The Shaman Публикувано Септември 5, 2013 Публикувано Септември 5, 2013 Говореше се за самия бутон. 1 Цитирай
Jekylll Публикувано Септември 5, 2013 Публикувано Септември 5, 2013 ........... А 5s си остава на нас, такива дето експерементират цял ден и седят във форума да гледаме къде са забравили да сложат запетайка в следващата бета на 7. То Apple ако на това се надяваше... 2 Цитирай
Jakkal Публикувано Септември 7, 2013 Публикувано Септември 7, 2013 5S ще има сив кръг около home бутона, което означава че най-вероятно наистина ще има вграден fingerprint sensor. Цитирай
Jakkal Публикувано Септември 8, 2013 Публикувано Септември 8, 2013 (редактирано) 5C изглежда ще бъде iPhone 5 с платмасов корпус - When viewed side-by-side with photos of the current iPhone 5 logic board, we can see how similar the two look, which lines up with reports that the iPhone 5C is basically an iPhone 5 in a plastic shell. http://9to5mac.com/2...-and-structure/ Редактирано Септември 8, 2013 от Jakkal 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 8, 2013 Публикувано Септември 8, 2013 Подозирах, че ще направят така. Цитирай
trick_979 Публикувано Септември 9, 2013 Публикувано Септември 9, 2013 Преди време четох за събитията на Епъл, че ще се излъчват в реално време на Apple TV устройствата, някой може ли да потвърди дали е вярно? Цитирай
Гост Публикувано Септември 9, 2013 Публикувано Септември 9, 2013 Досега са го правили само два пъти и то не поредни. Не знам кога е това винаги.... Цитирай
trick_979 Публикувано Септември 9, 2013 Публикувано Септември 9, 2013 Демек за това не се знае, дали ще го излъчват на живо Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 9, 2013 Автор Публикувано Септември 9, 2013 Аз нямах предвид официално Цитирай
Bycu Публикувано Септември 9, 2013 Публикувано Септември 9, 2013 Къде може да се гледа на живо събитието? Предишното успях да го гледам от телефона от сайта на Епъл, обаче не ми разреши да го гледам от компютъра. Цитирай
killer4o Публикувано Септември 9, 2013 Публикувано Септември 9, 2013 iOS device/Apple TV/Mac устройства най-вероятно ще могат да гледат от сайта/специален апп. 1 Цитирай
arm11 Публикувано Септември 9, 2013 Публикувано Септември 9, 2013 Тук, ще има тема, която, ще следи всичко на живо. 1 Цитирай
stoilovlubomir Публикувано Септември 9, 2013 Публикувано Септември 9, 2013 При Стив тези неща нямаше да ги има....Отиде си човечецът и се почна печелбарството,което неминуемо води до загуба на интерес и пренасищане! Едно е да имаш редовна армия от фенове,които на всеки две-три години ти купуват със сигурност устройствата....друго е да искаш бързи печалби,които след две години ще секнат! Жалко е да гледам Apple да се състезава с другите! Apple не се състезава,защото тя е не състезател,а съдия!!! Този съдия определяше колко по-зле ще са другите....и колко жалки ще бъдат с техните джаджи тип пластмасова пазарска кошница....Сега гледаме едно тъпо състезание със жалките Самсуляци и тайландски келнери.... 4 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 9, 2013 Публикувано Септември 9, 2013 То Стив много мразеше печалбарството!!! Въобще не се състезаваше с дроидите!!! Живял си в заблуда или говориш за някой друг Стив 4 Цитирай
rooibos Публикувано Септември 9, 2013 Публикувано Септември 9, 2013 Нека се "раждат", ама да не намесваме пак андроид в тема за Епъл събитие. 3 Цитирай
Dean Публикувано Септември 9, 2013 Публикувано Септември 9, 2013 Личното ми мнение е, че home butona на iPhone 5S изглежда феноменално! Не знам защо, но страшно много ми харесва и идеално се връзва с цялостната визия на модела. Това с черния wallpaper за фон изобщо не ми допада, донякъде връщат интерфейса на 3.0. Но не е болка за умиране де. Чакаме да видим какво ще се случи утре Цитирай
asen4o0 Публикувано Септември 9, 2013 Публикувано Септември 9, 2013 Едва ли ще има iPod-и, поне според мен. Цитирай
kike09 Публикувано Септември 9, 2013 Публикувано Септември 9, 2013 iOS device/Apple TV/Mac устройства най-вероятно ще могат да гледат от сайта/специален апп. WWDC тази година го гледах от телефона си през сафари и сайта на апъл. Няма нужда от апове. Просто сафари и Apple устройство. И май от мака през друг освен сафари браузър не става. Нямам търпение вече и не мога да повярвам, че е утре. Цитирай
Jakkal Публикувано Септември 9, 2013 Публикувано Септември 9, 2013 Ами и аз нямах търпение, но спецификациите на 5S изтекоха вече. Няма нищо неочаквано. А7 процесор, dual Led светкавица, 8MP камера с F2.0 и 1080p 120 fps видео, fingerprint scanner и 250 часа standby за батерията. Слайдовете може да видите тук - http://www.ctechcn.com/iphone5s-specs-800w-fingerprint-a7/ Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 9, 2013 Публикувано Септември 9, 2013 Ако не беше ти щях да се набутам да гледам утре! Мерси за инфото http://www.cultofmac.com/244369/apples-town-hall-decorated-for-tomorrows-iphone-event-with-colorful-banners/ 1 Цитирай
killer4o Публикувано Септември 9, 2013 Публикувано Септември 9, 2013 kike09, app-ът е за AppleTV 1 Цитирай
iMan Публикувано Септември 9, 2013 Публикувано Септември 9, 2013 Здравейте, никъде не мернах някой да споделя в колко часа българско реално време ще може да зяпаме събитието! Щатско време ще се проведе в 10 AM , до колкото знам САЩ са 10 часа назад,това ще рече 22 часа българско време.Поправете ме ако греша Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.