Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Има ли зрители на българското дерби?

Бълргарите сме известни с това, че рабираме от всичко та в този ред на мисли ще кажа, че за мен Стоичо Младенов тотално е сбъркал тактиката. Гледайки европейски клубни първенства от доста години до сега не бях виждал отбор, който гостува и му трябва дори и равен да излиза с 3ма в защита и 3 ма в нападение като изключим Барселона. Все пак Барса владеят топката 2/3 ти от мача. За мен 4-4-1-1 щеше да е перфектно за този мач. Наситена халфова линия, като приемаш играта и чакаш своите шансове.

• Отговори 2,6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Asen_77

335

• BulgarianSS

259

• hidalgo

217

• asen4o0

196

Публикувано

България победи като гост сребърния медалист от световното в ЮАР 2010 Холандия с 1:2.

Нямах възможност да гледам мача, но ще се радвам на малко слова относно играта на нашите. :smile:

Запознах се с голмайсторите, но играта ми е по-важна.

f0c94cbfa4966a6e.jpg

Публикувано (редактирано)

Ахаа.. Ето защо съседите крещяха преди малко.. А това никога не се е случвало!

пс. чакаме мача в арена или замунда.. ако някой го изнамери, моля да пусне линкче

Редактирано от DreamcatcheR
Публикувано

Отдавна не бях виждал наш'те да играят толкова освободено и компактно и то срещу съперник от такъв калибър. Всеки си следеше зоната и разположението на останалите в отбора и почти не се даваха празни пространства на съперника, както много често правихме преди. Вярно, че Холандците не си дадоха зор и надали щяха да играят така ако това беше мач от Европейското, но победата си е победа и трябва да поздравим българските лъвчета. От както Любо пое отбора си личи разликата в тима, дано продължим в този дух и срещу Турция след два дни. Само като си представя, че играхме без играчи като Мартин Петров, Стилян Петров, Бербатов и Ники Михайлов, си представям при този треньор как би изглеждал тима ако играеха и най-добрите ни играчи. :)

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте, някой да знае програма за iPad с, която мога да гледам мача тази вечер Реал/ Барса.

Публикувано

С Puffin browser си ги гледаш без проблем, отваряш някой от сайтовете и избираш някой flash стрийм и тръгва. Иначе преди ползвах някъв app, от който бях страшно доволен, но го затрих с рестор и не си спомням как се казваше, нещо football tv беше ама не го намирам в стора.

Публикувано

Финалът в най-комерсиалния клубен турнир през новия сезон ще се проведе на 25 май 2013 година на стадион "Уембли" в Лондон.

Ето какво отреди днес в Нион жребият за груповата фаза в Шампионската лига.

Група А:

1. Порто

2. Динамо (Киев)

3. Пари Сен Жермен

4. Динамо (Загреб)

Група В:

1. Арсенал

2. Шалке 04

3. Олимпиакос

4. Монпелие

Група С:

1. Милан

2. Зенит

3. Андерлехт

4. Малага

Група D:

1. Реал Мадрид

2. Манчестър Сити

3. Аякс

4. Борусия (Дортмунд)

Група E:

1. Челси

2. Шахтьор (Донецк)

3. Ювентус

4. Нордселанд

Група F:

1. Байерн (Мюнхен)

2. Валенсия

3. Лил

4. БАТЕ (Борисов)

Група G:

1. Барселона

2. Бенфика

3. Спартак (Москва)

4. Селтик

Група H:

1. Манчестър Юнайтед

2. Брага

3. Галатасарай

4. Клуж

Публикувано

Групата на Юнайтед изглежда най-лесна. Ама и миналия сезон уж беше така и кво стана ... Мачът Реал : Ман Сити ще ми е много интересен.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

00383475.jpg

Димитър Бербатов вече официално е играч на Фулъм. Това обяви току-що официалният сайт на лондончани, с което сложи край на тридневната сага, разиграла се около трансфера на българина. Договорът на нападателя ще бъде за две години.

