asen4o0 Публикувано Януари 7, 2013 Публикувано Януари 7, 2013 (редактирано) Какви "тапи" бихте ми препоръчали до 50 лв, защото моите вече са на 3 години и вече издъхват? Прочетох предишните постове, но слушалки от 2010-та… Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Редактирано Януари 7, 2013 от asen4o0 Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 7, 2013 Публикувано Януари 7, 2013 Е, те да не са ползвани две години бре? Кихни си за К340 тогава, ама парата е дубъл. Цитирай
Anton Публикувано Януари 8, 2013 Публикувано Януари 8, 2013 Като ще даваш 50 кинта, дай 60 и си купи Earpods. В сравнение със старите епълски слушалки качеството на звука е неизмеримо по-добро. Даже neol23, ако чете темата, ще му кажа да си изхвърли beats by Dre и да си вземе Earpods. 3 Цитирай
jh_ivanov Публикувано Януари 8, 2013 Публикувано Януари 8, 2013 имам едни akg преди 6 м ги взех за 100 лв от dice ако искаш ще ти ги дам за 50 Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 8, 2013 Публикувано Януари 8, 2013 Антоне, иърподс срещу акг е обречена битка. Познай в чия полза? Колега, кой модел продаваш? Цитирай
jh_ivanov Публикувано Януари 8, 2013 Публикувано Януари 8, 2013 http://dice.bg/akg-k-350-slushalki-s-mikrofon-za-iphone-ipod-i-ustroistva-s-35-mm-izhod-item7608 това са Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 8, 2013 Публикувано Януари 8, 2013 Нямам нужда от тях, иначе съм първа писта. Асенчо, не се бави Цитирай
asen4o0 Публикувано Януари 8, 2013 Публикувано Януари 8, 2013 (редактирано) А какво ще кажете за тези и тези ? Редактирано Януари 8, 2013 от asen4o0 Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 8, 2013 Публикувано Януари 8, 2013 Умувай още, ще ги продаде. Сравняваш ЗАЗ-ка с Мерцедес. Освен това, акг-тата са хендсфрий Цитирай
techo91 Публикувано Април 8, 2013 Публикувано Април 8, 2013 Какво мислите за тези колеги? http://www.jbl.com/e...33i/J33I_JBL_US и тези http://www.jbl.com/e...22i/J22I_JBL_US Цитирай
R32 Публикувано Април 8, 2013 Публикувано Април 8, 2013 Изглеждат добре а и са марка все пак.Аз карам с тези http://www.beatsbydre.com/earphones/beats-tour/beats-beatstour,default,pd.html .Уникални са за мен. Цитирай
Alxx® Публикувано Април 8, 2013 Публикувано Април 8, 2013 J33i показват сериозни параметри като за цената, пък и дизайнът е хубав. Не бих ги мислил много - много П.П. Парламата, наречена бийтс бай Дре не е за коментар даже. Не ми се обиждай, ама... Цитирай
R32 Публикувано Април 9, 2013 Публикувано Април 9, 2013 Коствали ми са 50$,което е бонбон.А за качеството всеки си има предпочетания.Не съм ползвал фалшивите и нямам представа как са.Има представа само от оригиналните. Цитирай
techo91 Публикувано Април 10, 2013 Публикувано Април 10, 2013 J33i показват сериозни параметри като за цената, пък и дизайнът е хубав. Не бих ги мислил много - много Никъде не мога да видя ревю или нещо подобно, единствено видях няколко мнения в Амазон и там някой беше споделил, че са тежки и падат от ушите при ходене. Аз мисля, като чета параметрите, че трябва да са супер, но искам да мога спокойно да се разхождам с тях та дори и да тичам и да слушам музика примерно. Странно ми е, че не намирам мнения за тях, не ги купуват ли, каква е причината не знам. Цитирай
turganay Публикувано Май 27, 2013 Публикувано Май 27, 2013 Здравейте, едно приятелче се връща от Швейцария и искам да ми купи от там слушалки на Beats by Dre, но не знам на кой модел да се спра. Нямам опция как да направя сръвнение между различните модели и за това искам вашата помощ. Моделите на които съм се спрял са : Beats by Dre Wireless Beats by Dre Solo HD Beats by Dre Studio Sent from my iPad using Tapatalk HD Цитирай
