KurtiMakarov Публикувано Ноември 26, 2014 Публикувано Ноември 26, 2014 Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 27, 2014 Публикувано Ноември 27, 2014 Вратаря също има вина. По-скоро той трябваше да излезне крачка-две. hidalgo, ако за теб 3000 фена на Ливърпул са 2/3 от 40000, то за мен не е. 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 27, 2014 Публикувано Ноември 27, 2014 И при втория гол на Ливърпул, защитата и вратаря бяха неадекватни в отиграванията си. 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Ноември 27, 2014 Публикувано Ноември 27, 2014 Получи се хубав мач. За първият гол огромната вина носи Моци,вторият пък си е на Влади... Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 27, 2014 Публикувано Ноември 27, 2014 Няма да влизам в спор, но Влади е виновен за първия гол. Моци затова се спря, защото очакваше той да излезне и да грабне кожата като скочи. А пък и много щеше да се разтегне ако я изчисти. Ако имаше нарушение там, щеше да е в наша полза. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Ноември 27, 2014 Публикувано Ноември 27, 2014 Мога да се съглася донякъде - като цяло се недоразбраха двамата... И Моци можеше да я изчисти и Влади можеше да я хване...и в крайна сметка я оставиха на Ливърпул... Цитирай
hidalgo Публикувано Ноември 27, 2014 Публикувано Ноември 27, 2014 На Пул головете също бяха до голяма степен вратарски, особено първият. Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 29, 2014 Публикувано Ноември 29, 2014 Днес има два повода, да поздравим футболистите и феновете на Литекс. Надиграни категорично, с 2-3 атаки, успяха да спечелят точка, а Левски загуби 2! Втория е годишнина от победата с 8-0 , всички знаем срещу кого Няма да ги споменавам, че да не вземат да пуснат някоя декларация. 2 Цитирай
pepo1919 Публикувано Ноември 29, 2014 Публикувано Ноември 29, 2014 Два удара,два гола-не е лошо."Нарисуван" мач за победа на сините,но...Относно годишнината,това е по-вашата част тази година.Така,че отбележете я подобаващо. П.п.До средата на декларацията съм 2 Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 29, 2014 Публикувано Ноември 29, 2014 То пък остана и вие да я празнувате Нарисувана беше, сега пуснах репортажа, 15-16 положения показаха на Левски и само 3 на Литекс. Затова споменах "надиграни" и "загубиха 2 точки" Има и такива мачове, важното е, че започват да ми харесват. 2 Цитирай
R32 Публикувано Ноември 29, 2014 Публикувано Ноември 29, 2014 Това е най-важното.Херо ако дойде,ще оправи бардака Цитирай
BulgarianSS Публикувано Ноември 29, 2014 Публикувано Ноември 29, 2014 Даааа...и папата също би могъл да помогне П.П. Тези Славия много силни - убиха Ботев Пловдив... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 29, 2014 Публикувано Ноември 29, 2014 Харесва ми, че вече не са онези бездушници. Виждам желание, старание и създаване на доста положения. Това че не спечелиха, спечелен мач, се казва малшанс за едните и късмет за другите. 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 29, 2014 Публикувано Ноември 29, 2014 И аз съм на същото мнение. Отдаваха се в играта, с някой изключения, но като цяло играха добре. Липсата на определени личности май се отразява добре на останалите. 1 Цитирай
hidalgo Публикувано Ноември 29, 2014 Публикувано Ноември 29, 2014 Дай Боже все такива добри мачове да имате със себераздаване от играчите и с по 1 точка накрая. 1 Цитирай
asen4o0 Публикувано Декември 2, 2014 Публикувано Декември 2, 2014 Гледам никой не си е дал мнението за това кой от тримата финалсити заслужава златната топка най-много. На мен ми е много интересно какво ще кажат някои от вас. Цитирай
asen4o0 Публикувано Декември 2, 2014 Публикувано Декември 2, 2014 А защо мислиш така? Не се заяждам (все още), просто ми е интересно. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Декември 2, 2014 Публикувано Декември 2, 2014 Още един глас за Меси. Колко още рекорда му останаха да подобри? Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Grievous Публикувано Декември 2, 2014 Публикувано Декември 2, 2014 Защо мисля така ли? Защото мисля, че въпроса ти е зададен с една едничка цел - да се заядеш с някой, който не даде вот за гелосания. 3 Цитирай
hidalgo Публикувано Декември 2, 2014 Публикувано Декември 2, 2014 Нойер. Дори не виждам смисъл Меси и Роналдо да са там. Цитирай
algor Публикувано Декември 2, 2014 Публикувано Декември 2, 2014 Аз пък мисля, че тази класация е безмислена почти колкото е безмислен и спора iPhone срещу Samsung. Време е да вкарат малко политика в това класиране и да се присъди наградата и на тримата. Тоест не една награда да се дели на три, а да им се даде на всеки по една. Няма спор за никой, че Роналдо и Меси са и ще бъдат на върха още няколко години (дано да нямат сериозна контузия, разбира се) и всяко мнение на специалист извън тази подредба е просто фенщина или едно харесване голо. Виртуози и магьосници са с топката - факт!!! 2 Цитирай
Jekylll Публикувано Декември 2, 2014 Публикувано Декември 2, 2014 Няма как да сравниш вратар и нападател (примерно), а всеки от тях си има своите заслуги за представянето на отбора. Така че тези класации са си доста относителни. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.