R32 Публикувано Март 6, 2013 Публикувано Март 6, 2013 Луда работа брат с тея цигариА съм си казал,че като навърша 40г. и край с тях.Тоест след две години,но чрез воля а не електронни. Все си мисля,че човек който помни точната дата на отказване му се пуши,че две не виждаЗащо не се казва през есена,зимата,лятото на ... а се казва точна дата?Интересно ми е просто. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 6, 2013 Публикувано Март 6, 2013 Аз винаги съм прав Аз не я помня... Беше около май месец... Цитирай
algor Публикувано Март 6, 2013 Публикувано Март 6, 2013 Все си мисля,че човек който помни точната дата на отказване му се пуши,че две не вижда Защо не се казва през есена,зимата,лятото на ... а се казва точна дата?Интересно ми е просто. Пишеш като 14-годишен пъпчасал тийн, честно. Помня си датата, защото 29.03 беше датата, на която родителите ми са се оженили. Сега и двамата са покойници, а баша ми почина на 22.02 също преди 7 години... Странно е, но се помнят такива дати, не мислиш ли? Всъщност няма значение. Това кой вижда две и кой пет е пълна тъпотия и ти обяснявам моето помнене, за да спреш с глупостите. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 7, 2013 Автор Публикувано Март 7, 2013 R32, пийни от буламач-а за отказване, обещавам да ти нося бонбони в токсикологията ако оживееш. Не ми израждайте темата в спорове, моля. Целта и е СПОДЕЛЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЕЛЕКТРОННИТЕ ЦИГАРИ, А НЕ "ЗА" или "ПРОТИВ"!!! Някой, пробвал Flavour art? Дадоха ми адрес на магазин в Лозенец, но не съм сигурен дали е точният: Д.Хаджикоцев 4. Ако някой знае със сигурност - да казва. Утре ще споделя някои малки тайни при поддръжката, както и заблудите за "реномираните" марки е-цигари. Цитирай
noother Публикувано Март 7, 2013 Публикувано Март 7, 2013 Аз съм пробвал от техните аромати. Много повече ми харесват от китайците. Купувам си полска база с полски аромат. Имам две различно силни бази и на няколко места съм си смесил с различни аромати. В Бутгас ги продават само на едно място имат и мага зинче в София. Иначе това е моята цигара. Батерията мисля е 650 мАч. Цитирай
OXYGEN Публикувано Март 7, 2013 Публикувано Март 7, 2013 (редактирано) Мисля че е време някой "овластен" да поразчисти мненията на киселяците и професорите по белодробни болести от темата. А сега по същество: ПОследните 5-6 месеца докато изпарявах бях минал на полските Инавера. База + различни аромати. При средна цена от 20-ина лева за 20мл Деканг, базата на поляците е 15лв. за 100 мл. Ароматите са по 3-4лв, но те стигат за огромни количества. Още по-евтино излиза и за тези, които ползват ниска концентрация ан никотин - взима се и чист VG 0 мг пак на Inawera и се мешат според многобройните калкулатори из нета за постигане на необходината по-ниска концентрация на никотин. Редактирано Март 7, 2013 от OXYGEN 1 Цитирай
mirror Публикувано Март 7, 2013 Публикувано Март 7, 2013 (редактирано) Предпочитам хората с ел. цигари, защото не смърдят на кенеф след поредния фас. Редактирано Март 7, 2013 от arm11 2 Цитирай
niksan76 Публикувано Март 7, 2013 Публикувано Март 7, 2013 Наскоро си кипих елетронна цигара iCube и съм доволен от нея. Може да се регулира волтажа за да е по-лека и по-тежка цигарата. Няма го това дразнене в гърлото и колкото и силно да дръпнеш няма шанс да се закашлящ. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 7, 2013 Автор Публикувано Март 7, 2013 За мен фирмата иновейшънБГ е некоректна и безобразна като ценоразпис. Визирам тези, които са ти продали icube. На въпрос към централният им офис : - "Вие производител ли сте?" - "Да!" - "Защо в такъв случай гаранцията е само 6 месеца, след като по закон производителят е длъжен да даде 1 година ПЪЛНА гаранция, а вашата е с по - малък срок, че и ограничена?" ...следва мълчанието на агнетата и затваряне на телефона. Ще занимая КЗП с тази фирма. Обикновенна Е-GO от сериите CE4 и CE5, по техния ценоразпис е 50 кинта за бройка, което при 6 месеца гаранция(преди даваха 3!!!) е нерентабилно. Питайте @pepo1919 П.П. Смятам, че лъскавите "достижения на науката", от рода на регулатори на напрежението и разни "супер батерии" са напълно безсмислени, защото вършат същата работа като евтините и са повече за показване отколкото за ползване. По наблюденията ми ги купуват хора, които просто заменят едното робство с друго. 1 Цитирай
