ExeLL Публикувано Декември 30, 2011 Публикувано Декември 30, 2011 Имам и аз проблем с батерията, пада много бързо. От Сидиа съм качил само Корона, Инсталос, СБСетингс, Ултрасноу и Апсинк... Някакви предложения ?? Цитирай
0 germana Публикувано Януари 5, 2012 Публикувано Януари 5, 2012 на джаилнат телефон батерията му пада по бързо нали Цитирай
0 SpiceBoy Публикувано Януари 5, 2012 Публикувано Януари 5, 2012 Зависи какво си му качил, но ти гарантирам, че свалянето на големи файлове дърпа много батерия. Оправи си града в профила на кирилица! Цитирай
0 The Shaman Публикувано Януари 5, 2012 Публикувано Януари 5, 2012 Това в колко теми ще го напишеш? Цитирай
0 germana Публикувано Януари 6, 2012 Публикувано Януари 6, 2012 играх си с него 1 час със включен Wi-Fi и батерията от 100 процента сега е на 86 пада ми по бързо от колкото като нямах джаил Цитирай
0 Wayward Публикувано Януари 6, 2012 Публикувано Януари 6, 2012 Хич не е зле постижението.Колко ти е държала преди джеила Цитирай
0 germana Публикувано Януари 6, 2012 Публикувано Януари 6, 2012 не съм засичал точно колко но ми прави впечатление че сега е по бързичко от преди и се чудя сега Цитирай
0 Wayward Публикувано Януари 6, 2012 Публикувано Януари 6, 2012 Ами да ти кажа това е.Не е зле при тебе 1 час ръчкане 14 %.Зависи какво си и правил играл си игри,теглил ли си нещо. Цитирай
0 germana Публикувано Януари 6, 2012 Публикувано Януари 6, 2012 поиграх малко на една игра и ръчках във Facebook Цитирай
0 germana Публикувано Януари 6, 2012 Публикувано Януари 6, 2012 преди джаила я зареждах на 2 дена Цитирай
0 gogi6 Публикувано Януари 6, 2012 Публикувано Януари 6, 2012 Не мога да разбера,с телефона не ви ли дават зарядни?!Това изключи,онова изключи да не ти хаби батерията!Не инсталирай еди си какво...!С едно зареждане искате 1месец ли?Щом не те устройва,не джейлвай!!!Аз джейлвам и слагам каквото ми е интерсно!!!Ако прецакам-рестор!Ако не-Nokia:))) 1 Цитирай
0 BulgarianSS Публикувано Януари 6, 2012 Публикувано Януари 6, 2012 Ем,остави - те искат да си играят на игри да си висят в нета постоянно,да говорят 3 часа дневно и междувременно да си слушат музика и батерията да им кара 10 дни.. Проблеми с батерията за кой ли път вече - няма. Цитирай
0 germana Публикувано Януари 6, 2012 Публикувано Януари 6, 2012 (редактирано) кое трябва да се вкара от Cydia Редактирано Януари 6, 2012 от germana Цитирай
0 The Shaman Публикувано Януари 6, 2012 Публикувано Януари 6, 2012 Нищо не трябва!!! Сидиа си идва с джейла и не е задължително да се инсталира от нея каквото и да било. Изключвам ултрасноу. Цитирай
0 kawabiker Публикувано Януари 6, 2012 Публикувано Януари 6, 2012 (редактирано) Туко що джейлнах тела на жената , че ми беше скучно и установих че се редува тетъред / ънтетъред през рестарт - с бета 3 Редактирано Януари 6, 2012 от kawabiker Цитирай
0 stf007 Публикувано Януари 7, 2012 Публикувано Януари 7, 2012 (редактирано) Това и аз го забелязах при мен, даммм. А на твоя същото ли е или само на жена ти е така? Даже интересно - когато ми се падне терърд, иБукса работи, като ребутна пак и стане ънтетърд, не бачка?!? Редактирано Януари 7, 2012 от stf007 Цитирай
0 Veselin Minchev Публикувано Януари 7, 2012 Публикувано Януари 7, 2012 Аз пък съм джейлбрейкнал с бета 1 и освен с iBooks, нямам други проблеми. Вече се чудя коя бета да използвам следващият път. 1 Цитирай
