rooibos Публикувано Февруари 24, 2014 Публикувано Февруари 24, 2014 Ройбос, има параолимпийски игри! Да ги забраним ли? Никъде не съм казал подобно нещо. Напротив. Не може да става и дума за сравнение между хомосексуалните и хората с увреждания. Защо ги сравнявате? Цитирай
kal1ch Публикувано Февруари 24, 2014 Публикувано Февруари 24, 2014 Защото е противоестествено. Нали това ти беше аргумента? Цитирай
iHustle Публикувано Февруари 24, 2014 Публикувано Февруари 24, 2014 (редактирано) Из малоумната статия постната на предишната страница: "Защо не организират паради хора, страдащи от незадържане на урината, нощно напикаване, онкологично болни, диабетици?" 1. Хомосексуалността не е болест. 2. Да се виждали някой, някога да бъде обсъждан, руган, бит и т.н. само защото е...диабетик? Хората просто искат да бъдат чути и приети, но пък и те от своя страна не го правят по най-нормалния начин! Но каквото повикало, такова се обадило - хората, които мразят обратните не изглеждат много по-различно от самите обратни на парадите им 3. Като видиш сайта на каква тематика е - религия - най-голямата заблуда в човешката история, където в "храмовете" им блудството с деца е ежедневие...те седнали да четат морал за хомосексуалността. Какво лицемерие само!??!?! И аз не мога да разбера как един мъж може да харесва друг мъж, но това не е причина да ги мразя. Не виждам логика. Ако един ден детето ми се окаже обратен/а - не знам как ще реагирам, но със сигурност ще реагирам по-добре отколкото, ако разбера, че е убиец, изнасилвач, измамник, расист, крадец и т.н...макар и хетеросескуален/а. Редактирано Февруари 24, 2014 от iHustle 5 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 24, 2014 Автор Публикувано Февруари 24, 2014 Аз не мразя никого и също имам хомосексуални познати. Мразя обаче да ми навират разбиранията си по този начин и мразя цялата истерия около "проблема", какъвто всъщност нямат. И, да, намирам хомосексуализма за неестествен - това прави ли ме автоматично хомофоб??? 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 24, 2014 Публикувано Февруари 24, 2014 Според мен,самите обратни знаят,че е неестествено и затова се събират на групи и по паради!Искат да ни накарат да повярваме,че видиш ли,нормално е...и по този начин да повярват в себе си! Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 24, 2014 Автор Публикувано Февруари 24, 2014 Който познава хомосексуални достатъчно отблизо, е наясно за какви комплекси и психологически проблеми става дума. Цитирай
iHustle Публикувано Февруари 24, 2014 Публикувано Февруари 24, 2014 Не мисля, че те прави хомофоб. Както казах аз не го разбирам и може би хомосексуалността е неестествена, но по никакъв начин не ми пречи. Стига да не почнат да ти го навират в лицето! Но каквото и да ти навират в лицето, то почва да те дразни, не е ли така? Все си мисля, че ако не им обръщаме внимание на парадите и показността, те сами ще спрат да ги правят. Колинс стана първият баскетболист в НБА, който подписва договор след публично признание, че е гей Ето - човека си играе съвсем спокойно. Да, малко или много това е главна новина, но ако хората не ги притесняваше толкова (излишно) много, едва ли щеше да е. (Този човек е черен, гей и американец...сигурно на много хора в България им се обръщат червата само като чуят едно от тези три неща, камо ли трите в едно ...после кой е с проблеми и комплекси) 2 Цитирай
drjivago Публикувано Февруари 24, 2014 Публикувано Февруари 24, 2014 (редактирано) Е точно! Това си е основният проблем- пропагандата. Известни личности , спортисти, които са идоли и модели на поведение на подрастващите се "разкриват". Кому е нужно това? Нима досега на Колинс някой му е пречил да си играе? Та даже и му ръкопляскат в зала пълна с деца, които си мечтаят да са като него. Редактирано Февруари 24, 2014 от drjivago 3 Цитирай
