Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Еми това им беше на Барса за тоя сезон, утре Реал ако бият слабо-представящият се 4-ти в класирането Леванте, разликата става 10 точки и е почти немислимо да изгубят толкова точки до края. Просто в Испания, няма кой да бие лидерите и това убива тръпката до края на първенството. Валенсия няма победа от началото на годината, в последните си 5 мача имат 1 загуба и 4 равни, но си остават непоклатимо на 3-тото място. Леванте също нямат победа от началото на годината, в последните 5 мача имат 2 загуби и 3 равни, а са 4 в класирането, за какво говорим? Просто първенството им е слабо, разликата между двата гранда и останалите е прекалено голяма и ако Барса или Реал не загубят сами мача, просто няма кой да ги бие. Грешката на БАрселона, според мен е, че привлякоха в първия отбор много нови играчи и започнаха всеки мач да играят на рутационен принцип и се загуби онзи отбор, който всеки мач излизаше с едни и същи играчи и работеше като добре смазана машина и не допускаше грешки.

• Отговори 2,6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Asen_77

335

• BulgarianSS

259

• hidalgo

217

• asen4o0

196

Публикувано

По-скоро този отбор залязва.

Няма вечни неща. Не може да въртиш един отбор години наред и да очакваш той да бие всичко наред.

Публикувано

Лудмил, едни и същи играчи не могат да играят 5 години по един и същ начин (както каза еек по горе). Барселона разчита само на своята школа, политиката им е да не купуват футболисти а те сами да си ги създадат, а това мисля че е грешка. :) Но там има хора, които разбират повече от футбол отколкото аз :)

Толкова много допуснати грешки отстрана на Барселона за първи път виждам. Миналата година ако не греша, Барса 8:0 Осасуна.

Публикувано

Те направиха хубави трансфери - Фабрегас и Санчез, но Барса е свикнала да разчита на едни и същи хора и до такава степен зависи от тях, че в момента, в който се наложи ротация нещата се объркват.

Като ги гледам все едно гледам машина във всеки един момент знаят кой къде е. И това е големият им проблем според мен.

Другото според мен се описва много добре от един коментар, който чух от покойния Румен Янков в един мач на Манчестър Юнайтед преди години.

Тези футболисти са постигнали толкова много и каквито и профисионалисти да са е много трудно един такъв мач да ги мотивира.

Публикувано

Аз лично много харесвам играта на Алексис Санчез. Много e добър Чилиеца, но само той нищо не може да направи. ( вкара два гола от засада само :Д)

Фабрегас е типичен футболист на Барселона, артист от большое театр.

Само не разбрах защо след 2-я гол на Осасуна не пусна Фабрегас, ми чак в 70 мн?!?!

Публикувано

Има някои въпроси, на които никой освен треньора не може да ти отговори.

Наскоро имаше същата ситуация и с Арсен Венгер.

Аз като цяло избягвам да гледам испанското първенство, защото има точно 3 интересни мача между първите три отбора.

Не съм привържаник на Английското първенство, но всяка година за титлата са замесени 3 отбора, а за 4-тото още 4.

Колкото и да е в криза очаквам в близките години отново да доминира в европа точно заради тази конкуренция.

Италианският колосИнтер претърпя унизително поражение с 0:1 у дома срещу последния в класирането на Серия "А" Новара. Това е първа победа като гост през сезона за скромния тим наЕмилиано Мондонико и първа над Интер в Милано от половин век. Интересното е, че през есента новакът отново удари именитите си съперници (3:1) и в момента от 3 победи през сезона за Новара 2 са над световния клубен шампион за 2010.

В момента се играе финала за купата на африка

Всеки на който му е интересно в момента започват дузпите.

Мача се предава по евроспорт.

Pen. Zambia * [0 - 0] Ivory Coast

63' C. Tioté yellow.gif

66 S. Bamba yellow.gif

69' D. Nkausu yellow.gif

70' D. Drogba (pen.) nogoal.gif

penalty shoot-out : [8 - 7]

Вратарят на Кот Д'Воар е трагичен.

От толкова дузпи не оцели нито веднъж ъгала. Скоковете му бяха закъснели и без всякакви залъгващи движения .

Публикувано

Тия Кот Д'Воар заслужаваха да загубят финала, какви ли не непростими пропуски направиха през целия мач, Дрогба пропусна да реши мача с изпусната дузпа в редовното време. Замбия също имаха своите положения, но те все пак бяха сочени за тотален аутсайдер (според букмейкърите бяха на 7-8 място за спечелване на турнира) и се справиха чудесно в тази си роля. Стигна се до изпълнения на дузпи, Кот Д'Воар изпуснаха дузпа, която странно защо беше обявена за невалидна (вратаря не излезе преди удара) и след пребиване се стигна до гол, още тук можеше да загубят финала. Колосите на отбора изпуснаха ключовите дузпи в мача Дрогба, Коло Туре и Жервиньо са в основата на тази загуба. Още по-интересен е факта, че Кот Д'Воар нямат допуснат гол през целия турнир и въпреки това го загубиха!