0 Papercut Публикувано Януари 7, 2012 Публикувано Януари 7, 2012 Първи наблюдения след като си качих 5.0.1: Няма нормален,работещ торент клиент,сафарито крашва(като му кача Safari Download Manager),някой от програмите просто не искат да работят с wi-fi(Viber,Whats up...през 3G нямат проблем),много често зацикля. Може някъде в мен да е проблема и сега ще го ресторна наново. Цитирай
0 The Shaman Публикувано Януари 7, 2012 Публикувано Януари 7, 2012 И трите са все тая. Бачкат си. Рестарт след рестарт, без грижи. Цитирай
0 Papercut Публикувано Януари 7, 2012 Публикувано Януари 7, 2012 Значи основният проблем,който ми се появи. Свързвам се с рутера ми имам интернет (в сафари си отварям страници без проблеми),искам да търся клип в Youtube апликейшъна и ми казва,че не може да се свърже със youtube. Това става след като телефона е току-що ресторнат и сетнат като нов. Няма нищо качено по него. Същият проблем го правеше и преди няколко минути,когато беше жейлнат.Сафари си отваря страници в Сидиа си зарежда и свалям приложения,но стигне ли се да ползвам скайп,фейсбук,whats up,viber.... ми казва,че не може да се свърже. (Пред 3G нямам проблем) Цитирай
0 Veselin Minchev Публикувано Януари 7, 2012 Публикувано Януари 7, 2012 Пробвай друга Wi-Fi мрежа. Ти с къстъм ли си? 1 Цитирай
0 kawabiker Публикувано Януари 7, 2012 Публикувано Януари 7, 2012 (редактирано) Това и аз го забелязах при мен, даммм. А на твоя същото ли е или само на жена ти е така? Даже интересно - когато ми се падне терърд, иБукса работи, като ребутна пак и стане ънтетърд, не бачка?!? Аз съм без джейл, а на жената бях сложил respringicon , който мажеше работата , сега всичко е ок и iBooks си работи с фикса . Редактирано Януари 7, 2012 от kawabiker Цитирай
0 Papercut Публикувано Януари 7, 2012 Публикувано Януари 7, 2012 (редактирано) Пробвай друга Wi-Fi мрежа. Ти с къстъм ли си? Едва ли е от Wi-Fi мрежата,защото си имам нет на Safari.Гледам си странички всичко е точно,но ако реша да отворя youtube и ми казва,че не съм се свързал към мрежата... Не съм с къстъм ... П.С. Дори и към айтунс не мога да се свържа.Изглежда ми,че мога да си ползвам интеренет само със сафари-то,а за всяко друго приложение само през мобилния оператор.... Редактирано Януари 7, 2012 от Papercut Цитирай
Въпрос
ExeLL
Имам и аз проблем с батерията, пада много бързо. От Сидиа съм качил само Корона, Инсталос, СБСетингс, Ултрасноу и Апсинк... Някакви предложения ??
Top Posters For This Question
21
18
10
8
Популярни дни
Дек 30
47
Ян 19
15
Дек 31
14
Ян 6
12
Top Posters For This Question
The Shaman 21 posts
uomoto 18 posts
Alxx® 10 posts
SpiceBoy 8 posts
Популярни дни
Дек 30 2011
47 posts
Ян 19 2012
15 posts
Дек 31 2011
14 posts
Ян 6 2012
12 posts
Популярни публикации
TUISTERa
Колеги, аз съм с геви на иос 5.0.1 ментел, до миналата седмица въобще не знаех, че трябва да имам хотспот в настройките. Един приятел ми се обади и ми каза, че при него изчезнал хотспота след ъпдейта
The Shaman
Имало е и 9 бети
Lyudmil
При мен се появи лек лаг при превъртането на менюто. Явно нещо от Cydia прави проблем, т.к след първоначалния джейл нямах проблеми, но го омазах със смяната на логото и се наложи да правя чист рестор
156 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.