Само в рамките на броени часове Берба бе близо последователно до Фиорентина, Ювентус, Фулъм и дори бившия му клуб Тотнъм. Още вчера мениджърът на "котиджърс" Мартин Йол разкри, че се е договорил с Бербатов и нападателят трябва единствено да премине медицински тестове, преди да финализира преминаването си на "Крейвън Котидж". Тази сутрин обаче мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън разбуни духовете, заявявайки, че българинът може да премине къде ли не, в това число и в стария си клуб Тотнъм. Това веднага породи слуховете, че президентът на "шпорите" Даниел Леви преговаря с представители на Берба и ще се опита да го измъкне изпод носа на Фулъм. Цял ден пък сайтът на "котиджърс" мълчеше относно трансфера на бившия капитан на българския национален отбор. Досега!

Мартин Йол и Бербатов ще работя за втори път заедно, след като преди 2006 година именно холандецът привлече нападателя в Тотнъм от Байер (Леверкузен). Възможно е голмайсторът на българския национален отбор за всички времена да дебютира за новия си клуб още утре в дербито срещу Уест Хам.

Източник: sportal.bg

Публикувано

Честито на Митко!! Дано играе редовно във Фулъм. Яд ме е, че сър Алекс така го пренебегна, особено в сезона, в който той стана гол-майстор. Миналия сезон беше чиста гавра, и въпреки че игра малко успя да вкара 8 гола (ако не се лъжа). Пожелавам му успехи в новия му клуб!!!

Публикувано (редактирано)

Пожелавам му да набута на изкуфелия дъртак 3 гола в домакинството с/у МЮ зимата, и оня да се чеши по тъпата тиква , тоя не играеше ли при нас ....

Редактирано от londongunner
Публикувано
Публикувано

Нашите правят велик мач с Италия и няма кой да го отрази. :mad:

България 2 - 2 Италия

Силно се надявам на победа. :smile:

Публикувано

Не успяхме да победим, ама в последните 10-15 минути Италианците не можаха да си излязат от половината. Фантастична игра днес, надявам се да бием Армения !! :)

Публикувано

След толкова години на загуби и никакви успехи е време да започнат да ни карат да ги отразяваме. Изненадващ ризултат за мен. Дано не е поредната заблуда и това наистина да е началото на нещо хубаво. Силно се надявам на победа срещу Армения.

Публикувано

Браво на нашите. Италианците бяха наплашени нещо.. :D

Публикувано

Надявам се да бием Армения !! :smile:

. Силно се надявам на победа срещу Армения.

Силно се надявам в обратното!! :)

Пожелавам ви късмет :)

Публикувано

Защо?

Публикувано

И все пак предполагам едва ли е роден в Армения, което си го прави Българин от всякъде. Защо трябва да е за тях?

Публикувано
Щото е арменец :)!

Sent from my mobile

Разбирам в такъв случай :)

Публикувано

Те Армения от кога имат национал? А от кога играят футбол?

Публикувано

Остави ти тая работа, те и Кипър ни бяха абонати а какво стана

Публикувано

Нашите направиха доста силен мач снощи, с изключение на отпускането след първия гол, за което бяха наказани.

Имаха не малък шанс да спечелят мача. Владееха мача през по-голямата част, което е похвално срещу Италия.

Ще видим с Армения как ще се представят. Арменския отбор е в подем, а и се притеснявам да не ги подценят и това да им изиграе лоша шега.

Ако беше пълен стадиона, щеше да е бая по-добре за лъвовете. БФС малко са се оляли с цените на билетите.

395200_4442687425885_1114431296_n.jpg

Публикувано

И все пак предполагам едва ли е роден в Армения, което си го прави Българин от всякъде. Защо трябва да е за тях?

Там съм роден/живял 16 години! Арменец съм от всякъде. Много ясно че съм за Армения :)

Шамане стига де, нашите национали след работа всички отиват на тренировка!! : :tooth:

Сега сериозно, миналата и тази година добре се представят нашите. Вчера биха Малта :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...