kal1ch Публикувано Август 7, 2012 Публикувано Август 7, 2012 Интересно, като го обяви, Стив Джобс каза, че ще е отворен стандарт, но сега прочетох 1 статия, че са си останали само с обещанието и Facetime остава затворена технология само за Apple. Google, Microsoft fight over standards to rival Apple's FaceTime Цитирай
baronbg Публикувано Август 8, 2012 Публикувано Август 8, 2012 Някой да да даде линк за бета 4 на ЛС. Цитирай
Гост Публикувано Август 9, 2012 Публикувано Август 9, 2012 Не знам дали друг го е забелязал, но има наченки на Auto-correct на български в последната бета. Например като напиша разбирем ми го поправя на разбираем, като това беше първия текст който въвеждах, тоест не е от предишно въведени думи. А дано не спрат само до тук... Цитирай
Pe6o666 Публикувано Август 9, 2012 Публикувано Август 9, 2012 И аз ще се позабавлявам малко повече Стори ми се че има автокорекция на Български... Това е от втората бета Цитирай
kal1ch Публикувано Август 9, 2012 Публикувано Август 9, 2012 В предните бети имаше 1 бъг в Сафари, който едва ли някой е забелязал, но мен ме дразнеше. Когато телефона е завъртян със слушалката надолу (180 градуса) и страницата е в landscape режим, ако натиснете Bookmark бутона ориентацията се бъгясваше. В бета 4 е оправено. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Август 9, 2012 Публикувано Август 9, 2012 Maps ми седи само на квадратчета и синя точка. Цитирай
The Shaman Публикувано Август 9, 2012 Публикувано Август 9, 2012 Да не си го зуумнал прекалено? Или са ни изтрили от картата Цитирай
BulgarianSS Публикувано Август 9, 2012 Публикувано Август 9, 2012 Никога,ако питаш мен. Така и не намерих време за 5-цата,но за ios 6 задължително ще се лиша от свободното си време Цитирай
The Shaman Публикувано Август 9, 2012 Публикувано Август 9, 2012 Снощи сънувах, че идва с 6.0 2 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Август 9, 2012 Публикувано Август 9, 2012 Немога да разбера,защо ви е това БГ меню? Нещо не можете да разберете от менюто или от настройките .......???? Защо ви е????? Цитирай
arm11 Публикувано Август 9, 2012 Публикувано Август 9, 2012 Никога не съм ползвал бг меню, преводите на определени фрази или менюта просто къртят... 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Август 9, 2012 Публикувано Август 9, 2012 А какво му е лошото да го има? Не, че не мога без него, но ако го има на английското ли ще карате Цитирай
kawabiker Публикувано Август 9, 2012 Публикувано Август 9, 2012 Аз лично да, но твърдо заставам зад позицията , че трябва да го има ! 4 Цитирай
simba4 Публикувано Август 9, 2012 Публикувано Август 9, 2012 Ами според мен това, че вероятно и Сири ще пуснат ако има БГ. Цитирай
eek Публикувано Август 10, 2012 Публикувано Август 10, 2012 Мечти мечти. Нали се сещате, че никой няма да изразходва средства за страна като България. Лично аз очаквам по-скоро сири на руски. 1 Цитирай
Anthony Публикувано Август 10, 2012 Публикувано Август 10, 2012 А какво му е лошото да го има? Не, че не мога без него, но ако го има на английското ли ще карате Аз също съм категоричен, че трябва да го има, но никога не бих го ползвал, просто заради дългогодишния навик. Сега съм с Андроид, а там има почти всички езици, включително и нашия, но не можах да свикна и си карам на английски. За съжаление, Епъл доказват за пореден път, че не изпитват абсолютно никакво уважение към потребителите си и най-упорито отказват да локализират продуктите си, при това в страни, в които се продават официално. Нито е особено сложно, нито е някаква сериозна инвестиция, особено на фона на приходите им. 8 Цитирай
Mkarchev Публикувано Август 10, 2012 Публикувано Август 10, 2012 Може ли линк за iOS 6 на ЛС!Благодаря! Цитирай
killer4o Публикувано Август 10, 2012 Публикувано Август 10, 2012 Anthony, едното е за сметка на другото - да, Google са локализирали Android, но за сметка на това не дават възможност на разработчиците в България да продават приложения в маркета. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Август 23, 2012 Публикувано Август 23, 2012 Все забравям да спомена... Виваком, без настройки и глупости вече има Personal Hotspot... За 6.0 говоря, нали 4 Цитирай
killer4o Публикувано Август 23, 2012 Публикувано Август 23, 2012 И при мтелския iPad също се появи hotspot-a. 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Август 23, 2012 Публикувано Август 23, 2012 Странно при мен 3G интернета на iPad проработи без настройки. Може би Vivacom ще предлагат iPhone 5? 1 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Август 23, 2012 Публикувано Август 23, 2012 @kal1ch Никога не съм правил настройки за интернета на iPad-a,и винаги съм имал интернет през 3G-Vivacom. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.