SpAwN Публикувано Май 12, 2013 Публикувано Май 12, 2013 Не слагам всички, а масата под общ знаменател. Цитирай
eek Публикувано Май 12, 2013 Публикувано Май 12, 2013 Каквото и да казваме не може да се оправим с магическа пръчка ей така за една нощ. Истинския избор е коалиция бсп-дпс или може би герб-дсб-атака и кунева към който даде повече. И тук опира въпроса кой искаме да е . Първата коалиция е знаем, яли сме и попарата. Втората е доста по-добър като избор за мен. Пробелма е, да намерят баланса Цитирай
SpAwN Публикувано Май 12, 2013 Публикувано Май 12, 2013 (редактирано) Искаш да кажеш, че мутренско-милиционерска партия, етническа партия и националистическа партия в коалиция е най- добре за България? Едит: ДСБ едва ли имат шанс, затова заместих с ДПС по- горе. Да не говорим , че към трите гореизброени ще прибавим и бивша комунистическа партия за пълна наслада и после пак ме питайте дали под определението "болен народ" слагам всички под общ знаменател, ако това въобще има значение.. Бог да ни пази.. Редактирано Май 12, 2013 от SpAwN 1 Цитирай
roll2puff Публикувано Май 12, 2013 Публикувано Май 12, 2013 Гласувахме, пък да видим....ще палим ли парламента с пълнежа, ще го взривяваме ли, ще вземе прокуратурата да заработи и да ги осъди ефективно ли? Цитирай
BulgarianSS Публикувано Май 12, 2013 Публикувано Май 12, 2013 41,30% е избирателната активност в страната към 17:30 часа, съобщиха от ЦИК. Това означава, че 2 829 937 души са гласували. Dnes.bg Sent from my iPhone using Tapatalk 21.Герб - 30% 2.БСП - 27 % 3.ДПС - 10 % 4.Атака - 7% Филмът продължава Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Май 12, 2013 Публикувано Май 12, 2013 А сега да ги видя какво правителство ще съставят... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
algor Публикувано Май 12, 2013 Публикувано Май 12, 2013 Според вестник 24 часа към 17 часа местата в парламента са се разпределяли така: 99 места за Банкя, 83 за Бузлуджа, 32 за Доганово и 26 за Сидерово Ако бяха влезли повече партии (тоест ако повече хора бяха гласували), нямаше тия 4 водещи мърши да имат толкова много места в парламента... Погнусен съм, меко казано. пп. Очаквам след 10-ина дни на първа страница на всички вестници да е снимката на Бойко и Сергей прегърнати, а под нея заглавието думите, казани от тях: "Народа отреди с гласа си да управляваме заедно и ние ще го направим!" 2 Цитирай
arm11 Публикувано Май 12, 2013 Публикувано Май 12, 2013 българия (с малка буква) е най-глупавата държава... Не може да е истина това, преди 2-3 месеца народа ги сваля с протести и кръв, сега пак ги избира... Да българите са уникално прост народ явно, и си го заслужават. Толкова не съм бил разочарован от много време. Не съм имал надежда, че някой ще оправи нещата, напротив, но пак герб... Няма да ми липсват като замина. Както каза една възрастна жена на протестите - изгонихте ни децата. Е, аз ще съм поредният изгонен. 4 Цитирай
algor Публикувано Май 12, 2013 Публикувано Май 12, 2013 ГЕРБ печели най-голяма подкрепа на предсрочните парламентарни избори, сочат прогнозните данни на Алфа рисърч. Партията на Бойко Борисов получава 31,3% от гласовете. Коалиция за България остава втора с 27,1%. ДПС получава 11% одобрение. Атака е подкрепена от 7,5 на сто от гласоподавателите. По данни на Алфа рисърч под чертата от необходимите за влизането в парламента 4% остават ДСБ-БДФ - 3,1%, РЗС - 1,9%, "Движение България на гражданите" - с 1,9%, Национален фронт за спасение на България - 3,1%, СДС - 1,9% и 11% за останалите. Според Алфа рисърч разпределението на мандатите в новия парламент ще изглежда така: ГЕРБ - 97 мандата, Коалиция за България - 85 мандата, ДПС - 34 мандата и Атака - 24 мандата. Според прогнозните резултати на агенция Сова харис ГЕРБ печели 31 на сто. „Коалиция за България” получава 25,3%, ДПС - 10,3%, Атака - 7,03%. При такова разпределение партиите биха получили ГЕРБ - 101 депутата в бъдещия парламент, Коалиция за България - 82, ДПС - 33, Атака - 24, показват данните на Сова Харис. Прогнозните резултати на агенция Галъп показват, че ГЕРБ получава подкрепата на 30,3% от изборателите. Коалиция за България получава 27%, ДПС - 10,7%, Атака - 7,5%. По данните на Галъп Движение България на гражданите е подкрепено от 3,9% от упражнилите правото си на глас днес. Разпределението на мандатите е съответно: 96 за ГЕРБ, 86 - Коалиция за България, ДПС - 36, Атака - 27. Според данни на МБМД разпределението на гласовете е: 31,4% за ГЕРБ, 26,2% - за Коалиция за България, 11,5 на сто - за ДПС, 8,2 на сто - за Атака, 3,7% - за ДСБ-БДФ, Движение България на гражданите - 3,1%, Национален фронт за спасение на България - 2,9%, ВМРО-БНД - 2,1%, РЗС - 1,9%, Коалиция "Център - Свобода и достойнство" - 1,8%, СДС - 