Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Какъв е тоя трети пол? Какви са тия глупости, тия деца от малки ще им разбъркат психиката. Природата ни е направила два пола, мъж и жена, средно положение няма! Да си хомо трябва да е някаква болест психична ли физична ли е не знам, но не е нормално. Трябва да се лекуват.

• Отговори 146
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Alxx®

24

• BulgarianSS

23

• rooibos

18

• Dean

16

Публикувано (редактирано)

Викаш децата от малки да не знаят какви са,така ли?Изпревариха ме!

Редактирано от gogi6
Публикувано

Г-н Савов, няма как да съм неутрален към природата. Ако случайно не знаете разликите в половете, поканете някоя любознателна жена, съблечете се и се разгледайте взаимно.

Публикувано

Г-н Савов, няма как да съм неутрален към природата. Ако случайно не знаете разликите в половете, поканете някоя любознателна жена, съблечете се и се разгледайте взаимно.

Това изявление не разбирам защо го направихте, но поне се надявам да сте се почувствали по-добре.

Харесва ли ви или не, светът се променя.

В миналото е имало брожения, съпротива и буйстване срещу даване права на жените.

В някои страни все още ги убиват с камъни, и там най-вероятно стожерите на патриархата имат "силни" аргументи защо те (жените) трябва да си стоят в къщи и да се грижат за съпруга и децата, без да имат право на избор и личен живот.

Въпросният закон в Германия, според информацията в пресата, е да се даде възможност на родители на деца без изразен полов белег, да не се тормозят какъв пол да поставят на детето.

Ето и откъс от статията: "...който позволява на родителите на деца, родени без ясно определен пол, да оставят празна съответната графа в акта за раждане и така се създава неопределена категория в регистрите по гражданското състояние...."

И малко храна за размисъл:

Вие какво бихте направили ако ви се случи това син/дъщеря да се увлича по същият пол?

Бихте ли изпратили детето в изправително учреждение, и прилагане на други "драконови мерки"?

Може би бихте предпочели да преглътнете предразсъдъците си и да се опитате да се разберете взаимно?

Или пък да стискате палци това да ви отмине.

Поздрави.

Публикувано

Без да искам да Ви обидя, но вие имате ли влечение към същия пол? Това са неща които се възпитават с годините с говорене. Това ми звучи като пример ако краде или ако взима наркотици ... Трябва с детето да се разговаря и да му се обяснява за това от детска възраст. На този етап от живота си не бих приел подобно нещо за детето си. Разбира се нищо не се знае, но все пак най-малкото с разговори ще се опитам максимално да го отделеча от подобни неща.

Публикувано

Доста си неинформиран (меко казано) ако наистина мислиш, че е въпрос на приказки и възпитание.

Публикувано

Нещо, което е генетично заложено трудно може да се "излекува" с приказки, а камо ли с бой и т.н. Също ми е много забавно като видя някой да казва, че това е избор, който всеки прави. Хайде да ви видя можете ли отраз да станете гейове. :tooth:

Публикувано

Ба.... и генетиката.

Прочетохте ли тази статия внимателно. Там се казва всичко най-важно

Публикувано

Сайт, който е част от средствата за масова информация, и трябва да му вярвам ли?

Вижте сега.. и аз не харесвам гей парадите, защото представляват грозна показност и представят хората с обратна сексуална ориентация в грешна светлина, но трудно ще ме убедите, че това е болест.

Всеки от вас в обкръжението си има поне един човек, който е с нестандартна сексуална ориентация, без вие да знаете. Как аджеба не сте се заразили досега?!? Моля ви се мислете преди да ръсите глупости.

Публикувано

Стига с глупостите за генетично заложената педе.....

Всичко си е на психическа основа...

Публикувано

.Как аджеба не сте се заразили досега?!?

А то се предава само по ан**но-капков път :) :) :)

Публикувано

Вие да не би да сте ..... Как така сме възпитани и не сме от желаещите еднополова любов? Аз пък имам доста примери около себе си, на хора който възпитават децата си да нямат смартфон във втори-трети клас, да нямат фейсбук и куп други подобни актуални съблазнителни неща. Вярвам че с приказки всичко това за което говорим е постижимо. Да не говорим, че не се раждаш гей, ставаш такъв.

Публикувано

Сайт, който е част от средствата за масова информация, и трябва да му вярвам ли?

Вижте сега.. и аз не харесвам гей парадите, защото представляват грозна показност и представят хората с обратна сексуална ориентация в грешна светлина, но трудно ще ме убедите, че това е болест.

Всеки от вас в обкръжението си има поне един човек, който е с нестандартна сексуална ориентация, без вие да знаете. Как аджеба не сте се заразили досега?!? Моля ви се мислете преди да ръсите глупости.

