Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

“КРЕАТИВЕН СЕКС” ЗА ЕЛИТА?!


Alxx®
 Сподели

Recommended Posts

Тъй като е наболяла в някои страни тема, поствам я тук за публичен диспут. Не за първи път чувам за нещо подобно, за жалост. Очаквам обсъждане, не бурни реакции и излияния на омраза, аз съм подпалил достатъчно за всички.

Статията е публикувана от Анонимус България, а автор на превода е Любомир Чолаков(Този превод е обект на авторско право. Разрешава се препубликуването му изцяло или на части само с посочване името на преводача).

За трескавото формиране на нови т. нар. “толерантни ценности” в Западна Европа разказва правозащитничката Ирина Бергсет

ВЪПРОС: Ирина, разкажете как попаднахте в Норвегия и какво впечатление ви направи тази страна?

ОТГОВОР: През 2005 г. в Москва се омъжих за гражданин на Норвегия. Тогава синът ми беше на 7 години. Отидохме да живеем там.

Норвегия става независима през 1905 г. Може да се каже, че тази страна едва сега се формира, но всъщност става точно обратното – норвежкото общество морално деградира.

Обаче тогава все още не знаех това – а бях чувала само, че стандартът на живот в Норвегия бил най-висок в света.

Предложиха ми да работя като учителка в селско училище от нов тип – по прогресивен датски образец, наречено “Ридерсанд”, т. е. “школа за рицари”. В сравнение с нормалната образователна система норвежките училищни програми са като за умствено изостанали. Началното училище е от 1-ви до 7-ми клас. Задачата на държавната учебна програма за това време, до 13-годишна възраст, е децата да научат азбуката и да знаят да смятат, за да разбират ценоразписите в магазините. В клас не се чете на глас, защото това било “срамно”. Домашното за една седмица са 5 или 8 думи на английски, в зависимост от това, колко иска детето. Норвежкото училище е пример за пълна деградация на образованието.

Литература – няма.

История – няма.

Физика – няма.

Химия – няма.

Естествознание – няма.

Има природознание, наричат го “обзор”. Децата изучават околния свят само в общи черти. Знаят, че е имало Втора световна война. Всичко останало се смята за насилие над детето и неговата психика.

Най-богатата страна в света не храни децата в детските градини и в училищата. Дават им някакъв буламач, наречен “доматена супа”, от тези сухите в пакети, веднъж седмично. Не ме гледайте учудено, да, точно така: и в държавните, и в частните детски градини – храна веднъж седмично.

Моят по-голям син в Русия учеше в обикновено училище. Затова в Норвегия го смятаха за вундеркинд. До 7 клас в норвежкото училище той не учеше нищо – просто нямаше нужда. Там в училищата висят плакати: “Ако родителите ти те карат да си учиш уроците – позвъни ни! Ние ще ти помогнем да се освободиш от такива родители!”

Единственият начин да се тренира паметта на сина ми беше пианото. Предупреждавах го: “Само да не си гъкнал някъде, че майка ти е толкова взискателна…”

Нещастието ни връхлетя на 6-та година след моето пристигане в Норвегия. Тогава не знаех нищо за тяхната система “Барневарн“. Живеех си със собствените грижи: работата, домът, семейството… Слабо се интересувах от държавното устройство на страната, в която се бях преселила. Да, чувах, че някъде някому отнемат децата, но нали аз бях нормална майка?

Разведох се след 3 години семеен живот. Беше конфликт на култури. Вярно е, че всеки селски дом там има нормална тоалетна и баня – но норвежците по навик ходят да пикаят зад къщата…

Живях сама с децата 3 години. Взех банков кредит, купих жилище, устроих си нормален живот, никога не съм получавала социална помощ: работех, отделях достатъчно време на децата си. Понеже бившият ми мъж, норвежецът, обиждаше сина ми от първия брак, поставих условие да не се виждат. С малкия син обаче трябваше да се среща, такъв е законът. Стараех се детето да не нощува при баща си – опасявах се да не го бие. Но от детската градина и общинските структури ме принуждаваха да давам детето. Отначало то оставаше при баща си по 2 часа в събота или неделя, но последния път прекара там почти седмица – имало температура, когато го отвел в 30-градусов студ при роднини в Тронхайм.

На 7 март 2011 г. отидох в полицията на селището Бьоркеланген, защото детето ми разказа, че лелички и чичковци, роднини на баща му, му правели болно в устата и дупето. Разказа ми неща, в които отначало не можех да повярвам.

Въпросът е, че в Норвегия има такава народна традиция: роднините на малки деца, момченца и момиченца, да правят секс с тях, а после да ги “пускат” на съседите. Отначало не можех да повярвам на тези умопобъркващи неща. Написах заявление в полицията. На 8 март ни повикаха в службата за защита на децата “Барневарн”. Разпитът продължи 6 часа. Бяхме само аз и двете ми деца.