John Digweed Публикувано Март 7, 2013 Публикувано Март 7, 2013 Купих си електронна и пуших точно седмица, сега даже не знам къде е.... Аз се страхувам да спра пушенето. 100% съм сигурен че ще стана 100 килограма. Като не пуша, свирепен глад ме гони и мога да ям брутално много Цитирай
arm11 Публикувано Март 7, 2013 Публикувано Март 7, 2013 Тъкмо стимул да се пораздвижите малко... 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Март 7, 2013 Публикувано Март 7, 2013 Обикновенна Е-GO от сериите CE4 и CE5, по техния ценоразпис е 50 кинта за бройка, което при 6 месеца гаранция(преди даваха 3!!!) е нерентабилно. Питайте @pepo1919 П.П. Смятам, че лъскавите "достижения на науката", от рода на регулатори на напрежението и разни "супер батерии" са напълно безсмислени, защото вършат същата работа като евтините и са повече за показване отколкото за ползване. По наблюденията ми ги купуват хора, които просто заменят едното робство с друго. Абсолютно вярно,ако някой се чуди къде са "уловките",да попита! Цитирай
Alxx® Публикувано Март 8, 2013 Автор Публикувано Март 8, 2013 Купих си електронна и пуших точно седмица, сега даже не знам къде е.... Аз се страхувам да спра пушенето . 100% съм сигурен че ще стана 100 килограма. Като не пуша, свирепен глад ме гони и мога да ям брутално много Ахперас, не се коси. Мързелив съм за сериозно трениране, знаеш какъв застоял живот водя - за два месеца не съм качил грам. Освен това, смятам за доста по - безвредно(всъщност полезно), да отма'ам един голям грейпфрут за убиване на апетита, вместо да се тровя. 2 Цитирай
matsan Публикувано Март 8, 2013 Публикувано Март 8, 2013 Към колетата с въпроса за Flavour Art - аз изпарявам само на тази фирма течности.Фирмата е италиански производител и май една от малкото,които правят опити с течностите си върху живи организми.Течностите ,които изпарявам са Shade и Ry4.Проблем са доставките ,защото фирмата не може да смогне и трудно се намират.Затова като има направо си купувам по 50мл и си решавам проблема за месеца срещу скромната сума от 60 лева.За електронната цигара съм и не пуша обикновенни цигари от 4 месеца.Иначе пафках по 2 кутиии и половина на ден. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 8, 2013 Автор Публикувано Март 8, 2013 Кажи само къде ги продават, макар че 50мл за 60 кинта ми се вижда малко...за момента съм на микс: Хангсен DE tobacco 10ml/12mg nicotine смес с 30мл/24mg неизвестен производител. 7,5+5=12,5лв за месец... П.П. Flavour art е италианска, но произвежда САМО аромати. Базата е китайска(Хангсен, Деканг) или полска(Инавера) - не се заблуждавай. П.П.2 Търся вносител на Hangsen, техните смеси PG/VG най - много ми понасят, обаче нещо им куцат доставките. Търся DE Tobacco 22 или 18мг. Между другото, хангсен е международно призната фирма, занимаваща се с биотехнологии и може да купувате спокойно техните бълвочи Цитирай
kal1ch Публикувано Март 8, 2013 Публикувано Март 8, 2013 6 месеца пуших само електронна, (eGo-T) течности на Деканг, и накрая спря да ме задоволява и минах пак на нормални цигари. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 8, 2013 Автор Публикувано Март 8, 2013 Ми, е-цигарата не е панацея, брат. Всичко е до нагласа и желание. 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Март 8, 2013 Публикувано Март 8, 2013 Не я започнах с идеята да спра да пуша, а просто защото е добър заместител. Или поне така мислех.. Цитирай
