gogi6 Публикувано Април 22, 2016 Публикувано Април 22, 2016 Точно!Нещо със Сони хич не съм запознатLG имат едно SS IPTV приложение,което ме влече към тяхА и цената е почти наполовина спрямо Сони-то Цитирай
Monro Публикувано Април 27, 2016 Публикувано Април 27, 2016 А бре хора, кажете с кой плеър пускате тези 3D филми и idx Субтитри? Как гледате такова съдържание? Аз не успявам с apple TV. А от Мака го пускам с VLC, обаче субтитрите ми малеят Цитирай
gogi6 Публикувано Април 27, 2016 Публикувано Април 27, 2016 3Д гледам с Kodi и ползвам opensubtitles.org за субтитри Цитирай
Asen_77 Публикувано Май 14, 2016 Публикувано Май 14, 2016 От скоро имам Самсунг смарт телевизор 6-та серия. Какви приложения ползвате на телефона за управление на подобен телевизор? Цитирай
emco83 Публикувано Май 14, 2016 Публикувано Май 14, 2016 Smart IPTV, Plex TV, HBO GO, Bulsatcom...доста неща. Ето един клип съм направил преди половин година, който представлява част от възможностите на Samsung. 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Май 15, 2016 Публикувано Май 15, 2016 Имах предвид ремоут приложение, което да е качено на i-устройство и от него да управлявам телевизора. Иначе качих Smart View, което е на Самсунг. Въпроса е има ли друго което да е по-удобно за ползване. Цитирай
emco83 Публикувано Май 15, 2016 Публикувано Май 15, 2016 Smart View е най-удобно за тази цел. 2 Цитирай
rooibos Публикувано Юни 27, 2016 Публикувано Юни 27, 2016 Моми и момци, Виждам, че има хора, които знаят доста повече от мен, какво се случва на пазара с телевизорите. Бихте ли ми препоръчали телевизор с екран между 48-50 инча и цена до 1500 лева. Не търся върхови технологии, понеже сигнала ще идва от Виваком през сателитна антена и нямам представа до колко е качествен. Търся нещо плоско с прилична картина и звук и наличен в големите вериги за битова електроника в България. 3D и 4К не са задължителни (то май и няма да се поберат в цената, предполагам). Благодаря. PS Между другото, дали е възможно да ползвам два телевизора от един сателитен приемник? Цитирай
mirror Публикувано Юни 27, 2016 Публикувано Юни 27, 2016 До 1500 лв. ей т'ва SONY KD-49X8005C Ultra HD LED е супер! С 4K, Android и качествена картина. 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 18, 2016 Публикувано Октомври 18, 2016 Аз днес май приключих с телевизорите Купих си един проектор и един електрически екран 110 инча. Сигнала идва от един ресивър, в който влизат няколко HDMI източника. Картината е жестока дори и на светло. На тази снимка телевизора, който изглежда като таблет под екрана е 47' Закачил съм и един 4К TV Box с Android, към който има много функционална клавиатура.Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Цитирай
istoyanov Публикувано Октомври 18, 2016 Публикувано Октомври 18, 2016 Може ли линк към бокса?За сега няма да слагам екран със сигурност поради финансови съображения, но много искам да сложа рдин бокс и да поизползвам това Коди Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ludiamax Публикувано Октомври 18, 2016 Публикувано Октомври 18, 2016 А като цена, колко ти легна проектора с екрана? 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 18, 2016 Публикувано Октомври 18, 2016 Хах, тази клавиатура е проект на мой приятел, само, че моята лична е azerty - първите прототипи бяха за Франция. На мен ми дойде с 42" интел-ски smart TV, с някакъв вид webOS, пак негов проект. Много доволен Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 18, 2016 Публикувано Октомври 18, 2016 Да уточня за бокса, че не е най-доброто на пазара, но за под 100 лв. Е повече от перфектен [2016 New Arrivals] SEGUROM9 Plus M9+ Amlogic S905 64bit Quad-core Android 5.1 Smart Set Top TV Box HDMI Media Streaming Player 1G/8G Supports XMBC Kodi 3D 4K 2.4GHz WIFI + Mini Wireless Keyboard https://www.amazon.co.uk/dp/B01C55D5VI/ref=cm_sw_r_cp_api_1hNbybJRDRSG3Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 18, 2016 Публикувано Октомври 18, 2016 Иначе екрана ми е ELECTRIC110XHПроектора BenQ W1080ST+Грубо около 2.5К с хубав HDMI кабел и стойка за проектора.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 19, 2016 Публикувано Октомври 19, 2016 Да питам направо тук. В приложения на телевизора си имах инсталиран фейсбук. По погрешка беше изтрит и сега не го намирам в магазина. Някакви идеи как да го сваля, без да му пера фабричните? Цитирай