Тяхната система за закрила на децата служи само да демонстрира, че уж се бори с тези педофилски кръвосмешения. Но после ми стана ясно, че задачата на центровете “Барневарн”, каквито има във всяко село, е само да открият кое дете се оплаква – а после да го изолират от родителите му, като по този начин го накажат.

От вестниците узнах случай, когато 8-годишно момиченце е било осъдено да плаща съдебните разходи и компенсация на изнасилвача си, задето бил задържан в ареста. Всъщност, в Норвегия на педофилията не се гледа като на престъпление.

На 8 март 2011 г. за пръв път отнеха от мен двете ми деца.

Отнемането става така: детето просто не се връща от детската градина или училището. Тоест, практически го отвличат, то изчезва. Това е, защото го крият от вас на секретен адрес.

Тогава ми казаха: “Нали разбирате, вие се оплаквате от насилие над Вашето дете. Затова трябва да Ви прегледа лекар и да каже, че не сте психически болна”.

Разбира се, аз не отказах. Поликлиниката се намира на 10 минути път с кола. В нея ме настани сътрудница на “Барневарн”, като каза: “Ние ще ви помогнем, тук ще си поиграем с децата ви”. Децата останаха не къде да е – а в службата за закрила на детето. Сега разбирам, че не е трябвало да ги оставям. Когато вече бях в поликлиниката, по-големият, Саша, тогава той беше на 13 години, позвъни и каза:

- Мамо, нас ни карат в приемно семейство!

Тогава се намирах на 10 километра от децата си, които “Барневарн” откарваше на секретен адрес. Според закона там децата се отнемат, без да се предявяват никакви документи. Единственото ,което можех да направя, е да се овладея. В Норвегия не е прието да се плаче, това се оценява като заболяване, и “Барневарн” може да изиска да бъдеш принудително вкаран в психиатрия.

Оказа се, че в Норвегия има държавен план, квота по отнемане на деца от родителите им. Органите по опеката даже се съревновават в неговото изпълнение. Всяко тримесечие те публикуват графики, диаграми – в кой район колко деца са отнети. Наскоро ми попадна един документ – отчет на шведски специалисти. Това е доклад за случаите на отнети деца в Швеция и съседните й скандинавски страни: (http://www.familypolicy.ru/read/1403).

Става дума за странно явление. В този доклад се казва, че в Швеция 300 хиляди деца са отнети от родителите им. Тоест: цяло едно поколение е откраднато от родните им майки и бащи. Учени, криминолози, юристи, адвокати – хора с традиционни ценности, които все още помнят, че някога в Швеция е съществувало семейство, недоумяват. Те казват, че се случва нещо, което не разбират. Извършва се държавен погром над семейството.

Специалистите уточняват, че приемното семейство получава дневно 10 000 крони (около 50 хиляди рубли или 1250 евро) за едно прието дете. Отделно агентът на “Барневарн” получава от държавния бюджет голяма награда за всяко отнето дете. Такава е практиката във всички скандинавски страни.

При това приемният родител може да си избира деца като на пазар. Например, ако ви хареса ето, онова русо и синеоко момиче, достатъчно е да звъннете в “Барневарн” и да кажете: “Аз имам една малка стая за приемно дете”. И после само споменавате името и адреса. Ще ви доставят детето. Тоест: отначало се намира “наемно семейство”, а вече после “поръчаното” дете се отнема от родните му родители.

Норвегия е на първо място по отнемане на деца от родителите, там това е държавна политика. Ето заглавие в норвежки вестник: “20% ОТ НОРВЕЖКИТЕ ДЕЦА ВЕЧЕ СА СПАСЕНИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ”. Това са около 200 хиляди деца, които са “спасени” и вече живеят не у дома си с татко и мама, а в приюти.

Един норвежки приют получава около 300 хиляди евро годишно за всяко дете. Ако пък детето стане инвалид, парите се увеличават. Тоест: колкото повече травми и осакатявания, толкова повече пари получава приютът – затова и служителите там, и приемните родители имат изгода децата да стават инвалиди.

Ирина с лист хартия, на който пише “Искаме истината”

Според статистика, публикувана в норвежките вестници, от всеки 10 деца, родени в Норвегия, 8 са деца на имигранти, а само 2 – на коренни норвежци. Процентно най-много деца в “Барневарн”, отнети от имигранти, са на руснаци. Именно руски деца отнемат на първо място. Практически всички деца, родени от един или двама руски родители, се смятат за рискови и се водят на отчет в “Барневарн”.

ВЪПРОС: Ако отнемат детето, какво могат да направят родителите?

ОТГОВОР: Почти всеки месец в Норвегия се самоубива по една руска жена. Защото, когато при вас дойдат и ви отнемат децата, вие сте абсолютно безпомощни – сами срещу Системата. Казват: “Ти правиш омлет не по норвежка рецепта – значи си против интеграцията”. Или: Ти принуждаваш детето да си мие ръцете – значи, упражняваш насилие върху него”. Или: “Ти куцаш – и не можеш да си играеш с детето в пясъка. Значи си лоша майка, затова отнемаме детето ти!”.

