Sid Публикувано Ноември 26, 2009 Публикувано Ноември 26, 2009 Пусни си един Гугъл – Преносимост на мобилен номер (или както там се водеше). Процедурата е сложна и времеемка, а за нервите и парите които ще потрошиш можем само да се досещаме. Аз се зачитах по въпроса преди месец и нещо. Най общо казано, като отидеш при сегашния ти оператор за да си прекратиш договора започват да ти измислят всякакви неустойки и такси. Попълваш молба и чакаш 1 месец. Ако не си следиш може просто да ти приберат номера. Накрая с някакъв протокол отиваш при новия си оператор (ако въобще успееш да го вземеш) и пак чакаш ??? време (не помня колко). Ако искаш да се прехвърляш по коледа, мисля че вече си закъснял. Помня, даже разказа на 1 младеж, който на гише на Мтел в рамките на 1 час е трябвало да плати 3-4 пъти суми по 10-15 лв. (всеки път) накрая даже не можели да му обяснят за какво плаща, но му казвали, ами има една такса още и ви даваме протокола . Та положението е и комично и трагично, зависи с колко нерви си се заредил. Информирай се и успех!!! Пък после сподели опит, може да са се променили нещата последните 2 месеца Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 26, 2009 Публикувано Ноември 26, 2009 Пак кривнахте от темата. Снасяйте информация която засяга пряко заглавието и. :spank: Цитирай
Protector Публикувано Декември 6, 2009 Публикувано Декември 6, 2009 Един приятел е чел в Mobileworld, че Mtel започват продажбата на Iphone от Януари.Някой има ли някаква информация? Цитирай
Adamov Публикувано Декември 8, 2009 Публикувано Декември 8, 2009 Със сигурност няма да бъде от януари. Цитирай
Anthony Публикувано Декември 8, 2009 Публикувано Декември 8, 2009 Ще бъде след Нова година. Няма точен срок. Цитирай
apomarinov Публикувано Декември 31, 2009 Публикувано Декември 31, 2009 Аз видях, че и Jeff предлагат iPhone 3G/3GS и се зачудих към кой оператор са, защото имаха цени с карта и без, да не са към M-tel? Цитирай
tonygti Публикувано Декември 31, 2009 Публикувано Декември 31, 2009 Преди време бяха към Globul, но сега мисля, че са към Vivacom. Цитирай
sapiora Публикувано Януари 17, 2010 Публикувано Януари 17, 2010 Vodafone - Англия вече ги пуснаха, така че може и нас да ни огрее скоро ... надявам се! Цитирай
chayanne Публикувано Януари 17, 2010 Публикувано Януари 17, 2010 Аз преди няколко дена попитах в една каса на М-тел. По погледа на момчето :surprised: ми се стори, че сега разбира за съществуването на телефон с такова име!!! Цитирай
sapiora Публикувано Януари 17, 2010 Публикувано Януари 17, 2010 Не ти се е сторило. Най-вероятно сега разбира. На мен ми прелагаха LG iPhone в един от офисите. Те си мислят, че щом дисплея работи на допир значи е iPhone. Цитирай
kenvelo1992 Публикувано Януари 17, 2010 Публикувано Януари 17, 2010 Е чак толкова зле не вярвам да са Цитирай
idvwld Публикувано Януари 17, 2010 Публикувано Януари 17, 2010 Ако един ден М-тел и Apple си сътрудничат,не ми се мисли какви ще са цените на апаратите,независимо от абонаментния план.Аз лично чух,от човек от м-тел,че ще започнат да предлагат iphone с появта на следващия модел,дано. Цитирай
LUBECA Публикувано Януари 17, 2010 Публикувано Януари 17, 2010 Хехе.... вие ги изкарахте съвсем прости тези хора! Цитирай
goce kostadinov Публикувано Януари 17, 2010 Публикувано Януари 17, 2010 Немога да разбера защо никой не говори за виваком. аз ми минава една църна мисъл да оставя и мтл и глобул и да мина на виваком. даите мнение Цитирай
idvwld Публикувано Януари 17, 2010 Публикувано Януари 17, 2010 Според мен М-тел има най-голям пазарен дял,най-много абонати.Виваком са много коректни,цените им са сравнително най-ниски,но абонатите им,все още, са малко.Аз правя избора на кой оператор да съм клиент според обкръжението си(приятелите,семейството,бизнес обкръжение). Цитирай
gstg Публикувано Януари 17, 2010 Публикувано Януари 17, 2010 Пихме кафе с един от мениджърите на мобилтел вчера , разговора за IPHONE и мобилтел беше съвсем кратък - цена със абонамент 1100, без абонамент 1500, локнат , били се занимавалаи с необходимия софтуер . Понеже аз съм на М-тел от години , и вече втори IPhone ползвам , мога да ви кажа едно - няма да е съвсем скоро До като осъзнаят кво правят и за кво иде реч !!! Цитирай
import Публикувано Януари 18, 2010 Публикувано Януари 18, 2010 Май ще им се повтори лъжата, но нали знаете приказката за лъжливото овчарче Цитирай
Raptole Публикувано Януари 25, 2010 Публикувано Януари 25, 2010 Аз незнам защо подозирам нещо. Може да е само измислица, но вижте каква ми е логиката на мен: Следващия телефон може да бъде субсидиран от М-Тел в нашата държавица и те да са хората, които го продават. Нали М-Тел са към Водафон, а те от скоро предлагат 3GS в Англия и се радват на добри продажби. Нищо чудно да водят преговори и да го видим чрез М-Тел. Пък и нали все се говори за смяна от АТ&Т към Verizon за САЩ, защото им изтича договора. Изтича им договора и за Европа, с европейските оператори. А както и човека от първия пост на тази страница беше написал, няма да е скоро, та наистина може да го видим от М-Тел. Въпреки, че "пих кафе" не ми звучи много сериозно, но знае ли човек. Хаха Цитирай
LUBECA Публикувано Януари 25, 2010 Публикувано Януари 25, 2010 (редактирано) Наскоро, човек от Мтел- мой приятел, ми спомена че се бави пускането защото се преговаря с Епъл за български аппстор, както и се работило върху приложения за него, производство на Мтел. Незнам дали е истина, но ще е страхотно да имаме вече апликейшън стор и в България. Дано да е истина. Редактирано Януари 25, 2010 от LUBECA Цитирай
Toni- Публикувано Януари 25, 2010 Публикувано Януари 25, 2010 Ето това, ако се окаже истина, ще бъде супер. Най-после и ние да доживеем за български AppStore... Цитирай
r3ac7 Публикувано Януари 25, 2010 Публикувано Януари 25, 2010 @ Raptole - M-tel не са към Vodafone. Това, че имат някакво партньорство не означава, че са тяхно притежание. А относно темата - и аз много искам M-tel да започнат продажбата на iPhone в България. Също така се надявам и на БГ AppStore. Цитирай
Raptole Публикувано Януари 25, 2010 Публикувано Януари 25, 2010 Ще е супер ако и ние можем да се радваме вече на App Store + iTunes Store ... това вече ще е наистина много велико Цитирай
Jakkal Публикувано Юни 11, 2010 Публикувано Юни 11, 2010 Mtel пускат microSIM oт другата седмица. Цитирай
apomarinov Публикувано Юни 12, 2010 Публикувано Юни 12, 2010 Доста интересно, ако и предложат вариант за закупуване както и AT&T, ако ни свършва тази година договора да си го вземем за по евтино или нещо подобно ще е добре. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.