Lyudmil Публикувано Април 2, 2013 Публикувано Април 2, 2013 Отскоро забелязвам следния проблем: наскоро създадените контакти в телефонния указател, които имат whatsapp, не ми се появяват в контакт листата в програмката. Пробвах с рефрешване на листата, с рестарт на програмката, с рестарт на телефона, но тези хора продължавам да ги нямам в списъка на whatsapp. Интересното е, че във Viber ги имам, но не и в Whatsapp. Някой има ли същия проблем или идея как да се отстрани проблема? Цитирай
SpAwN Публикувано Април 2, 2013 Публикувано Април 2, 2013 Да, стана няколко пъти при мен това и за съжаление на всичко съхранено в програмата, единственият начин за оправяне беше преинсталация наново от AppStore-а.. Цитирай
The Shaman Публикувано Май 3, 2013 Публикувано Май 3, 2013 http://www.ispazio.net/408704/whatsapp-ecco-le-prime-immagini-della-nuovissima-versione-3-0 Цитирай
johnnybravo Публикувано Юли 16, 2013 Публикувано Юли 16, 2013 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
arm11 Публикувано Юли 16, 2013 Публикувано Юли 16, 2013 При мен след ъпдейта крашва. И след преинсталция също. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 16, 2013 Публикувано Юли 16, 2013 При мен няма проблеми и крашове. Цитирай
iPhoneman Публикувано Юли 16, 2013 Публикувано Юли 16, 2013 Пак не виждам бутончето за он/офф на автоматично сваляне на снимки Толкова ли е трудно да го отключат. Цитирай
arm11 Публикувано Юли 16, 2013 Публикувано Юли 16, 2013 Явно проблема е при мен, получавам но не иска да се отвори. Странно крашва ето тук: Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 16, 2013 Публикувано Юли 16, 2013 Пак не виждам бутончето за он/офф на автоматично сваляне на снимки Толкова ли е трудно да го отключат. И това си работи: Цитирай
iPhoneman Публикувано Юли 16, 2013 Публикувано Юли 16, 2013 (редактирано) Не че не работи, а е скрито. Поне така бе до скоро, не знам в последната версия, че след като сложих iOS7 не съм го пускал и не знам как е след ъпдейта и въобще има ли го още за отключване и да се появи в менюто. Това, което си показал е за пазене има още едно за авто сваляне, което трябва ръчно да се отключи от плиста, ако го използва човек. Не е никак сложно, но може и да го сложат да си е сток в настройки. edit: Има го и в тази версия, ако някой иска да си свали net.whatsapp.whatsapp.plist на компа, намира се в whatsapp/Library/Preferences в телефона. Да си промени showautodownload от false на true, да го сейфне и да го върне в телефона. Настройката после е в char setting/advanced на приложението. Това резултата. Редактирано Юли 16, 2013 от iPhoneman Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 17, 2013 Публикувано Юли 17, 2013 Обясни разликата между пазене и авто сваляне! При мен като включа "пазенето" ми ги "авто сваля" Дай по-подробно защо е цялата гимнастика с плиста? Не сме от гората и сме чували как се редактира, но каква е разликата между горните, не разбирам?! И не, че няма да го разбера, но тея шотове с испанския са ултра безсмислени! 1 Цитирай
iPhoneman Публикувано Юли 17, 2013 Публикувано Юли 17, 2013 (редактирано) Пазене е да ти запази свалените снимки И в camera roll. Авто сваляне е като получиш известие за снимка дали да я свалиш или не. След едикоя си версия снимките се свалят автоматично след получаването на известие. Редактирано Юли 17, 2013 от iPhoneman Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 17, 2013 Публикувано Юли 17, 2013 С функцията, която съм показал, ми ги сваля автоматично. Ако я изключа, по избор! Или нещо аз не схващам разликата, или... Цитирай
iPhoneman Публикувано Юли 17, 2013 Публикувано Юли 17, 2013 При мен, функцията, която си показал ги слага автоматично в camera roll, но снимките вече са свалени. Другата функция, която съм сложил ти разрешава в прозореца на чата да свалиш снимка, която са ти изпратили, ако снимката не ти харесва не я сваляш в телефона. Горе долу помага за намаляване примерно на спама, не използване на тарифата и сваляне през wifi. Цитирай
hrelas Публикувано Юли 22, 2013 Публикувано Юли 22, 2013 Имам нужда от съвет : Може ли да се инсталира WhatsApp Messenger на iPad , без да се налага да бъде Джейлбрейкнат? Ако е възможно , моля за упътване как става това и имали значение от модела iPad ? Благодаря предварително! Цитирай
Wayward Публикувано Юли 22, 2013 Публикувано Юли 22, 2013 Мисля че има начин, като с iFunBox замениш някои от файловете взети от iPhone.Потърси повече информация,но мисля че има начин. 1 Цитирай
Wayward Публикувано Август 7, 2013 Публикувано Август 7, 2013 Много странно нещо ми се случи и ще попитам дали някои има сходен случай или обяснение на моя.Сложих си WhatsApp на ipod 4g 6.1.3 без джейл.Програмата не го подържа и се показва съобщението This device is not supported.Но преди малко в нотификациите ми излезе съобщение от програмата,но ако цъкна на нотификацията ме праща отново на This device ... Цитирай
arm11 Публикувано Август 7, 2013 Публикувано Август 7, 2013 Това кога се появи, аз го видях вчера. Доста е добре PTT функцията. Цитирай
kawabiker Публикувано Август 7, 2013 Публикувано Август 7, 2013 Я го затвори и го пусни пак и кликни да пишеш ............ Цитирай
The Shaman Публикувано Август 7, 2013 Публикувано Август 7, 2013 Това е за аудио. Имаше го и преди, но с бутона от другата страна. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.