Системата за “закрила” на детето в Норвегия е построена на презумпция за вина на родителите. Родителите предварително са виновни, защото имат деца. Постоянно ви поставят в ситуация, когато трябва да се оправдавате. Но сами вие не можете да спрете норвежката държавна машина, изградена върху огромни хонорари за адвокати, служители от “Барневарн”, съдии, психолози, психиатри, приемни родители, “експерти” и всевъзможни още чиновници… Дават се премии за всяко отнето дете, което е русо и със сини очи. Нямате никакъв шанс да спасите сина или дъщерята си от норвежкия приют. Аз минах през всички инстанции на норвежките съдилища. Всичко е оплетено, навсякъде е корупция. Децата са стока, която не подлежи на връщане.

Всички материали в руските медии се превеждаха от адвокатите на “Барневарн” и служеха като обвинение в съда: “Тя е луда, как може да защитава детето си в медиите?!” На Запад свободата на словото по отношение на децата не действа. Няма как да призовеш обществото да ти помогне. Там действа т. нар. “закон за конфиденциалността”, който сега активно се пробутва и в Русия.

ВЪПРОС: Вие твърдите, че действащата в Северна Европа система за унищожаване на семейството окуражава сексуалното насилие над децата. Как действа този механизъм?

ОТГОВОР: Сексуалните “малцинства” в Норвегия съвсем не са малцинства. Напротив, нормалните хора там са малцинство. Материалите на социолози, които може свободно да се прочетат, показват ясно: към 2050 г. 90% от населението на Норвегия ще е хомосексуално. Но на нас ни е трудно да си представим дори какво се разбира на Запад под термина “хомо”. Западняците твърдят, че нашата представа за “гейове” и “лесбийки” е вече твърде овехтяла. На Запад са легализирани около 30 видове “нетрадиционен брак”. Именно Норвегия е най-напреднала в това отношение, там “мъж” и “жена” са отживели понятия.

Човек обикновено си мисли, че това не го засяга. Казва си:

- Да правят, каквото искат. Какво ме интересува мен, нали си имам моите деца?

Аз също разсъждавах така, защото въобще не знаех, че в цяла Европа са въведени секусални стандарти, които регламентират възпитанието на децата по определен начин: (http://yadi.sk/d/oa3PNRtG3MysZ). Този регламент е задължителен за всички страни, които са подписали съответната конвенция. Там в пряк текст се казва, че родителите заедно с лекарите и детските учители са длъжни да учат децата още от люлката на “различни видове любов”. Специален раздел на този общоевропейски сексуален стандарт обяснява защо родителите и възпитателките са длъжни да учат европейските деца да мастурбират не по-късно от 4-годишна възраст. Така например, на стр. 46 от въпросния документ се заявява, че новороденото бебе трябва да осъзнае своята “джендърна идентичност”: дали е гей, лесбийка, бисексуал, травестит или транссексуал. А понеже понятията “мъж” и “жена” са изключени от този списък – можете сами да си направите изводите! Ако пък вашето дете все пак не си избере “джендър” – тогава ще му помогнат всемогъщата норвежка “Барневарн”, финландската “Ластенсуелу”, немската “Югендамт” и т. н.

Норвегия е една от първите страни в света, която създаде Научно-изследователски институт към Университета в Осло, където се изучават самоубийствата на деца от 0 до 7-годишна възраст. От гледна точка на нормалния човек – много странно. Но според местната “Барневарн” е твърде естествено – щом децата наистина загиват след садистичните педофилски оргии, това официално може да бъде регистрирано като “самоубийство”.

ВЪПРОС: Да се върнем към Вашата лична история…

ОТГОВОР: За втори път отнеха децата ми на 30 май 2011 г. На вратата позвъниха 2 полицаи и 2 сътрудници на “Барневарн”. Отворих вратата, но я оставих на верижка, а началникът на полицията в Бьоркланген, лично бе дошъл, ми казва: “Идваме да вземем децата ви!”. Звъня на адвокатката, тя ми казва: “Да, по законите на Норвегия сте длъжна да ги дадете. Ако окажете съпротива, пак ще ги отнемат, но вече никога няма да ги видите. Длъжна сте да ги дадете, а пък служителите утре ще ви обяснят какъв е проблемът.”

Откараха децата веднага, дори не им позволиха да се преоблекат – и не ми показаха никакъв документ, никакво постановление…

В норвежките вестници имаше описан случай: едно момче, което отнели от майка му още като малко, било изнасилвано във всички приюти. Той навършил 18 години, купил си пушка, върнал се “у дома” и разстрелял приемните си родители.

Отнели друго норвежко момченце, то плачело, искало “при мама”. Лекарите казали: “Това е параноя”. Натъпкали го с лекарства, превърнали го в чучело. Чак, когато се намесили журналисти, го върнали обратно на майка му в инвалидна количка. Вече не можел да говори, отслабнал с 15 кг. Получил дистрофия, развили се необратими процеси.

