Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Някакви идеи къде ще можем да го следим?

Публикувано

Няма ли да пуснат новия iOS този месец ?

Какво ми чакат до септември, конкуренцията им вади по 100 телефона на година, те един софтуер ще бавят,

после що им са паднали акциите

Публикувано

Много по-добре би било да го пуснат бъгав и неработещ ;) Това определено ще се отрази добре на акциите им...

Публикувано

Количество != качество. Повече няма смисъл да казвам.

Публикувано

Много по-добре би било да го пуснат бъгав и неработещ ;) Това определено ще се отрази добре на акциите им...

Няма софтуер без бъгове за това са и ъпдейтите 7.х.х, се едно изкарват по 20 продукта на година, нека да се постараят

да го направят по - бързо, да изненадат потребителите си с нещо новичко, за иновативност да не говорим, тя липсва от няколко години.

Публикувано

Ами сменяй марката. Не ти се отразява добре гледам!

Публикувано

След около 3часа започва събитието. Най вероятно ще представят ИОС7.

Поне банерите който поставиха в Петък за това намекват.

Отговор на пост н.57

Публикувано

Няма софтуер без бъгове, така е, но софтуер, който е тестван няколко месеца от редица разработчици е в пъти по-изпипан от този, който е пуснат само след вътрешни тестове. А потребителите се радват, когато нещата им работят, а не когато ги ползват за бета тестъри. Както ти пропоръча, Shaman, ако искаш да тестваш нови функционалности през ден, вземи си един андроид и почвай да флашваш къстъм ромове ;)

Публикувано

BTW апъл стор е затворен.

Публикувано

До сега фирмуер без бети не е имало. Сега дори да искат да е изненада, все от някъде щеше да изтече;)

Публикувано (редактирано)

BTW апъл стор е затворен.

Не е, точно си купих pack с оръжия на покет танкс :tooth:

Редактирано от aretoula
Публикувано

От AppStore? Дай да видим и ние!

Не е, точно си купих pack с оръжия на покет танкс :tooth:

Apple Store(http://store.apple.com/), не App Store. Най-вероятно е затворен, защото ще има ъпдейти по някои от продуктовите линии (според слуховете, Retina MBP и MBA).

Редактирано от killer4o

Да от аппстор, защо да е затворен ?

Еее извинявайте мчета, my mistake.

Редактирано от aretoula

Няма ли да пуснат новия iOS този месец ?

Какво ми чакат до септември, конкуренцията им вади по 100 телефона на година, те един софтуер ще бавят,

после що им са паднали акциите

Епъл пускат нов iOS с нов iPhonе. Предполагах, че вече всеки знае това...

Горният шот с "плоските икони" 'ич не ми се нрави, не знам за вас..

Редактирано от DreamcatcheR
Публикувано

На 2юни Ню йорк таймс и уалл стреет журнал твърдят че Апъл е подписала 2 договора единия със Сони мюзик и Юнивърсъл мюзик за интернет радио стреам. Не е сигурно дали ще е радио или друг стреам.

Може би днес ще обявят и това.

Публикувано
Публикувано

Както винаги, ще може да следите най-важното, което става в WWDC тук от 20:00 часа. Темата, ще бъде заключена и ще се постват снимки и информация от събитието.

Публикувано

Няма софтуер без бъгове, така е, но софтуер, който е тестван няколко месеца от редица разработчици е в пъти по-изпипан от този, който е пуснат само след вътрешни тестове. А потребителите се радват, когато нещата им работят, а не когато ги ползват за бета тестъри. Както ти пропоръча, Shaman, ако искаш да тестваш нови функционалности през ден, вземи си един андроид и почвай да флашваш къстъм ромове ;)

Малко офф: от няколко месеца, съм андроид юзър, по принуда. Е, с най - добри чувства, но няма такова недоразумение. Да ми обясняват дивелъпъри и ентусиасти колко е приложима и с мултитаскинг в реално време, но нямам нерви да им търпя бъговете и недомислиците в интерфейса и операционната. За работа е нужен прост, надежден и лесен за ползване софтуер, а такъв засега имат само Епъл. В момента, в който ми направят нужния софтуер за iOS, таблета с андроид ще го стъпкам публично.

При мен на ATV2 нямам икона за WWDC ,само за последен firmware ли важи. Има връзка с нет ...............

Live Streaming video requires Safari 4 or later on Mac OS X v10.6 or later; Safari on iOS 4.2 or later. Streaming via Apple TV requires second- or third-generation Apple TV with software 5.0.2 or later. :) :)

Редактирано от ortortor
Публикувано

Ами аз съм с последния, който се джейлва. Сама се е появила. Виж в settings - privacy, да не би да е скрита..

Публикувано

Ако някой иска от сега да се вкарва в настроение

:)

Публикувано

Тия от Samsung са пред телевизорите вече;)

Публикувано

Google също. Току виж след 1 седмица обявят нова версия на Андроид. ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...