julian72 Публикувано Март 11, 2014 Публикувано Март 11, 2014 (редактирано) Мдам, да ъп-на темата, както се казва на чист български модерен език. Каква тема само, как съм я пропуснал Четох, четох и продължавам да не мога да си намеря точните думи Ще бъда кратък. 1. По статията, защото дебатът доста е изместен след това - на мен не ми се вярва, но вече на нищо не бих се учудил. Никой не е вярвал и на първите сведения за Аушвиц/Освиенцим през 43г., а после .... 2. Не по статията - Дачич, че сте го намесили, сЯ като ще влиза в ЕС нещо вече не е толкова ербаб. 3. По въпроса за обратните - аз не натрапвам моята хетеросексуалност и не искам да ми натрапват хомото. От тази гледна точка съм "фоб", "нетолерантен", "демоде" и ми е точно през ......, за тези, които мислят така. Все смятам, че трябва да се живее нормално, което да бъде стандартно, а не обратното - ненормалното, да бъде норма. Редактирано Март 11, 2014 от julian72 10 Цитирай
FrAnT Публикувано Март 12, 2014 Публикувано Март 12, 2014 Мега педофилската тема! Нулева толерантност към хора,общества,разни шарени прайдове и прочие.Като чета мненията,някои са доста запознати с нещата явно... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 12, 2014 Публикувано Март 12, 2014 Мега педофилската тема! Нулева толерантност към хора,общества,разни шарени прайдове и прочие.Като чета мненията,някои са доста запознати с нещата явно...Sent from my iPhone using Tapatalk Длъжни сме да сме толерантни? Интересно ми е как прецени,че темата е педофилска? На такива ли ти приличаме? Цитирай
FrAnT Публикувано Март 12, 2014 Публикувано Март 12, 2014 Май не се изразих правилно! Защо да сме длъжни да толерираме такива "хора"?! Извинявам се ако има чувствителни.Темата е ок,но има и деца които четат..Нека им го спестим. Sent from my iPhone using Tapatalk Що? Проблем ли ти е? Не е проблем,що на теб ли е?! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Март 12, 2014 Публикувано Март 12, 2014 Не разбирам какви са тези теми,във форум за iphone?!Няма ли кой да ги изтрие? Цитирай
Alxx® Публикувано Март 12, 2014 Автор Публикувано Март 12, 2014 Не. Ако не ти е ясно защо е пусната - лошо. Цитирай
gogi6 Публикувано Март 12, 2014 Публикувано Март 12, 2014 Лошо за кой?!Не ми е ясно!В този форум само това липсва!Избягвам да четаАко ме интересува,ще влизам във форуми за п....ли)) Цитирай
Alxx® Публикувано Март 12, 2014 Автор Публикувано Март 12, 2014 Освен "захранките" към левите братя, чете ли друго? Светът върви към извращаване, целта на темата е да не го допускаме. Цитирай
gogi6 Публикувано Март 12, 2014 Публикувано Март 12, 2014 Да,аз се старая да не допускам...!Знам,че е против правилата да коментирам работата на екипа,но тук не издържамСпрете безмислените теми!Хайде в този форум да се пише по същество,или поне променете иметоНие потребителите,трябва да знаем какво да очакваме!То утре и обяви за запознаства може да пуснете!Всичко съм научил благодарение на вас и форума,но много се разводни!Знам,че като не ми харесва и да бегам,но не това е начина Цитирай
Alxx® Публикувано Март 12, 2014 Автор Публикувано Март 12, 2014 Темата е в говорилня. Ако искаш, тук можем да обсъждаме и разсад, прахове за пране или нещо трето. Останалото във форума е по същество. 1 Цитирай
adept Публикувано Март 13, 2014 Публикувано Март 13, 2014 Германия върви на зле. Узаконяват "трети пол"…. Супер, сега ще знам към кои да числя депутатите, данъчните и съседа с бормашината! 3 Цитирай
rooibos Публикувано Март 18, 2014 Публикувано Март 18, 2014 Хубаво е, че има повече хора забелязващи какво се случва. http://novinar.bg/news/bog-triabva-da-e-bil-homofob-i-kon-s-kapatci_NDU4MzszMw==.html 4 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.