След единствената среща, която разрешиха, по-големият ми син каза, че е написал писмо до руското консулство: “Ще умра, но все пак ще избягам от Норвегия. Няма да живея в концлагер!” И той успя сам да организира бягството си. В интернет се свързал с поляка Кшищоф Рутковски, който вече бе успял да спаси едно полско момиченце от норвежки приют.

Полякът ми позвъни в последния момент, когато всичко вече беше подготвено, и ми каза:

- Ако изведа сина Ви без Вас – това ще е отвличане на чуждо дете. А ако е с Вас – значи, просто помагам на едно семейство.

Трудно ми беше да се реша, но изборът беше страшен: или и тримата да загинем в Норвегия, или да спася поне себе си и по-големия ми син… Да не дава Бог никому да изпитва това, което изпитвах аз!

ВЪПРОС: След завръщането Ви в Русия при Вас започна да се стича информация за подобни случаи. Разкажете за обществената си дейност.

ОТГОВОР: Ето такъв случай: Ирина С. 18 години живяла в Англия с приятеля си. Родила се дъщеря. Веднъж Ирина случайно узнала, че нейният “приятел” е член на садо-мазохистичен клуб. Това станало така: дъщеря й гледа телевизия, там показват местен състезател, а детето казва:

- Мамо, виж, този чичко си игра с мен на “доктор”. О, а пък тази леличка си игра с мен във ваната…

Представяте ли си детето ви да каже такова нещо?

Ирина отишла при английски детски психолог, а той й казал:

- Скъпа, личи, че сте изостанала, живеете във вчерашния ден. Това въобще не са извращения – а креативен секс за елита.

Тя си замълчала и тихо, кротко започнала да подготвя бягството си за Русия. Ето, това е умна жена.

Отначало в Норвегия узакониха т. нар. “еднополови бракове”. После – осиновяването на деца от “еднополови родители”. А сега вече има такива смелчаци сред еднополовите, които настояват да имат право да се женят за приемните си деца. Ако ние, нормалните родители, продължим да седим като пънове и да чакаме неизвестно какво – ще загубим тази битка с еднополовите или всякакви там други “джендъри” за нашите и вашите родни деца. Днес зони на експеримента са Северна Европа, Германия, САЩ и бившите британски колонии: Канада, Австралия, Нова Зеландия.

Мисълта за открита съпротива ми позволи да не се пречупя и да не полудея там, в Норвегия. Всеки родители в Европа е длъжен да разбере: през последните 30 години структурите, които са заинтересовани от търговията с деца, преразпределят демографските маси и утвърдиха в общественото съзнание мисълта, че родители и деца не са едно семейство. Сега децата принадлежат на някакви абстрактни общности или на държавата. Не само това, но по Хагската конвенция за отвличането на деца, която Русия подписа през 2011 г., децата принадлежат на държавата, където са се намирали последните 3 месеца.

Философията, намеренията и проектите на тези чудовища отчасти се разкриват от висши служители в управляващата Работническа партия; норвежкият министър по проблемите на децата – Лисбакен, заявява в свое интервю, без ни най-малко да се притеснява: “Аз съм хомосексуалист. Искам всички деца в Норвегия да станат като мен”. Именно той беше инициаторът на държавната програма по “новото възпитание” на децата: в детските градини бяха иззети всички книжки с приказки от типа на “Пепеляшка”, “Червената шапчица”, братя Грим… Вместо тях на децата беше предложена друга литература, полова, например: “Кралят и кралят” или “Децата-гейове”. Там, например, принцът се влюбва в друг принц или в краля, момичето-принцеса си мечтае да се ожени за кралицата. И възпитателките бяха задължени да четат тези книжки на децата и да им показват съответните картинки.

Друг случай. Руски туристи пристигнали в Нова Зеландия на екскурзия: баща, майка, дете. Родителите се скарали на детето, или пък то плачело високо – но от кафето или хотела позвънили в службата за “закрила” на децата. Пристигнал екип “спасители”, които отнели детето от “родителите-садисти”. Руските дипломати се бориха повече от година, за да може детето да се среща с биологичните си родители.

Самата аз вече 2 години водя дела за правото да виждам по-малкия си син. Андерш Брейвик, който изби 77 души, има право всеки ден да телефонира на роднините си. Осъдените на смърт в цял свят имат право да пишат писма и да говорят по телефона – а майката няма възможност да поговори с детето си!

Между другото, за Брейвик(Андерш Брайвик): той “спасяваше” Норвегия именно от същата управляваща партия – “Арбайт парти”, а го обвиниха, че мразел мюсюлманите. Брейвик на 4-годишна възраст е отнет в приют на “Барневарн” и после “пуснат по етапен ред”. Всяко ново приемно семейство го изнасилвало, каквато е традицията в Норвегия. После, като младеж, 9 години подготвял акцията си. Мисля, че сега са го изолирали и са му казали: “Ще имаш, каквото поискаш, но само мълчи на тази тема!” Този аспект на неговата история се появява в медиите, шведски журналисти разровиха историята.

