Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Някой да сподели какво се случва с бейзбанда след бетата?

Публикувано

4.14.01

на петица

Публикувано

4.3.01 4с.

Публикувано

Някой може ли да сподели дали при инсталиране на безплатно приложение от Апп Стор, все още иска да се въвежда паролата? Как мислите - 100% сигурно ли е, че качи ли се 7.0 на 5-ца, няма да има връщане назад? Имам запазени сигнатури за 6.1.3 в Сидия, дали няма да успея да се върна?

Публикувано

Сигнатурите нямат значение за А5+ на горе. Но мисля че няма да е проблем да ресторнеш 6.1.4 през ДФУ ако не ти хареса 7-цата.

Публикувано

Реално седмицата я няма още! Актуална е 6.1.4!

Публикувано

Да де, и аз така си помислих, но по-добре да бъда сигурен :) Ще я пердаша тогава!

Публикувано (редактирано)

Токущо се метнах на 7.0 ама ми каза че не може да активира защото нямам регистриран Дев Акаунт. Някой друг с подобен проблем или решение ?

Едит: Само да спомена че не съм ъпдейтвал ами ресторнах през ДФУ.

Редактирано от midnight
Публикувано

Maй става само с ъпдейт, поне ако се вярва на това "ръководство": http://news.smartphone.bg/novini/eto-kak-da-si-instalirate-ios-7-bezplatno-bez-aktivatsiya-na-udid/

Публикувано

Да сега видях. Моя е грешката добре че не е фатална. :)

Публикувано

Единствения бъг, който открих е, че след като споделя снимка във фейсбук (може би и в туитър), photos приложението забива - остава на черен екран и трябва да го затворя, за да проработи отново.

Публикувано (редактирано)

Някой може ли да сподели дали при инсталиране на безплатно приложение от Апп Стор, все още иска да се въвежда паролата? Как мислите - 100% сигурно ли е, че качи ли се 7.0 на 5-ца, няма да има връщане назад? Имам запазени сигнатури за 6.1.3 в Сидия, дали няма да успея да се върна?

За 6.1.4 няма проблем, даже единия път днес върнах с ъпдейт наобратно :biggrin: и така ми затри само контактите .

Usage си го има, ама кьоравия ............. , в icloud има готина нова опция keychain ..........

Като цяло доста нови неща, но все пак е бета 1 , кой знае какво ще остане, какво ще замине и как ще работи !

Екрана за активация направо те пребива - чисто бял телевизор с надпис Hello, Hallo и т.н. , а преди това черна ябълка на бял фон за загрявка и разминаване на погледа :biggrin:

Редактирано от kawabiker
Публикувано

Само при мен ли новата клавиатура не работи с приложения различни от "вградените"?

Излиза си старата - и като скин и като подредба.

Публикувано

Ха! Към компаса са добавили и нивелир …

Публикувано
Само при мен ли новата клавиатура не работи с приложения различни от "вградените"?

Излиза си старата - и като скин и като подредба.

При всички е така.

Публикувано

Някакви проблеми с iCloud?

Публикувано

А нямаше ли в презентацията показани контакти със снимки в листа?

При мен незнайно защо синкна само 60-ина снимки от всичките ми над 500 преди да мина на 7-ата.

Но понеже досега не съм ползвал iCloud за рестор, не съм сигурен какво точно стана.

Публикувано

Контактите ми са важни.

Публикувано

Никакви .

В аппстора има wishlist .

Публикувано

Някой проблеми с айМесидж и фейс тайм? При мен пише уейтинг фор активейшън и ми излиза само мейла номера ми го дава не активен.

Публикувано

Работят на 100 % без бъгове , споменах и по назад -само Скайп е щета, всичко друго бачка , като съобщенията от скайп се виждат като нотификация, но самото приложение крашва.

Публикувано

Не започвайте и тук с месидж и фейс тайм!!

Публикувано

Могат да се спира интернета от оператора за различните приложения, нямаше го преди мисля :scratch:

Също ще има поддръжка на геймпад за игрите с връзка по BT. Идеално.

Някой проблеми с айМесидж и фейс тайм?

Ам да има нещо. След рестора всичко ОК с айМесидж и фейс тайм обаче след един бъг и отказ на тъча във всяко отношение го рестартирах няколко пъти и ми излезе отново, че ще плащам нова активация, не му обърнах внимание, но сега бяха дезактивирани и двете.

Закачи се фейс тайм с един акаунт, но не ми дава да сменя акаунта на айМесидж с този на фейс тайм, така че цъкнах да се активира и айМесидж и смених акаунта на фейс тайм, в момента чака активация за айМесидж, но мога да пращам мисля писма. Опитай да пратиш на някого с айМесидж, като предварително активираш фейс тайм, които не са много различни.

Публикувано

На мен ми забиха Photos.app, както и Сафари-то. При опит за местене на Phone иконата в някоя папка - винаги крашва. До сега с друго не съм имал проблем. iPhone 5 - 4.14.01

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...