Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Grievous,Повечето голове на барса са нередовни /след нереални дузпи/

Засада тук няма /т.е. има но пасивна/ , и след удъра на Пепе първо с топката играха вратаря и защитник и чак след това футболиста на Реал отбеляза гол

Редактирано от John Digweed
  • Отговори 2,6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Asen_77

335

• BulgarianSS

259

• hidalgo

217

• asen4o0

196

Публикувано

Аз пък очаквам с нетърпение тежкия и "обективен" (най-вече "безпристрастен") разбор на мача от нашумелия в последните години наш форумен анализатор Lyudmil.

Близо 12 часа след края на дербито в Испания, явно вълнението му от видяното и преживяното е все още в горната граница на адреналина и затова колегата събира сили да изпише резултата 1:2, а чак след това да премине в яростен стил да ни обяснява, как е нормално от 50 мача да изгубиш 1, как каталунците просто не са имали късмет и гениалния Меси и в този мач е бил същия гений, но някое малко мазолче, хемороидче или младежка пъпка са го мъчили и затова не е намерил себе си през 90-те минути на терена.

Относно съмненията за засада при първия гол на Реал ще прочетем стабилни доводи, аргументи и записи от камери ще ни бъдат предоставени за да се убедим, че е прав, но за съжаление на феновете на Барселона втория гол им бе отбелязан от игрово положение, без каквото и да е съмнение за засада и няма да бъде отбелязан гения на играчите при изнасяне на топката, при извеждащото подаване и невероятно хладнокръвното отиграване на пионерчето Роналдо.

Хайде, Люска, чакаме те и тръпнем в очакване.

Публикувано

algor това, че по една или друга причина съм ти крив хич не ме интересува и по никакъв начин не би ме накарало да ти отговарям във всяка тема на сарказма. Ако не си разбрал все още, аз съм фен на Арсенал и това, че имам известни симпатии към някой и друг отбор в такива мачове не ме прави техен фен и по никакъв начин не ме боли или "се вълнувам от преживяното и видяното" снощи. Така, че за пореден път ще трябва да те разочаровам, анализ за първата победа на Реал над Барса от 5 години насам за първенство, от мен няма да получиш. Тя статистиката говори достатъчно:

576718_439058359443123_959862515_n.jpg

Публикувано

Миналия сезон Реал Мадрид1:0 Брселона, 7 Май 2008 Реал Мадрид 4:1 Барселона? Други не се сещам. Статистиката правят както им отърва.

П.П 2008-2012=4 години.

Публикувано

Какво очаквате от дербито днес? Кой ще победи?

562719_10150998478704008_190385004007_13175616_29325373_n.jpg

Левски 1:3 ЦСКА

Това е моята прогноза :)

Публикувано

Лудмил, това май е тема за футбол :)

За Сити и Юн.- хубава игра чакам :)

Публикувано

Аз очаквам стратегически Х :D

Публикувано
Левски 1:3 ЦСКА

Това е моята прогноза :smile:

:tooth:

Публикувано

Почти 1:3, но гостите не успяха да отбележат. :tooth:

Публикувано

Е кво това си е 50% познат резултат :tooth:

ПП. има си тема за английския футбол

Публикувано

Е кво това си е 50% познат резултат :tooth:

ПП. има си тема за английския футбол

Няма как да ти постна разликата м/у 50 и 100%, показана с ръка :tooth:

Публикувано (редактирано)

John DIgweed, можем да се поздравим с купата! Честито! :cheers:

Редактирано от asen4o0
Публикувано

Ха, Мадрид станали шампиони :) Честито на феновете им!
А за Барса май доста лошо се развиват нещата.. Особено и с тоя предстоящ финал с Билбао за купата на краля. Ич не ги виждам дори и нея да вземат..

Публикувано

А,пък и Роналдо,ако продължава да не обича "колективния спорт",Меси ще събере златните отличия.

Публикувано

Честито на всички фенове на Реал Мадрид за 32 път :)

Публикувано

Тея Мадрид убиха мача, Фалкао обезмисли всичко!

Публикувано

Не са, играе се 90 минути. ;)

Публикувано

Ще се радвам ако Йоренте върне два гола, но за жалост не ми се вярва, а ми се гледаше зрелище.

Публикувано

Гомес и Перес в мача. Биелса замисля обрат.

63-та минута, и трите смени направени. :D

Публикувано

То хубаво ама играта им не спори.

Много брак в подаванията и отиграванията. От там им дойде и целия проблем в мача.

Публикувано

Извинявам се за поредният си тъп пост, но ще може ли някой да даде линк с награждаването на Реал просто от любопитство?

Публикувано

ТВ+ ще бъде една от двете телевизии, които ще излъчват Шампионската лига на територията на България през следващите три сезона, съобщи вестник "Преса". Другата, както и до момента, ще бъде bTV Action. Това означава, че ТВ+ ще замени Диема, която ще се съсредоточи отново върху основния си продукт - английската Висша лига.

Другата новост е, че има голяма вероятност т.нар. първи избор на най-интересния мач от кръга да бъде правен на ротационен принцип. Досега той бе притежание на bTV, откъдето имаха право да излъчват и репортажи от останалите срещи. Сега обаче ще се наложи двата канала да си разменят на всеки две седмици най-интригуващия двубой в програмата.

По неофициална информация пакетът за излъчване на Шампионската лига струва по един млн. евро на сезон. Все още не е ясно кои телевизии ще отразяват втория по сила турнир Лига Европа. Досега това правеха БНТ 1 (първи избор) и Ring.bg.

http://www.newshub.bg/%D0%A2%D0%92-%...0.1020669.html

Айде на мачовете в HD формат :D

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...