В Норвегия родителите получават от държавата разрешение да виждат откраднатите си деца веднъж за 2 часа на всеки 6 месеца. Това е максимумът.

Не става дума просто за педофилия. Това е друг феномен. Само в малката по население Норвегия има 19 000 дружества за превръщане на децата от “вехти” (мъж, жена) в различни, нетрадиционни “джендъри”. Детето принудително бива насочвано към хомосексуална и друга нетрадиционна сексуална ориентация. Това е нещо като организиран “тренинг” именно с такава цел.

ВЪПРОС: Честно казано, трудно е да се повярва във всички тези ужаси…

ОТГОВОР: Докато вие се чудите да повярвате или не, вече се появи цяло поколение родители, които живеят именно с този ужас насреща си. Всичко това в съвременна Европа се сервира като “толерантност”. Сиреч, децата още от люлката били имали право на сексуални предпочитания и сексуално разнообразие. Срещу мен и вас, срещу родителите и децата, действа активно много добре организирана световна престъпна мрежа. Този чудовищен експеримент вече 30 години се развихря в Европа. В Норвегия са иззети 200 хиляди деца, в Швеция – 300 хиляди, във Финландия – 250 хиляди, ами в Германия и цяла Западна Европа – това е цяло едно откраднато поколение.

ВЪПРОС: На този фон нашата Русия изглежда като остров на християнските ценности…

ОТГОВОР: Често ми казват: “Ето, ти отначало избяга на Запад, а сега стана яростна патриотка!” Да, вярно е: аз съм патриот по неволя. За да оцени човек нашата Русия, може би трябва отначало да загуби всичко. Аз платих прекалено висока цена за грешката си: със страшен опит и със собственото си дете.

Международно движение “Русские матери” – www.ruskline.ru

Превод със съкращения: Л. Чолаков

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

 • Отговори 146
 • Created
 • Последен отговор

Топ автори в тази тема

 • Alxx®

  24

 • BulgarianSS

  23

 • rooibos

  18

 • Dean

  16

Сестра ми и съпругът и са в Норвегия от около 2 години и не съм чул нещо лошо за тази страна.

Не знам,но ми се струва малко невероятна тази статия.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В скандинавските страни има най-много педофили след Америка ама тая история е малко фентъзи. Колкото до образователната им система, да много е примитивна и наистина децата им са доста неуки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това което ме зачопли е, че около Брайвик действително се мълчи за нещо, а в тази статия го споменават. Надявам се, някой да има нещо от първа ръка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И тук от доста време се работи в тази насока.

http://www.webcafe.bg/id_1551883262

http://www.segabg.com/article.php?id=626905#.ULuZ8nOZopg.facebook

Наскоро четох още една статия за разбиване на двуполовата структура на обществото, което е вече доста засилена операция в западна европа. Не мога да я намеря сега. Покрай такива работи се радвам, че тук сме 10-15 години назад във всичко.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Работата е сериозна и хич не ме радва:

EDIT:

Хайде и във Франция официално: http://www.flagman.bg/новини/48268/Писател-се-самоуби-заради-еднополовите-бракове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не успях да изгледам клипчето до край. Погнусих се, корема ми се обърна, щях да повърна, не преувеличавам. Няма ли кой да се намеси?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Единственото, което ми идва наум, е цитат от Библията. По - точно, частта за Содом и Гомор...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Незнам дали горната статия е вярна, но едно е видимо, че семейните ценности са разбити тотално. Това да правиш безразборен секс се толерира навсякъде, както и да правиш секс преди брака. В много страни еднополовите бракове са узаконени. Очаквам да узаконят содоммията и педофилията, щото и те са "хора" и имат права. Не отива на добре този свят. Цялата система е изкривена от нас, хората. После се чудим, как става. "Уж има" Бог, пък гледай колко нещастия има по цялата земя.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сега четох,че Франция ни натискала да признаем еднополовите бракове....гадост....

От първият гей парад до сега винаги съм участвал в анти организациите...явно ще се продължава така.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Невероятно е с каква скорост народа пропада.Ценностите са разбити от всякъде, поколенията растат с изкривена представа за живота, представа наложена им от медиите, от "детските" филмчета и т.н

Родителите все по-малко обръщат внимание на децата си защото и те самите приемат много от ненормалните неща за "нормални".

Тази статия съм я чел преди, но сега виждам, че сте я публикували и във форума.Да, наистина има и доза преувеличение, не може да е чак толкова зле, но със сигурност има и много истина.

Колкото до узаконяването на гей-браковете, аз лично съм ЗА.Просто вярвам, че гея се ражда гей, а не е решил просто ейтака от днес за утре да бъде такъв, а и всеки си има глава на раменете и може да прецени дали това, което прави е разумно и го иска. Педо, некро, зоо-филията вече си е съвсем друг род извращение според мен.

