mariankata Публикувано Май 10, 2012 Публикувано Май 10, 2012 (редактирано) A YoiGo имат ли roaming включен. Звънни и ги питай. П.п. Пропуснах да видя за Италия. Щом там имаш, питай YoiGo защо във Франция нямаш. Редактирано Май 10, 2012 от mariankata 1
vilibaev Публикувано Май 10, 2012 Публикувано Май 10, 2012 (редактирано) Преди това картата беше в друг телефон(nokia) и функционираше навсякъде(европа).. освен това няма логика да работи в италия,ако няма активиран роуминг !?!? П.П: Между другото в испания телефонът работи на ръчно избиране на опратор и това е movistar, когато е на на "автопилот" и се върже с yoigo се получава същата аномалия като във франция.. Редактирано Май 10, 2012 от vilibaev
Alxx® Публикувано Май 10, 2012 Публикувано Май 10, 2012 Тоя проблем го има и с турбинките. При рефреш на TMSI, телефонът "вижда" че не е с неговата карта. Тук при наш'те оператори, TMSI почти не се променя, ползва се постоянният IMSI и веднъж залъган - работи.
predatora Публикувано Май 10, 2012 Публикувано Май 10, 2012 Здравейте, със iPhone 4 IOS 5.0.1 и се опитвам да го активирам, но след като Disable Sam ми дава "the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported" а докогато е вкл ми показва параметрите на телефона но пак няма сигнал (след като първият път itunes опознава телефона на more information ми дава ActivationsTATE "wILDCARDaCTIVATED" но пак няма сигнал) глобулска карта е телефона е от Spanish
vilibaev Публикувано Май 10, 2012 Публикувано Май 10, 2012 ....Alxx, значи ми казваш да свиквам с това,че телефонът няма да работи във франция и това е !?!?
Alxx® Публикувано Май 10, 2012 Публикувано Май 10, 2012 Вероятно... Освен ако не намериш начин да го направиш ФО или да го смениш с такъв.
vilibaev Публикувано Май 10, 2012 Публикувано Май 10, 2012 .. за момента(до колкото знам) този начин е само хардуерна намеса,но все пак "ако" намеря такъв ще го споделя...а за смяната - не мисля(обичам да мие гадно)....благодаря за съдействието!!!
ninkov Публикувано Май 13, 2012 Публикувано Май 13, 2012 Сега последно със САМ нестава така ли ???????
TUISTERa Публикувано Май 13, 2012 Публикувано Май 13, 2012 Последно - Със Сам не става Този,който го е направил веднъж има възможност да продължи да отключва със запазената lockdown папка. Койте не знае за нея да знае че не може да си отключи телефона. Sent from my iPhone 4 16GB Black using Tapatalk
scotty11 Публикувано Май 16, 2012 Публикувано Май 16, 2012 Има ли начин да си ресторна папката lockdown, Но в директорията System/library, без да ресторвам самият телефон ? Или по някакъв начин някой да ми я прати и itunes да я поправи, ако въобще съществува такава глупост ? П.С по грешка я изтрих.
The Shaman Публикувано Май 16, 2012 Публикувано Май 16, 2012 Освен послеписа, нищо не ти разбрах! Той е достатъчен обаче. Няма как да използваш друга освен твоята. 1
Yuriy Boev Публикувано Май 18, 2012 Публикувано Май 18, 2012 Здравейте, опитвам се да активирам SIM картата на Vivacom със SAM. Имам iPhone 4S, 5.0.1, 1.0.13 Baseband. Успява да намери мрежата, покзва ми пълни черти, но освен 3G не пише името на оператора, съответно не мога да избирам никой номер. Имате ли идея къде може да е проблемът? Поздрави
Yuriy Boev Публикувано Май 18, 2012 Публикувано Май 18, 2012 На телефона има запазена Lockdown папката от предишно отключване, така че би трябвало да сработи?
Yuriy Boev Публикувано Май 18, 2012 Публикувано Май 18, 2012 (редактирано) Ок, мерси. Редактирано Май 18, 2012 от Yuriy Boev
Grievous Публикувано Май 18, 2012 Публикувано Май 18, 2012 2. Влизате в менюто на приложението. СИМ картата трябва да е тази, която възнамерявате да ползвате. Това е т2 от ръководството за работа със SAM! Ако беше го прочел, щеше да знаеш, че с друга карта няма как да стане, освен ако не си приложил метода и на двете със запазване на папка Lockdown! За прекалено кратко време преразказахме тази тема, която редно е да бъде вече в архива, като се остави само ръководството за бекъп на папката Lockdown. Сега забиваш питанка за R-Sim не където трябва. Започвам да те следя изкъсо и за всяко провинение ще има наказание! Залягай и почети малко.
Yuriy Boev Публикувано Май 18, 2012 Публикувано Май 18, 2012 От 2 дни съм си изпилил нервите да чета навсякъде, така че не знам колко повече бих могъл да залегна...
Grievous Публикувано Май 18, 2012 Публикувано Май 18, 2012 Като гледам колко си пропуснал в темата, която конкретно засяга твоя случай... съмнява ме. Знам, че можеш повече.
marinov08 Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Здравейте с iPhone 4S 5.0.1 отключен с SAM и запазена Lockdown папка съм.Ако ъпдейтна до 5.1.1 ще мога ли да го отключа? Благодаря ви предварително 1
Alxx® Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Е, толкова ли те мързеше да прочетеш 5-6 мнения?
Recommended Posts