The Shaman Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Правителството подаде оставка! Дали е толкова хубаво това точно в момента!? Цитирай
ggnngg Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 За народа със сигурност не е добре , настъпва мътилка и нестабилност от която ще се възползват именно тия които я предизвикаха - кумунягите и ДПС ! Жалко че Бойко им се върза на манипулациите . 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Нещата отиват от зле към по-зле. Цитирай
niksan76 Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Сега да видим, кой ще ни управлява. Дали тези дето скачаха и правеха зулуми по улиците, защото половината от тях бяха ей така за шоуто, за зулума, но си нямаха и хал-хабер за какво протестират, нито пък ги интересуваше. 1 Цитирай
arm11 Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Закъсня даже оставаката на Буда, ама стиска до последно говедото. Както винаги, ще ни се наложи да избираме по-малкото зло, ако има въобще такова. българия няма да се оправи, никога. Калпал мартр'ял. 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 20, 2013 Автор Публикувано Февруари 20, 2013 Най-гнусното правителство беше!!! Много ще ми е интересно да изровим темата, преди избора им, за изборите Там доста хора ми се нахвърляха в подкрепа на вожда, но карай, стари работи. Та съгласен съм с теб... Какво идва обаче!! 5 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Твърдо бях против оставка на правителството. Тя не решава нищо,просто е едно бягство от ситуацията. Освен това няма и кой да изберем-едни и същи мутри вече години наред-Станишев,Костов,Доган,Сидеров....само царя ни липсва.... По-добре една тотална промяна на цялата ни измислена форма на управление-240 депутата,за чии са ни толкова хрантутници на наш гръб. 1 Цитирай
mimeto83 Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 С риск да си натрупам негативи тук , ще кажа , че пак бих гласувала за ГЕРБ. И на двете ни фирми оборотите ни спаднаха драстично ,НО ... 7 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Миме,за политика каквото и да кажеш-винаги негативи се трупат Нали знаеш,ние българите разбираме от две неща - спорт и политика. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 20, 2013 Автор Публикувано Февруари 20, 2013 Негативи едва ли... По-скоро смях... Цитирай
BulgarianSS Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Правителството на премиера Бойко Борисов подава оставка днес на обяд. Това стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов днес в НС. „Ние имаме достойнство, чест. Властта ни я е дал народа, днес му я връщаме, заяви Борисов. ГЕРБ дойде на власт по демократичен път. Вчера направихме максимума, за да удовлетворя исканията на протестиращите. От днес на практика няма какво повече да направим, заяви премиерът Бойко Борисов. Той благодари на парламентарната група на ГЕРБ, на независимите народни представители, че са подкрепяли правителството. Министър-председателят допълни, че не желае кръв по улиците. Не мога да гледам окървавен Орлов мост. Всяка капчица кръв за нас е петно. Аз не мога да гледам парламент, ограден с ограда. Нито ни е цел властта, заяви Борисов. Дойдох да ви кажа лично. Държавата има нужда от нов кредит на доверие. Оттук натък българите да си избират, заяви Борисов. "След като искат такова управление на държавата, да го имат. Аз няма да участвам в управпение, в което полицията ще се бие с хората и няма да има политически дебати, а ще се плашим с протести. Добре, щом народът иска по този начин улицата да управлява държавата, да го направи. Колеги, няма да правим структурни промени днес. На обед, г-жа Цачева, ще депозирам оставката на кабинета. Желая ви лек ден", бяха думите на Бойко Борисов. В служебно правителство няма да участваме, категоричен беше той. Почти цялото правителство, начело с премиера Бойко Борисов, дойде на днешното заседание на Народното събрание. Депутатите го изпратиха с бурни аплодисменти. На днешното заседание на парламента трябваше да бъдат гласувани промените в Министерския съвет, предложени от министър-председателя. Борисов предлагаше министърът по еврофондовете Томислав Дончев да заеме и поста министър на финансите, а министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова да стане вицепремиер. Парламентът трябваше да гласува освобождаването на Симеон Дянков като вицепремиер и министър на финансите. Парламентарната група на БСП не влезе в зала, както заплаши вчера. От НС отсъстват и народните представители на ”Атака”. Съвсем малка част от ДПС влезе в зала. Парламентарните групи на тези партии бойкотират заседанията. И да се посмеем с Яне Янев: Готов съм за министър-преседател. Това беше краткият коментар на лидера на РЗС Яне Янев в кулоарите на парламента на въпрос дали е готов да застане начело на държавата. Повече информация за момента Янев не дава. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Ей сега ще си дое@е мамата... Ни магистрали ще има, ни дявол... К'во ще направи станишеФ и ония... от дпс... Скапана работа! 1 Цитирай
mimeto83 Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Добре де шамане виждаш ли алтернатива. За да има по генерални промени трябва нова конституция а за това велико събрание ,което смятам на този етап ,че няма как да стане. Цитирай
SpAwN Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 С риск и аз да си изпрося негативи , ще кажа , че алтернативата я изгонихме съвсем съзнателно на 24 юли 2001... 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 20, 2013 Автор Публикувано Февруари 20, 2013 Добре де шамане виждаш ли алтернатива. За да има по генерални промени трябва нова конституция а за това велико събрание ,което смятам на този етап ,че няма как да стане. Не виждам естествено и не казвам, че това е правия път, но те съсипаха всичко. Щом споменаваш бизнеса, знаеш за какво говоря! 1 Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Аз ще бъда кратък. Само ГЕРБ! 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 20, 2013 Автор Публикувано Февруари 20, 2013 В момента си прав, заради ситуацията Коле, но като цяло си в голяма грешка! Тотална. 3 Цитирай
mimeto83 Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Мислиш ли , че при друго правителство в тези условия на криза нещата щяха да са по добри. Поне аз за тези четири години видях да се прави много повече от колкото за последните 20. Бизнеса замря последните 3 години не само в България. Работим с германска фирма и трябва да ти кажа , че и при тях положението е много зле , вероятно имат по голяма резерва и за това не рефлектира толкова при тях. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 20, 2013 Автор Публикувано Февруари 20, 2013 Стига де... Те, правителството си прави бизнеса... После го отнасят малките и средни производители... Убиват и малкото производство което е останало. Да мрат!! 4 Цитирай
mimeto83 Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Никой не казва ,че е добре , просто според мен е по малкото зло. Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Жоре, това, което стана не е предизвикано от това правителство. Всичко започна от Костов, Станишев и т.н. На Борисов се падна да ръководи държавата в този кризисен период. Който и да беше на власт, щеше да същото. БСП и другите мижитурки се възползваха от недоволството на народа да правят политически протести. Напълно съм съгласен с mimeto83. 7 Цитирай
mimeto83 Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 За мен разликата е най малко в това , че преди само се говореше а сега и се видя нещо. Проблема е в това , че няма как да сравним нещата как щяха да са ако станишев беше на власт през последните 4 години. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 20, 2013 Автор Публикувано Февруари 20, 2013 Коле, вътре в кашата съм, за съжаление... Знам какво говоря. Знам как честни хора са смазвани всеки ден от машите на това правителство. Съгласен съм с теб, че не са единствените виновници, но са виновни. Както казах и по-горе, аз също не съм радостен от смутните времена, които ни очакват обаче... Само не ми слагайте думи в устата Никога не съм споменавал Стнишев или някоя друга алтернатива... Говоря само за настоящите! 4 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.