Veselin Minchev Публикувано Март 10, 2012 Автор Публикувано Март 10, 2012 Как да инсталираме Siri на iPhone 4, 3GS, iPod Touch 4G, 3G, iPad 1 чрез i4siri Стъпка първа: Трябва да инсталирате Spire от Cydia(около 100мб) Стъпка втора: Навигирайте до Settings> General > Siri и дайте ON. Стъпка трета: След това отново отворете Settings> Spire и добавете следното proxy: https://i4sirifree.mooo.com/ Стъпка четвърта: Отворете този линк от мобилното Safari и инсталирайте сертификата. Ако не се свърже, опитайте след 30 мин. Все още не работи с iOS 5.1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 10, 2012 Публикувано Март 10, 2012 Вчера го ръчках цял ден тва i4siri и така и не поиска да зацепи. Сървърът им явно бая издиша иначе пичовете се бориха бая време да го направят достъпно за всички. Сега май подготвят премиум сървър, който ще се плаща, но пък връзката ще е стабилна. Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 10, 2012 Публикувано Март 10, 2012 То тъпото е, че дори и да върви Siri-то пречи на куп програми да работят. Повечето навигации не искат да стартират след инсталиран spire. App на Sportal също не стартира и крашва, случайте са много. Цитирай
Wayward Публикувано Март 10, 2012 Публикувано Март 10, 2012 И при мен Spire еб@ва всичко.Вече го махнах Цитирай
Lyudmil Публикувано Април 7, 2012 Публикувано Април 7, 2012 Гога това е ъпдейт за Сири на руски език, иначе класическия Сири порт не е ъпдейтван от 1 Март. 1 Цитирай
donchos Публикувано Април 7, 2012 Публикувано Април 7, 2012 А попринцип английският SiriPort към Епъл ли се свързва или е нещо от рода на i4Siri? Цитирай
tepesh Публикувано Май 1, 2012 Публикувано Май 1, 2012 ОК,и аз разбрах,че това siri е боклук,деинсталирах го от всякъде но телефонът ми започна да "бози" и за насича постоянно,някакъв акъл да ми дадете как да го оправя или трябва рестор,телефонът е iPhone 4 5.1 Цитирай
zdravko hristov Публикувано Май 1, 2012 Публикувано Май 1, 2012 (редактирано) Правилно си разбрал единствената алтернатива е рестор. Редактирано Май 1, 2012 от zdravko hristov Цитирай
Alxx® Публикувано Май 2, 2012 Публикувано Май 2, 2012 По принцип не, то, това отличава Юникс системите от всички останали - винаги е поправимо. Друг е въпросът кой е гледал какво, как и къде се инсталира за да го махне при проблем... Цитирай
JVV Публикувано Май 2, 2012 Публикувано Май 2, 2012 Аз от опит казвам,че не винаги са поправими нещата в UNIX системите Цитирай
mishocs Публикувано Май 6, 2012 Публикувано Май 6, 2012 (редактирано) Нов вариант на Siri (Spire) през проксито на "WordJelly Spire Proxy" публикуваха в jailbreaкhow.net Ето и видео как става ,аз сега пробвам и ще пиша,дали прави проблем или крашва някоя програма Редактирано Май 6, 2012 от Alxx® Цитирай
aretoula Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Такъв файл като com.apple.assistant изобщо няма. Влизам точно там кадето трябва през айфайл и файла който ми трябва го няма.Защо може да е така ? Цитирай
aretoula Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 И без това се отказах от това сири, като прочетох за тези тарикати от Русия Цитирай
The Shaman Публикувано Май 29, 2012 Публикувано Май 29, 2012 Метода работи и на 5.1.1 Стъпка 1: Направете Jailbreak на вашия iPhone, iPod touch или iPad на iOS 5.1.1 с Absinthe Стъпка 2: Отворете Cydia > Manage > Sources > Edit > Add, и добавете сорса: repo.siriport.ru Стъпка 3: След като добавите репото, влезте в него и намерете “Siriport (Original)” и инсталирайте, рестартирайте устройството. Стъпка 4: Отворете Safari и стартирайте този линк this link (това ще свали на вашето устройство профил за Siri Proxy, инсталирайте го), рестартирайте устройството. Стъпка 5: Натиснете и задръжте бутона “Home”, кажете“Hi Siri”. Поздравления. Ако не се свържете със сървъра от първия път, бъдете настоятелни. При мен стана след десетина минути. 6 Цитирай
mikele90 Публикувано Май 29, 2012 Публикувано Май 29, 2012 С кой tweak го накара да те локализира? Цитирай
The Shaman Публикувано Май 29, 2012 Публикувано Май 29, 2012 International Locations for Siri Цитирай
jh_ivanov Публикувано Май 29, 2012 Публикувано Май 29, 2012 Ей това накрая проработи и при мен супер сега трябва само да си оправя произношението след всеки инсталиран туик ли трябва да се прави рестарт интересно не иска да ме локализира казва ми че не поддържа България Цитирай
The Shaman Публикувано Май 29, 2012 Публикувано Май 29, 2012 Включи ли Локацията за Сири от Settings? Цитирай
asen4o0 Публикувано Май 29, 2012 Публикувано Май 29, 2012 При мен работи доста по-добре от преди, разбира ме от първият път и винаги отговаря правилно, не знам дали защото вече съм с 4-ка или защото е ъпдейтнато. Цитирай
mimeto83 Публикувано Май 30, 2012 Публикувано Май 30, 2012 Как ви се отразява на батерията ? Става въпрос за 4-ка. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 30, 2012 Публикувано Май 30, 2012 Kaто цяло върви добре, но забелязвам, че използва ли се няколко пъти подред и на 4-5-ия зацикля. Но това предполагам е от натовареността на сървъра на тия момци. Дано да го поизгладят в това отношение в скоро време.. пс. Много трудно ми разбира български имена.. А се старая да ги казвам с американско произношение.. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.