Публикувано

Въпреки,че не харесвам Роналдо,гола наистина беше страхотен!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано (редактирано)

Шампионската лига навлиза в решителната си фаза

00004310.jpg

Тази вечер се подновяват битките в най-комерсиалния турнир в Европа - Шампионската лига. Надпреварата достигна до фазата на елиминациите и днес ни очакват първите сблъсъци от осминафиналите.

В единия двубой шампионът Барселона ще гостува на коравия тим на Байер (Леверкузен). Испанците ще се опитат да решат всичко още на "БайАрена" тази вечер. Тимът на Джосеп Гуардиола почти се прости с титлата в Примера дивисион и сега ще съсредоточи двойно повече усилия в Европа, за да може да зарадва привържениците си с нов трофей от Шампионската лига.

В другия двубой сензацията АПОЕЛ за пръв път ще има привилегията да усети тръпката от участие на 1/8 финал в този турнир. Кипърският шампион гостува на Лион. Тимът от Никозия няма какво да губи и ще може да играе освободено и да опита да продължи своята приказка. В същото време по-опитните французи пък се надяват да се възползват от наглед лекия съперник, който им се падна и да продължат напред в турнира.

БАЙЕР (Л) - БАРСЕЛОНА (bTV Action)

Online ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

ЛИОН - АПОЕЛ (Diema)

Online ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

Редактирано от Lyudmil
Публикувано

Очаквам изненада в първия мач :)

Публикувано

Едва ли, Леверкузен са много посредствени тая година. В Германия са 6-то място като са на цели 10 точки от 4-тото място даващо право на участие в Лига Европа и на 15 точки от върха. В последните 6 мача имат 2 загуби, 3 равни и само 1 победа. Още повече, че след като загубиха шансове за титлата в Испания, Барса ще хвърлят всички сили в ШЛ. Мачът е двойка от всякъде. Бих го играл дори полувреме/краен - 2/2.

Публикувано

Ммм да, заслужена победа, особено с оглед играта на немците първото полувреме. Нямаше толкова фрапиращи съдииски грешки, като цяло стана мач, втората половина.

Публикувано

Съдийските грешки бяха достс явни някой път. Особенно когато до тъча се овъргаляха и Гуардиола такава физиономия направи ... В него момент се сетих за едно клипче от vbox7. Как тренират играчите на барса. Ама сега съм от телефона, след няколко питиета и линк не мога да дам. Ако не се сетите за какво иде реч ще го намеря след Св. Валентиновата постъпка :)

Публикувано

Това клипче,ще започнете да го сънувате вече!Аз явно друг мач съм гледал!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Успях да изгледам едваааам първото полувреме.. Жалка история - байер като фанеха топка - шут и теглииии напред.. Барса и те с техните малоумни 1500 подавания и 0 положения за гол.. Доспа ми се. И на полувремето си пуснах ФИФА :biggrin:

А дано днес да е по-интресно!

Редактирано от DreamcatcheR
Публикувано

Някой може ли да каже Реал по кой канал са, защото уж търсих ама не намерих?

Публикувано

Те не играят ли другата седмица?

Я погледни кои са днешните мачове ;)

Защо още никой не е изкоментирал как Милан размаза арсенал? Тая година английските отбори 'ич ги няма в ШЛ.

Тази вечер (лига Европа):

Аякс - Манчестър Юнайтед; 20:00; Пряко по БНТ

Лацио - Атл. Мадрид; 20:00; Пряко по Ринг

Порто - Ман. Сити; 22:00; Пряко по bTV Action

Стяуа - Твенте; 22:05; Пряко по Ринг

Редактирано от DreamcatcheR
Публикувано

Аз съм фен на Арсенал,като причината е Арсен Венгер и неговия винаги атакуващ и приятен за гледане футбол.Седнах да гледам мача с един приятел миланист и още преди първия съдииски сигнал се чудехме 3 ли 4 ли.Незнам как от bet365 дадоха подаръка 2,10 за Милан

Публикувано

Асен, Реал играе на 21-и срещу Ц.С.К.А(Москва)

100% Ал Джазира ще излъчи мача :Д

Публикувано

Те и по БГ телевизиите ще ги дават. Сега особенно след като има по 2 мача на вечер.

Inter Milan 0 - 3 Bologna

Раниери май е пътник

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...