А на базата на какво вярваш, че е генетично заложено?

Незнам дали е болест или някаква друга форма на извратеност, но е факт, че това е противоестествено. Моля не ме убеждавайте, че това е нормално, като то не е. Фактът, че се демонстрира толкова явно, че се бута в очите на хората, отвращава.

Не мразя хората, които са такива, но мразя това, че се опитват да ми налагат свята сексулна ориентациа и аз трябва да я приема за нормална.

В числото на извратените включвам и педофили, некрофили, зоофили и всякакви "фили".

Публикувано

Явно няма смисъл да го обсъждаме. Много професори тук! Сравняваш желанието да имаш нещо или не, с това каква наклонност имаш?!?! Дано не ни се случва, макар да ми се ще да видя как ще се справите ;)

Тук не обсъждаме кой, какво мрази или харесва!

SS, психиката лесна ли ти се вижда?

Публикувано

Нито психиката, нито генетиката е водеща в масовото разпространение последните години. Ако нямаха такова силно политическо лоби....

Публикувано

Нямам предвид какво имаш, а как възпитаваш. Говорим не за липса на възможности, а за възпитание. А бъди сигурен половината от съучениците са с смартфони и с регистрации във фейсбук ( което изобщо не мога да го приема за нормално ), така че със сигурност го вижда и знае какво е. Това имам предвид. От вашите писания излиза, че ако еднополови имат дете и то учи в клас на деца от нормални бракове, то те трябва всички да се разболеят и да станат гейове. Да не бъркаме само това, че сме толерантни и ги приемаме, с това да бъдем като тях. Лошото е, че наистина има лоби за тях, а и те са казали отдавна - Като станем повече, ще видите кой е обратен!

Публикувано

А на базата на какво вярваш, че е генетично заложено?

Незнам дали е болест или някаква друга форма на извратеност, но е факт, че това е противоестествено. Моля не ме убеждавайте, че това е нормално, като то не е. Фактът, че се демонстрира толкова явно, че се бута в очите на хората, отвращава.

Не мразя хората, които са такива, но мразя това, че се опитват да ми налагат свята сексулна ориентациа и аз трябва да я приема за нормална.

В числото на извратените включвам и педофили, некрофили, зоофили и всякакви "фили".

Дори и да е противоестествено, това е един метод на природата за справяне със прекаленото разрастване на популацията.

Не ми казвай, че си против и хората с недъзи, които не могат да функционират пълноценно. И те ли са противоестествени, или са хора точно колкото теб?

Хора има всякакви, и мен хич не ме грее кой какво прави в спалнята си, и с кого, стига да е по взаимно съгласие.

И тук стигаме и до неправилното сравнение с педофили, зоофили и т.н., защото при тях нещата не се случват с взаимното съгласие на двата индивида. Изобщо не е същото.

Публикувано (редактирано)

Това е метод за извращаване на младото поколение и както сам каза за справяне с прекаленото разрастване на населението.

За справка: http://www.thegeorgi...com/Message.htm

"1. MAINTAIN HUMANITY UNDER 500,000,000 IN PERPETUAL BALANCE WITH NATURE"

Интересно ми е кой решава, кой и как да се унищожи или редуцира.

Хората с недъзи нямат нищо общо в случая.

Направих сравнението с педофили, защото и там се започва приемането за нормално: http://www.dailymail...-loves-him.html

... много романтично, не мислиш ли?

Редактирано от rooibos
Публикувано

Не мисля, че е романтично, но кой по дяволите съм аз, че да се меся в живота на хората?

Защо хората с недъзи да нямат нищо общо? Нали и те са "противоестествени". При животните, ако се роди животинче с недъг, което се различава от останалите, то обикновено бива отритнато и убивано.

Та, да си дойдем на думата. Ние животни ли сме, или сме хора?

Публикувано

Не, аз не се меся. Просто не смятам,че е нормално. Това е моето мнение.

Да си видял хора с недъзи да правят паради и да се оплакват, че са дискриминирани, защото те са дискриминирани?

Хора сме, но много от нас се държат, като животни.

Публикувано

По-горе вече споменах, че споделям мнението ти за парадите. :)

И да, хората с недъзи имат много по-големи поводи да протестират, защото те наистина са дискриминирани.

И аз не смятам много неща за нормални, но това понятие е доста субективно.

Публикувано

Ройбос, има параолимпийски игри! Да ги забраним ли?

Публикувано

Да си бъдат каквито искат, но да не парадират и да не ми се мляскат в парковете, да се чудя аз после какво да обяснявам на 5 г. ми син!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...