ExeLL Публикувано Декември 30, 2011 Публикувано Декември 30, 2011 Имам и аз проблем с батерията, пада много бързо. От Сидиа съм качил само Корона, Инсталос, СБСетингс, Ултрасноу и Апсинк... Някакви предложения ?? Цитирай
0 DreamcatcheR Публикувано Януари 8, 2012 Публикувано Януари 8, 2012 На някой рестартира ли му се телефона на случаен принцип? Днес вече два пъти ми го направи. Не е имало приложения работещи на заден план. Телефона просто си беше в стендбай. С бета3 на джейла съм. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 londongunner Публикувано Януари 8, 2012 Публикувано Януари 8, 2012 Да на мен ми се е случвало поне 10 пъти, след джейла, вчера го ресторнах наново,засега е добре. Цитирай
0 DreamcatcheR Публикувано Януари 9, 2012 Публикувано Януари 9, 2012 (редактирано) Така, за втора поредна вечер ми се рестартира в почти точно определено време - 2 ам. Вчера виждам, че съм писал поста в 2:08, а няколко минути преди това ми се рестартира. Сега пак стана - в 2:20. През деня всичко беше наред. londongunner, при теб как е в момента? Джейлна ли наново и какво си качвал от Сидия? Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Януари 9, 2012 от DreamcatcheR Цитирай
0 londongunner Публикувано Януари 9, 2012 Публикувано Януари 9, 2012 При мен сега е ок,след като ресторнах наново , джейлнах, от Cydia съм качил ( Lockinfo,BBsettings,Installous,Protube,Copic,DirectCloserPro,iblacklist,Mailmore Photos,Zephyr) , рестартира се само веднъж за последните 2 дни, не съм сигурен но мисля че mobile substrate бърка нещо работата. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Януари 9, 2012 Публикувано Януари 9, 2012 Точно той. Аз съм БЕЗ и нямам никакви проблеми. Цитирай
0 orbitalen Публикувано Януари 9, 2012 Публикувано Януари 9, 2012 И аз съм без Mobile Substrate, имам качени OpenSSH, iFile и MobileTerminal, и за сега не виждам проблем с jailbreak-а - няма произволни рестартирания, а колкото и да го рестартирам все си е untethered. Освен това не виждам и промяна в батерията - до сега имам 6+ ч. usage и 2+ дена standby и е на около 8% батерията. С 4.3.3. преди това пак изкарвах по толкова (+/- няколко часа в standby, в зависмост от потреблението). Цитирай
0 tikotrakata Публикувано Януари 9, 2012 Публикувано Януари 9, 2012 Здр.! Направих ъпдейт на 5.0.1 и го джейлнах, но след като го свързах с itunes ми даде че не мога да restorna от предишният ми backup.Изобщо я няма отметката за restore from...явно проблема е с активацията.Някакви идеи....имам карта за активация на всички мрежи но и с нея не става.Иначе телефона си работи с и е отключен с Gevey sim,но този бакъп ми трябва Цитирай
0 stf007 Публикувано Януари 9, 2012 Публикувано Януари 9, 2012 Аз съм си със субстрата и нямам никакви рестартирания. Цитирай
0 mitkoiphone Публикувано Януари 9, 2012 Публикувано Януари 9, 2012 И аз това исках да напиша по-рано но нямах време. Та сега да го напиша, преди седмица се пазех от Субстрата като дявол от тамян, мина ми нещо път и реших да го сложа. От тогава нямам нито един рестарт. В смидъл не се е рестартирвал сам телефона. Всичко си работи както трябва и с батерията не виждам някаква голяма разлика. Както се казва във вица "Пуснах обявата само за да се похваля". Цитирай
0 tikotrakata Публикувано Януари 9, 2012 Публикувано Януари 9, 2012 (редактирано) Uploaded with ImageShack.us Няма я изобщо тази опция Редактирано Януари 9, 2012 от tikotrakata Цитирай
