Lyudmil Публикувано Февруари 17, 2012 Автор Публикувано Февруари 17, 2012 Най-добрият сайт е http://liveonsat.com На този сайт има актуална информация за всички мачове по кой сателитен канал ще ги дават. Горе в ляво от падащото меню Daily TV избирате деня, който ви интересува. Цитирай
John Digweed Публикувано Февруари 19, 2012 Публикувано Февруари 19, 2012 Прекрасен гол на Ди Мария Реал Мадрид 4:0 Рацинг Сантандер http://www.youtube.com/watch?v=tpb_WxgRzgs Цитирай
arm11 Публикувано Февруари 22, 2012 Публикувано Февруари 22, 2012 Много тихо днес. Някой нещо да каже за Базел Цитирай
pepo1919 Публикувано Февруари 22, 2012 Публикувано Февруари 22, 2012 (редактирано) Играта на Базел радва,ама и този терен,за мач от ШЛ(не ме разбирай погрешно-не харесвам Байерн)! Редактирано Февруари 22, 2012 от pepo1919 Цитирай
Lyudmil Публикувано Февруари 22, 2012 Автор Публикувано Февруари 22, 2012 Марсилия ми беше последния от 4-те мача, които чаках, първите 3 ги бях хванал и точно отписах мача във Франция и в продължението ми донесоха успеха! Цитирай
Wayward Публикувано Февруари 23, 2012 Публикувано Февруари 23, 2012 Аз съм на другия полюс.Те ме наиграха в 90 и незнам коя. Цитирай
eek Публикувано Март 6, 2012 Публикувано Март 6, 2012 Интересно първо полувреме на Арсенал Милан. Като се замисля май само милан от големите отбори е отпадал след 0:3 Цитирай
pepo1919 Публикувано Март 6, 2012 Публикувано Март 6, 2012 Е сега,като отпаднат след 4:0 в първият мач,май наистина ще са единствените! Цитирай
uomoto Публикувано Март 6, 2012 Публикувано Март 6, 2012 Неква магия има тука май. Първия мач играха , като нашето село, а сега става обратното... Футбола е мръсна игра начи... Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 6, 2012 Автор Публикувано Март 6, 2012 За първи път ми е толкова тъпо след победа на Арсенал и то каква. От една страна разгромихме не кой да е а Милан и запазихме чиста мрежа, но от друга бяхме толкова близо до немислимото и именно това ме разяжда от вътре. Преди мача се надявах на ранен гол и още един до почивката и бях сигурен, че при такъв развой на нещата ще може да ги отстраним. Е, не само, че вкарахме ранен гол ами и още два до полувремето. Ако ударът на Жервиньо или поне добавката след това на Перси беше влязла (някъде около 50-55 мин май беше) със сигурност ги отстранявахме, но това е футбола. Второто полувреме несъумяхме да създадем толкова опасности, колкото през първото и контузиите се оказаха ключови за развоя на мача, просто нямаме равностойни резерви на скамейката, видя се, че Парк и Шамак са с далееч под класата на Чембърлейн и Уолкът. Но не зависимо от това аз съм много горд с отбора си, момчетата показаха страхотен дух и хъс за победа и дано след Тотнъм, Ливърпул и Милан серията продължи, защото идва ред на Сити, да ги приземим на земята! It's not easy being an Arsenal fan... but it's hard not to love this team! Цитирай
Grievous Публикувано Март 6, 2012 Публикувано Март 6, 2012 Ван Перси сдаде тима. Вместо да тресне този гол, той тръгна да се прави на манекен с лек прехвърлящ удар. Алоо, ШЛ е това и ти трябваше точно този 4-ти гол да докараш нещата до продължения или кой знае какво още. Страхотно първо полувреме и отчайващо второ. Мача ми напомни на онзи с Ливърпул 04/05 г., все едно друг отбор излезе за второто. Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 6, 2012 Автор Публикувано Март 6, 2012 Едвам успях да направя скрийншот на това, което видях. Някой се беше издрайфал от кеф зад Венгер?!? Цитирай
arm11 Публикувано Март 7, 2012 Публикувано Март 7, 2012 И аз го видях това, но си казах, че не може да е същото, което и ти си мислиш, но явно е... Цитирай
Rain Публикувано Март 7, 2012 Публикувано Март 7, 2012 Ако не бяха пропуските на Ночерино и Ван Перси! Ночерино имаше празна мрежа и трябваше само да засече от 3 метра. Направи го прекалено леко. Жалко за Арсенал! Цитирай
eek Публикувано Март 7, 2012 Публикувано Март 7, 2012 Еми Барса си е Барса. Едва ли някой е очаквал чудеса от Байер. Лично аз гледам Апоел Лион където работата отива към дузпи Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 8, 2012 Автор Публикувано Март 8, 2012 Значи в тоя мач ако съдийте не подкрепяха толкова очевадно Барса, Леверскузен със сигурност щеше да ги отстрани! Цитирай
uomoto Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Хахаха, недей така брат. Барса играят с класа, и това всички го виждаме. Снощи като гледах мача, имах чувството,че Леверкузен всеки момент ще напусне терена.. Цитирай
rumboni Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Барса може и да играе класен футбол, но и трите гола бяха "тренировъчни" Вратарчето просто гледаше мача от близо. Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 8, 2012 Автор Публикувано Март 8, 2012 Хахаха, недей така брат. Барса играят с класа, и това всички го виждаме. Снощи като гледах мача, имах чувството,че Леверкузен всеки момент ще напусне терена.. Това беше сарказъм eek от днешните мачове виждам всички 1-ца, с изключение на Сити Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.