arm11 Публикувано Ноември 6, 2011 Публикувано Ноември 6, 2011 Ами мрежичката е хваната здраво, поне така като пипнах не личи да се мести или мърда. Силиконовите тапи, са захванати с една контра, която бих казал, че с усилие се маха. Може да се каже, че са фикснали разни бъгове, за които вие говорите. Ето снимки: Цитирай
airone Публикувано Ноември 7, 2011 Публикувано Ноември 7, 2011 Мрежичката чистя посредством четка за зъби. Самите слушалки мия с мокри кърпички. Тапичките накисвам в мивката и ги мия с малко сапун. После чрез продухване ги суша. Мрежичката е абсолютно същата, като на стария модел, но сигурно е хваната по-добре. Цитирай
Vancuver Публикувано Ноември 10, 2011 Публикувано Ноември 10, 2011 Да попитам и аз - какви слушалки с микрофон (за iPhone) бихте препоръчали? Цената не голям фактор, колкото това, че трябва да са тапички, НО да са "класическите" тапички, а не със силиконови части и т.н., които влизат още по-навътре в ухото. Пробвал съм доста и не ми понасят (от евтини филипски, до акг и босе)... Бая гледах, ама май само на Apple тия към айфона отговарят на изискването да са "обикновени" тапички... Ама като ми се счупиха мойте - май пак такива ще взимам. Цитирай
Jack Sparrow Публикувано Декември 31, 2011 Публикувано Декември 31, 2011 Аз си купих Beats by Dr. Dre с тапички и съм доволен.. Цитирай
walker007 Публикувано Април 9, 2012 Публикувано Април 9, 2012 Интересуват ме някой слушалки с Remote за iPhone. Какви бихте предложили? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 9, 2012 Публикувано Април 9, 2012 Определено тези: http://www.zagg.com/audio/smart-buds.php Можеш да си ги намериш по-евтино в ибей или да си издириш код за 25-50Р% отстъпка. Неприятно впечатление ми прави само, че явно от скоро загг са си сменили цените на сайта и вече като поръчваш от Европа, са в Евро.. Сякаш 50$ и 50 евро са една и съща сума.. Цитирай
walker007 Публикувано Април 9, 2012 Публикувано Април 9, 2012 Определено ако намеря такива на хубави пари, ще ги пробвам. Някакви впечатления имаш ли от тях? Цитирай
SpAwN Публикувано Април 9, 2012 Публикувано Април 9, 2012 Aз лично ползвам Audio Technica ATH M50 и на пазара в средния клас по- добро няма. В много отношения конкурират най- високия клас , но са и малко по- скъпички - около 280 лв. Но като съотношение цена/качество нямат аналог. Цитирай
Alxx® Публикувано Април 9, 2012 Публикувано Април 9, 2012 Да, да Особенно с тая грандоманска цена... Колега, метни едно оче на това. Марката и цената няма да коментирам, безсмислено е. Ето ти спецификациите на пдф: Цитирай
SpAwN Публикувано Април 9, 2012 Публикувано Април 9, 2012 (редактирано) Какво да ти кажа - на фона на продаващите се за над 400-450лв. слушалки на Dr. Dre и Bose, които дори не вадят чак такъв добър саунд като за парите си, си е направо оферта. Това веднъж се взима и забравяш. Аз ги ползвам също и с една Креативка X-Fi HD и отвява всичко, което съм слушал и пробвал. Но както казах- малко по- скъпи са , което зависи от гледната точка - може и да е минус.. Редактирано Април 9, 2012 от SpAwN Цитирай
walker007 Публикувано Април 10, 2012 Публикувано Април 10, 2012 Не цитирай последното мнение! Някъде по ревютата четох, че този Remote много лесно се чупи. Иначе AKG... Определено си заслужават за цена/качество! Цитирай
The Shaman Публикувано Април 17, 2012 Публикувано Април 17, 2012 http://www.plantronics.com/us/product/backbeat-go Цитирай
arm11 Публикувано Април 17, 2012 Публикувано Април 17, 2012 Ооо това ще се пробва задължително Цитирай
baronbg Публикувано Април 17, 2012 Публикувано Април 17, 2012 Хайде ако някой ги пробва, да даде отзиви. Цитирай
madlunatic Публикувано Май 7, 2012 Публикувано Май 7, 2012 Днес търсих да си купя безжични слушалка и микрофон за ipad,но нещо ударих на камък.Имаше някакви в магазина,които се чуваше разговора през facetimе,но пък през skype и sip програми не се чува.Търсих в нета,но не намерих.Някой има ли опит? Цитирай
Alxx® Публикувано Май 7, 2012 Публикувано Май 7, 2012 Неол-чо влачеше някакви "Нокиа", май и работят. Питай го. Цитирай
Lyudmil Публикувано Май 7, 2012 Публикувано Май 7, 2012 Е ка'й честно тея тапи верно ли струват $1200 pff AKG K3003 ПП. Каква е разликата между Q350 и K350? Цитирай
Alxx® Публикувано Май 8, 2012 Публикувано Май 8, 2012 Q са само слушалки, другото е хендсфри. П.П. "Ония" са 1200 евра, не долари. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Май 8, 2012 Публикувано Май 8, 2012 Мисля да взема едни такива!Как са откъм звук?То ясно,че няма да е кой знае какво,но все пак? Цитирай
Lyudmil Публикувано Май 8, 2012 Публикувано Май 8, 2012 Q са само слушалки, другото е хендсфри. П.П. "Ония" са 1200 евра, не долари. Тъпото е, че само Q350 намирам в наш магазин, К350 никъде не виждам. Има ли от къде да се вземт в БГ или да поръчвам от някъде онлайн? Цитирай
Alxx® Публикувано Май 8, 2012 Публикувано Май 8, 2012 Не съм виждал никъде нови модели от акг. Давай онлайн и без това ще ти излезе по - тънко Цитирай
Lyudmil Публикувано Май 8, 2012 Публикувано Май 8, 2012 Аз Q350-ките ги намерих в технополис за 99 кинта (ЦЪК), но защо не са внесли и K350. Макар, че като ги знам тея сайтове колко са актуални, може и да ги имат в наличност. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 8, 2012 Публикувано Май 8, 2012 То, чат - пат има и в мултирама, но не разчитай на редовен внос - просто на някой мениджър му е щукнало да зареди даден модел. Питай ги бре? Цитирай
dobrewski Публикувано Май 24, 2012 Публикувано Май 24, 2012 (редактирано) Говорите за някакви скъпи слушалки,а аз си ползвам оригиналните от 4S .Освен че вадят уникален звук,са ми и удобни.Ако трябва след време да ги сменям,то бих си купил Beats by Dre,няма спор че те са едни от най-добрите за мобилни устройства а и като цяло. Редактирано Май 24, 2012 от wabbittPG Цитирай
The Shaman Публикувано Май 24, 2012 Публикувано Май 24, 2012 От най-добрите, според Асоциацията на пъпчивите тийнейджъри 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.