Georgi Mitkow Публикувано Октомври 16, 2014 Сподели Публикувано Октомври 16, 2014 iMac с 5K display Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Vancuver Публикувано Октомври 16, 2014 Сподели Публикувано Октомври 16, 2014 http://www.apple.com/ipad-air-2/ http://www.apple.com/ipad-mini-3/ Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
jh_ivanov Публикувано Октомври 16, 2014 Сподели Публикувано Октомври 16, 2014 Изгледах цялото представяне на Iphone 5 прз сафари. Супер беше.Изкефих се. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Октомври 16, 2014 Сподели Публикувано Октомври 16, 2014 Изгледах цялото представяне на Iphone 5 Ко речи? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
jh_ivanov Публикувано Октомври 16, 2014 Сподели Публикувано Октомври 16, 2014 рекох че стрима на епъл сайта вървеше без проблеми Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Октомври 16, 2014 Сподели Публикувано Октомври 16, 2014 Доста кратка презентация и нищо интересно като цяло. iMac-a е готин, но за който все още няма такъв. Не вярвам някой да скочи да ъпгрейдва. Същото важи и за iPad Air 2. Мина се година и решиха да диференцират Air и Mini. Второто получава само Touch ID, което пък съвсем не е повод за ъпгрейд. Air2 освен процесор и Touch ID (както и очаквах) с други не може много да се похвали. Който не е снимал досега с таблет и занапред няма. Накрая като видях, че всичко приключва само час и 20 мин. след началото, се надявах да кажат нещо за TV и да ни изненадат. Да, ама не. Туй то. Добрите новини са изцяло софтуерни - Yosemite от днес, 8.1 с доста оправени бъгове в понеделник. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Октомври 16, 2014 Сподели Публикувано Октомври 16, 2014 Аз очаквах да има нов iPod, ама нъцки.. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Vancuver Публикувано Октомври 16, 2014 Сподели Публикувано Октомври 16, 2014 Интересно - от новото Mac Mini вече макс е dual core i7, няма quad... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Октомври 16, 2014 Сподели Публикувано Октомври 16, 2014 Според мен вече трябва да забравим iPod. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Октомври 16, 2014 Сподели Публикувано Октомври 16, 2014 Лошо че пускат минито с по слаби параметри. Точно това им харесвах по малки размери със същия хардуер. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 16, 2014 Сподели Публикувано Октомври 16, 2014 Не съм убеден, че пръстовия отпечатък за iPad е удобен. За телефона ок, ама iPad-a винаги го държиш с две ръце. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
MUFCBG Публикувано Октомври 16, 2014 Сподели Публикувано Октомври 16, 2014 Не съм убеден, че пръстовия отпечатък за iPad е удобен. За телефона ок, ама iPad-a винаги го държиш с две ръце. На мен ми изглежда удобно, може би защото го държа на страни в повечето случаи, и единия палец винаги ми е на бутона. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Октомври 16, 2014 Сподели Публикувано Октомври 16, 2014 Според мен вече трябва да забравим iPod. Защо така мислиш, доста хора използват iPod. Може и да си прав, но все пак надеждата умира последна. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Октомври 16, 2014 Сподели Публикувано Октомври 16, 2014 Най-безсмисленото им устройство. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Октомври 16, 2014 Сподели Публикувано Октомври 16, 2014 Сега може донякъде и да е така, но преди ерата iPhone, си беше уникално. А iPod touch e и един по-достъпен начин да имаш iOS устройство. Особено привлекателно за деца и тийнейджъри. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Октомври 16, 2014 Сподели Публикувано Октомври 16, 2014 Да, прав си, просто ме мързеше да пиша, но това не променя факта по-горе. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Октомври 16, 2014 Сподели Публикувано Октомври 16, 2014 Yosemite e live! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Wayward Публикувано Октомври 17, 2014 Сподели Публикувано Октомври 17, 2014 Най-безсмисленото им устройство.Много съм несъгласен с теб.Най-малкото е най-красивото.Имал съм и 4 и 5-всеки притежател на iPhone започва да бае кога ще го направят така и iPhone.А и някои хора просто не искат да имат телефон защо да дават 2х парите? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Октомври 17, 2014 Сподели Публикувано Октомври 17, 2014 Може да си колкото искаш несъгласен, разбира се. Не задължавам никой с мнението си Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 17, 2014 Сподели Публикувано Октомври 17, 2014 За да запълва малкия джоб на дънките, който така и не се знае за какво. Чичо Стив го каза преди години Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 17, 2014 Сподели Публикувано Октомври 17, 2014 Много ми се разводниха тези!Почнах да им губя бройката?!Мини...плюс...Събитието им беше като оперативка в понеделник)) 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
krstankov Публикувано Октомври 17, 2014 Сподели Публикувано Октомври 17, 2014 (редактирано) Apple SIM.....Това ми се струва интересно..... http://techcrunch.com/2014/10/16/apple-sim-details-and-potential/ Редактирано Октомври 17, 2014 от krstankov Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Октомври 17, 2014 Сподели Публикувано Октомври 17, 2014 Става въпрос за това, че Епъл може изобщо да премахне сим-трея на айфон в бъдеще. Като си купиш нов апарат, идва с вградена сим карта, която работи с всички оператори. По този начин съвсем ще направят продуктите си unibody 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BulgarianSS Публикувано Октомври 17, 2014 Сподели Публикувано Октомври 17, 2014 В което не виждам нищо лошо. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
inutero Публикувано Октомври 17, 2014 Сподели Публикувано Октомври 17, 2014 Остава да направят безжично електромагнитно зареждане и тъч-бутони и да гу капсулират да работи на 25 метра дълбочина Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.