turieca Публикувано Април 5, 2015 Публикувано Април 5, 2015 От кога в смотания тапаталк, който съм платил по спомен три пъти с този на таблета показва реклами? Прескачат си сянката тези. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
pepo1919 Публикувано Април 5, 2015 Публикувано Април 5, 2015 При мен се появиха,като сложих 3.7.0. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 6, 2015 Публикувано Април 6, 2015 Този, който ползваме сега е безплатната версия. Ако ползваш про версията, тя не се поддържа отдавна. Цитирай
dessyteneva Публикувано Април 6, 2015 Публикувано Април 6, 2015 Аз може би защото съм с vip акаунт от платената версия, нямам реклами. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Април 6, 2015 Публикувано Април 6, 2015 И аз съм така, но реклами има. Рядко са, но има. Цитирай
turieca Публикувано Април 6, 2015 Публикувано Април 6, 2015 До скоро се напъвах с про версията даже на таблета съм си с нея, но сложих този за да свиквам на цялата шарения. Плащал съм го и аз преди да стане безплатен и като про го платих и HDна таблета пак ми е платен, а рекламки ще ми пускат. Цитирай
dessyteneva Публикувано Април 6, 2015 Публикувано Април 6, 2015 Максимум през половин час го отварям, не се появяват, дано и да не започнат. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
turieca Публикувано Април 6, 2015 Публикувано Април 6, 2015 Отвори някоя тема и виж най горе дали няма ако обичаш. Цитирай
dessyteneva Публикувано Април 6, 2015 Публикувано Април 6, 2015 Няма, отворих 5-6, ето как е при мен: Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Април 6, 2015 Публикувано Април 6, 2015 Няма, щото си бучнала гугълския днс в рутъра Т'ва с рекламите вероятно не е от самия тапаток, ами е "дупка" в джава скрипта и рекламите са неканени. Цитирай
turieca Публикувано Април 6, 2015 Публикувано Април 6, 2015 Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Grievous Публикувано Април 6, 2015 Публикувано Април 6, 2015 Аз нищо не съм бучнал и нямам ни една реклама. Про версията съм я отсвирил отдавна. Цитирай
dessyteneva Публикувано Април 6, 2015 Публикувано Април 6, 2015 Аз съм на мобилен нет, както се вижда от шота, няма нищо общо с рутера. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
SpAwN Публикувано Април 6, 2015 Публикувано Април 6, 2015 Само при мен ли сече зверски при скрол тази последна версия? До днес ползвах свалената вече от AppStore Про- версия, такова чудо нямаше там... Малко повечко снимки да има на екрана и гледам слайд-шоу... Цитирай
SpAwN Публикувано Април 6, 2015 Публикувано Април 6, 2015 (редактирано) Не издържах и час и си върнах Про- версията. Тази диапозитивна прожекция някак си не ми се връзва с телефон от генерация след 4S... Редактирано Април 6, 2015 от SpAwN Цитирай
dessyteneva Публикувано Април 27, 2015 Публикувано Април 27, 2015 Не съм забелязала подобно нещо, защо не опиташ да го преинсталираш? Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 27, 2015 Публикувано Април 27, 2015 Нямам проблеми,а го ползвам всеки ден. Пробвай след преинсталация,пък ще го мислим. Цитирай
dessyteneva Публикувано Април 27, 2015 Публикувано Април 27, 2015 На мен само от време на време не ми показва началния фиид с избраните теми, но това си го имаше и преди ъпдейта до 8.3, иначе самия форум си зарежда много добре. Между другото от както не мога да си чистя кеша, редовно преинсталирам някои от по-често използваните програми, като фейса, тапаталк, месинджъра, фийдли и флипборд, защото трупат по 200-300мв кешове и ме дразнят, може би затова не съм забелязала проблем. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 27, 2015 Публикувано Април 27, 2015 Забива постоянно при мен. После ми предлага да изпратя краш рапорт, та затова си мисля, че не е от мен. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Април 28, 2015 Публикувано Април 28, 2015 Тъкмо го похвалих и заби, не мога да се логна, стои ми едно известие на баджа дори и след преинсталиране. Някой друг има ли проблеми в момента? Едит: успях да вляза след като крашна и изпрати рапорт, нотификейшъна си постоя доста време, а всичко беше прегледано, после сам изчезна. Явно има някакъв проблем, дано го ъпдейтнат скоро, защото нон стоп го ползвам. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Април 28, 2015 Публикувано Април 28, 2015 Аз, честно казано, успявам да свикна с промените, не ме дразнят, иска ми се само да работи безпроблемно. Не ми е правило изненади до сега или поне не много, но този път наистина ме учуди - особено като и след преинсталация не отлепи... Сега пък не ми работи менюто в дясно след като вляза във форума...не му е ден явно на това приложение. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
SpAwN Публикувано Април 28, 2015 Публикувано Април 28, 2015 Има няколко проложения, които колкото повече ги ъпдейтват, толкова по-дървени стават. Тапа талк е едно от тях за съжалениеSent from my iPhone using Tapatalk ...Фейсбукът е другото... Цитирай
ayl Публикувано Април 29, 2015 Публикувано Април 29, 2015 Профешънъла не забива Не им разбирам изобщо, но ако трябва администратора да инсталира нещо, за да има опция и друга програма да се ползва, с радост бих изтрил тая. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 29, 2015 Публикувано Април 29, 2015 И коя например? Всички останали са все едно ползваш мобилната версия и работят с форума. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.