Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

iOS 7

uomoto

Въпрос

Публикувано

Както знаете Apple официално показаха новата версия iOS 7. С нея дойдоха доста полезни функции и изцяло нов дизайн.

gebetu4e.jpg

Желаещи да качат новата версия 7, но нямат Dev акаунт е редно да споделим, че това е Възможно!

Нужно е да нямате направен Jailbreak. А аз предлагам да направите ъпдейта на чисто!

1.Теглите фирмуера

2.Пускате последната версия на iTunes , задържате бутона Shift(Win) Option(Mac) и натискате Update(не Restore) , след това посочвате .ipsw файла. Това е!

post-9834-1371012467,4838_thumb.jpg

post-9834-1371012481,1381_thumb.jpg

post-9834-1371012492,8161_thumb.jpg

post-9834-1371012503,0816_thumb.jpg

post-9834-1371012513,881_thumb.jpg

post-9834-1371012523,8669_thumb.jpg

post-9834-1371012546,1077_thumb.jpg

Мога да споделя, че за първа бета нещата са доста добре. Направих рестор от ДФУ към 6.1.3, активирах и веднага ъпдейтнах към iOS7. След това си качих приложенията.

Потърсете в гугъл iOS 7 Beta 1

Sent from my iPhone using Tapatalk

post-9834-1371012200,0453_thumb.jpg

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Ако сега се върна на 6.1.3,ще ми се изтрият ли всичките приложения,снимки и т.н?

• 0
Публикувано (редактирано)

Ест.

Mod edit:

Това да не ти е чат бре, G? Пише се естественно.

Редактирано от Grievous
  • 0
Публикувано

Защото като сложих Б3,абсолютно всичко си ми остана както беше на 6.1.3 затова питам. :))

• 0
Публикувано

Щот правиш ъпдейт, а ся ще напраиш рестор! :tooth:

• 0
Публикувано

При мен всичко работи доста стабилно. Рядко се случва някой и друг force close, но не се налага рестарт и след секунда крашналото приложение е ток и жици. Ако забързат малко анимациите ще стане мед :D

Проблеми с "умрелия телефон" имах на бета 2, сега нямам. "Вифито" се държи нормално, нямам пропаднали или пропуснати разговори, заради обхват, а през половината ден съм на място с малко обхват.

Батерията за първите 2 дни щях да я зареждам за 4-ти път, но направих рестор през DFU до 6, set as new и ъпдейт до 7. Сега при същото потребление вечер съм на 30-35%.

• 0
Публикувано

При мен след като премахна дадена песен от плейлист крашва, ама винаги! При всеки втори опит (буквално) да сменя wallpapera също крашва.

На повечето приложения "кръгчетата" в опциите са неактивни и не може да активираш или деактивираш нещо.

Дано в следващата бета нещата са по-стабилни.

• 0
Публикувано

Една нова функция открих преди няколко дни. Като си в Месиджис и като слайднеш на ляво и задържиш ти показва часът в който е изпратен и получен месиджа.

• 0
Публикувано

Всички бети до сега пробвах на iPhone 4 и според мен най-стабилно върви бета 3.

В колата CD-то ми има USB вход, в който включвам iPhone и избора на песни, (както и всички функции) се командват от CD-то,

но на iOS 7 това не се получава - само от телефона мога да избирам...

Може би не е толкова важно, но по време на шофиране да ровя в телефона според мен не е добра идея...

Инак ми харесва като функционалност и дизайн, дано до финалната версия стабилизират всичко, най-вече топенето на батерията :smile:

До тогава - 6.1.3 :biggrin:

• 0
Публикувано

Странно, при мен работи избора и смяната на песни от плейъра, а според инструкциите на производителя трябва да си купя специален кабел от тях за целта. :D

• 0
Публикувано

yje8ypuj.jpg

Някой знае ли какво е това siriviewservice? На предишните Бети май го нямаше.

Sent from my iBrain using iFingers.

• 0
Публикувано

Някой да има проблеми със синхронизацията на iCloud Bookmarcks от сафари? При мен ми синхронизира 2 линка от 200?! А на останалите устройства си е ок.

• 0
Публикувано

Особенно с няколко зареждания :) Пише си го на шота, да не се пробваш да спориш.

• 0

Въобще не съм го зареждал, включвал съм го само да синхронизирам за някоя песен и т'ва е! Нямам сметка да си правя бъзици с вас..

P.S-Нито интернет съм ползвал, нито нищо. Главно слушане на музика докато тренирам!

