ExeLL Публикувано Декември 30, 2011 Публикувано Декември 30, 2011 Имам и аз проблем с батерията, пада много бързо. От Сидиа съм качил само Корона, Инсталос, СБСетингс, Ултрасноу и Апсинк... Някакви предложения ?? Цитирай
0 Gregg Публикувано Декември 31, 2011 Публикувано Декември 31, 2011 (редактирано) uomoto , аз закакво се върнах на 4.3.3 2 дена ядове, рестор след рестор, това работи, онова не... от снощи както върнах 4.3.3 и си направих джейл се родих отново Редактирано Декември 31, 2011 от Gregg Цитирай
0 uomoto Публикувано Декември 31, 2011 Публикувано Декември 31, 2011 Голяма лудница. След Fix user dir permission се оправи проблема с изключването, но се появи ужасен Лаг от SBSettings. Изтрих всичко от cydia+substrate , и след респринг нямаше нищо на Десктопа.. Рестартирах и се оправи, но проблема с тетъринга си остана. Някой дали е пробвал да пусне тетъринг и да има нет на телефона? Цитирай
0 lubo.dentist Публикувано Декември 31, 2011 Публикувано Декември 31, 2011 Здравейте аз съм с iPhone 4 ФЗ, бях 4.3.3 джейлнат и отключен с Gevey, днес му сложих 5.0.1 през iTunes, джейлнах го без проблем, но не мога да го отключа с Gevey, пробвах сигурно 50 пъти. Помогнете.... Благодаря 1 Цитирай
0 uomoto Публикувано Декември 31, 2011 Публикувано Декември 31, 2011 Ако си ъпдейтнал няма начин колега. Бейсбенд 04.11.08 не може да се отключи с Gevey! Цитирай
0 lubo.dentist Публикувано Декември 31, 2011 Публикувано Декември 31, 2011 а не може ли да се върне на 4.3.3 или може ли въобще с нещо да се отключи Цитирай
0 maNcHeSteRUTD Публикувано Декември 31, 2011 Публикувано Декември 31, 2011 Телефона ми вече трети ден е с 5.0.1 джейлнат с бета 3 и нямам никакъв проблем. Много ми харесва самата ios 5. Имам едно малко проблемче но то е вероятно от gmail. Единият акаунт се свърза , но другия неиска да го свърже. Ако някой е имал подобен проблем и го е оправил нека да ми помогне. Пожелавам ви приятно посрещане на новата 2012. Цитирай
0 BulgarianSS Публикувано Декември 31, 2011 Публикувано Декември 31, 2011 След Jail-а с b3 нямам никакви проблеми(изключая iBooks-a,той си се оправя по описаният начин). Инсталиран SBSettings,нито ми яде батерията,нито нищо. Просто не прекалявайте с приложенията от Cydia,дайте им малко време да донагласят нещата. А иначе b3 си е стабилна. Весело посрещане на 2012 година и наздраве. Цитирай
0 SpiceBoy Публикувано Декември 31, 2011 Публикувано Декември 31, 2011 а не може ли да се върне на 4.3.3 или може ли въобще с нещо да се отключи За съжаление, вече не можеш да го отключиш с нищо. Цитирай
0 Stil Публикувано Декември 31, 2011 Публикувано Декември 31, 2011 Нормално ли е след jaila imessage да не работи ? Цитирай
0 uomoto Публикувано Декември 31, 2011 Публикувано Декември 31, 2011 (редактирано) При мен работи след джейл.. П.П. Оправих и нета с тетъринга, като въвведох ръчно APN настройките. Редактирано Януари 1, 2012 от uomoto Цитирай
0 turganay Публикувано Януари 1, 2012 Публикувано Януари 1, 2012 За много години на всички от форума, пожелавам Ви здраве и успехи в живота. Имам следния проблем след джейла, вече 2 пъти ми се наложи да ресторвам, защото след като му накача някои приложения от Cydia, като му дам рестарт остава на логото и край. Днес отново направих рестор, джейлнах, от Cydia съм инсталирал само OpenSSH и AppSync deb file. Нарочно го рестартирах и сега пак заби на логото и не ми се включва. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Януари 1, 2012 Публикувано Януари 1, 2012 За много да са, Тургай. Ами...или ОпенССХ не е съвместим с 5.х.х, или ти липсва някой пакет за апсинк. Понеже не мога да се сетя кой, направи следното - сложи си апсинк и инсталъс по нормалния начин, рестартирай и после деинсталирай мобайл субстрат(който те дразни, вярвам). С него ще се махнат инсталъса и апсинка, но липсващия, а нужен пакет ще остане. Слагаш пак синка ръчно и айдеее Цитирай
0 turganay Публикувано Януари 1, 2012 Публикувано Януари 1, 2012 Благодаря Alxx, сега пак ще ресторна и ще опитам по този начин. Цитирай
