rooibos Публикувано Септември 4, 2014 Сподели Публикувано Септември 4, 2014 Тези вече и цени изкараха: http://www.evad3rs.net/2014/07/iphone-6-full-specifications-and-price.html 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 4, 2014 Сподели Публикувано Септември 4, 2014 iPhone 6 Jailbreak release date: December, 2014 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Септември 4, 2014 Сподели Публикувано Септември 4, 2014 Е щом и джейлбрейка има дата кога ще излезе, добре е Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JVV Публикувано Септември 4, 2014 Сподели Публикувано Септември 4, 2014 Сега като стане 4.7" Apple уреда и с 4 ядра, на андроид оунерите пак ще им е малък, малкоядрен, малкопикселен и без 4к дисплей. Те ще са на 7" 8 ядра и quadHD с 768 ppi и пак ще са напред. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Септември 4, 2014 Сподели Публикувано Септември 4, 2014 И 16 ядрен десктоп оптерон да му сложиш на андроида, ще работи като хората ама нанайци. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 4, 2014 Сподели Публикувано Септември 4, 2014 Към авторите на последните два поста: оная тема Андроид срещу Епъл не ви ли стига, че и тук дойдохте да пляскате мъдрости?!?! Защо намесихте тук (в тази тема имам предвид) Андроид изобщо или въпроса е да се маже, без значение къде?!?! 10 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iPhoneman Публикувано Септември 4, 2014 Сподели Публикувано Септември 4, 2014 Още 5 дни в мъки за феновете, без значение iOS феновете или онези опитомените AndriOS http://www.apple.com/live/ 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 4, 2014 Сподели Публикувано Септември 4, 2014 Това горното от кой сайт е? И ако не можеш да ги преведеш тия 10 думи кажи, че не отбираш руски и някой от нас ще го направи. Накратко: 4,7 инчов дисплей 16ГБ - 860 долара 32ГБ - 990 долара 64ГБ - 1119 долара 5,5 инчов дисплей 16ГБ - 1022 долара 32ГБ - 1152 долара 64ГБ - 1250 долара Посочил съм цените в щатски долари, но не мога да посоча сайта, който цитира колегата. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
slaf Публикувано Септември 5, 2014 Сподели Публикувано Септември 5, 2014 Възможно ли е камерата да стърчи така!? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedil Публикувано Септември 5, 2014 Сподели Публикувано Септември 5, 2014 На повечето места, където има цени, те включват и 128GB. Дори и сайта, който roibos цитира по-горе също. Цените са за САЩ: --------договор* ФО 32GB $349 $799 64GB $449 $899 128GB $549 $999 *при договор с AT&T, T_Mobile, Verizon, Sprint Та, ако в това има истина ще имаме възможност за дивайс с огромна памет, но лошото е, че нас в БГ ще ни "ударят" много яко с цените! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
georgilsfc Публикувано Септември 5, 2014 Сподели Публикувано Септември 5, 2014 (редактирано) Ако тези цени са реални, ще е доста жалко, излиза че тука ще около 1600лв. Аз колкото повече информация чета за iphone 6, толкова повече си харесвам 4s-ката. Редактирано Септември 5, 2014 от georgilsfc 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BulgarianSS Публикувано Септември 5, 2014 Сподели Публикувано Септември 5, 2014 Линк за добавяне на евента в календара. http://www.apple.com/live/event.ics 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Септември 5, 2014 Сподели Публикувано Септември 5, 2014 Ако тези цени са реални, ще е доста жалко, излиза че тука ще около 1600лв. Аз колкото повече информация чета за iphone 6, толкова повече си харесвам 4s-ката. Защо смяташ само 128 GB версия? 1200 лева например за 32 GB е повече от прилична цена. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedil Публикувано Септември 5, 2014 Сподели Публикувано Септември 5, 2014 Griveous, аз си мисля, че ще ни "изпердашат" с по-високи цени от тези! Посочените са за САЩ, а за тук най-малко с 20% отгоре ДДС! Такава е моята логика, но разбира се нямам наблюдение, как ценообразуват Apple за конкретния пазар, тук телекомите владеят, така че… Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 5, 2014 Сподели Публикувано Септември 5, 2014 Мито + екстри, обикновенно се получават щатските цифри, но в евро. Отделно, далаверата на местните прекупвачи(в т.ч. ментел). Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Септември 5, 2014 Сподели Публикувано Септември 5, 2014 Да, но с парите, с които си купувал 16 GB, сега получаваш 32. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 5, 2014 Сподели Публикувано Септември 5, 2014 E 16-ката iPhone 5s беше 649$ ФО без договор. С таксата според щата около 700$. Малко са по-различни цените на тези устройства, ако това ще бъдат цените разбира се. На тези цени в Щатите и имайки предвид досегашния опит с официалните продажби на iPhone до сега, най-малкия на памет iPhone 6 ще бъде минимум 1500-1600 лева. Което значи че най-скъпия като нищо ще удари 2200-2300 лева. Което става малко скъпо удоволствие. А в началото докато не стартират официалните продажби в България, направо ще е чудо ако е под 2000 лева. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
rooibos Публикувано Септември 5, 2014 Сподели Публикувано Септември 5, 2014 Направо ще е на зле, ако искат повече от колкото за предните нови модели. Надявам се целият отбор андроиди да са някакъв коректив за цените на "ябълките"! То бива-бива, ама 2000 лв. за джаджа не ми се дават. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 5, 2014 Сподели Публикувано Септември 5, 2014 Тия цени кой ги е обявил? Ще разберем колко ще струват на 09.09.2014 в 21 часа Българско време. До тогава всеки има право да предполага и да се доближава до реалните цени който ще представят. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Септември 5, 2014 Сподели Публикувано Септември 5, 2014 То и iPad преди да пуснат се говореше, че ще струва около $1000. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
blizzard Публикувано Септември 5, 2014 Сподели Публикувано Септември 5, 2014 Няма ли да е по изгодно от стора в Истанбул да се пазарува? Там едва ли ще цакат като тук. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 6, 2014 Сподели Публикувано Септември 6, 2014 А, хич. Турция е с бая висок жизнен стандарт, хеле пък Истанбул... "Бихме искали да Ви кажем повече..." - специално събитие от Apple 09.09.2014 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Мен като пробвам да вляза в Apple.com ми дава Acess Denied Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Няква жена говори на френски при мен и разваля всичко. Кофти тръпка... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bobolino Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 На ios не стана при мен, макар че така пишеше. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.