0 liomojo Публикувано Януари 9, 2012 Публикувано Януари 9, 2012 Как го ъпдейтна? Забрлязах , че при кастъми на редсноу и после активиране пак с редсноу тази опция за връщане на бакъпа липсва , дори още в началото телефона направо се сетва като нов без да пита. А ако му дадеш в менюто на телефона да се ресторне от бакъп на айтюнс се показва кабелчето но айтюнс не реагира. Цитирай
0 dreamlover Публикувано Януари 9, 2012 Публикувано Януари 9, 2012 Колеги телефонът ми е четворка, фз, 01.59.00. Ресторвам вече няколко пъти с къстъм и след това отключвам с Ultrasnow уж всичко е наред телефона има сигнал, обаче не хваща мобилният интернет. Слагам Ultrasnow с изключена локализация и 3G, ползвам карта на виваком. Имате ли идея на какво се дължи проблемът? Цитирай
0 uomoto Публикувано Януари 10, 2012 Публикувано Януари 10, 2012 Пробва ли да въведеш настройките ръчно? Цитирай
0 BulgarianSS Публикувано Януари 10, 2012 Публикувано Януари 10, 2012 Незнам защо се пазите толкова от Mobile Substrate. Аз нямам проблем - set at new разбира се. Цитирай
0 tikotrakata Публикувано Януари 10, 2012 Публикувано Януари 10, 2012 Намерих решение за проблема с бакъпа след рестор към 5.0.1. След като направим рестор и джейлнем телефона с redsn0w, инсталираме SAM и SAM Pref. от репото - http://repo.bingner.com, включваме отново redns0w маркираме само отметката за деактивация на телефона...нищо друго.После в сетинг намираме SAM и кликваме на "De-Activate iPhone". Свързваме с iTunes и би трябвало телефона да се активира офицялно! След като се активира телефона и вече при свързване с iTunes ще даде и менюто restore from backup...което липсваше преди активацията. Успех! Цитирай
0 Alxx® Публикувано Януари 10, 2012 Публикувано Януари 10, 2012 Така...и ако ресторваш бекъп от предишна, джейлната iOS - знаеш ли каква чорба става? Очаквай само проблеми. Цитирай
0 tikotrakata Публикувано Януари 10, 2012 Публикувано Януари 10, 2012 Преходен пост не се цитира, спестявай си го! Преди бях с 4.3.5 и нямах джейл, за тези с джейл не мога да знам как ще им се държи телефона? Цитирай
0 dreamlover Публикувано Януари 10, 2012 Публикувано Януари 10, 2012 Пробва ли да въведеш настройките ръчно? Липсват ми и настройките (Cellular Data Network), където да въведа APN, password и т.н. Какво може да се направи по проблема? Цитирай
0 DreamcatcheR Публикувано Януари 11, 2012 Публикувано Януари 11, 2012 Странното е, че при мен също спряха рестартите последните 2 дни, а нищо не съм махал или слагал...... Цитирай
0 pavel5044 Публикувано Януари 12, 2012 Публикувано Януари 12, 2012 (редактирано) След джейла на 5.0.1 не ми работеше Push iMessage Facetime и се появяваше досадното Call forward active. Изпълнявайки следната процедура много внимателно, само кол форуърд остана да ми досажда. Push iMessage i Facetime се оправиха. Следвайте тези инструкции, ако имате iPhone 3GS или iPhone 4 с iOS 5 и желаете iMessage и Push Notifications да работят. Отворете Cydia и добавете това репо: repo.bingner.com Отворете сорса и инсталирайте SAM и SAMpref. Стартирайте SAMpref и изберете “Revert Lockdownd to Stock” under Settings -> SAM. От Settings -> SAM натиснете “De-Activate iPhone”. Свържете вашият iPhone към iTunes и го активирайте. Отидете в Settings -> SAM -> Utilities и изберете “Backup Activation” и цъкнете на “Restore