0 uomoto Публикувано Януари 1, 2012 Публикувано Януари 1, 2012 OpenSSH ползвам и няма никакви ядове, работи перфектно. Тургай , става дума за някои приложения - а какви са те, няма инфо? Със субстрата няма проблеми, само се заблуждавате. Сложих АппСинк от SInful+installous4+AppStorelous+Zephyr - проблеми не виждам. При мен имаше ядове, след като накачих някои tweak-чета за нотификациите(кракнати) и SBSettings... Цитирай
0 The Shaman Публикувано Януари 1, 2012 Публикувано Януари 1, 2012 OpenSSH си работи. Аз също съм инсталирал AppSync от деб файл. Не е това. 1 Цитирай
0 joroiliev Публикувано Януари 1, 2012 Публикувано Януари 1, 2012 Доста брах ядове с тази батерия поне три пъти по бързо ми падаше от обикновенно. От вчера съл вече с бетата 3 на redsnow и засега виждам огромна промяна в издражливоста на батерията. Имам instalous, субстрата и sbsetings инсталирани. БАтерията ми се държи почти като на 4.3.3. Цитирай
0 turganay Публикувано Януари 1, 2012 Публикувано Януари 1, 2012 Сега разбрах от къде идва проблема, за да си сменя логото на оператора инсталирам CommCenter пач, от там чрез туньо слагам бъндъла на виваком, и като му дам рестарт и айде на ново рестор. Цитирай
0 uomoto Публикувано Януари 1, 2012 Публикувано Януари 1, 2012 Това са простотии. Слагаш FakeCarrier и готово.Поне ядове няма... Цитирай
0 turganay Публикувано Януари 1, 2012 Публикувано Януари 1, 2012 Не искам да споря, но ти казвам, че вече 2 пъти след рестор го слагам и след рестарт забива, според теб има ли смисъл да те лъжа. Ако искаш да ти звънна на скайпа и с видеонаблюдение да ти демонстрирам. Цитирай
0 uomoto Публикувано Януари 1, 2012 Публикувано Януари 1, 2012 Точно за това казах да не се занимаваш с такива глупости. А FakeCarrier 1.3(BigBoss) го пробвах и няма проблеми. Цитирай
0 BulgarianSS Публикувано Януари 2, 2012 Публикувано Януари 2, 2012 Не качвайте глупости от Cydia-та известно време. Качих SBSettings,FakeCarrier,Lockinfo и батерията ми се държи повече от геройски. Ако имате проблеми с батерията,не е от Jail-a,а от предiPhone устройството. Цитирай
0 BEHA Публикувано Януари 3, 2012 Публикувано Януари 3, 2012 Здравейте! Извинявам се за глупавия въпрос, но след джейл, айфона влиза в Safe Mode след като инсталирам от Сидия "Activator", "Locktopus" & "Lockdown". На този етап проблемът ми е с тези приложения. Може ли някой да ми обясни защо става така и как да го оправя? Цитирай
0 The Shaman Публикувано Януари 3, 2012 Публикувано Януари 3, 2012 Kak да ги оправиш ли? Разкарай тези приложения! Това не е проблем свързан с джейла. Цитирай
0 DjeFF Публикувано Януари 4, 2012 Публикувано Януари 4, 2012 (редактирано) Някой има ли идея защо с 5.0.1 като отворя Phone и крашва ? P.S. Проблема се оказа,че е от VoiceMailBlocker или нещо подобно Редактирано Януари 4, 2012 от DjeFF Цитирай
0 germana Публикувано Януари 5, 2012 Публикувано Януари 5, 2012 (редактирано) джаилнах си телефона с бета 3 но имам чувството че батерията ми пада супер бързо пуснах от инсталус да свалям едно приложение което е голямо 500 МБ батерията ми беше на 93 процента и след като го свалих батерията ми падна на 83 това нормално ли е след последното зареждане на 100 процента е Usage 1 Hour, 45 Minutes: Standby 2 Hours, 33 Minutes а сега батерията ми е на 79 процента а от Cydia сам свалил само Installus i AppSync с включено Wi-Fi съм нормално ли е Редактирано Януари 5, 2012 от germana Цитирай
Въпрос
ExeLL
Имам и аз проблем с батерията, пада много бързо. От Сидиа съм качил само Корона, Инсталос, СБСетингс, Ултрасноу и Апсинк... Някакви предложения ??
Top Posters For This Question
21
18
10
8
Популярни дни
Дек 30
47
Ян 19
15
Дек 31
14
Ян 6
12
Top Posters For This Question
The Shaman 21 posts
uomoto 18 posts
Alxx® 10 posts
SpiceBoy 8 posts
Популярни дни
Дек 30 2011
47 posts
Ян 19 2012
15 posts
Дек 31 2011
14 posts
Ян 6 2012
12 posts
Популярни публикации
TUISTERa
Колеги, аз съм с геви на иос 5.0.1 ментел, до миналата седмица въобще не знаех, че трябва да имам хотспот в настройките. Един приятел ми се обади и ми каза, че при него изчезнал хотспота след ъпдейта
The Shaman
Имало е и 9 бети
Lyudmil
При мен се появи лек лаг при превъртането на менюто. Явно нещо от Cydia прави проблем, т.к след първоначалния джейл нямах проблеми, но го омазах със смяната на логото и се наложи да правя чист рестор
156 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.