matsan Публикувано Март 12, 2013 Публикувано Март 12, 2013 Щом пушиш по 4-тири цигари на ден е идеална за теб.Аз лично не харесвам по ред причини аутомайзерите(това са тези без копче)) 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 12, 2013 Автор Публикувано Март 12, 2013 Защото и двамата сме закоравели Тази е подобна на волкано-то, което имах отдавна. Писал съм в първия пост къде и е проблемът. Ти няма да имаш такъв, защото малко дърпаш. Не е съвсем така, но приеми 0,1мл за две цигари. Цитирай
matsan Публикувано Март 12, 2013 Публикувано Март 12, 2013 "Закоравели" щото изпаряваме по 4-5мл на ден,а и по принцип за изпаряване от 2мл нагоре трябва поне 4 пъти да го зареждам.Да не говорим ,че батерията ще свърши доста преди това.И разни други минуси ,но за пушач като тебе са идеални. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 13, 2013 Автор Публикувано Март 13, 2013 Викторе, няма нов или стар модел. Всичко е измислено отдавна - истински нови са регулаторите. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 4, 2013 Автор Публикувано Май 4, 2013 Я, питай кашлящите, колко от тях са дърпали гаражни марки течности и колко Dekang? Ловя бас, че са 90% от оплакващите се. Люска, откога пропилен гликолът е канцероген? ПГ е хранителна добавка, ползва се и по дискотеки/концерти като парообразуващо в-во в машините за сценични ефекти. ... Със сигурност в близко бъдеще, ще четем "колко са вредни", защото държавата не печели нищо от тях, докато от пакет цигари, 85% от цената е съставена от данъци, такси и акцизи. Не пренебрегвайте финансовата мощ на тютюневите компании - това все още е много печеливша индустрия и голям данъкоплатец(т.е. може да си позволят лобиране срещу е-цигарите). Ползвайте е-цигарите за отказване докато още ги има, че като нищо ще ги забранят. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 5, 2013 Автор Публикувано Май 5, 2013 Аз изпарявам четвърти месец(2008-ма общо 6) и се чувствам все по-добре. Цитирай
inutero Публикувано Юли 7, 2013 Публикувано Юли 7, 2013 Здравейте! Понеже не разбирам от изпарители, батерии и т.н. а искам да направя подарък на баща ми, реших да ви искам мнението за тая цигара: http://www.joyetech.com/product/eRoll.php На фасон е много готина, виждал съм такава на живо и кутийката прилича на малък айфон, но ми е интересно става ли за нещо като качества... Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 8, 2013 Автор Публикувано Юли 8, 2013 Ако е закоравял пушач, няма да му стигне - много е мъничка батерията и няма части навсякъде, пък е скъпа. Ако имаш път през София, мини през: София, жк. Яворов (до Орлов Мост) ул. Иван Асен II №9, ТЕОС ГРУП БГ ЕООД (работно време понеделник - петък 09:00-19:00, събота 09:00-16:00, неделя - почивен ден), телефон: 0882998229 Има добър консултант и цените стават. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Октомври 9, 2013 Публикувано Октомври 9, 2013 Да вдигна темата малко. 2-ра седмица карам на електронна цигара. Като цяло съм много доволен,но сутрините са ми доста трудни... Не съм уцелил още течността,която ми харесва най-много,в момента съм на Virginia. Alxx,имаш ли мнение за тази фирма. Цитирай
djokando Публикувано Октомври 9, 2013 Публикувано Октомври 9, 2013 Аз поръчах за 7 $ его 1300 МАч от китай - няма разлика от тези в бг Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 20, 2013 Публикувано Декември 20, 2013 http://m.standartnews.com/svyat-svyat/nyu_york_zabrani_i_elektronnite_tsigari_na_obshtestveni_mesta-219058.html 1 Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Декември 21, 2013 Публикувано Декември 21, 2013 Не знам,но бащата пушеше оригинална eGo цигара за 100-тина лв парчето,заедно с хубава течност и получаваше необяснена аритмия ! Същото го забеляза и един мой приятел с подобен модел и течност ! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 21, 2013 Публикувано Декември 21, 2013 При мен преди време, същото! Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 21, 2013 Автор Публикувано Декември 21, 2013 Аз, пък си я смуча с кеф, вече 11 месеца. Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Декември 21, 2013 Публикувано Декември 21, 2013 Дано,не дърпай гявола за опашката,защото не се знае кога ще се прояви това ... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 21, 2013 Автор Публикувано Декември 21, 2013 Вместо да разтягате, прочетете медицинските публикации в линка който съм пуснал назад. Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 21, 2013 Публикувано Декември 21, 2013 На който му трябва самоуспокоение, да чете Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Декември 21, 2013 Публикувано Декември 21, 2013 Кво ме интересува какво пишат тия балами,въпреки че и аз я изучавам тая материя в университета ! Те 20 години го мъдрят яйцата вредни ли са за човешкия организъм и всеки месец излизат с различно становище ! Имам си пример в къщата,както и в обкръжението То пишеше,че съществуват и еднорози в Африка,което в последствие се разбрало,че става на дума за правописна грешка Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.