Редактирано от Dean
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И как точно е генетично заложено,че малкото хубаво детенце ще се превърне в ГЕЙ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Никак! Преди 100 години било заложено в 2-3 % и изведнъж сега е заложено в 20-30% според различни данни. Бах и тая еволюция :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

...некро, зоо-филията вече си е съвсем друг род извращение според мен.

Мога ли да попитам по какъв критерий ги разделяш, кое е по-малко гнусно? Имено за това според мен се правят тези гей паради и се бута в очите на хората тази демонстрация, за да започне да се възприема за нещо "нормално".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ама хич не е нормално....

Нямам нищо против тези подобия на хора да си правят,каквото си правят вкъщи-но да излизат по улиците и да си парадират с това пред очите на децата не мога да го приема.

Трябва им едно протичане на парада по подобие този в Сърбия и бързо бързо ще спрат с тези глупости.

Както казва Ивица Дачич - "Майната му на такъв ЕС, за който гей парад е входен билет"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дачич е л@йнар, но за това е прав! Представяш ли си, на 6-ти октомври едновременно гей парад и парад на ветераните от войните? Аз си представям мазало :tooth: Отделен въпрос е, че съм поканен на второто.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Преди две седмици:

"Най-малко 17 души са пострадали по време на първия в историята гей парад в грузинската столица Тбилиси, съобщи днес агенция „Новости Грузия“.

Въпреки че организаторите му имаха официално разрешение за провеждането му от общината, от страна на православните жители на Тбилиси то бе прието „на нож“.

„Използваха се най-радикалните начини за борба с гейовете и лесбийките: от юмруци до коприва. Дори полицията не успя да издържи на натиска на възмутената тълпа, а пострадалите са около двадесет души“, пише грузинската медия."

Лично аз не одобрявам насилието под никаква форма. Никой няма право да съди другия и да налага със сила мненеито си. Против съм всякакви гей паради, но това не е начина. След тази случка ще започне едно съжаляване на "обратните" и набиране на повече защитници. Още повече, че има и участвали правослвни свещеници. То и без това позицията на църквата е съсипана и няма никакъв авторитет.

Редактирано от rooibos
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мога ли да попитам по какъв критерий ги разделяш, кое е по-малко гнусно? Имено за това според мен се правят тези гей паради и се бута в очите на хората тази демонстрация, за да започне да се възприема за нещо "нормално".

Критерия ми е такъв, че докато при посочените 3-ма, човека извършва насилие върху дете, животно или се гаври с труп, то при гейовете, най-често и двамата правят каквото си правят с пълното си съзнание и отговорност като по никакъв начин не вредят на обществото.

Разбира се, че е генетично заложено в един гей да е гей. Я си помислете, кой ейтака ще се събуди една сутрин и ще реши да е гей, което автоматично го прави отритнат от обществото, от родителите си и т.н, кой би избрал подобна съдба нарочно, само щото му е кеф да се чу*а с мъже?

Относно гей парадите, там отиват хора търсещи внимание, имате ли представа колко обратни има които са против парадите и се срамуват от това? Монетата винаги има две страни, не гледайте толкова повърхностно на нещата.

Колкото до това, че преди гейовете били 5%, а сега са 30%.. Ами не, нищо не се е променило, просто преди такива хора е било невъзможно да се разкрият пред обществото, за разлика от днешно време. Бройката не се увеличава или намалява, винаги ще се раждат гейове, просто едни ще го разкриват, а други ще го пазаят в тайна цял живот заради консерви като вас.

Разрешавали гей браковете? Ами нека, на сила ням да дойде някой пич да се жени за мен или вас, в такъв случай, какъв ви е проблема питам аз?

Редактирано от Dean
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дачич е л@йнар, но за това е прав! Представяш ли си, на 6-ти октомври едновременно гей парад и парад на ветераните от войните? Аз си представям мазало :tooth: Отделен въпрос е, че съм поканен на второто.

След тези случки няма как да направят нещо подобно.

А иначе мазало голямо ще се получи.

@rooibos

Нямам нищо против мирните работи,но друг начин явно няма.

Пък и нямам приятел,който да ги е съжалил :tooth:

@Dean

За мен това е чисто болестно състояние и докато не им уври в главата няма да се оправят нещата.

Щом не се раждаш гей,явно после ставаш такъв под влияние на хората около теб или на някаква друга глупост.

Затова им трябва болница,а не паради.

Срамуват се от какво?

От това,че са психически недобре или от парада?

Същото като с наркотиците и другите производни,кога ли ще видим и парад на наркозависимите,но да не разгъвам темата чак до там.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може и да съм консерва, но предпочитам да остана "запечетан" . Това в кръга на майтапа.

А според теб, ако жена се съвкуплява с животно (кон, куче или и аз незнам какво), според теб е насилие спрямо животното?