1,5%, "Глас народен" - 1,3%, Лидер - 1%, "Зелените" - 0,9%, Нова алтернатива - 0,7 на сто. Разпределението на мандатите е съответно - 98 за ГЕРБ, 81 - за Коалиция за България, 36 - за ДПС и 25 - за Атака. ГЕРБ печели най-много гласове в парламентарните избори - 33 на сто според НЦИОМ. На второ място е БСП - с 26 на сто от вота, на трето е "Атака" - с 8,5 на сто, на четвърто е ДПС - с 6,5 на сто от подадените гласове. Близо до 4-процентовата граница е ДСБ. За трети път в най-новата ни история българите гласуваха за нов парламент на извънредни избори след оставка на правителството. През 1994 г. и 1997 г. служебните кабинети на Ренета Инджова и Стефан Софиянски - назначени съответно от президентите Желю Желев и Петър Стоянов, успяват да организират провеждането на редовни парламентарни избори. Днес тази задача бе поверена на екипа на Марин Райков, назначен от президента Росен Плевнелиев. До предсрочните избори се стигна след като в началото на годината заради антимонополните протести в цялата страна кабинетът „Борисов” подаде оставка. В изборите за 42-рото Народно събрание се състезаваха 38 партии и 7 коалиции. Над 8000 кандидати се бориха за 240-те депутатски места. В 42-рото Народно събрание ще влязат само тези формации, които на вота са успели да получат над 4% електорална подкрепа. http://dariknews.bg/...icle_id=1084102 Цитирай
Lyudmil Публикувано Май 12, 2013 Публикувано Май 12, 2013 Тези избори показаха ясно, че българите са малцинство в собствената си държава! Мутрите печелят изборите с гласовете на циганите + огромния брой фалшифицирани бюлетини! Днес демокрацията в България беше грубо потъпкана, а българите заклеймени като роби на собствената си тъпота! 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 12, 2013 Публикувано Май 12, 2013 Ами, време е за нови протести. Вие ще си траете ли? Buying an election, Bulgarian style - Al Jazeera English m.aljazeera.comIn 1884, the great Bulgarian writer, Aleko Konstantinov, wrote a feuilleton to express his indignation at the electoral practices he witnessed during the parliamentary elections that year. In "During the Elections in Svishtov", he describes how the governor of the province along with other administr... Цитирай
BulgarianSS Публикувано Май 12, 2013 Публикувано Май 12, 2013 Лично аз,ако не напусна в посока Норвегия,ще съм по протестите. С едно уточнение-стига да се протестира за нещо смислено. Искам веднъж да видя как някой иска нещо,а не е против всичко... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Май 12, 2013 Публикувано Май 12, 2013 Пред НДК вече се почнаха... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
arm11 Публикувано Май 12, 2013 Публикувано Май 12, 2013 Да ви кажа, около мен никой не гласува за герб. С който и да съм говорил, всеки е казвал, че ще гласува за друг. Сигурен съм, че и при много от вас е така. И как стана да спечелят пак... Не са си купили изборите, не са не... 4 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Май 12, 2013 Публикувано Май 12, 2013 Интересното е,че и аз нямам такива познати... Няма такава измислена работа... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Май 12, 2013 Автор Публикувано Май 12, 2013 Сега не се сърдете, това е резултата от гласуването за моя личен приятел Светльо! Честито! Адаш, не търсете под вола, теле. Цитирай
algor Публикувано Май 12, 2013 Публикувано Май 12, 2013 Да ви кажа, около мен никой не гласува за герб. С който и да съм говорил, всеки е казвал, че ще гласува за друг. Сигурен съм, че и при много от вас е така. И как стана да спечелят пак... Не са си купили изборите, не са не... Една позната таман е постнала подобен статус във ФБ, като днес е обикаляла цели три града и се чуди как от над 60-70 души около нея никой не бил гласувал за ГЕРБ, а те печелят 32-33 процента... Цитирай
The Shaman Публикувано Май 12, 2013 Автор Публикувано Май 12, 2013 При мен положението е същото. Днес се видях с 20 човека и нито един гербер. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Май 12, 2013 Публикувано Май 12, 2013 Зарежете Герб-БСП и ДПС хич не ми харесват като алтернатива.... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
kal1ch Публикувано Май 12, 2013 Публикувано Май 12, 2013 Защо ли си мисля, че който и да влезе в парламента няма да промени нищо, докато не се заличат хората в сянка, които държат парата и дърпат конците. Политиците са просто завеса, която ни заблуждава, че избираме "алтернативи". 2 Цитирай
algor Публикувано Май 12, 2013 Публикувано Май 12, 2013 БСП и ДПС Ако прочетеш малко предварителни резултати ще знаеш, че както и да върви нататък преброяването няма да им стигнат гласовете и ще трябва да придърпат и Атака. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.