baronbg Публикувано Април 3, 2016 Публикувано Април 3, 2016 Сега прочетох статията и побързах да я споделя с Вас. Утре ще разпитам за подробности, без това ми предстои преподписване. 2 Цитирай
newabv Публикувано Април 3, 2016 Публикувано Април 3, 2016 Май почти съм решил да отнеса едно СЕ 64 гиги Четох много добри неща за батерията... От друга страна ми се иска да видя какво се очаква за 7, ако ще се казва така следващият. Ама нещо си мисля, че епъл променят схемата на излизане на телефонните си и следващият няма да е септември. Цитирай
SpAwN Публикувано Април 4, 2016 Публикувано Април 4, 2016 Нищо не променят, просто прибавят междинен модел през пролетта оттук нататък. Цитирай
algor Публикувано Април 4, 2016 Публикувано Април 4, 2016 (редактирано) преди 8 часа, newabv написа: Май почти съм решил да отнеса едно СЕ 64 гиги Четох много добри неща за батерията... Сподели накратко, плийз, че не съм имал време да се ровя и чета. Благодаря ти! Едит: Alxx, прав си, моя грешка. Извинявам се! Редактирано Април 4, 2016 от algor Цитирай
bobiikonomov Публикувано Април 4, 2016 Публикувано Април 4, 2016 Във Враца наистина има 4G тестово, до 2 дни ще имам карта и ще пиша. Все още не искат да дават карти на клиентите си, но няма къде да идат 1 Цитирай
newabv Публикувано Април 5, 2016 Публикувано Април 5, 2016 Някой има ли цени за корпоративни клиенти на СЕ? Моят акаунт нямал още... Цитирай
bobiikonomov Публикувано Април 5, 2016 Публикувано Април 5, 2016 Днес ми се обадиха от Vivacom, че и да ми дадат карта пак няма да имам LTE, понеже в момента го тестват само определени техни служители, и само те имат достъп. От юни тръгва официално за София, а от юли в 44 града в България. Ще се чака, май няма друго решение. 1 Цитирай
kaizera Публикувано Април 6, 2016 Публикувано Април 6, 2016 За Мтел и iPhone SE нещо чува ли се или те са над нещата? Цитирай
newabv Публикувано Април 6, 2016 Публикувано Април 6, 2016 Хаха... Те са отвъд май. Пратих запитване и на двата си акаунта - теленор и мтел, засега нямам отговори, но май си уточняват цените защото не са казали нещо от рода "няма да го предлагаме". 1 Цитирай
algor Публикувано Април 7, 2016 Публикувано Април 7, 2016 Теленор нямат SE и не са наясно кога ще има Не знам защо лъжат, че от 06.04 щяли да го имат и да го продават... В Техномаркет също е вече със статус "Наличен", но и там същата работа - в събота щял да бъде доставен в магазинната мрежа. Иначе който иска може да си го купи онлайн с доставка до 24 часа, а пък после да разбере колко е разтегливо това понятие. Цитирай
mishocs Публикувано Април 8, 2016 Публикувано Април 8, 2016 Нова - стара карта все тая .За да имаш 4LTE трее освен да го смениш чипа и да ти го отпуснат по номер карта, поне за сега .Казват че до септември -октомври всичко ще е 4G.Както казва колегата по-горе от юни -от юни карти и 4G Иначе добре се държи на тестовите телефони и Бенчмарк . п.п М-тел имат 4G на Банско от преди Теленор -"тестово" де и още бая места Algor - имат имат iphone 5SE в сряда продадоха 2 Цитирай
algor Публикувано Април 8, 2016 Публикувано Април 8, 2016 преди 7 часа, mishocs написа: Algor - имат имат iphone 5SE в сряда продадоха 2 Е нЕма що - изкъртили са всички плочки с две бройки за цял Теленор. И не знаят кога изобщо ще е следващото зареждане хаха. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Април 9, 2016 Публикувано Април 9, 2016 Нещо не ти върви!На морето съм и имаше в офиса където си платих сметката Цитирай
algor Публикувано Април 9, 2016 Публикувано Април 9, 2016 хаха Ти да не помисли, че аз от 3-4 дни обикалям магазините, търся SE и не мога да спя от яд, че няма наличност? Тцъ, ниет. Нали се сещаш, че от днес вече го има и в Техно-тата и в останалите официални търговци... Цитирай
stangen Публикувано Април 9, 2016 Публикувано Април 9, 2016 Пфууу, влязох в Технополис да видя iPhone SE (от чисто любопитство) и излязох с iPhone 6S. 3D Touch-a много радва. 7 Цитирай
gogi6 Публикувано Април 9, 2016 Публикувано Април 9, 2016 хаха Ти да не помисли, че аз от 3-4 дни обикалям магазините, търся SE и не мога да спя от яд, че няма наличност? Тцъ, ниет. Нали се сещаш, че от днес вече го има и в Техно-тата и в останалите официални търговци... С 30 кинта план ми дадоха цена 640 кинта някъде.За 16гбДобре ми се вижда!Ако не си намерил,да ги питам?Утре съм към Сф 1 Цитирай
algor Публикувано Април 9, 2016 Публикувано Април 9, 2016 Благодаря, братле, недей. Аз ще се пусна после с един приятел из Техно-тата и ще видя дали да купувам. Пише, че ги има вече в 4-5 магазина, та да видим. Благодаря ти още веднъж! Цитирай
kawabiker Публикувано Април 10, 2016 Публикувано Април 10, 2016 Виваком 4G има в момента в Младост, Дружба и центъра почти целия, в Люлин другия месец. Сим картата не стига, трябва да се пусне от централата . Не мога да качвам снимки във форума, а в публични сайтове предпочитам да не качвам засега . Цитирай
newabv Публикувано Април 12, 2016 Публикувано Април 12, 2016 Някой сдоби ли се вече със спешъл едишъна? Цитирай
gogi6 Публикувано Април 14, 2016 Публикувано Април 14, 2016 От днес разликата е осезаемаКазаха,че до дни ще пуснат новата честота и скоростта ще се увеличи.Покритие във всички градове над 5000 души Цитирай
dessyteneva Публикувано Април 14, 2016 Публикувано Април 14, 2016 Защо пък аз не мога да го усетя, така беше като го пуснаха, така е и сега: Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.