Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Интересно, като го обяви, Стив Джобс каза, че ще е отворен стандарт, но сега прочетох 1 статия, че са си останали само с обещанието и Facetime остава затворена технология само за Apple. :)

Google, Microsoft fight over standards to rival Apple's FaceTime

• Отговори 514
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

76

• Alxx®

31

• kal1ch

29

• killer4o

28

Публикувано

Някой да да даде линк за бета 4 на ЛС.

Публикувано

Не знам дали друг го е забелязал, но има наченки на Auto-correct на български в последната бета. Например като напиша разбирем ми го поправя на разбираем, като това беше първия текст който въвеждах, тоест не е от предишно въведени думи. А дано не спрат само до тук...

Публикувано

И аз ще се позабавлявам малко повече :smile:

Стори ми се че има автокорекция на Български...

:smile:

Това е от втората бета

Публикувано

В предните бети имаше 1 бъг в Сафари, който едва ли някой е забелязал, но мен ме дразнеше. Когато телефона е завъртян със слушалката надолу (180 градуса) и страницата е в landscape режим, ако натиснете Bookmark бутона ориентацията се бъгясваше. В бета 4 е оправено.

Публикувано

Maps ми седи само на квадратчета и синя точка.

Публикувано

Да не си го зуумнал прекалено? Или са ни изтрили от картата :)

Публикувано

Никога,ако питаш мен.

Така и не намерих време за 5-цата,но за ios 6 задължително ще се лиша от свободното си време :)

Публикувано

Снощи сънувах, че идва с 6.0 :)

Публикувано

А дано има БГ :)

Дано дано :)

Публикувано

Немога да разбера,защо ви е това БГ меню?

Нещо не можете да разберете от менюто или от настройките .......????

Защо ви е?????

Публикувано

Никога не съм ползвал бг меню, преводите на определени фрази или менюта просто къртят...

Публикувано

А какво му е лошото да го има? Не, че не мога без него, но ако го има на английското ли ще карате ;)

Публикувано

Аз лично да, но твърдо заставам зад позицията , че трябва да го има !

Публикувано

Ами според мен това, че вероятно и Сири ще пуснат ако има БГ.

Публикувано

Мечти мечти. Нали се сещате, че никой няма да изразходва средства за страна като България. Лично аз очаквам по-скоро сири на руски.

Публикувано

А какво му е лошото да го има? Не, че не мога без него, но ако го има на английското ли ще карате ;)

Аз също съм категоричен, че трябва да го има, но никога не бих го ползвал, просто заради дългогодишния навик. Сега съм с Андроид, а там има почти всички езици, включително и нашия, но не можах да свикна и си карам на английски. За съжаление, Епъл доказват за пореден път, че не изпитват абсолютно никакво уважение към потребителите си и най-упорито отказват да локализират продуктите си, при това в страни, в които се продават официално. Нито е особено сложно, нито е някаква сериозна инвестиция, особено на фона на приходите им.

Публикувано

Може ли линк за iOS 6 на ЛС!Благодаря!

Публикувано

Anthony, едното е за сметка на другото - да, Google са локализирали Android, но за сметка на това не дават възможност на разработчиците в България да продават приложения в маркета.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Все забравям да спомена... Виваком, без настройки и глупости вече има Personal Hotspot... За 6.0 говоря, нали :)

Публикувано

И при мтелския iPad също се появи hotspot-a.

Публикувано

Странно при мен 3G интернета на iPad проработи без настройки. Може би Vivacom ще предлагат iPhone 5?

Публикувано

@kal1ch

Никога не съм правил настройки за интернета на iPad-a,и винаги съм имал интернет през 3G-Vivacom.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...