Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Имам и аз проблем с батерията, пада много бързо. От Сидиа съм качил само Корона, Инсталос, СБСетингс, Ултрасноу и Апсинк... Някакви предложения ?? :(

Recommended Posts

• 0
Публикувано

на джаилнат телефон батерията му пада по бързо нали

• 0
Публикувано

Зависи какво си му качил, но ти гарантирам, че свалянето на големи файлове дърпа много батерия.

Оправи си града в профила на кирилица!

• 0
Публикувано

Това в колко теми ще го напишеш?

• 0
Публикувано

играх си с него 1 час със включен Wi-Fi и батерията от 100 процента сега е на 86 пада ми по бързо от колкото като нямах джаил

• 0
Публикувано

Хич не е зле постижението.Колко ти е държала преди джеила

• 0
Публикувано

не съм засичал точно колко но ми прави впечатление че сега е по бързичко от преди и се чудя сега

• 0
Публикувано

Ами да ти кажа това е.Не е зле при тебе 1 час ръчкане 14 %.Зависи какво си и правил играл си игри,теглил ли си нещо.

• 0
Публикувано

поиграх малко на една игра и ръчках във Facebook

• 0
Публикувано

преди джаила я зареждах на 2 дена

• 0
Публикувано

Игрите лапат най-яко ;)

• 0
Публикувано

Не мога да разбера,с телефона не ви ли дават зарядни?!Това изключи,онова изключи да не ти хаби батерията!Не инсталирай еди си какво...!С едно зареждане искате 1месец ли?Щом не те устройва,не джейлвай!!!Аз джейлвам и слагам каквото ми е интерсно!!!Ако прецакам-рестор!Ако не-Nokia:)))

• 0
Публикувано

Ем,остави - те искат да си играят на игри да си висят в нета постоянно,да говорят 3 часа дневно и междувременно да си слушат музика и батерията да им кара 10 дни..

Проблеми с батерията за кой ли път вече - няма.

• 0
Публикувано (редактирано)

кое трябва да се вкара от Cydia

Редактирано от germana
  • 0
Публикувано

Нищо не трябва!!! Сидиа си идва с джейла и не е задължително да се инсталира от нея каквото и да било. Изключвам ултрасноу.

• 0

Туко що джейлнах тела на жената , че ми беше скучно и установих че се редува тетъред / ънтетъред през рестарт :biggrin: - с бета 3

Редактирано от kawabiker
  • 0

Това и аз го забелязах при мен, даммм. А на твоя същото ли е или само на жена ти е така?

Даже интересно - когато ми се падне терърд, иБукса работи, като ребутна пак и стане ънтетърд, не бачка?!?

Редактирано от stf007
  • 0
Публикувано

Аз пък съм джейлбрейкнал с бета 1 и освен с iBooks, нямам други проблеми. Вече се чудя коя бета да използвам следващият път.

• 0
Публикувано

Първи наблюдения след като си качих 5.0.1:

Няма нормален,работещ торент клиент,сафарито крашва(като му кача Safari Download Manager),някой от програмите просто не искат да работят с wi-fi(Viber,Whats up...през 3G нямат проблем),много често зацикля.

Може някъде в мен да е проблема и сега ще го ресторна наново.

• 0
Публикувано

И трите са все тая. Бачкат си. Рестарт след рестарт, без грижи.

• 0
Публикувано

Значи основният проблем,който ми се появи.

Свързвам се с рутера ми имам интернет (в сафари си отварям страници без проблеми),искам да търся клип в Youtube апликейшъна и ми казва,че не може да се свърже със youtube. Това става след като телефона е току-що ресторнат и сетнат като нов. Няма нищо качено по него.

Същият проблем го правеше и преди няколко минути,когато беше жейлнат.Сафари си отваря страници в Сидиа си зарежда и свалям приложения,но стигне ли се да ползвам скайп,фейсбук,whats up,viber.... ми казва,че не може да се свърже. (Пред 3G нямам проблем)

• 0
Публикувано

Пробвай друга Wi-Fi мрежа. Ти с къстъм ли си?

• 0

Това и аз го забелязах при мен, даммм. А на твоя същото ли е или само на жена ти е така?

Даже интересно - когато ми се падне терърд, иБукса работи, като ребутна пак и стане ънтетърд, не бачка?!?

Аз съм без джейл, а на жената бях сложил respringicon , който мажеше работата , сега всичко е ок и iBooks си работи с фикса .

Редактирано от kawabiker
  • 0

Пробвай друга Wi-Fi мрежа. Ти с къстъм ли си?

Едва ли е от Wi-Fi мрежата,защото си имам нет на Safari.Гледам си странички всичко е точно,но ако реша да отворя youtube и ми казва,че не съм се свързал към мрежата...

Не съм с къстъм ...

П.С. Дори и към айтунс не мога да се свържа.Изглежда ми,че мога да си ползвам интеренет само със сафари-то,а за всяко друго приложение само през мобилния оператор....

Редактирано от Papercut

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...