Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Tapatalk

Veselin Minchev

Recommended Posts

Публикувано

От кога в смотания тапаталк, който съм платил по спомен три пъти с този на таблета показва реклами? Прескачат си сянката тези.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

При мен се появиха,като сложих 3.7.0.

Публикувано

Този, който ползваме сега е безплатната версия. Ако ползваш про версията, тя не се поддържа отдавна.

Публикувано

Аз може би защото съм с vip акаунт от платената версия, нямам реклами.

Публикувано

И аз съм така, но реклами има.

Рядко са, но има.

Публикувано

До скоро се напъвах с про версията даже на таблета съм си с нея, но сложих този за да свиквам на цялата шарения. Плащал съм го и аз преди да стане безплатен и като про го платих и HDна таблета пак ми е платен, а рекламки ще ми пускат.

Публикувано

Максимум през половин час го отварям, не се появяват, дано и да не започнат.

Публикувано

Отвори някоя тема и виж най горе дали няма ако обичаш.

Публикувано

Няма, отворих 5-6, ето как е при мен:

7d3d84bca592b0bcac913f342b0d5736.jpg

Публикувано

Няма, щото си бучнала гугълския днс в рутъра ;) Т'ва с рекламите вероятно не е от самия тапаток, ами е "дупка" в джава скрипта и рекламите са неканени.

Публикувано

6d04ffcd09f823bd2077a8534ed5090e.jpg

Публикувано

Аз нищо не съм бучнал и нямам ни една реклама. Про версията съм я отсвирил отдавна.

Публикувано

Аз съм на мобилен нет, както се вижда от шота, няма нищо общо с рутера.

Публикувано

Само при мен ли сече зверски при скрол тази последна версия?

До днес ползвах свалената вече от AppStore Про- версия, такова чудо нямаше там...

Малко повечко снимки да има на екрана и гледам слайд-шоу...

Публикувано (редактирано)

Не издържах и час и си върнах Про- версията. Тази диапозитивна прожекция някак си не ми се връзва с телефон от генерация след 4S...

Редактирано от SpAwN
  • 3 седмици по-късно...
Публикувано

Не съм забелязала подобно нещо, защо не опиташ да го преинсталираш?

Публикувано

Нямам проблеми,а го ползвам всеки ден.

Пробвай след преинсталация,пък ще го мислим.

Публикувано

На мен само от време на време не ми показва началния фиид с избраните теми, но това си го имаше и преди ъпдейта до 8.3, иначе самия форум си зарежда много добре. Между другото от както не мога да си чистя кеша, редовно преинсталирам някои от по-често използваните програми, като фейса, тапаталк, месинджъра, фийдли и флипборд, защото трупат по 200-300мв кешове и ме дразнят, може би затова не съм забелязала проблем.

Публикувано

Забива постоянно при мен. После ми предлага да изпратя краш рапорт, та затова си мисля, че не е от мен.

Публикувано

Тъкмо го похвалих и заби, не мога да се логна, стои ми едно известие на баджа дори и след преинсталиране. Някой друг има ли проблеми в момента?

Едит: успях да вляза след като крашна и изпрати рапорт, нотификейшъна си постоя доста време, а всичко беше прегледано, после сам изчезна. Явно има някакъв проблем, дано го ъпдейтнат скоро, защото нон стоп го ползвам.

Публикувано

Аз, честно казано, успявам да свикна с промените, не ме дразнят, иска ми се само да работи безпроблемно. Не ми е правило изненади до сега или поне не много, но този път наистина ме учуди - особено като и след преинсталация не отлепи...

Сега пък не ми работи менюто в дясно след като вляза във форума...не му е ден явно на това приложение.

Публикувано
Има няколко проложения, които колкото повече ги ъпдейтват, толкова по-дървени стават. Тапа талк е едно от тях за съжаление

...Фейсбукът е другото...

Публикувано

Профешънъла не забива ;)

Не им разбирам изобщо, но ако трябва администратора да инсталира нещо, за да има опция и друга програма да се ползва, с радост бих изтрил тая.

Публикувано

И коя например? Всички останали са все едно ползваш мобилната версия и работят с форума.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...