John Digweed Публикувано Април 22, 2012 Публикувано Април 22, 2012 (редактирано) Grievous,Повечето голове на барса са нередовни /след нереални дузпи/ Засада тук няма /т.е. има но пасивна/ , и след удъра на Пепе първо с топката играха вратаря и защитник и чак след това футболиста на Реал отбеляза гол Редактирано Април 22, 2012 от John Digweed Цитирай
algor Публикувано Април 22, 2012 Публикувано Април 22, 2012 Аз пък очаквам с нетърпение тежкия и "обективен" (най-вече "безпристрастен") разбор на мача от нашумелия в последните години наш форумен анализатор Lyudmil. Близо 12 часа след края на дербито в Испания, явно вълнението му от видяното и преживяното е все още в горната граница на адреналина и затова колегата събира сили да изпише резултата 1:2, а чак след това да премине в яростен стил да ни обяснява, как е нормално от 50 мача да изгубиш 1, как каталунците просто не са имали късмет и гениалния Меси и в този мач е бил същия гений, но някое малко мазолче, хемороидче или младежка пъпка са го мъчили и затова не е намерил себе си през 90-те минути на терена. Относно съмненията за засада при първия гол на Реал ще прочетем стабилни доводи, аргументи и записи от камери ще ни бъдат предоставени за да се убедим, че е прав, но за съжаление на феновете на Барселона втория гол им бе отбелязан от игрово положение, без каквото и да е съмнение за засада и няма да бъде отбелязан гения на играчите при изнасяне на топката, при извеждащото подаване и невероятно хладнокръвното отиграване на пионерчето Роналдо. Хайде, Люска, чакаме те и тръпнем в очакване. 3 Цитирай
Lyudmil Публикувано Април 22, 2012 Автор Публикувано Април 22, 2012 algor това, че по една или друга причина съм ти крив хич не ме интересува и по никакъв начин не би ме накарало да ти отговарям във всяка тема на сарказма. Ако не си разбрал все още, аз съм фен на Арсенал и това, че имам известни симпатии към някой и друг отбор в такива мачове не ме прави техен фен и по никакъв начин не ме боли или "се вълнувам от преживяното и видяното" снощи. Така, че за пореден път ще трябва да те разочаровам, анализ за първата победа на Реал над Барса от 5 години насам за първенство, от мен няма да получиш. Тя статистиката говори достатъчно: Цитирай
John Digweed Публикувано Април 22, 2012 Публикувано Април 22, 2012 Миналия сезон Реал Мадрид1:0 Брселона, 7 Май 2008 Реал Мадрид 4:1 Барселона? Други не се сещам. Статистиката правят както им отърва. П.П 2008-2012=4 години. Цитирай
mishocs Публикувано Април 22, 2012 Публикувано Април 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=P_J-LPuAFVE&feature=share Цитирай
Lyudmil Публикувано Април 29, 2012 Автор Публикувано Април 29, 2012 Какво очаквате от дербито днес? Кой ще победи? Левски 1:3 ЦСКА Това е моята прогноза 1 Цитирай
John Digweed Публикувано Април 29, 2012 Публикувано Април 29, 2012 Лудмил, това май е тема за футбол За Сити и Юн.- хубава игра чакам Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 29, 2012 Публикувано Април 29, 2012 Аз очаквам стратегически Х Цитирай
cvalio Публикувано Април 29, 2012 Публикувано Април 29, 2012 Левски 1:3 ЦСКА Това е моята прогноза Цитирай
Grievous Публикувано Април 29, 2012 Публикувано Април 29, 2012 Почти 1:3, но гостите не успяха да отбележат. 3 Цитирай
Lyudmil Публикувано Април 29, 2012 Автор Публикувано Април 29, 2012 Е кво това си е 50% познат резултат ПП. има си тема за английския футбол Цитирай
Alxx® Публикувано Април 30, 2012 Публикувано Април 30, 2012 Е кво това си е 50% познат резултат ПП. има си тема за английския футбол Няма как да ти постна разликата м/у 50 и 100%, показана с ръка 1 Цитирай
asen4o0 Публикувано Май 3, 2012 Публикувано Май 3, 2012 (редактирано) John DIgweed, можем да се поздравим с купата! Честито! Редактирано Май 4, 2012 от asen4o0 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 3, 2012 Публикувано Май 3, 2012 Ха, Мадрид станали шампиони Честито на феновете им! А за Барса май доста лошо се развиват нещата.. Особено и с тоя предстоящ финал с Билбао за купата на краля. Ич не ги виждам дори и нея да вземат.. 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Май 3, 2012 Публикувано Май 3, 2012 А,пък и Роналдо,ако продължава да не обича "колективния спорт",Меси ще събере златните отличия. Цитирай
John Digweed Публикувано Май 4, 2012 Публикувано Май 4, 2012 Честито на всички фенове на Реал Мадрид за 32 път 2 Цитирай
Lyudmil Публикувано Май 9, 2012 Автор Публикувано Май 9, 2012 Тея Мадрид убиха мача, Фалкао обезмисли всичко! Цитирай
Lyudmil Публикувано Май 9, 2012 Автор Публикувано Май 9, 2012 Ще се радвам ако Йоренте върне два гола, но за жалост не ми се вярва, а ми се гледаше зрелище. Цитирай
Grievous Публикувано Май 9, 2012 Публикувано Май 9, 2012 Гомес и Перес в мача. Биелса замисля обрат. 63-та минута, и трите смени направени. Цитирай
eek Публикувано Май 9, 2012 Публикувано Май 9, 2012 То хубаво ама играта им не спори. Много брак в подаванията и отиграванията. От там им дойде и целия проблем в мача. Цитирай
asen4o0 Публикувано Май 13, 2012 Публикувано Май 13, 2012 Извинявам се за поредният си тъп пост, но ще може ли някой да даде линк с награждаването на Реал просто от любопитство? Цитирай
eek Публикувано Май 14, 2012 Публикувано Май 14, 2012 ТВ+ ще бъде една от двете телевизии, които ще излъчват Шампионската лига на територията на България през следващите три сезона, съобщи вестник "Преса". Другата, както и до момента, ще бъде bTV Action. Това означава, че ТВ+ ще замени Диема, която ще се съсредоточи отново върху основния си продукт - английската Висша лига. Другата новост е, че има голяма вероятност т.нар. първи избор на най-интересния мач от кръга да бъде правен на ротационен принцип. Досега той бе притежание на bTV, откъдето имаха право да излъчват и репортажи от останалите срещи. Сега обаче ще се наложи двата канала да си разменят на всеки две седмици най-интригуващия двубой в програмата. По неофициална информация пакетът за излъчване на Шампионската лига струва по един млн. евро на сезон. Все още не е ясно кои телевизии ще отразяват втория по сила турнир Лига Европа. Досега това правеха БНТ 1 (първи избор) и Ring.bg. http://www.newshub.bg/%D0%A2%D0%92-%...0.1020669.html Айде на мачовете в HD формат 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.