Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone от A1, Telenor и Vivacom

Recommended Posts

Публикувано

Пусни си един Гугъл – Преносимост на мобилен номер (или както там се водеше). Процедурата е сложна и времеемка, а за нервите и парите които ще потрошиш можем само да се досещаме. Аз се зачитах по въпроса преди месец и нещо.

Най общо казано, като отидеш при сегашния ти оператор за да си прекратиш договора започват да ти измислят всякакви неустойки и такси. Попълваш молба и чакаш 1 месец. Ако не си следиш може просто да ти приберат номера. Накрая с някакъв протокол отиваш при новия си оператор (ако въобще успееш да го вземеш) и пак чакаш ??? време (не помня колко). Ако искаш да се прехвърляш по коледа, мисля че вече си закъснял.

Помня, даже разказа на 1 младеж, който на гише на Мтел в рамките на 1 час е трябвало да плати 3-4 пъти суми по 10-15 лв. (всеки път) накрая даже не можели да му обяснят за какво плаща, но му казвали, ами има една такса още :rolleyes: и ви даваме протокола :).

Та положението е и комично и трагично, зависи с колко нерви си се заредил. Информирай се и успех!!!

Пък после сподели опит, може да са се променили нещата последните 2 месеца :)

Публикувано

Пак кривнахте от темата. Снасяйте информация която засяга пряко заглавието и. :spank:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Един приятел е чел в Mobileworld, че Mtel започват продажбата на Iphone от Януари.Някой има ли някаква информация?

Публикувано

Ще бъде след Нова година. Няма точен срок.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Аз видях, че и Jeff предлагат iPhone 3G/3GS и се зачудих към кой оператор са, защото имаха цени с карта и без, да не са към M-tel?

Публикувано

Преди време бяха към Globul, но сега мисля, че са към Vivacom.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Vodafone - Англия вече ги пуснаха, така че може и нас да ни огрее скоро ... надявам се!

Публикувано

Аз преди няколко дена попитах в една каса на М-тел. По погледа на момчето :surprised: ми се стори, че сега разбира за съществуването на телефон с такова име!!!

Публикувано

Не ти се е сторило. Най-вероятно сега разбира. На мен ми прелагаха LG iPhone в един от офисите. Те си мислят, че щом дисплея работи на допир значи е iPhone.

Публикувано

Ако един ден М-тел и Apple си сътрудничат,не ми се мисли какви ще са цените на апаратите,независимо от абонаментния план.Аз лично чух,от човек от м-тел,че ще започнат да предлагат iphone с появта на следващия модел,дано.

Публикувано

Хехе.... вие ги изкарахте съвсем прости тези хора!

Публикувано

Немога да разбера защо никой не говори за виваком. аз ми минава една църна мисъл да оставя и мтл и глобул и да мина на виваком. даите мнение

Публикувано

Според мен М-тел има най-голям пазарен дял,най-много абонати.Виваком са много коректни,цените им са сравнително най-ниски,но абонатите им,все още, са малко.Аз правя избора на кой оператор да съм клиент според обкръжението си(приятелите,семейството,бизнес обкръжение).

Публикувано

Пихме кафе с един от мениджърите на мобилтел вчера , разговора за IPHONE и мобилтел беше съвсем кратък - цена със абонамент 1100, без абонамент 1500, локнат , били се занимавалаи с необходимия софтуер .

Понеже аз съм на М-тел от години , и вече втори IPhone ползвам , мога да ви кажа едно - няма да е съвсем скоро :lol:

До като осъзнаят кво правят и за кво иде реч !!!

Публикувано

Май ще им се повтори лъжата, но нали знаете приказката за лъжливото овчарче :D

Публикувано

Аз незнам защо подозирам нещо. Може да е само измислица, но вижте каква ми е логиката на мен:

Следващия телефон може да бъде субсидиран от М-Тел в нашата държавица и те да са хората, които го продават. Нали М-Тел са към Водафон, а те от скоро предлагат 3GS в Англия и се радват на добри продажби. Нищо чудно да водят преговори и да го видим чрез М-Тел. Пък и нали все се говори за смяна от АТ&Т към Verizon за САЩ, защото им изтича договора. Изтича им договора и за Европа, с европейските оператори.

А както и човека от първия пост на тази страница беше написал, няма да е скоро, та наистина може да го видим от М-Тел. Въпреки, че "пих кафе" не ми звучи много сериозно, но знае ли човек. Хаха

Публикувано (редактирано)

Наскоро, човек от Мтел- мой приятел, ми спомена че се бави пускането защото се преговаря с Епъл за български аппстор, както и се работило върху приложения за него, производство на Мтел. Незнам дали е истина, но ще е страхотно да имаме вече апликейшън стор и в България. Дано да е истина.

Редактирано от LUBECA
Публикувано

Ето това, ако се окаже истина, ще бъде супер. Най-после и ние да доживеем за български AppStore...

Публикувано

@ Raptole - M-tel не са към Vodafone. Това, че имат някакво партньорство не означава, че са тяхно притежание. А относно темата - и аз много искам M-tel да започнат продажбата на iPhone в България. Също така се надявам и на БГ AppStore.

Публикувано

Ще е супер ако и ние можем да се радваме вече на App Store + iTunes Store ... това вече ще е наистина много велико ;)

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Доста интересно, ако и предложат вариант за закупуване както и AT&T, ако ни свършва тази година договора да си го вземем за по евтино или нещо подобно ще е добре.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...