yamahadrums Публикувано Юли 5, 2011 Публикувано Юли 5, 2011 Извади картата, спри Wi-Fi, рестартирай телефона и пробвай пак.
kawabiker Публикувано Юли 7, 2011 Автор Публикувано Юли 7, 2011 (редактирано) Знам си аз , че си проиграх шанса за печалба от тотото с един утепан ГПС, ама айде , ще го преживея ! И без това камион мина през телефона , та се наработи и ГПС и све Редактирано Юли 7, 2011 от kawabiker
mitevstaikov Публикувано Юли 20, 2011 Публикувано Юли 20, 2011 За тези които следят темата ето нещо интересно " http://downgradeiphone.com/index.html "
Pe6o666 Публикувано Юли 20, 2011 Публикувано Юли 20, 2011 Мхм! На такива, особено видиш ли бутон Purchase, бягай без да се обръщаш!
diyandimitrov Публикувано Юли 20, 2011 Публикувано Юли 20, 2011 Колеги ако мога и аз да се изкажа, че на моето старо 3Г с 6.15.00 със мобилния интернет ме намира къде съм на мапс-а, на сиджик 11 само ме позицеонира и после като тръгнеш да се движиш и си остава кърсора където те е засякъл, с навигон същата работа казвам го защотото днес го пробвах и нищо не стана, от варна до бургас кърсора си остана в варна
Alxx® Публикувано Юли 20, 2011 Публикувано Юли 20, 2011 Fischer , Germany I had problems with my iPhone 3G Baseband 05.16 of the fact the GPS did not work. After I used your software everything is back affixed. Мно'о як софтуер.
emco83 Публикувано Юли 21, 2011 Публикувано Юли 21, 2011 Доообре. Ех, този Photoshop... Мошеници от класа. @Alxx® Преводача е google translate на 5 водки. Колеги ако мога и аз да се изкажа, че на моето старо 3Г с 6.15.00 със мобилния интернет ме намира къде съм на мапс-а, на сиджик 11 само ме позицеонира и после като тръгнеш да се движиш и си остава кърсора където те е засякъл, с навигон същата работа казвам го защотото днес го пробвах и нищо не стана, от варна до бургас кърсора си остана в варна Това го знаем всички. Тествай с Magellan, iGo или TomTom и ще видиш как изобщо няма да намери сигнал.
jonimir Публикувано Юли 29, 2011 Публикувано Юли 29, 2011 При мен след последното предложение , ефекта е 0лев със махането на картата и всичко останало . Том Том си седи сив и си ми пише Poor GPS reseption се едно му е слаб сигнала , така прави дори и да е вързан с интернет , пак си седи сив и си пише слаб сигнал , а на саседа 3GS-a както му цъкне томтом веднага го е локализирал , даже цветно , както си трябва , явно GPS-и е обречено да нямаме , аз за това и ще го продам моя и ще взема 4ка , принуден съм , а не ми се иска никак , моя си е чисто нов и перфектен , еххх ако имаше начин да ми работи GPS-а щях да умра от кеф , много ми е нужен .
genie Публикувано Юли 30, 2011 Публикувано Юли 30, 2011 Защо не пробваш с Rocky BT и външна BT GPS антена? Ще те позиционира и навигира в пъти по-точно отколкото с вградения GPS. Имам един такъв GPS приемник, ако искаш подробности-пиши на лични!