Ако искат "обратните" да си правят каквото си искат, техен проблем. Казах, не искам никого да съдя. Всеки носи отговорност за себе си. Проблем е за мен да излезе на улицата и с шум да ми демонстрира, че това е нормално.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да,за мен е насилие над животното,но не това имах в предвид.

П.П.

И пак тръгнахме в една посока....

Нормалното:

:Kiss:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

След тези случки няма как да направят нещо подобно.

А иначе мазало голямо ще се получи.

@rooibos

Нямам нищо против мирните работи,но друг начин явно няма.

Пък и нямам приятел,който да ги е съжалил :tooth:

@Dean

За мен това е чисто болестно състояние и докато не им уври в главата няма да се оправят нещата.

Щом не се раждаш гей,явно после ставаш такъв под влияние на хората около теб или на някаква друга глупост.

Затова им трябва болница,а не паради.

Срамуват се от какво?

От това,че са психически недобре или от парада?

Същото като с наркотиците и другите производни,кога ли ще видим и парад на наркозависимите,но да не разгъвам темата чак до там.

Човек, ти осъзнаваш ли въобще какво говориш в момента?

Наркозависимия е имал избор дали да вземе дрога или да остане чист, можел е да се предпази от това, но е избрал да не го прави!Докато един гей, дали още като се е родил, дали в следствие на определен тип възпитание, или някой друг фактор Е НЯМАЛ ИЗБОР! Той е гей, никой не го е питал дали иска или не.Често самият гей не може да се приеме такъв и опитва да се промени по всякакъв начин, но не става.

И дай сега, само защото е гей да не може да си живее живота нормално (предвид, че не вреди по никакъв начин на никого) само защото на Пешо и Стоян това им се струвало извратено?!

Редактирано от Dean
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хайде,хайде-винаги има избор.

Просто спри да "вярваш,че гея се ражда гей" , защото няма нищо общо с реалността.

Ето ти едно четиво:

Болест ли е хомосексуализмът

Учените спорят дали педерастията е психично заболяване, и доказват, че вреди

Александър Александров

Раждат ли се хомосексуалните или стават такива поради стечение на обстоятелствата в живота им? Болест ли е влечението към същия пол и ако да, лечима ли е тя? По тези въпроси се спори отдавна, но едва ли има уважаваш себе специалист, който да е на мнение, че хомосексуалистите са се родили такива. Консенсусното становище е, че хомосексуалист се става, когато в продължение на години определени биологични, социални и психически/емоционални фактори влияят на подрастващото момче или момиче. Правени са много изследвания, които са си поставяли за цел да проучат точно този въпрос. Никой изследовател не е могъл категорично да докаже, че хомосексуализмът е вродено състояние. Има много случаи на еднояични близнаци, при които единият близнак е хомосексуалист, а другият не.

Кои са факторите, при които едно момче може да стане хомосексуалист? Според известния американски психиатър Джосеф Николоси, изпълнителен директор на Националната асоциация за изследвания и терапия на хомосексуализма: "Хомосексуализмът представлява проблем с развитието, който се появява при

проблеми в семейните взаимоотношения,

особено между бащата и сина. Ако момчето не осъществи връзка с баща си, то не развива мъжка полова идентичност и става хомосексуалист. Това е най-често срещания клиничен модел." Американският психиатър д-р Роберт Хикс казва: "Над 20 години съм консултирал гейове и все още не съм намерил един, който да е имал нормално сексуално развитие по време на детската и юношеската възраст. В много случай става въпрос за бащи, които са били алкохолици и са отсъствали емоционално и/или физически. Често слушам за нежелан сексуален контакт с по-възрастен брат, непознат мъж, приятел, и т. н. Понякога намирам, че гейовете са имали достъп до порнография в ранна възраст." Освен това, хомосексуалното състояние често се появява при хора, които са били жертва на хомосексуално насилие и/или друга подобна психическа травма по време на ранното детство.

Макар че факторите предизвикващи появата не хомосексуални наклонности са добре известни на всички специалисти, научната общественост няма категорично становище какво представлява хомосексуализмът. Много специалисти са на мнение, че то е психическо заболяване. Много обаче не са съгласни. Те смятат, че става дума не за болестни изменения на личността, а за психическа нагласа, която би могла да бъде повлияна и променена. За това естествено е нужно желание у индивида, както и активното му съдействие.

Независимо дали е болестно състояние или не, хомосексуализмът уврежда психическото и физическото здраве: Хомосексуалистите по-често се депресират и мислят за самоубийство и са многократно по-склонни да прибегнат до подобна постъпка. Много от хомосексуалистите страдат от алкохолизъм и наркомании. Хомосексуалистите са с по-лабилна психика. Хомосексуалистите, особено

мъжете са многократно по-развратни

Според някои американски допитвания и изследвания, около една четвърт от педерастите са имали над 1000 партньори. По-голям процент от хомосексуалистите (в сравнение с останалите) са склонни към перверзни сексуални изпълнения, каквито са примерно садизма, мазохизма, оргиите, секс с непълнолетни, случаен и анонимен секс, групов секс, секс срещу пари и т.н. Според The New England Journal of Medicine разпространението на болестта коремен тиф в САЩ се дължи на факта, че някои мъже хомосексуалисти гълтат фекална материя по време на сексуалния контакт.