Редактирано от Dean
  • 0
Публикувано

Е ти 48 часа ли тренира, тези резултати за мен са незнам абсолютно нереални!

Sent from my iPhone(6.1.3) not jailbroken using Tapatalk 2!

• 0
Публикувано

Е, голяма работа пък сега, много важно... Вярно е, че съм го включвал няколко пъти през тия 2 дни за синхронизиране, но като си проверих usage-a самият аз бях изненадан и поствам скрийншот.

• 0
Публикувано

Лайф сайкъл-а на музика е около 40 часа, така че това не е критерий. А, "само съм синхронизирал" - също. Синкваш, но вкарваш заряд при всички положения.

Всъщност, ако си доволен - к'во ти пука за показанията?

• 0
Публикувано

Ми незнам но колкото телефона айфон са минали през мен не са много 3 4 4са все едни и същи показатели имам далеч различни от горепосочените!

Sent from my iPhone(6.1.3) not jailbroken using Tapatalk 2!

• 0

Някой има ли идея, какво оакаха не знам в тази бета3 ли е или последната актуализация на Twitter, че получавам Спам нотификации от @AppStore да им купувам приложенията?

Спрян е push/нотификации от приложението, спрян е достъпа на приложението до акаунтите ми в Twitter, но достъп си получава по незнайни причини, поне аз не знам как. Спама идва само от акаунта @AppStore.

Не съм спирал нотификации за Twitter от центъра за нотификации, по скоро ще изтрия приложението. Използвам само Tweetbot, винаги.

Къде може да е проблема или аз нещо пропускам :scratch:

едит. Забравих да спомена, че в Tweetbot си ми работи Push, но не получавам нищо от акаунта @AppStore

Редактирано от iPhoneman
  • 0

Всички бети до сега пробвах на iPhone 4 и според мен най-стабилно върви бета 3.

В колата CD-то ми има USB вход, в който включвам iPhone и избора на песни, (както и всички функции) се командват от CD-то,

но на iOS 7 това не се получава - само от телефона мога да избирам...

Може би не е толкова важно, но по време на шофиране да ровя в телефона според мен не е добра идея...

Инак ми харесва като функционалност и дизайн, дано до финалната версия стабилизират всичко, най-вече топенето на батерията :smile:

До тогава - 6.1.3 :biggrin:

Извинявам се за отклонението, но има ли нещо по-специално в радиото ти, или е просто USB port, който чете флашки и т.н. Защото аз лично на 6 не съм успявал да подкарам нищо в колата с USB кабела. Не съм пробвал на 7-цата, но каточе ли самия плейър се чуди какво да чете, защото зацикля на loading. Ти пускаш ли music.app на iPhone като го свържеш?

Редактирано от kike09
  • 0
Публикувано

Прави разлика между iPod controls и iPhone controls в авторадиата, без значение производителя. Класиците и наното работят с първия вариант, а айфон и айтъч - само с втория. Например, новите БМВ-та поддържат айфон(или поне който си е ъп-нал софт-а в колата).

• 0
Публикувано

Извинявам се за отклонението, но има ли нещо по-специално в радиото ти, или е просто USB port, който чете флашки и т.н. Защото аз лично на 6 не съм успявал да подкарам нищо в колата с USB кабела. Не съм пробвал на 7-цата, но каточе ли самия плейър се чуди какво да чете, защото зацикля на loading. Ти пускаш ли music.app на iPhone като го свържеш?

Като свържа iPhone директно започва да свири първата песен по азбучен ред, а ако съм изваждал телефона от кабела и пак го свързвам след известно време, почва от там, където е спрял.

Нищо не пипам на 6.1.3(както и на по-старите версии), просто свързвам, а ако искам да прескачам или преминавам през песен, ползвам бутоните(или дистанционното)на CD-то, а на дисплея му излиза информация за песента или действието(търсене,преминаване и т.н)

На iOS7 нищо от това не се случва - iPhone ползва CD-то като усилвател само - всяка команда трябва да се зададе през телефона...

• 0
Публикувано

Хакнали изглежда Dev центъра на Apple щот пратиха писма и това може да забави следваща бета.

• 0
Публикувано

Ъхъм. Мембърс секцията е недостъпна пети ден :)

• 0
Публикувано

Дано да пуснат бета 4 днес, защото проблема с черния екран не се търпи вече. Днес се оспах за работа защото не ми е звъннала алармата.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...