ruil4o Публикувано Юли 30, 2011 Публикувано Юли 30, 2011 (редактирано) Два дни се мъчих със схемата от първия пост - нищо. Не тръгна GPS-a. Какъв е този Rocky BT? Колко струва един външен блутут GPS приемник? Редактирано Юли 30, 2011 от ruil4o
The Shaman Публикувано Юли 30, 2011 Публикувано Юли 30, 2011 Е как какъв е??? Ето го: Иначе за това става въпрос: http://bgiphone.com/topic/1159-roqybt-външен-bluetooth-gps/ 1
pleshy Публикувано Октомври 3, 2011 Публикувано Октомври 3, 2011 Здравейте. Извинявам се че, съживявам темата, но съм изправен пред дилема. Случаят е следния - имам 3GS (locked, old bootrom) на 4.1 (05.14.02 baseband) и от много време насам си го ползвам като iPod Touch с надеждата, че ще излезе по-разумен начин за отключване (без iPad-ски baseband). E, явно това няма да се случи и при положение, че от премиерата на iPhone 5 ни делят 24 часа, е време да предприема нещо. Въпросът ми е как е най-добре да подходя? Ясно ми е, че няма гаранция че GPS-сът ще тръгне. Това което мисля да направя restore с custom 4.3.3 през sn0wbreeze, след което да деактивирам с redsn0w/активирам със SAM, да кача 06.15 и накрая да отключа със ultrasn0w. Много сняг, много нещо, а още е есен. Смятам да направя цялата операция в реда, който съм посочил - ако греша някаде, моля, поправете ме. Другият вариянт, който виждам е да изчакам iOS 5. Ако така ще е по-добре съм склонен да изчакам - и без това чакам с месеци. И тук идва ключовият момент, дали с iOS 5 нещата ще се променят и дали ще има друг baseband/метод за отключване? Надеждата умира последна. Благодаря предварително.
Alxx® Публикувано Октомври 3, 2011 Публикувано Октомври 3, 2011 Има - хардуерно сваляне на ББ, но струва $$$. Тук, за инфо по въпроса. Иначе, нищо не ти пречи да изчакаш още няколко дни, преди да го застреляш с айпадския ББ. Редът е какъвто си посочил, но го направи под 4.2.1 или 4.1 и не качвай нагоре след това.
pleshy Публикувано Октомври 3, 2011 Публикувано Октомври 3, 2011 (редактирано) Благодаря за информацията. Наясно съм с опцията за hardware-но понижване на baseband-а. Идвал съм в сервиза - оправихте ми един iPhone 2G преди време. Тъй като 3GS-а вече е две поколения назад не мисля, че заслужава бог знае какви инвестиции. Смятам да го ползвам още около шест месеца преди да го сменя с "5". Каква е причината да не качвам над 4.2.1 и ще имам ли опцията да мина на iOS 5 по-късно? Как се очертават нещата с отключването под iOS 5 или още е твърде рано да се каже? Редактирано Октомври 3, 2011 от pleshy
Alxx® Публикувано Октомври 3, 2011 Публикувано Октомври 3, 2011 Рано е да се каже каквото и да е за 5. А, относно 4.2.1 - единствените подкарани гпс-и са под 4.1/4.2.1 - иначе няма проблем и на 4.3.3 за отключването.
eek Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 По-добре не бързай. Скоро четох в туитър, че се изчаква официалното пускане на iOS5 и след това ще бъдат пуснат даунгрейд за 6.15.00. Така, че и да не е вярно не губиш нищо ако изчакаш седмица - две.
pleshy Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 Не е проблем да изчакам още две седмици, а при създалата се ситуация (не обявиха iPhone 5) се очертава да ползвам 3GS-а още по-дълго, така че е в мой интерес да го отключа по най-удачния начин. Не ме разбирайте погрешно, 4S е страхотно подобрение, но не ми се купува нов iPhone с 3.5-инчов екран. Мерси за съветите, остава да видя как ще се развият нещата с iOS 5.
eek Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 (редактирано) Офф. Сега е момента да кажа, че ще бъда благодарен на един къстъм ios5 за 3гс, когато излезе Редактирано Октомври 5, 2011 от eek
Jack Sparrow Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 Нямам търпение да излезе iOS 5, за да се разбере дали ще може да се оправи проблемът с iPad-ския BB...
tonygti Публикувано Октомври 7, 2011 Публикувано Октомври 7, 2011 Чакай чакай още месеци и го дръж в шкафа. Нищо ново няма да излезе, не го ли разбрахте? Край с отключванията и т.н. Шитвай му айпадския бейзбанд и това е....
gogzy Публикувано Октомври 8, 2011 Публикувано Октомври 8, 2011 При положение, че намерих карта на оператора към който ми е заключено 3Г-то, има ли смисъл от САМ и Ултрасноу в първите стъпки. И дезактивирането с Редсноу равносилно ли е с същото през САМ?
Recommended Posts