BulgarianSS Публикувано Декември 20, 2012 Публикувано Декември 20, 2012 Красота. Тъкмо мислех да я купувам. Sent from my iPad using Tapatalk HD Цитирай
moviestar Публикувано Декември 20, 2012 Публикувано Декември 20, 2012 Вчеря си я купих и по-рано днес я гледам безплатна Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 20, 2012 Публикувано Декември 20, 2012 Те през няколко дни я пускат... Цитирай
julian72 Публикувано Декември 20, 2012 Публикувано Декември 20, 2012 Аз си я дръпнах и предадох на още 2ма. Благодаря на колегата Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Liliq Pagelska Публикувано Декември 25, 2012 Публикувано Декември 25, 2012 А аз искам да попитам има ли някакъв вариант да бъгна иТунес и да си сложа програмата на иПод тъч 4 иос 5.01 джейлбрекнат със сноу Цитирай
arm11 Публикувано Декември 25, 2012 Публикувано Декември 25, 2012 Не. п.с. Пише се айтюнс, айфон, айпод... Цитирай
Liliq Pagelska Публикувано Декември 25, 2012 Публикувано Декември 25, 2012 Добре мерси че ме поправи.... :Х А още един въпрос до сега четох във един форум че със iPhone Configuration Utility 3.3 мога да го инсталирам... но дали ще работи ? Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 25, 2012 Публикувано Декември 25, 2012 Може да пробва iPhoneCU и после http://bgiphone.com/topic/14378-how-to-да-инсталираме-whatsapp-на-ipad/page__fromsearch__1 Лично аз не съм пробвал. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 26, 2012 Публикувано Декември 26, 2012 Без 3Г модул няма да стане. За разлика от айпад, айподът изобщо няма такъв. Цитирай
Wayward Публикувано Декември 26, 2012 Публикувано Декември 26, 2012 (редактирано) Аз имам WhatsApp на моя Ipod 4g.Теглиш ди WhatsPad от сидия Редактирано Декември 26, 2012 от Wayward 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 27, 2012 Публикувано Декември 27, 2012 Преди не щеше, извинявам се за подвеждането. Цитирай
Bycu Публикувано Януари 6, 2013 Публикувано Януари 6, 2013 Днес си инсталирах Whatsapp ( намерих по-стара версия за iPhone 3G ), обаче има един проблем, понеже не е най-новата версия не иска да ми върне kод. Дали ще стане ако някой с най-новата версия въведе моя номер и да вземе кода, пък аз ще го въведа ? Цитирай
mimeto83 Публикувано Януари 6, 2013 Публикувано Януари 6, 2013 (редактирано) Не става. Аз също се мъчих с един 3г за да го дам на племеницата и не може. Какво ли не правих и не става. Интересното е ,че имам позната с 3г на която и работи въпреки , че и поиска активация на ново. Спрели са подръжката на стари устройства от whatsapp. Нета е пълен с писано по проблема. НякоИ, някъАк са успели. Редактирано Януари 6, 2013 от Alxx® Цитирай
mupo Публикувано Януари 6, 2013 Публикувано Януари 6, 2013 При мен е така още от около Коледа. Ползвам версия 2.8.3. Актуалната версия е 2.8.7, но е за FW 4.3+ Вие с какви версии сте и пак не ви дава код? Мисълта ми е да се намери коя е последната версия поддържаща iPhone 3G и да се опита с нея. Цитирай
Bycu Публикувано Януари 6, 2013 Публикувано Януари 6, 2013 Последната версия дето аз намерих за 3G 4.2.1 е v2.8.4.. не знам дали има по-нова, която да подкарам Цитирай
mariankata Публикувано Януари 6, 2013 Публикувано Януари 6, 2013 А пробвахте ли с позвъняване? Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 6, 2013 Публикувано Януари 6, 2013 Скоро пак имаха проблем с кодовете и продължи няколко дни. Чакане му е майката. Цитирай
mimeto83 Публикувано Януари 6, 2013 Публикувано Януари 6, 2013 (редактирано) Последната за 3г е 2.8.4. Тръгна , но само с номера с който беше активирана преди , при опит за активиране с нов излиза съобщение , че е стара версия и да се ъпдейтне. Да ама не може ,защото не се подържа от това устройство и така до безкрай. Четох из нета че масово пишат на съпорта да пуснат пак подръжка на стари устройства. Редактирано Януари 6, 2013 от mimeto83 Цитирай
mupo Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 Ето го отговора на разработчиците на WhatsApp http://blog.whatsapp...12/12/iphone3g/ Life’s Change Agent and the iPhone 3GMany people are asking why we’ve stopped supporting the iPhone 3G. It’s because Apple has stopped supporting old iOS versions and old iPhones in their most recent version 4.5 of Xcode, which is the tool (the only tool) that engineers use to make iPhone apps. The iPhone 3G has a special place for me in my heart – it was the first smartphone I bought in January of 2009 and it was the first phone on which we started developing WhatsApp just a month later. Then as now, however, we must follow Apple’s lead on all things related to the iPhone. Their pace of innovation has a price of forced obsolescence. Накратко, Apple са спрели поддръжката на iPhone 3G в последната версия на Xcode (средата за разработване на приложенията). 1 Цитирай
scumbag Публикувано Март 9, 2013 Публикувано Март 9, 2013 Здравейте притятели !! Имам едно въпросче, ако някой може да ми помогне. Ползвам телфон Iphone 5 и вчера си купих програмката WhatsApp. Всичко е наред с нея, защото преди това съм я ползвал на BlackBerry-то ми, но сега имам едни лек проблем. Когато получа съобщение на програмката, не ми показва известие на главната икона, а трябва да влезна в програмата за да проверя дали някой е писал, което ми е малко дразнещо. Може ли някой да сподели, как мога да оправя този проблем ! Мерси Цитирай
Nick Snow Публикувано Март 9, 2013 Публикувано Март 9, 2013 settings -> notifications -> whatsapp, badge app icon трябва да е на on Цитирай
Alxx® Публикувано Март 9, 2013 Публикувано Март 9, 2013 Колега scumgab, случайно да си джейлнал и кога? Веднага след рестор или? Цитирай
scumbag Публикувано Март 9, 2013 Публикувано Март 9, 2013 Не съм го джейлнал, още незнам как ...от 1 седмица ми е Цитирай
Alxx® Публикувано Март 9, 2013 Публикувано Март 9, 2013 Не цитирай последен пост, счита се за спам. Пробвай на различен нет - с 3г или без. Ако продължава така, изтегли приложението наново от стора, като преди това изтриеш сегашното. Пусни го за първи път на мобилния нет, не на wi-fi. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.