Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

пробвах го със мапса

Публикувано

Сигурно се шегуваш...

Публикувано

Извади картата, спри Wi-Fi, рестартирай телефона и пробвай пак. ;)

Публикувано

Е не ми се получава на мен магията..

Публикувано (редактирано)

Знам си аз , че си проиграх шанса за печалба от тотото с един утепан ГПС, ама айде , ще го преживея ! И без това камион мина през телефона , та се наработи и ГПС и све :biggrin:

Редактирано от kawabiker
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Мхм!

На такива, особено видиш ли бутон Purchase, бягай без да се обръщаш!

Публикувано

Колеги ако мога и аз да се изкажа, че на моето старо 3Г с 6.15.00 със мобилния интернет ме намира къде съм на мапс-а, на сиджик 11 само ме позицеонира и после като тръгнеш да се движиш и си остава кърсора където те е засякъл, с навигон същата работа казвам го защотото днес го пробвах и нищо не стана, от варна до бургас кърсора си остана в варна

Публикувано
Fischer , Germany I had problems with my iPhone 3G Baseband 05.16 of the fact the GPS did not work. After I used your software everything is back affixed.

Мно'о як софтуер. :tooth:

Публикувано

32,87$ :biggrin:

Публикувано

60106ac474d35a60.png19af4768b0e90994.png

Доообре. Ех, този Photoshop...

Мошеници от класа.

@Alxx®

Преводача е google translate на 5 водки.

Колеги ако мога и аз да се изкажа, че на моето старо 3Г с 6.15.00 със мобилния интернет ме намира къде съм на мапс-а, на сиджик 11 само ме позицеонира и после като тръгнеш да се движиш и си остава кърсора където те е засякъл, с навигон същата работа казвам го защотото днес го пробвах и нищо не стана, от варна до бургас кърсора си остана в варна

Това го знаем всички.

Тествай с Magellan, iGo или TomTom и ще видиш как изобщо няма да намери сигнал.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

При мен след последното предложение , ефекта е 0лев със махането на картата и всичко останало . Том Том си седи сив и си ми пише Poor GPS reseption се едно му е слаб сигнала , така прави дори и да е вързан с интернет , пак си седи сив и си пише слаб сигнал , а на саседа 3GS-a както му цъкне томтом веднага го е локализирал , даже цветно , както си трябва , явно GPS-и е обречено да нямаме , аз за това и ще го продам моя и ще взема 4ка , принуден съм , а не ми се иска никак , моя си е чисто нов и перфектен , еххх ако имаше начин да ми работи GPS-а щях да умра от кеф , много ми е нужен . :sad::blink::unsure:

Публикувано

Защо не пробваш с Rocky BT и външна BT GPS антена? Ще те позиционира и навигира в пъти по-точно отколкото с вградения GPS. Имам един такъв GPS приемник, ако искаш подробности-пиши на лични!

Два дни се мъчих със схемата от първия пост - нищо. Не тръгна GPS-a.

Какъв е този Rocky BT? Колко струва един външен блутут GPS приемник?

Редактирано от ruil4o
  • 2 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте. Извинявам се че, съживявам темата, но съм изправен пред дилема. Случаят е следния - имам 3GS (locked, old bootrom) на 4.1 (05.14.02 baseband) и от много време насам си го ползвам като iPod Touch с надеждата, че ще излезе по-разумен начин за отключване (без iPad-ски baseband). E, явно това няма да се случи и при положение, че от премиерата на iPhone 5 ни делят 24 часа, е време да предприема нещо.

Въпросът ми е как е най-добре да подходя? Ясно ми е, че няма гаранция че GPS-сът ще тръгне. Това което мисля да направя restore с custom 4.3.3 през sn0wbreeze, след което да деактивирам с redsn0w/активирам със SAM, да кача 06.15 и накрая да отключа със ultrasn0w. Много сняг, много нещо, а още е есен. Смятам да направя цялата операция в реда, който съм посочил - ако греша някаде, моля, поправете ме.

Другият вариянт, който виждам е да изчакам iOS 5. Ако така ще е по-добре съм склонен да изчакам - и без това чакам с месеци. И тук идва ключовият момент, дали с iOS 5 нещата ще се променят и дали ще има друг baseband/метод за отключване? Надеждата умира последна. Благодаря предварително.

Публикувано

Има - хардуерно сваляне на ББ, но струва $$$. Тук, за инфо по въпроса. Иначе, нищо не ти пречи да изчакаш още няколко дни, преди да го застреляш с айпадския ББ. Редът е какъвто си посочил, но го направи под 4.2.1 или 4.1 и не качвай нагоре след това.

Благодаря за информацията. Наясно съм с опцията за hardware-но понижване на baseband-а. Идвал съм в сервиза - оправихте ми един iPhone 2G преди време. Тъй като 3GS-а вече е две поколения назад не мисля, че заслужава бог знае какви инвестиции. Смятам да го ползвам още около шест месеца преди да го сменя с "5".

Каква е причината да не качвам над 4.2.1 и ще имам ли опцията да мина на iOS 5 по-късно? Как се очертават нещата с отключването под iOS 5 или още е твърде рано да се каже?

Редактирано от pleshy
Публикувано

Рано е да се каже каквото и да е за 5. А, относно 4.2.1 - единствените подкарани гпс-и са под 4.1/4.2.1 - иначе няма проблем и на 4.3.3 за отключването.

Публикувано

По-добре не бързай. Скоро четох в туитър, че се изчаква официалното пускане на iOS5 и след това ще бъдат пуснат даунгрейд за 6.15.00.

Така, че и да не е вярно не губиш нищо ако изчакаш седмица - две.

Публикувано

Не е проблем да изчакам още две седмици, а при създалата се ситуация (не обявиха iPhone 5) се очертава да ползвам 3GS-а още по-дълго, така че е в мой интерес да го отключа по най-удачния начин. Не ме разбирайте погрешно, 4S е страхотно подобрение, но не ми се купува нов iPhone с 3.5-инчов екран. Мерси за съветите, остава да видя как ще се развият нещата с iOS 5.

Офф. Сега е момента да кажа, че ще бъда благодарен на един къстъм ios5 за 3гс, когато излезе :guitarred:

Редактирано от eek
Публикувано

Нямам търпение да излезе iOS 5, за да се разбере дали ще може да се оправи проблемът с iPad-ския BB...

Публикувано

Чакай чакай още месеци и го дръж в шкафа. Нищо ново няма да излезе, не го ли разбрахте? Край с отключванията и т.н. Шитвай му айпадския бейзбанд и това е....

Публикувано

При положение, че намерих карта на оператора към който ми е заключено 3Г-то, има ли смисъл от САМ и Ултрасноу в първите стъпки. И дезактивирането с Редсноу равносилно ли е с същото през САМ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...