The Shaman Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Някой да сподели какво се случва с бейзбанда след бетата? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
slaf Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 4.14.01 на петица 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 4.3.01 4с. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Viktorianeca Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 04.12.06 на 4. 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Някой може ли да сподели дали при инсталиране на безплатно приложение от Апп Стор, все още иска да се въвежда паролата? Как мислите - 100% сигурно ли е, че качи ли се 7.0 на 5-ца, няма да има връщане назад? Имам запазени сигнатури за 6.1.3 в Сидия, дали няма да успея да се върна? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
midnight Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Сигнатурите нямат значение за А5+ на горе. Но мисля че няма да е проблем да ресторнеш 6.1.4 през ДФУ ако не ти хареса 7-цата. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Реално седмицата я няма още! Актуална е 6.1.4! 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Да де, и аз така си помислих, но по-добре да бъда сигурен Ще я пердаша тогава! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
midnight Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 (редактирано) Токущо се метнах на 7.0 ама ми каза че не може да активира защото нямам регистриран Дев Акаунт. Някой друг с подобен проблем или решение ? Едит: Само да спомена че не съм ъпдейтвал ами ресторнах през ДФУ. Редактирано Юни 11, 2013 от midnight Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Maй става само с ъпдейт, поне ако се вярва на това "ръководство": http://news.smartphone.bg/novini/eto-kak-da-si-instalirate-ios-7-bezplatno-bez-aktivatsiya-na-udid/ Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
midnight Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Да сега видях. Моя е грешката добре че не е фатална. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asen4o0 Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Единствения бъг, който открих е, че след като споделя снимка във фейсбук (може би и в туитър), photos приложението забива - остава на черен екран и трябва да го затворя, за да проработи отново. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kawabiker Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 (редактирано) Някой може ли да сподели дали при инсталиране на безплатно приложение от Апп Стор, все още иска да се въвежда паролата? Как мислите - 100% сигурно ли е, че качи ли се 7.0 на 5-ца, няма да има връщане назад? Имам запазени сигнатури за 6.1.3 в Сидия, дали няма да успея да се върна? За 6.1.4 няма проблем, даже единия път днес върнах с ъпдейт наобратно и така ми затри само контактите . Usage си го има, ама кьоравия ............. , в icloud има готина нова опция keychain .......... Като цяло доста нови неща, но все пак е бета 1 , кой знае какво ще остане, какво ще замине и как ще работи ! Екрана за активация направо те пребива - чисто бял телевизор с надпис Hello, Hallo и т.н. , а преди това черна ябълка на бял фон за загрявка и разминаване на погледа Редактирано Юни 11, 2013 от kawabiker Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
OXYGEN Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Само при мен ли новата клавиатура не работи с приложения различни от "вградените"? Излиза си старата - и като скин и като подредба. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
chayanne Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Ха! Към компаса са добавили и нивелир … 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asen4o0 Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Само при мен ли новата клавиатура не работи с приложения различни от "вградените"?Излиза си старата - и като скин и като подредба. При всички е така. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Някакви проблеми с iCloud? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
OXYGEN Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 А нямаше ли в презентацията показани контакти със снимки в листа? Някакви проблеми с iCloud? При мен незнайно защо синкна само 60-ина снимки от всичките ми над 500 преди да мина на 7-ата. Но понеже досега не съм ползвал iCloud за рестор, не съм сигурен какво точно стана. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Контактите ми са важни. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kawabiker Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Някакви проблеми с iCloud? Никакви . В аппстора има wishlist . Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
midnight Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Някой проблеми с айМесидж и фейс тайм? При мен пише уейтинг фор активейшън и ми излиза само мейла номера ми го дава не активен. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kawabiker Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Работят на 100 % без бъгове , споменах и по назад -само Скайп е щета, всичко друго бачка , като съобщенията от скайп се виждат като нотификация, но самото приложение крашва. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Не започвайте и тук с месидж и фейс тайм!! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iPhoneman Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Могат да се спира интернета от оператора за различните приложения, нямаше го преди мисля Също ще има поддръжка на геймпад за игрите с връзка по BT. Идеално. Някой проблеми с айМесидж и фейс тайм? Ам да има нещо. След рестора всичко ОК с айМесидж и фейс тайм обаче след един бъг и отказ на тъча във всяко отношение го рестартирах няколко пъти и ми излезе отново, че ще плащам нова активация, не му обърнах внимание, но сега бяха дезактивирани и двете. Закачи се фейс тайм с един акаунт, но не ми дава да сменя акаунта на айМесидж с този на фейс тайм, така че цъкнах да се активира и айМесидж и смених акаунта на фейс тайм, в момента чака активация за айМесидж, но мога да пращам мисля писма. Опитай да пратиш на някого с айМесидж, като предварително активираш фейс тайм, които не са много различни. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
vesko06 Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 На мен ми забиха Photos.app, както и Сафари-то. При опит за местене на Phone иконата в някоя папка - винаги крашва. До сега с друго не съм имал проблем. iPhone 5 - 4.14.01 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.