Activation”. Рестартирайте устройството. След като вашият iPhone е рестартиран го синхронизирайте с iTunes. Инсталирайте iPusher от App Store. Свържете се към Wi-Fi мрежа. Рестартирайте отново телефона и повторете синхронизирането с iTunes. Стартирайте iPusher и цъкнете на “Test Push Notifications”. Ако ви излезе прозорец, който казва “Yay, push notifications work fine!”, значи всичко минало добре и нотификациите работят. Изключете iMеssage от Settings->Messages->iMessage->OFF. Направете рестарт. Отново включете iMessage. Редактирано Януари 12, 2012 от Veselin Minchev Превод Цитирай
0 MixMan Публикувано Януари 15, 2012 Публикувано Януари 15, 2012 iPhone 4 Заключен към AT&T Firmware: 5.0.1 Baseband: 03.10.01 (запазен) Джейлнат (redsn0w 0.9.10b3), активиран с оригиналната карта на AT&T и отключен с Gevey SIM. Ползва се в мрежата на МТел. От Cydia само: Ultrasnow (иначе нямам обхват с 3G), AppSync 5.0+, както и къстъм лого на Мтел през iTunes от готов Carrier Bundle. Два проблема. Първият - не ми показва имената на контакти, чиито номера са запазени с нула отпред, а не с международния код (+359). Пробвах с CallerID-Format Fix iOS 5.x by Carlo Franchino - не помага. Пробвах и Reset Network Settings, reset на телефона, Settings->Phone->International Assis: On/Off. Нищо не помага, освен ръчно влизане в контакта и добавяне на +359 вместо нулата отпред. Вторият е, че ми вади също познатото съобщение за Call Forwarding при набиране. Пробвах с няколко версии на ForwardMsgFix - не става. Пробвах и с набиране на "##002#" - дава, че всички пренасочвания са изключени - но не оправя проблема, съобщението си излиза. Ако някой може да даде съвет какво още да пробвам, особено за първия проблем с Caller ID, ще съм благодарен. Цитирай
0 The Shaman Публикувано Януари 15, 2012 Публикувано Януари 15, 2012 http://bgiphone.com/topic/12813-изписване-на-caller-id-при-gevey/ 1 Цитирай
0 MixMan Публикувано Януари 16, 2012 Публикувано Януари 16, 2012 http://bgiphone.com/...r-id-при-gevey/ Мерси, бате - стана! Остава само проблема с Call Forwarding Active. В настройките ми пише, че съм с: Carrier Lab 11.0. Цитирай
0 The Shaman Публикувано Януари 16, 2012 Публикувано Януари 16, 2012 Дай за това във вече съществуващата тема http://bgiphone.com/topic/725-премахване-на-call-forwarding/page__pid__129840__st__175#entry129840 Вероятно обаче и този проблем се корени в Гевея. Цитирай
Въпрос
ExeLL
Имам и аз проблем с батерията, пада много бързо. От Сидиа съм качил само Корона, Инсталос, СБСетингс, Ултрасноу и Апсинк... Някакви предложения ??
Top Posters For This Question
21
18
10
8
Популярни дни
Дек 30
47
Ян 19
15
Дек 31
14
Ян 6
12
Top Posters For This Question
The Shaman 21 posts
uomoto 18 posts
Alxx® 10 posts
SpiceBoy 8 posts
Популярни дни
Дек 30 2011
47 posts
Ян 19 2012
15 posts
Дек 31 2011
14 posts
Ян 6 2012
12 posts
Популярни публикации
TUISTERa
Колеги, аз съм с геви на иос 5.0.1 ментел, до миналата седмица въобще не знаех, че трябва да имам хотспот в настройките. Един приятел ми се обади и ми каза, че при него изчезнал хотспота след ъпдейта
The Shaman
Имало е и 9 бети
Lyudmil
При мен се появи лек лаг при превъртането на менюто. Явно нещо от Cydia прави проблем, т.к след първоначалния джейл нямах проблеми, но го омазах със смяната на логото и се наложи да правя чист рестор
156 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.