Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

E-cigarette

Recommended Posts

Публикувано

Щом пушиш по 4-тири цигари на ден е идеална за теб.Аз лично не харесвам по ред причини аутомайзерите(това са тези без копче:)))

• Отговори 84
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Alxx®

27

• The Shaman

10

• R32

5

• matsan

5

Публикувано

Защото и двамата сме закоравели ;)

Тази е подобна на волкано-то, което имах отдавна. Писал съм в първия пост къде и е проблемът. Ти няма да имаш такъв, защото малко дърпаш. Не е съвсем така, но приеми 0,1мл за две цигари.

Публикувано

"Закоравели" щото изпаряваме по 4-5мл на ден,а и по принцип за изпаряване от 2мл нагоре трябва поне 4 пъти да го зареждам.Да не говорим ,че батерията ще свърши доста преди това.И разни други минуси ,но за пушач като тебе са идеални.

Публикувано

Викторе, няма нов или стар модел. Всичко е измислено отдавна - истински нови са регулаторите.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Я, питай кашлящите, колко от тях са дърпали гаражни марки течности и колко Dekang? Ловя бас, че са 90% от оплакващите се.

Люска, откога пропилен гликолът е канцероген? :smile: ПГ е хранителна добавка, ползва се и по дискотеки/концерти като парообразуващо в-во в машините за сценични ефекти. ...

Със сигурност в близко бъдеще, ще четем "колко са вредни", защото държавата не печели нищо от тях, докато от пакет цигари, 85% от цената е съставена от данъци, такси и акцизи. Не пренебрегвайте финансовата мощ на тютюневите компании - това все още е много печеливша индустрия и голям данъкоплатец(т.е. може да си позволят лобиране срещу е-цигарите). Ползвайте е-цигарите за отказване докато още ги има, че като нищо ще ги забранят.

Публикувано

Аз, не. Ти?

Публикувано

Аз изпарявам четвърти месец(2008-ма общо 6) и се чувствам все по-добре.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте!

Понеже не разбирам от изпарители, батерии и т.н. а искам да направя подарък на баща ми, реших да ви искам мнението за тая цигара: http://www.joyetech.com/product/eRoll.php На фасон е много готина, виждал съм такава на живо и кутийката прилича на малък айфон, но ми е интересно става ли за нещо като качества...

Публикувано

Ако е закоравял пушач, няма да му стигне - много е мъничка батерията и няма части навсякъде, пък е скъпа. Ако имаш път през София, мини през:

София, жк. Яворов (до Орлов Мост)

• ул. Иван Асен II №9, ТЕОС ГРУП БГ ЕООД (работно време понеделник - петък 09:00-19:00, събота 09:00-16:00, неделя - почивен ден), телефон: 0882998229

Има добър консултант и цените стават.

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Да вдигна темата малко.

2-ра седмица карам на електронна цигара.

Като цяло съм много доволен,но сутрините са ми доста трудни...

Не съм уцелил още течността,която ми харесва най-много,в момента съм на Virginia.

Alxx,имаш ли мнение за тази фирма.

Публикувано

Писал съм за тях.

Публикувано

Аз поръчах за 7 $ его 1300 МАч от китай - няма разлика от тези в бг

Публикувано

Има :) Цената "х" пъти.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Скоро и у нас ...... :idea:

Публикувано

Не знам,но бащата пушеше оригинална eGo цигара за 100-тина лв парчето,заедно с хубава течност и получаваше необяснена аритмия ! Същото го забеляза и един мой приятел с подобен модел и течност !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

При мен преди време, същото!

Публикувано

Аз, пък си я смуча с кеф, вече 11 месеца.

Публикувано

Дано,не дърпай гявола за опашката,защото не се знае кога ще се прояви това ...

Публикувано

Вместо да разтягате, прочетете медицинските публикации в линка който съм пуснал назад.

Публикувано

На който му трябва самоуспокоение, да чете :)

Публикувано

Хехе :D

Публикувано

Кво ме интересува какво пишат тия балами,въпреки че и аз я изучавам тая материя в университета ! Те 20 години го мъдрят яйцата вредни ли са за човешкия организъм и всеки месец излизат с различно становище ! Имам си пример в къщата,както и в обкръжението :) То пишеше,че съществуват и еднорози в Африка,което в последствие се разбрало,че става на дума за правописна грешка :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...