Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

iOS 7

uomoto

Въпрос

Публикувано

Както знаете Apple официално показаха новата версия iOS 7. С нея дойдоха доста полезни функции и изцяло нов дизайн.

gebetu4e.jpg

Желаещи да качат новата версия 7, но нямат Dev акаунт е редно да споделим, че това е Възможно!

Нужно е да нямате направен Jailbreak. А аз предлагам да направите ъпдейта на чисто!

1.Теглите фирмуера

2.Пускате последната версия на iTunes , задържате бутона Shift(Win) Option(Mac) и натискате Update(не Restore) , след това посочвате .ipsw файла. Това е!

post-9834-1371012467,4838_thumb.jpg

post-9834-1371012481,1381_thumb.jpg

post-9834-1371012492,8161_thumb.jpg

post-9834-1371012503,0816_thumb.jpg

post-9834-1371012513,881_thumb.jpg

post-9834-1371012523,8669_thumb.jpg

post-9834-1371012546,1077_thumb.jpg

Мога да споделя, че за първа бета нещата са доста добре. Направих рестор от ДФУ към 6.1.3, активирах и веднага ъпдейтнах към iOS7. След това си качих приложенията.

Потърсете в гугъл iOS 7 Beta 1

Sent from my iPhone using Tapatalk

post-9834-1371012200,0453_thumb.jpg

Recommended Posts

• 0
Публикувано (редактирано)

Мерси чак сега го забелязах :) и от коя бета е така?

Редактирано от cecur
  • 0
Публикувано

Е, това вече е до настройка в нотификейшън сентър.

Всички настройки са направени, но няма резултат!

• 0
Публикувано
Мерси чак сега го забелязах :) и от коя бета е така?

Мисля от 4, но не съм сигурен защото пробвах 1 и сега чак на 5 ъпдейтнъх, иначе бях на 6.1.3!

• 0
Публикувано

При мен от както ъпдейтнах до бета 5, поне 3-4 пъти на ден при опит да набера, респрингва. Днес дори само при отключване на локсрийна изхвърли на ябълката. Въпреки хард ресет и network ресет. Проблема с респринга си остава:( Някой с подобен проблем?

• 0

Никакъв проблем с респринг- 157 апс всичко ми е на включено, товаря яко и няма респринг нито лоу мемори 4с! Само дето някоИ приложения или игри от време на време си се спират сами, но това е нормално! :smile:

Редактирано от Alxx®
  • 0
Публикувано

title.png

A software release life cycle is the sum of the stages of development and maturity for a piece of computer software: ranging from its initial development to its eventual release, and including updated versions of the released version to help improve software or fixbugs still present in the software.
  • 0
Публикувано

Колеги,все още не съм сложил Б5,написах по нагоре какъв ми е проблема,някой ще може ли да помогне?

• 0
Публикувано

Оправи си Hosts файла

• 0
Публикувано

На сина на 5-цата, паралакса работи, на моята не.

• 0
Публикувано

Аз лично харесвам шаренията.

Сега лятото всеки носи ярки цветове. ОС-а се връзва перфектно. Зимата пък по празниците всичко е накичено с лампички ОС-а пак ще се връзва. Поне за моето око 7 е много приятна. Иначе за другите, на които не им допада - всичко в прозрачни папки и едноцветен тапет, като колегата, постнал слрийншота по-горе.

По темата приятно се изненадах като видях ъпдейта след като се върнах от почивка. А го очаквах утре. За сега няма забило приложение и всичко работи прекрасно. С бета 4 в новия очастък на магистралата губеше често сигнал, докато другите телефони не. Сега с бета 5 не мога да коментирам. Бързо мазно ... Типично за iOS.

• 0
Публикувано

Утре излиза бета 6, а има слухове, че на 10 септември официалната версия вече..

• 0
Публикувано

Анимациите в weather.app ми пълнят душата. Облаците се движат,дъжда вали...:

5ejevemy.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

• 0
Публикувано

Само при мен ли не излиза опцията за рестор от iCloud при инсталиране на 7?

• 0
Публикувано

uzy6abu9.jpg

И тук се движат,и дъжда вали когато го има....и с паралакс:) Aero в AppStore срещу 1.80лв.;)

• 0

на Iphone 4 анимациите в weather няма да ги има а?

Редактирано от arm11
  • 0

Що да ги няма,на Б2 като бях си ги имаше ;) обаче съм с 4S.

П.С След като оставя телефона в recovery mode (dfu) имам опцията само за restore,нямам тази за ъпдейт :( послушах колегата по горе и промених текст.файл hosts,но отново iTunes не ми позволява да ъпдейтна.

Редактирано от wabbittPG
  • 0
Публикувано

Твоите постове почват да лъхат на спам - демонстрираш мощна липса на елементарни познания и няма да се учиш точно в тази тема! Да те питам само: къде си се юрнал да слагаш бета в такъв случай?!

• 0
Публикувано

Колега принципът е "опит грешка" но наистина не е за тази тема да се учи

• 0
Публикувано

"Опит - грешка", когато имаш представа какво правиш. Иначе после в още 10 теми се пише "... не тръгва", "стой на ябълка" или каквото и да било друго. Не трябва да се занимават с бета версии хора, който нямат основни познания за понятията.

• 0

Както и да е сигорно човека разбра ,а сега по темата някой беше споменал че днеска ще излиза друга бета .

Редактирано от cecur
  • 0
Публикувано

По график днес трябваше бета 5 да излезе. Ама нали излезе по рано та не е ясно...

• 0
Публикувано

Е нали миналата седмица излезе последната бета? Принципно на около 2 седмици ги обновяват, не мисля, че днес ще излезе новата. Иначе на 11 септември ще представят 5s/6, а може би от 1 октомври ще тръгне по магазините, та има време..

• 0
Публикувано

Не мисля ,че след 6 дни ще пуснат нова бета (макар , че и на мен ми се иска) ,ама нищо не се знае до последно. :scratch:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...