Grievous Публикувано Декември 6, 2014 Публикувано Декември 6, 2014 Про-то вече няма ли да има ъпдейти? Че то има ли го в AppStore изобщо? Проблема с отварянето на линкове е при всеки. Виж, при мен не вади рази грешка. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 6, 2014 Публикувано Декември 6, 2014 Про е свалена, на нейно място получаваш вип акаунт в нормалната версия, която има в магазина, тя се ъпдейтва. Аз нямам проблем с линковете, отварят ми се. Цитирай
dedil Публикувано Декември 6, 2014 Публикувано Декември 6, 2014 Моля, разкажи ми, какво е това чудо "вип акаунт"? Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 6, 2014 Публикувано Декември 6, 2014 Предполагам, че е защото бях закупила Про версията Не намирам разлика иначе, но не съм се изаглеждала, след като Про-то започна да прави проблеми го смених и до акаунта ми се появи това vip. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ayl Публикувано Декември 6, 2014 Публикувано Декември 6, 2014 Не знам дали е свален, но като ида през App Store и Purchased в моите програми, там си го има. Като го стартираш - нищо, не зарежда програмата в магазина да я видиш, но като дадеш да я сваля, го прави без проблеми. Мен лично тая червена тема ме дразни и си оставам на Про-то докато върви на по-новите версии. Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 6, 2014 Публикувано Декември 6, 2014 Има и черна, ама за мен е много тъмна Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
JVV Публикувано Декември 6, 2014 Публикувано Декември 6, 2014 И аз ползвам про заради синьо-бялата тема. Цитирай
londongunner Публикувано Декември 6, 2014 Публикувано Декември 6, 2014 Че то има ли го в AppStore изобщо? Проблема с отварянето на линкове е при всеки. Виж, при мен не вади рази грешка. Реших да пробвам с pro версията, не я бях слагал отдавна въпреки,че съм я купил. При нея няма проблем с отварянето на линкове. Цитирай
SpAwN Публикувано Декември 6, 2014 Публикувано Декември 6, 2014 Линкове отваря ПРО-то, но снимки не иска да качва тук, във форума... Нормалната версия качва, но няма редактор на снимките, като Про-версията Ще се стои с двете явно... Цитирай
SpAwN Публикувано Декември 6, 2014 Публикувано Декември 6, 2014 Може ли да поясниш малко, прости невежеството.. 1 Цитирай
mishellbg Публикувано Декември 6, 2014 Публикувано Декември 6, 2014 Някой има ли проблем с не изчезващи нотификации във фиида? От два дни не се махат, въпреки, че съм ги проверила, единственото решение е да ги изключа. Непрочетените теми вече се отбелязват със синя точка, иначе старите си стоят. Дразнещо е, да Цитирай
simba4 Публикувано Декември 6, 2014 Публикувано Декември 6, 2014 Има го като опция там където съм показал по-горе, правиш си акаунт и си ок! 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 6, 2014 Публикувано Декември 6, 2014 Не темите, във фийда има настройка да ти показва известията, принципно като кликнеш на някое и те отвежда в съответната тема и пост, после изчезва, но от няколко дни не изчезват, стои си ми списъка, независимо че съм видяла постовете, което са харесани и съобщенията. Принудих де да ги изключа и като има нещо включвам да видя какво е. P.S. Сега открих, че при плъзгане се появява бутон кофа и може да се изтрие известието, не го знаех и не съм го ползвала до момента, така ще мога да си ги оставя включени. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
baronbg Публикувано Декември 6, 2014 Публикувано Декември 6, 2014 При мен беше същото, с не про версията. Изтривам ги и като рефрешна, се появяват пак. Така беше 2 дни, вече се оправи от самосебе си. Тъкмо мислех да се връщам на про версията. Ще пробвам начина на simba4 за снимките. Ако стане се връщам обратно на про-то. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 6, 2014 Публикувано Декември 6, 2014 Аз си я изтрих Про версията от списъка и сега не мога да се върна, но не вярвам без поддръжка да работи по-добре. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
SpAwN Публикувано Декември 6, 2014 Публикувано Декември 6, 2014 (редактирано) При мен беше същото, с не про версията. Изтривам ги и като рефрешна, се появяват пак. Така беше 2 дни, вече се оправи от самосебе си. Тъкмо мислех да се връщам на про версията. Ще пробвам начина на simba4 за снимките. Ако стане се връщам обратно на про-то. Става, връщай се! P.S @simba4, огромни благодарности Редактирано Декември 6, 2014 от SpAwN 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 6, 2014 Публикувано Декември 6, 2014 Деси, пусни я в сърч-а и ще ти излезе пак. Цитирай
SpAwN Публикувано Декември 6, 2014 Публикувано Декември 6, 2014 Аз си я изтрих Про версията от списъка и сега не мога да се върна, но не вярвам без поддръжка да работи по-добре.Sent from my iPhone using Tapatalk Не работи и по- зле Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 7, 2014 Публикувано Декември 7, 2014 Alxx, не излиза в сърча защото е свалена от магазина, няма значение, тази е добре. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 7, 2014 Публикувано Декември 7, 2014 В сърча на Updates. "Дръпни" страницата леко надолу и ще го видиш. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 7, 2014 Публикувано Декември 7, 2014 Не излиза, аз го махнах преди като пробвах как става със споделените приложения и явно се е изтрило. Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 7, 2014 Публикувано Декември 7, 2014 Да, знам, че няма да излезе, просто споделих как става, ако разбира се не знаеше Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 7, 2014 Публикувано Декември 7, 2014 Не знаех за тази търсачка наистина, благодаря! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 30, 2014 Публикувано Декември 30, 2014 Някой да предложи алтернатива на тая помия, че след последния "празничен" ъпдейт, трябва да се минава на обучение за работа с него! Не съм и сигурен дали ще мога да го настроя да ми е удобно за работа, както преди! 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.