plam4e Публикувано Ноември 29, 2016 Публикувано Ноември 29, 2016 Бихте ли дали мнение за това https://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-Everycom-X7-Mini-TV-Projector-Hdmi-Home-Theater-Beamer-Multimedia-Proyector-Full-Hd-1080p/32554266057.html?spm=2114.13010308.0.0.SvjVe2 Цитирай
gosta Публикувано Юли 15, 2017 Публикувано Юли 15, 2017 Здравейте. Дилемата е : LG 49UH650V 49 Inch Web OS SMART 4K Ultra HD TV with HDR или Philips 49PUS6401. Предимно за телевизия ползвам булсат и както знаете качеството не е никак добро, та се чудя колко добре ще се справят и с Sd качеството? Заслужава ли си да взимам 4к при положение , че се гледа предимно SD? Цитирай
dedra1 Публикувано Юли 15, 2017 Публикувано Юли 15, 2017 (редактирано) За SD е все тая. Но все пак гледай напред, HD все повече ще се увеличават, за сметка на SD. Относно двата модела-с две ръце за LG. Редактирано Юли 15, 2017 от dedra1 1 Цитирай
MacIlian Публикувано Юли 15, 2017 Публикувано Юли 15, 2017 (редактирано) На Булсатком SD-то от сателитен приемник на телевизор над 40" е кошмар, независимо от марката и модела на ТВ-то, през Фюжъна с добър интернет е една идея по-добре, за ЛГ чета във форума, че приложеноето за смарт ТВ-тата им не работи, за Филипс изобщо няма разработено приложение за смарт ТВ, за сега на Панасоника ми няма проблем, но качестовото е като от сателитен приемник SD-канали. Иначе казано, изключи Булсатком от уравнението при избора на ТВ-то. Редактирано Юли 15, 2017 от MacIlian Цитирай
gosta Публикувано Юли 15, 2017 Публикувано Юли 15, 2017 Единственото , което ме дърпа към Филипс е андрод-а ( лесен инстал и не се налага да подписвам на всеки 7 дни) и амбилайт ( колко е добро - нямам представа) , леко по-ниската цена. На теория пък Lg-то пък би трябвало , да е с по-добър панел, респ. картина , от която не знам колко ще разбера при положени , че му пускам лошо качество ( през повечето време ) сигнал. В момента съм с една Виера 43 инча плазма и картината не SD не е никак лоша.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
MacIlian Публикувано Юли 15, 2017 Публикувано Юли 15, 2017 Аз съм с 47" SmartViera, някой от СД каналите на Булсатком от сателитен пиремник са на ръба на търпимото, други са по-добре, брат ми има 40" смарт Филипс, гугъл плей е доста беден като магазин за приложения за тв (няма го приложението на булсатком за тв в магазина), не съм се занимавал да слагам приложения на ръка, не зная дали изобщо става, аз бих забравил за смарт-а (след две-три години, край на ъпдейтите, край на смарт приложенията), следващия ми избор няма да е смарт определено, един допълнителен бокс решава проблема със смарта, аз лично предпочитам читав и голям екран, пред това тв-то да е смарт. Цитирай
gogi6 Публикувано Юли 15, 2017 Публикувано Юли 15, 2017 На Булсатком SD-то от сателитен приемник на телевизор над 40" е кошмар, независимо от марката и модела на ТВ-то, през Фюжъна с добър интернет е една идея по-добре, за ЛГ чета във форума, че приложеноето за смарт ТВ-тата им не работи, за Филипс изобщо няма разработено приложение за смарт ТВ, за сега на Панасоника ми няма проблем, но качестовото е като от сателитен приемник SD-канали. Иначе казано, изключи Булсатком от уравнението при избора на ТВ-то. Ssiptv и SmartIPTV работят перфектно на LG.Уникална картина на HD каналите Или става въпрос само за булсат? Цитирай
baronbg Публикувано Юли 15, 2017 Публикувано Юли 15, 2017 На Булсатком SD-то от сателитен приемник на телевизор над 40" е кошмар, независимо от марката и модела на ТВ-то, през Фюжъна с добър интернет е една идея по-добре, за ЛГ чета във форума, че приложеноето за смарт ТВ-тата им не работи, за Филипс изобщо няма разработено приложение за смарт ТВ, за сега на Панасоника ми няма проблем, но качестовото е като от сателитен приемник SD-канали. Иначе казано, изключи Булсатком от уравнението при избора на ТВ-то. И аз съм с Панасоник 55 , но ми е интересно какво приложение ползваш да IPтелевизия?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.