matsan Публикувано Март 8, 2013 Публикувано Март 8, 2013 Alxx, 60 кинта са 100мл.Имам предвид,че си взимам от двата аромата по 50мл. Иначе аз си взимам от тук: http://www.gigadrinks.com Не знам каква им е базата,но съм пробвал база на Хангсен и аромат на Флейвър Арт и не е същото. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 9, 2013 Автор Публикувано Март 9, 2013 Благодаря за потвърждението. Имам предвид магазина в Лозенец. Дебелшко ми идва на 100мл, освен ако не поддържат и 6 за 10. Тогава цените ще дойдат като навсякъде, което ще оправдае търсенето(имайки предвид каква слава им се носи). Сместа която аз съм си приготвил, ми стъпва 40мл(30+10) за 12,50лв(5+7,50). Все пак, всичко е въпрос на вкус. Хангсен-ските бази ме кефят, заради ефекта върху гърлото сутрин - доста наподобява пафкането на средно мека цигара. По спомен, сместа им е 60% PG, 20% VG и 20% вода(от водните пари се кашля). Флейвър арт смесват 50% PG, 40% VG и 10% вода(повече визуален ефект и по - меко усещане). Това, което ползвам в момента има само 5% вода и е доста наситено като усещане, кашляне и неприятни усещания в гърлото няма. Докато дърпах чист хангсен или флейвър арт, на 24 часа заминаваха по 1,8-2мл. Откакто дърпам посочената смес(силничка на никотин), паднах на 0,8-1мл/24ч. Не мисля да свалям концентрацията с времето, а количеството. Има ефект. Калояне, добър заместител е, ползите са много повече от недостатъците. Знам какво е да си зависим от никотин, практикуващ интелектуален труд(никотинът влияе върху невротрансмитерите - без цигара се чувстваш затъпял ) и да не можеш да покриеш нуждите на абстиненцията. Просто смятам, че не си се светнал достатъчно на тема изпарители, ефективност и износване. Т.е. кога, кое да замениш с ново П.П. Еб@ти дългия пост. Що изпаряване падна... П.П.2 Ако някой има нужда от нов изпарител за без пари: София, ул. Христо Ботев №12, срещу кьошето с ул. Иван Рилски(мини магазинче за кафе и цигари, денонощно) - CE4-ка за 4лв. Съвместима 100% със всички батерии Ego-T и Ego-C + iCube и LavaTube. Изкарва над месец и нещо при активна употреба. Цитирай
matsan Публикувано Март 9, 2013 Публикувано Март 9, 2013 Баси много малко изпаряваш.Аз изпарявам с 18мг никотин и на ден отиват 5мл.Всъщност честно казано на мен ми е евтино,щото сега давам 60 кинта на месец,а преди с папиросите-400 лева Цитирай
Alxx® Публикувано Март 9, 2013 Автор Публикувано Март 9, 2013 Това е проблемът с е-цигарите. Понеже усещането не е наситено както при пушене, има голям шанс да се превърнеш в още по - силно зависим или даже да навестиш токсикологията с отравяне. Никотинът от парата се усвоява в много по - голям процент и в пъти по - бързо, отколкото от дима. Наложил съм си със сила да не посягам по - често - нали идеята беше спиране? Цитирай
Alxx® Публикувано Март 9, 2013 Автор Публикувано Март 9, 2013 Поръчай си директно от ваш'та махала бре Представители на хангсен за Израел: Website:www.cigarka.co.il Website: www.CIG.co.il Първия сайт, мисля беше на руснаци. Вземи си течност с 2-3мг никотин, повече не ти е нужно. Или пък без никакъв, но с аромат на цигари. 1 Цитирай
djokando Публикувано Март 9, 2013 Публикувано Март 9, 2013 И аз да питам - гледах в едни китайски сайтове е-цигари Модела май беше Его -та там има оферти от по 10-12 $ за бройка при батерия 1100 мач и изпарител - тука ги гледам същите по 50-60 лв -дали ще вършат работа .Чудя се да направя една поръчка от там ,после само течността оттук .Дали ще са читави ??? Примерно нещо ,като тази: http://m.tinydeal.com/product/quit-smoking-1100mah-ego-t-e-cigarette-with-16ml-atomizer-68715 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 10, 2013 Автор Публикувано Март 10, 2013 eGo-T или C модел, евентуално ако ти се дават повече пари - батерия lavatube. Тези модели са много прости за обслужване, частите струват стотинки и ги има навсякъде. Перфектни са за стартов пакет. djokando, 10$ са в нета, ама има по толкова и в София. Писал съм магазинчетата в горните мнения. Ако си я поръчваш от нета все пак, поръчай си и 4-5 резервни изпарителя. Един кара от месец, до към три(зависи от употребата и типа течност). Електросмоук във Варна, продават някои модели по 100+ кинта, които не знам оправдават ли си парите, но поне на фасон и изработка са модерни - регулатори на тока, таймери, броячи...абе мани 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.