BulgarianSS Публикувано Юни 10, 2013 Публикувано Юни 10, 2013 Някакви идеи къде ще можем да го следим? Цитирай
kal1ch Публикувано Юни 10, 2013 Публикувано Юни 10, 2013 http://www.apple.com/apple-events/june-2013/ Цитирай
aretoula Публикувано Юни 10, 2013 Публикувано Юни 10, 2013 Няма ли да пуснат новия iOS този месец ? Какво ми чакат до септември, конкуренцията им вади по 100 телефона на година, те един софтуер ще бавят, после що им са паднали акциите Цитирай
killer4o Публикувано Юни 10, 2013 Публикувано Юни 10, 2013 Много по-добре би било да го пуснат бъгав и неработещ Това определено ще се отрази добре на акциите им... 3 Цитирай
kal1ch Публикувано Юни 10, 2013 Публикувано Юни 10, 2013 Количество != качество. Повече няма смисъл да казвам. 1 Цитирай
aretoula Публикувано Юни 10, 2013 Публикувано Юни 10, 2013 Много по-добре би било да го пуснат бъгав и неработещ Това определено ще се отрази добре на акциите им... Няма софтуер без бъгове за това са и ъпдейтите 7.х.х, се едно изкарват по 20 продукта на година, нека да се постараят да го направят по - бързо, да изненадат потребителите си с нещо новичко, за иновативност да не говорим, тя липсва от няколко години. Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 10, 2013 Публикувано Юни 10, 2013 Ами сменяй марката. Не ти се отразява добре гледам! 1 Цитирай
koksibg Публикувано Юни 10, 2013 Публикувано Юни 10, 2013 След около 3часа започва събитието. Най вероятно ще представят ИОС7. Поне банерите който поставиха в Петък за това намекват. Отговор на пост н.57 Цитирай
killer4o Публикувано Юни 10, 2013 Публикувано Юни 10, 2013 Няма софтуер без бъгове, така е, но софтуер, който е тестван няколко месеца от редица разработчици е в пъти по-изпипан от този, който е пуснат само след вътрешни тестове. А потребителите се радват, когато нещата им работят, а не когато ги ползват за бета тестъри. Както ти пропоръча, Shaman, ако искаш да тестваш нови функционалности през ден, вземи си един андроид и почвай да флашваш къстъм ромове 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 10, 2013 Публикувано Юни 10, 2013 До сега фирмуер без бети не е имало. Сега дори да искат да е изненада, все от някъде щеше да изтече Цитирай
aretoula Публикувано Юни 10, 2013 Публикувано Юни 10, 2013 (редактирано) BTW апъл стор е затворен. Не е, точно си купих pack с оръжия на покет танкс Редактирано Юни 10, 2013 от aretoula Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 10, 2013 Публикувано Юни 10, 2013 От AppStore? Дай да видим и ние! Цитирай
killer4o Публикувано Юни 10, 2013 Публикувано Юни 10, 2013 (редактирано) Не е, точно си купих pack с оръжия на покет танкс Apple Store(http://store.apple.com/), не App Store. Най-вероятно е затворен, защото ще има ъпдейти по някои от продуктовите линии (според слуховете, Retina MBP и MBA). Редактирано Юни 10, 2013 от killer4o Цитирай
aretoula Публикувано Юни 10, 2013 Публикувано Юни 10, 2013 (редактирано) Да от аппстор, защо да е затворен ? Еее извинявайте мчета, my mistake. Редактирано Юни 10, 2013 от aretoula Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юни 10, 2013 Публикувано Юни 10, 2013 (редактирано) Няма ли да пуснат новия iOS този месец ? Какво ми чакат до септември, конкуренцията им вади по 100 телефона на година, те един софтуер ще бавят, после що им са паднали акциите Епъл пускат нов iOS с нов iPhonе. Предполагах, че вече всеки знае това... Горният шот с "плоските икони" 'ич не ми се нрави, не знам за вас.. Редактирано Юни 10, 2013 от DreamcatcheR 1 Цитирай
koksibg Публикувано Юни 10, 2013 Публикувано Юни 10, 2013 На 2юни Ню йорк таймс и уалл стреет журнал твърдят че Апъл е подписала 2 договора единия със Сони мюзик и Юнивърсъл мюзик за интернет радио стреам. Не е сигурно дали ще е радио или друг стреам. Може би днес ще обявят и това. Цитирай
arm11 Публикувано Юни 10, 2013 Публикувано Юни 10, 2013 Както винаги, ще може да следите най-важното, което става в WWDC тук от 20:00 часа. Темата, ще бъде заключена и ще се постват снимки и информация от събитието. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 10, 2013 Публикувано Юни 10, 2013 Няма софтуер без бъгове, така е, но софтуер, който е тестван няколко месеца от редица разработчици е в пъти по-изпипан от този, който е пуснат само след вътрешни тестове. А потребителите се радват, когато нещата им работят, а не когато ги ползват за бета тестъри. Както ти пропоръча, Shaman, ако искаш да тестваш нови функционалности през ден, вземи си един андроид и почвай да флашваш къстъм ромове Малко офф: от няколко месеца, съм андроид юзър, по принуда. Е, с най - добри чувства, но няма такова недоразумение. Да ми обясняват дивелъпъри и ентусиасти колко е приложима и с мултитаскинг в реално време, но нямам нерви да им търпя бъговете и недомислиците в интерфейса и операционната. За работа е нужен прост, надежден и лесен за ползване софтуер, а такъв засега имат само Епъл. В момента, в който ми направят нужния софтуер за iOS, таблета с андроид ще го стъпкам публично. 2 Цитирай
ortortor Публикувано Юни 10, 2013 Публикувано Юни 10, 2013 (редактирано) При мен на ATV2 нямам икона за WWDC ,само за последен firmware ли важи. Има връзка с нет ............... Live Streaming video requires Safari 4 or later on Mac OS X v10.6 or later; Safari on iOS 4.2 or later. Streaming via Apple TV requires second- or third-generation Apple TV with software 5.0.2 or later. :) Редактирано Юни 10, 2013 от ortortor Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юни 10, 2013 Публикувано Юни 10, 2013 Ами аз съм с последния, който се джейлва. Сама се е появила. Виж в settings - privacy, да не би да е скрита.. Цитирай
apomarinov Публикувано Юни 10, 2013 Публикувано Юни 10, 2013 Ако някой иска от сега да се вкарва в настроение Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 10, 2013 Публикувано Юни 10, 2013 Тия от Samsung са пред телевизорите вече 3 Цитирай
kal1ch Публикувано Юни 10, 2013 Публикувано Юни 10, 2013 Google също. Току виж след 1 седмица обявят нова версия на Андроид. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.