Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Какви "тапи" бихте ми препоръчали до 50 лв, защото моите вече са на 3 години и вече издъхват?

Прочетох предишните постове, но слушалки от 2010-та…

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Редактирано от asen4o0
Публикувано

Е, те да не са ползвани две години бре? :smile: Кихни си за К340 тогава, ама парата е дубъл.

Публикувано

Като ще даваш 50 кинта, дай 60 и си купи Earpods. В сравнение със старите епълски слушалки качеството на звука е неизмеримо по-добро. Даже neol23, ако чете темата, ще му кажа да си изхвърли beats by Dre и да си вземе Earpods. :)

Публикувано

имам едни akg преди 6 м ги взех за 100 лв от dice ако искаш ще ти ги дам за 50

Публикувано

Антоне, иърподс срещу акг е обречена битка. Познай в чия полза? :smile:

Колега, кой модел продаваш?

Публикувано

Нямам нужда от тях, иначе съм първа писта. Асенчо, не се бави ;)

А какво ще кажете за тези и тези ?

Редактирано от asen4o0
Публикувано

Умувай още, ще ги продаде. Сравняваш ЗАЗ-ка с Мерцедес. Освен това, акг-тата са хендсфрий ;)

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

J33i показват сериозни параметри като за цената, пък и дизайнът е хубав. Не бих ги мислил много - много ;)

П.П. Парламата, наречена бийтс бай Дре не е за коментар даже. Не ми се обиждай, ама...

Публикувано

А и цената... Пълен смях е.

Публикувано

Коствали ми са 50$,което е бонбон.А за качеството всеки си има предпочетания.Не съм ползвал фалшивите и нямам представа как са.Има представа само от оригиналните.

Публикувано

J33i показват сериозни параметри като за цената, пък и дизайнът е хубав. Не бих ги мислил много - много ;)

Никъде не мога да видя ревю или нещо подобно, единствено видях няколко мнения в Амазон и там някой беше споделил, че са тежки и падат от ушите при ходене. Аз мисля, като чета параметрите, че трябва да са супер, но искам да мога спокойно да се разхождам с тях та дори и да тичам и да слушам музика примерно.

Странно ми е, че не намирам мнения за тях, не ги купуват ли, каква е причината не знам.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте, едно приятелче се връща от Швейцария и искам да ми купи от там слушалки на Beats by Dre, но не знам на кой модел да се спра. Нямам опция как да направя сръвнение между различните модели и за това искам вашата помощ. Моделите на които съм се спрял са :

Beats by Dre Wireless

Beats by Dre Solo HD

Beats by Dre Studio

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Публикувано

Не смятам,че тук ще получиш мнение за Дретата.Все пак всеки реално мислещ знае колко плащаш за качество и колко за един надпис Dre

Публикувано

Ако имаш път към София, може да ги пробваш при нас.

Ползвам от 3-4 месеца Solo HD и нямам оплаквания, доста чист звук (все пак си има по 2 говорителя в мида). Взеха да се чуват леки прискърцвания от корпуса при движение, които при пусната музика не съм чул още, само при слагане и махане.

Звуко-изолацията е добра над 65-70% на телефона, не чувам нищо около мен дори и в раздрънкан рейс, но и околните слушат хубава музика над тази граница :smile: Възглавниците са меки и дори при няколко часа употреба не съм усетил дразнене.

Със Studio само съм се заигравал да ги чуя, свирят значително по-мощно, но баса ми идва малко преекспониран, което ако се радваш да дъни, ще ти хареса. От към тегло не е чак толкова осезаема разликата, но са една идея по-стабилни на главата. Това се дължи и на мидите, които при тях не стъпват върху ушната мида, а около нея, което от своя страна дава и по-добра изолация.

Wireless още не съм чувал. Бих ти препоръчал Executive, които са доста близки до Studio, но са с метален корпус, съответно малко по-тежки, но надявам се по-здрави. При тях възглавниците на шайбите са още по-меки. В звука не усетих особена разлика, с изключение на по-нормалния бас.

Mixr е с доста чист и реален (неподсилен) звук, но с по-твърди възглавници, което не знам при по-продължителна употреба, дали няма да дразни.

Добре е да имаш в предвид, че всичко освен Mixr и Solo HD е с батерии.

И все пак, аз не бих си купил толкова скъпи слушалки, без да ги чуя, за това и сме се погрижили, почти всички да може да се тестват. Съвета ми е да ги чуеш и да си създадеш собствени изводи.

Публикувано

Не смятам,че тук ще получиш мнение за Дретата.Все пак всеки реално мислещ знае колко плащаш за качество и колко за един надпис Dre

Искате да кажете, че ще платя такава сума не за качество а за марка ли ?

Благодаря ти roll2puff, явно ще се наложи да отскоча до София, че в нашия град няма къде да изпробвам различните модели.

Публикувано

Добри са, но няма да се лъжем - половината цена е марката.

Амиии...да кажем, че емблемата е стотачка :smile:

Сравнявал съм изработка и перформанс с JBL j55i и j88i, както и с Klipsch Image ONE

От JBL-ите очаквах повече качество на изработка и по-качествен звук, Klipsch ме изненадаха приятно, но са малко крехки.

За сега фаворита ми в диадемите си остава Urbanears Plattan с една единствена забележка, нямат регулация на звука (+-), а само бутон за вдигане и затваряне и смяна на песни.

Редактирано от roll2puff
  • 2 седмици по-късно...

До сега съм имал доста марки но никога AKG, днес чух к618 някаква DJ серия и ми се сториха добри някой има ли отзиви?

34936359c885ffae33c89382c2cebbdc_zps40d219b2.jpg

Редактирано от Alxx®
Публикувано

Само от моите, но те са друг модел. Виж, АКГ е фирма, която се занимава само с такъв тип техника и повечето им неща къртят с цена/качество. Въпросът само е, дали отговарят на твоя вкус.

Ами аз ги пробвах, с още купища други в магазина и тези ми харесаха като звук, но мислих тая фирма за не сериозна/аудиофилска :tooth:

Редактирано от profusion

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...