Wayward Публикувано Май 27, 2013 Публикувано Май 27, 2013 Не смятам,че тук ще получиш мнение за Дретата.Все пак всеки реално мислещ знае колко плащаш за качество и колко за един надпис Dre 1 Цитирай
roll2puff Публикувано Май 27, 2013 Публикувано Май 27, 2013 Ако имаш път към София, може да ги пробваш при нас. Ползвам от 3-4 месеца Solo HD и нямам оплаквания, доста чист звук (все пак си има по 2 говорителя в мида). Взеха да се чуват леки прискърцвания от корпуса при движение, които при пусната музика не съм чул още, само при слагане и махане. Звуко-изолацията е добра над 65-70% на телефона, не чувам нищо около мен дори и в раздрънкан рейс, но и околните слушат хубава музика над тази граница Възглавниците са меки и дори при няколко часа употреба не съм усетил дразнене. Със Studio само съм се заигравал да ги чуя, свирят значително по-мощно, но баса ми идва малко преекспониран, което ако се радваш да дъни, ще ти хареса. От към тегло не е чак толкова осезаема разликата, но са една идея по-стабилни на главата. Това се дължи и на мидите, които при тях не стъпват върху ушната мида, а около нея, което от своя страна дава и по-добра изолация. Wireless още не съм чувал. Бих ти препоръчал Executive, които са доста близки до Studio, но са с метален корпус, съответно малко по-тежки, но надявам се по-здрави. При тях възглавниците на шайбите са още по-меки. В звука не усетих особена разлика, с изключение на по-нормалния бас. Mixr е с доста чист и реален (неподсилен) звук, но с по-твърди възглавници, което не знам при по-продължителна употреба, дали няма да дразни. Добре е да имаш в предвид, че всичко освен Mixr и Solo HD е с батерии. И все пак, аз не бих си купил толкова скъпи слушалки, без да ги чуя, за това и сме се погрижили, почти всички да може да се тестват. Съвета ми е да ги чуеш и да си създадеш собствени изводи. 1 Цитирай
turganay Публикувано Май 27, 2013 Публикувано Май 27, 2013 Не смятам,че тук ще получиш мнение за Дретата.Все пак всеки реално мислещ знае колко плащаш за качество и колко за един надпис Dre Искате да кажете, че ще платя такава сума не за качество а за марка ли ? Благодаря ти roll2puff, явно ще се наложи да отскоча до София, че в нашия град няма къде да изпробвам различните модели. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 27, 2013 Публикувано Май 27, 2013 Добри са, но няма да се лъжем - половината цена е марката. 1 Цитирай
roll2puff Публикувано Май 27, 2013 Публикувано Май 27, 2013 (редактирано) Амиии...да кажем, че емблемата е стотачка Сравнявал съм изработка и перформанс с JBL j55i и j88i, както и с Klipsch Image ONE От JBL-ите очаквах повече качество на изработка и по-качествен звук, Klipsch ме изненадаха приятно, но са малко крехки. За сега фаворита ми в диадемите си остава Urbanears Plattan с една единствена забележка, нямат регулация на звука (+-), а само бутон за вдигане и затваряне и смяна на песни. Редактирано Май 27, 2013 от roll2puff Цитирай
profusion Публикувано Юни 5, 2013 Публикувано Юни 5, 2013 (редактирано) До сега съм имал доста марки но никога AKG, днес чух к618 някаква DJ серия и ми се сториха добри някой има ли отзиви? Редактирано Юни 5, 2013 от Alxx® Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 5, 2013 Публикувано Юни 5, 2013 Само от моите, но те са друг модел. Виж, АКГ е фирма, която се занимава само с такъв тип техника и повечето им неща къртят с цена/качество. Въпросът само е, дали отговарят на твоя вкус. Цитирай
profusion Публикувано Юни 6, 2013 Публикувано Юни 6, 2013 (редактирано) Ами аз ги пробвах, с още купища други в магазина и тези ми харесаха като звук, но мислих тая фирма за не сериозна/аудиофилска Редактирано Юни 6, 2013 от profusion Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.