В книгата си "СПИН, ненужната епидемия", д-р Стенли Монтейф описва по следния начин сексуалните практики на мъжете хомосексуалисти: 100% са практикували орален секс, 93% са практикували анален секс. 8% поглъщат фекална материя. 37% практикуват секс в стил "садо-мазо". 88% търсят публичен секс или участват в групов секс. 24% предпочитат секс с момчета вместо с мъже. Много от гейовете страдат от болести, които рядко се срещат сред останалите мъже - СПИН, хепатит A, B, C, сифилис, рак на ануса, рак на тестисите и т.н. Тъй като хомосексуалното поведение противоречи на нормалните природни поведенчески черти на съответния пол, гейовете (особено) и лесбийките сериозно нараняват телата си и увреждат своето здраве.

Поради изброените причини хомосексуалистите живеят по-кратък живот. Според някои американски изследвания, хомосексуализмът скъсява продължителността на живота с около 30 на сто. Според изследване на Института за семейството във Вашингтон, направено през 1992 г. върху над 5000 некролога в американски гей издания, средната възраст на починалите мъже хомосексуалисти е 41 години. Според друго подобно изследване, проведено през 1994 г., средната възраст на починалите гейове е 42 години, а на починалите лесбийки - 49.

За щастие, твърдят учените, хомосексуализмът е психическо състояние, което е преодолимо. От няколко десетилетия се знае, че е напълно възможно един хомосексуалист да се промени и да заживее нормален живот. Съвременната психология и психотерапия е доказала, че сексуалната ориентация не е фиксирана характеристика, както е цветът на очите примерно. Много хомосексуалисти решават да си помогнат и се подлагат на психотерапия. В немалко случаи

терапията е успешна и човекът се променя

В света има много организации, които помагат на хомосексуалисти да излекуват и превъзмогнат състоянието си и да заживеят нормален живот. Тези организации разполагат с научна литература, която е предназначена за хомосексуалисти, желаещи да се променят. В много случаи бивши хомосексуалисти помагат и консултират тези търсещи промяната. Такива има и те не са малко, друг е въпросът дали те намират достатъчно сили да направят крачката - да потърсят промяна на своята "ориентация". Неотдавна американскиат психиатър Роберт Спитцер, професор по психиатрия в Колумбийския университет в Ню Йорк, публикува изследване, получило широк отзвук в медиите, според което почти всички хомосексуалисти, които доброволно са решили да потърсят промяната, са на мнение, че терапията им е била от полза и че веднага след промяната се подобрило емоционалното и психическото им здраве.

Всяко общество предприема мерки, които защитават гражданите и особено младежта от опасни и нездравословни поведения, увреждащи сериозно здравето на човека, а оттам и на цялото общество. По силата на тази логика се предпиемат мерки срещу тютюнопушенето, алкохолизма, наркоманиите и т.н. Безброй изследвания в областта на хомосексуализма недвусмислено са доказали, че това явление е по-нездравословно от гореспоменатите пороци и сериозно уврежда здравето на самите хомосексуалисти. Хомосексуалното поведение не трябва да се легитимира и да се нормализира, защото то е изключително вредно за здравето. Най-смислената реакция е обществото да помага на хомосексуалистите да се откажат от хомосексуалното поведение и, когато е възможно, да се откажат от хомосексуализма.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

След като стигнах до думата "педерасти" спрях да чета! Просто стана ясно, колко "научна" и "професионална" е статията.Очевадно е писана от предния хомофоб.

Добре, да приемем, че гейовете не се раждат гейове.Да приемем, че един гей става гей поради:

-Липса на контакти с бащата

-Изнасилване от непознат мъж в ранна детска възраст

-Баща алкохолик

В колко от тези ситуации може да се каже, че гея е имал избор дали да стане гей? С какво е виновен той, че е такъв?

Кое от това, че един мъж иска да е с друг мъж пречи на това, той да е образован, интелигентен, с доходна работа и нормален живот, че да го определяш като "психично заболяване" ?

Къде е е заболяването, в какво се състои то щом гея не страда от това, че е такъв и живее нормален живот без да пречи на никого?

Аз ви пожелавам сред близките си да нямате човек който е гей и да се крие.Всеки може да лае докато не го засяга дадения "проблем", но когато му опре до главата бързо си променя мисленето.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Адам и Ева...

Не Адам и Адам , или Ева и Ева , да не говорим за Адам и змията или Ева и змията.

Хайде спирам,че почнах да се изнервям да си пиша едно и също.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Сподели

 • Разглеждащи в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...