOSE Tri-Port IE. Навремето долара си беше висок и ми излезнаха 200лв. с доставката. Миналата година ги видях в един магазина за 250лв. и направо паднах. Bose-то са много качествени слушалки, които са от висок клас. По-слаби са от AKG-то. Баса им е много мек. Но аз търсех малко по-силен звук. Последният закупен от мен комплект тапи беше по-миналата година и понеже си останах верен фен на AKG си закупих AKG K370. Спецификациите са: Frequency Response 12Hz to 24kHz Maximum Input Power 22 mW Input Impedance 32 Ohms Sensitivity 120 dB SPL/V Страхотни слушалки, които ползвам не само с iPhone, но и с MacBook-a. Водят ги, че са за iPhone - Flight adapter Convertible jack plug Remote control for iPhone (Play/Pause/Skip ) incl uded Comfortable fit Includes carrying case holds your iPhone Цитирай
profusion Публикувано Ноември 3, 2011 Публикувано Ноември 3, 2011 И аз препоръчвам марката Sennheiser. Имам Sennheiser cx300, mx90vc. Последните нещо не можа да ги свикна с ушите си (формата) пък и искат допълнителен усилвател (щото имат 64 Ohm за разлика от нормалните 16 за този тип) но cx300 са добри in-ear. Тъй като харесвам повече не с тапи (in-ear) , в последно време слушам само едни Bang&Olufsen, като не сам чувал по-яки просто няма такова чудо...но не са евтини и трябва да се внимава с реплики в ебей. Сега пак нещо ме удари мянията и гледам едни Sennheiser IE7 много ги хвалят.... и има един продавач в ебей който продава оригинални на изгодна цена.....замислям се... ПП за BOSE Tri-Port IE съм чувал също много добри неща Цитирай
Severus Публикувано Ноември 3, 2011 Публикувано Ноември 3, 2011 http://www.whathifi....buys/headphones Аз си поръчах тези: SoundMagic E10, по всички ревюта ги дават 5 от 5, Award 2011, метални £41 с доставката. Цитирай
asen4o0 Публикувано Ноември 4, 2011 Публикувано Ноември 4, 2011 Леле! Аз си мислех, че моите слушалки за 50 лв. са скъпи, вие за 600 намерихте! Та аз ползвам уж Apple от eBay. Цитирай
draziw Публикувано Ноември 4, 2011 Публикувано Ноември 4, 2011 Ползвам ето тези http://dice.bg/item3087 и съм много доволен от към качество и удобство (моите са бели) Цитирай
arm11 Публикувано Ноември 5, 2011 Публикувано Ноември 5, 2011 Аз днес купих Bose MIE2 Звук отличен, имат вграден микрофон и може да се ползват като хендсфрии, само тази черно-бяла жица малко ми простее и ме дразни, ама ще си ги нося 3 Цитирай
iPhoneman Публикувано Ноември 5, 2011 Публикувано Ноември 5, 2011 Аз днес купих Bose MIE2 Можеш ли да направиш сравнение с предишният модел на Bose, бас етс. Мерси. Цитирай
arm11 Публикувано Ноември 5, 2011 Публикувано Ноември 5, 2011 Ами не, защото не съм го ползвал другия модел. Иначе с тези силиконените, прилепват идеално и звука е супер, цял ден не ги свалям Цитирай
airone Публикувано Ноември 6, 2011 Публикувано Ноември 6, 2011 Можеш ли да направиш сравнение с предишният модел на Bose, бас етс. Мерси. Би било интересно. Аз имам BOSE Tri-Port IE . Цитирай
iPhoneman Публикувано Ноември 6, 2011 Публикувано Ноември 6, 2011 @arm11, ако затвориш с пръсти изцяло този "говорител", където се вижда на снимката ти под надписа Bose, променя ли се да кажем качеството на звука ? А като махнеш силиконовите тапи, там от където ти влиза звука в ушите как е ? На моите е ситна мрежичка, на пръв поглед много добра, но с времето се замърсява и като я пипнах първият път да я очистя малко, забелязах че самата мрежичка излезе/a от "леглото" си. Няколко години си е така и не е паднала, но да попитам. Също така силиконовите тапи закрепят ли се стабилно ? Mоите много ги губя, като извадя слушалките от ушите си, за да свърша нещо и те останат така да висят. мерси Цитирай
airone Публикувано Ноември 6, 2011 Публикувано Ноември 6, 2011 На мойте мрежичката си се мести. Не е изпаднала, но се мести ако я напънеш. Имам ги от 2007-ма така, че до ден днешен не са паднали нека колегата каже как е при по-новите ... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.