SpiceBoy Публикувано Май 24, 2012 Публикувано Май 24, 2012 Мда, натъпкани са с ненужен бас, който е над всичко останало и звука е пълен леш. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 24, 2012 Публикувано Май 24, 2012 Хаха, най-добрите за мобилно устройство Та те Apple In-Ear да слагаха към окомплектовката, пак нямаше да си прав. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 25, 2012 Публикувано Май 25, 2012 Лъче, ти капацитет и по аудиото ли стана? Цитирай
Alxx® Публикувано Май 25, 2012 Публикувано Май 25, 2012 Аз ще ти кажа друго: Независимо каква професия упражняваш и какъв "експерт" си, ухото и чувствителността му са индивидуални при всеки човек(личният вкус, пък - съвсем). Успешното продаване на Бийтс бай Дре се дължи само на популярното между дришльовците име. Има купища слушалки със същите или почти същите параметри/усещане, които струват в пъти по - малко. Спирам до тук. 3 Цитирай
orbitalen Публикувано Май 28, 2012 Публикувано Май 28, 2012 А иначе сериозно, при наличието на алтернативи като Bose QuietComfort, които лично съм тествал в рамките на 1-2 седмици, не виждам защо някой би си купил Beats? Изключвам вече по-горе споменатите членове на Асоциацията на пъпчивите тийнейджъри. 2 Цитирай
Lyudmil Публикувано Юни 26, 2012 Публикувано Юни 26, 2012 Знаете ли от къде мога да купя такава слушалка в София? Трябва ми за подарък спешно! Цитирай
Lyudmil Публикувано Юни 26, 2012 Публикувано Юни 26, 2012 Еее супер мерси не се бях сетил за дайс Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 27, 2012 Публикувано Юни 27, 2012 Намери хубава слушалка и ела да ти я сглобя с кабели. Даже ще е по-гавричка ако е от наш'те ТА 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 27, 2012 Публикувано Юни 27, 2012 Мисля, че и Ментел, ги предлагат вече. Цитирай
andro89 Публикувано Юли 1, 2012 Публикувано Юли 1, 2012 Искам да попитам някой има ли представа дали слушалките urbeats от HTC One X ще работят на iPhone или по точно дали ще може да се ползва и като hands-free. Нещо за качеството на тези слушалки да споделите също, ако е възможно? Цитирай
Dean Публикувано Юли 6, 2012 Публикувано Юли 6, 2012 Трябва да ви кажа,че от един magazin на Ейпъл тук в Испания си взех едни слушалки на "Sony" за 9 евро и са нещо ненормално,кристален и плътен звук.. не се вживявайте мноог когато купувате,гледайте просто да са оригинални :Д Цитирай
Lyudmil Публикувано Юли 6, 2012 Публикувано Юли 6, 2012 Хах Dean, то една уредба на Sony за 800 лв вади "плътен звук", но ако ти пусна звук от моето "Харман-че" ще я сложи в малкия си джоб, нищо, че и двете са "оригинални". Със всяка техника е така, не се излагай! Цитирай
Dean Публикувано Юли 7, 2012 Публикувано Юли 7, 2012 Е,то е ясно,че там другите слушалки дето бяха над 120 евро и нагоре ще са по-добри,но за човек,който иска просто да си слуша музика и тия от 9 евро са му достатъчни,да не говорим,че наистина са супер добри. Не всеки е способен да плати голяма цена за едни слушалки 1 Цитирай
tonus Публикувано Юли 15, 2012 Публикувано Юли 15, 2012 (редактирано) Някой има ли впечатления от jvc ha-fx1x, AKG K321, Sony MDREX38IPB. Колебая се между тези трите модела 50-80лв. Редактирано Юли 15, 2012 от tonus Цитирай
airone Публикувано Септември 7, 2012 Публикувано Септември 7, 2012 Пробвала съм какви ли не слушалки, но все или нямаха хубав бас или пък много пискаха. Купувала съм си и за над 130 лв. слушалки но някак си не бях доволна. И така докато случайно не ползвах едни на една моя приятелка. Направо полудях като им чух звука нямащ нищо общо с всички пробвани от мен досега и цената им е 16 лв. с 2 г. гаранция. http://www.computern...emart&Itemid=26 Толкова е силен и мощен звука че чак някой път не издържам и ги намалям. Като им гледам характеристиките всичко е "NO". Дори ги дават, че са несъвместими с iPhone и iPod .Oo. Интересно ми е тапите на Apple, които струват 150лв. дали си заслужават? Защото обикновените от комплекта не стават за нищо. Ако искате качетво гледайте слушалките да са 32 Ома. Цитирай
Jekylll Публикувано Септември 7, 2012 Публикувано Септември 7, 2012 Е, то съпротивлението зависи от честотата. Например, Apple го дават за 100 Hz. Кой знае другите производители как си го дефинират. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 7, 2012 Публикувано Септември 7, 2012 Искаш да кажеш "от максималното съпротивление на дадена честота, зависи силата и качеството на чвука"? Добри са епълските, но за тая цена има още по - добри. Новите модели AKG, слагат Епъл в малкия джоб. Цитирай
rooibos Публикувано Септември 7, 2012 Публикувано Септември 7, 2012 (редактирано) Някой има ли впечатления от jvc ha-fx1x, AKG K321, Sony MDREX38IPB. Колебая се между тези трите модела 50-80лв. Разгледай тук: http://www.earphones...e-headsets.html Редактирано Септември 7, 2012 от rooibos Цитирай
Lyudmil Публикувано Септември 7, 2012 Публикувано Септември 7, 2012 Не бързайте да си купувате нови слушалки, с комплекта на iPhone 5 ще има "Beats by Jobs" Цитирай
yovet0 Публикувано Октомври 1, 2012 Публикувано Октомври 1, 2012 Аз от скоро съм собственик на Brainwavz M2, занимавам се с музика и смело мога да твърдя, че познавам качествения и правилен звук. За цената от 50 евро, съм наистина очарован от качеството. Прослушал съм може би над 20 модела тапи и в този ценови диапазон, тези нямат равни. Но както каза някой колега по- горе всеки има индивидуални предпочитания, аз приемрно държа на правилният звук. Цитирай
rooibos Публикувано Октомври 1, 2012 Публикувано Октомври 1, 2012 Аз след малко четене си взех Jays a-Jays Three Heavy bass Earphones - Black. Шведски дизайн и разбира се сглобен в Китай. Не са кой знае какво, но за цената си са добри. Цитирай
margit0 Публикувано Октомври 30, 2012 Публикувано Октомври 30, 2012 От мен имате още 1 глас за AKG324p !!! Сега са на цена 40 лв. във Технополис(Техномаркет,незнам със сигурност кой беше) в City Center Sofia. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 30, 2012 Публикувано Октомври 30, 2012 "Супер" оферта, особенно като се има предвид, че не се произвеждат от 2010-та ( а 2010-та в плесио бяха 39лв). Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.